Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:44:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 201716 пъти)

Tanya
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #255 -: юни 03, 2009, 14:28:16 »

Здравейте мили момичета, бих искала да ви попитам дали някоя от вас има подробна информация за Greenville ( цена на куверта, мин. и макс. брой гости, такса за внесен алкохол). Ще съм благодарна ако ми препоръчате хубав ресторант с градина за сватба около 50 човека.
  Предварително ви благодаря.
Активен
tuf4o
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: юни 03, 2009, 15:39:30 »

78petia smile моята сватба също ще бъде в ресторант "Панорама" на парк-хотел "Москва". Резервирахме още през март, а сватбата ще е на 30 август. Много ми хареса ресторантът и управителят изглежда свестен. Въпреки това малко се притеснявам, защото ни поискаха предварително да платим и при вас ли беше така? Offtopic Моля те, ако имаш възможност да ми пишеш на лични за DJ и фотографа, защото все още си нямаме и търсим smile Надявам се скоро да намерим, че нещо се замотахме с подготовката, нищо че имахме цели 6 месеца на разположение  pardon
Извинявам се за отклонението  pardon
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: юни 03, 2009, 21:23:59 »

Tanya , имам оферта от Greenvile, но е от ноември месец, ако ти върши работа, дай имейл good
Активен
zori_k
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #258 -: юни 06, 2009, 09:31:13 »

Zdraveite , moge li da mi kagete kakvi sa vi vpechatliniata ot Central Forum? Naistinali trqbva da si zapazi6 data mececi predi tova?
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #259 -: юни 06, 2009, 12:07:10 »

Във всеки ресторант трбява да си запишеш дата месеци преди това! Най-малкото, защото има доста неща за оговаряне и не може да стане за месец. Другото, най-важното всъщност е, че няма да има нито един свободен ако ги потърсите само месец преди това!

За Централ Форум - цели теми има назад, прочетете ги!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: юни 09, 2009, 11:42:48 »

Девойки, четох темите назад, но не срещнах коментари за ресторант Before & After на Христо Белчев. Наскоро гледах снимки от сватби, проведени там, и много се впечатлих. Имате ли някакви впечатления от този ресторант като място за сватбеното тържество, в делнични дни и аз съм го посещавала и имам някакво мнение?

Харесва ми също и интериора на Вега - изобщо ретро-вълната много ми допада. Да видим дали бюджетът ще ни издържи обаче Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #261 -: юни 09, 2009, 11:48:15 »

Момичета, аз да споделя мнението на една позната, която ми разказа за нейната сватба /тя не пише по форуми, та аз ще предам думите й/.    НЕ ходете в ресторант Александър!!! Подлъгват с много обещания и нисък куверт, а след даването на капарото малко преди сватбата съобщават друга, доста по-висока цена! Освен това е малък и неудобен като разположение за сватбени тържества. Те са се подлъгали по ниските цени и са капарирали, след което се оказало, че не са никак ниски....
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: юни 09, 2009, 11:56:29 »

Да дам малко разяснения за Централ - Форум. В неделя ходихме да ги разпитаме подробно - имат калъфи, които са безплатни, но имат и такива, които се плащат 2,00 на човек. Тези безплатните не са като сатенени и стоят по - обикновено, другите са в цвят слонова кост, от сатен и панделка към тях. В тези 2,00 на човек влиза и една мижава роза на всяка маса и по една свещ, както и украсата на официалната маса. Отделно можеш да поръчаш балони по 1,50 броя, както и букетче за всяка маса - около 15,00 лв на маса. Менчете и пътеката за посрещането ги осигуряват. Много добро впечатление ми направи, че всички климатици бяха пуснати и помещенията бяха добре охладени.
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: юни 09, 2009, 12:19:09 »

Момичета, искам да ви питам за идеи и мнение. Нашата сватба ще е с около 30 гости и тъй като ще е изцяло в есенна тематика, търсим нещо малко, кокетно оранжево или зелено с много атмосфера.

Гледах разни сайтове и препоръчани ресторанти и искам да питам за мнение и информация за следните места:

* р-т Пасторал - изглежда много свеж и зелен, някой бил ли е там?
* Тераса ди Сердика - в хотел Арена ди Сердика - изглежда със страхотна гледка и уют
* Хотел Атлантик и ресторанта му?
* Хотел Мег Лозенец
* ресторант Вратата

Мерси предварително за помощта!
Активен
lyubopitka
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: юни 10, 2009, 19:57:46 »

Здравейте! Искам и аз да питам за мнение... Съжалявам че не мога да бъда от помощ на останалите и да отговоря, а добавям към въпросите, но не живея отдавна в София и не знам кое къде е и какво е sad

Някой може ли да ми даде мнение и впечатления от ресторант "Чорбаджийска среща" в Студентски град в София? В чужбина съм и от разстояние организираме сватбата, та не мога да отида да го видя. По email звучат много любезни и приятни хората, и на снимки изглежда много уютно, ама знам ли какви недостатъци може да имат? Ние търсим ресторант тип българска традиционна окраса и кухня. Мерси!
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #265 -: юни 11, 2009, 08:36:32 »

Здравеи Любопитка, ресторант Воденицата е много подходящ за вашия случай но там има различни варианти , зависи колко човека сте , не е много голям.За коректност не мога да ти кажа нищо отдавна не съм ходил там.
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: юни 11, 2009, 08:49:21 »

Преди няколко страници Bubsy беше питала за битови заведения.

Bubsy, можеш да наминеш и през ресторанта на ЦКС (ако не се лъжа - Раковски 99), изцяло обновен е в битов стил.  good

Копирам тук какво й писах на лични, може да е полезно и за други.

Друго битово заведение - в Симеоново доколкото знам - "Джорева къща" - http://www.djorevatakushta.com/

"Македонската къща" в Студентски град - http://www.makedonskata.com/

И "Боримечката" - пак в Студентски град - http://www.borimechkata.com/

Лозенски чифлик - бул. Джеймс Баучер - http://www.lozenskichiflik.com/

Във Воденицата е скъпо.. и според мен няма много място за танцуване.

Bubsy може да сподели впечатления от обиколката, която прави из битовите заведения.

Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юни 11, 2009, 12:26:29 »

Tanya, аз имам отскоро оферта за Greenville.
Разполагат с 5 вида менюта. Цената има варира от 60 до 76 лв. куверта.
При внасяне на алкохол се заплаща такса “Corkage”
    Високо алкохолни напитки до 1л. – 10,00 лв./бут.
    Вино – 6,00 лв./бут.
Такса “Corkage” не се заплаща само ако към куверта се добави по ½ бутилка вино на човек .
Ако те интересува съдържание на менюто  - кажи мейл и ще ти го изпратя! smile
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #268 -: юни 11, 2009, 12:43:04 »

От битовите заведения изброени по-горе горещо препоръчвам Македонската къща в студентски град.Изключително коректни, нормални цени, много добра кухня.Лично собственика е главен готвач, ресторанта е нов, много се стараят, бил съм там няколко пъти от както го отвориха за мен е Номер 1.
Активен
Tanya
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #269 -: юни 11, 2009, 14:03:03 »

lunno_momiche, valka27 благодаря ви за информацията  Flower, доколкото виждам офертите които имате са еднакви,  това ме обнадеждава, че цените няма да скочат.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: