Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:37:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 201696 пъти)

78petia
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #240 -: май 29, 2009, 11:36:09 »

Искам да споделя моите отлични впечатления от Панорамния ресторант на Парк Хотел Москва и от управителя Иван Зафиров.Сватбата ми беше на 17.05.2009г. около 100човека  и  мина прекрасно без никакви притеснения. В ресторанта всичко беше на ниво. Тортата беше невероятно красива и вкусна на 5 етажа.  Радвам се,  че избрах точно панорамния ресторант  гледката от там е незабравима. Нямам никакви забележки към този ресторант.Направихме две срещи с управителя, уточнихме разположението на масите , менюто и някои други подробности и всичко беше както си го представях.
Препоръчвам го с удоволствие. Bravo
« Последна редакция: май 29, 2009, 13:51:39 от 78petia » Активен
BuBsy
Любопитен
*
Публикации: 36

"malka sladka gushki"

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: май 29, 2009, 13:48:05 »

Да, права си за бройката , по принцип!
Но да ти кажа... съвсем не е така! sad
Бройката я смалих от 80-90 до 50...заради финансов проблем...съкратиха ме точно за Великден!Мъж ми и той беше 3 месеца без работа...световната криза и тинтири-минтири! Имаме и много други разходи, да не влизам в подробности за личните ни драми.... cray  Пак добре, че след толкова неща стигнахме най-накрая и до сватбата!
Обаче се оказа съвсем не лесно... понеже хубавите места, където обслужването и храната са на ниво, и където не се оказва най-накрая че може би са забравили да ви осведомят за такси за нещо си и тн., са или заети, или предпочитат големи тържества и просто те отсвирват като стой та гледай!!
Иначе и аз предпочитам по-спокойно местенце...
Предполагам, че за кетъринг ще ми излезе повечко! Така, че идеята за малкото гости се обезсмисля съвсем!
Факта, че ще поканиш най-най- близките си приятели, не значи че искаш да го караш през просото! angry
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #242 -: май 29, 2009, 14:08:27 »

Мила, Бъбси, Бастет е една от най-миличките съфорумки и ако последното изречение е към нея, знай, че съвсем не е мислела това!

Опитваме се да помогнем. Само като съвет - не избирай много големи ресторанти, защото има не е дин и два случая на отказани резервации на малки сватби, защото се появяват големи и увисвате без ресторант. Иначе разгледай традиционните наистина - Вега, България, Хотел Сити до Операта, р-т александър на Позитано20, р-т Помпей, р-т Модерато в Изток, и р-т Тополите на Симеоновско шосе. За последния май не бях очарована от снимките в сайта, но на живо всичко изглежда по-различно.  good
Активен
creyzina
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 29, 2009, 14:08:56 »

Искам да споделя моите отлични впечатления от Панорамния ресторант на Парк Хотел Москва и от управителя Иван Зафиров.Сватбата ми беше на 17.05.2009г. около 100човека  и  мина прекрасно без никакви притеснения. В ресторанта всичко беше на ниво. Тортата беше невероятно красива и вкусна на 5 етажа.  Радвам се,  че избрах точно панорамния ресторант  гледката от там е незабравима. Нямам никакви забележки към този ресторант.Направихме две срещи с управителя, уточнихме разположението на масите , менюто и някои други подробности и всичко беше както си го представях.
Препоръчвам го с удоволствие. Bravo

Извинявам се за любопитството, но каква беше цената на кувертите ви в Парк Хотел Москва?
Активен
BuBsy
Любопитен
*

"malka sladka gushki"

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: май 30, 2009, 20:04:17 »

Да, amelia...може би...
съжалявам, малко ми е притеснено... give_rose

А някой да има мнение за Хаджидрагановите къщи или Хаджидрагановите изби???
Изглежда много добре...малко е мъничко...
Но пък ми хареса битовия стил, куверта е 35 лева и предлагат,поне на думи, доста храна за него.... или поне на мен това ми оферираха...
Имам съмнения обаче за обслужването и за алкохола- направиха такава физиономия като ги попитах, като че ли за пръв път чуваха за такава опция за сватба! nea
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #245 -: май 30, 2009, 20:57:19 »

аз не бих експериментирала за светбения си ден с ресторант, който няма опит в правенето на такива тържества! Още повече, че тогава 100% ще се опитат да правят някоя машинацийка и да ви преметнат...мое мнение все пак!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: май 30, 2009, 21:13:08 »

аз не бих експериментирала за светбения си ден с ресторант, който няма опит в правенето на такива тържества! Още повече, че тогава 100% ще се опитат да правят някоя машинацийка и да ви преметнат...мое мнение все пак!
Има си и друга страна. Р-т който не кара сватбите на конвейр се старае три пъти повече всичко да е наред ! Мое мнение .  good good good
Активен
cvtey1983
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #247 -: май 31, 2009, 18:48:01 »

Здравейте искам да ви споделя, че за моята сватба запазихме супер симпатичен ресторант в хотел Сити в София. Мястото е много прилично и кувертите са на приемлива цена-започват от 39 лв. Като в него влиза 4 степенно меню, калъфи на столовете, украса на булченската маса и живи цветя на всички маси + безплатна нощувка за младоженците и закуска
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #248 -: май 31, 2009, 23:24:49 »

По повод няколко поста по-горе относно различни ресторанти - В парк хотел Москва има 3 ресторанта, и 3 са на ниво, Хотел Сити също е много добър избор, миналата година 3 пъти съм бил там, нямам сведения за оплаквания от страна на клиентите.Тополите на симеоновско шосе не е сватбарски ресторант(имам мой пост по назад от там ще разберете защо). Във Вега са точни , не се краде, но персонала е супер муден и бавен.Финансовия проблем е сериозен и валиден за всеки, но не се лъжете по ниските цени, сиренето е с пари, онова от 3лв за кило не е сирене.Ниските цени се получават като сбор от ниско обслужване (ниски заплати на сервитьорите или направо стажанти), евтина и скапана храна + нископлатен бездарен кухненски персонал. Добрите ресторанти имат добре платени щатни служители и много държат на продуктите. Не че високата цена е гаранция за качество , не ме разбираите погрешно, просто намерете поста ми за ресторантите там всичко съм обяснил.В София няма куверт под 35лв към днескашна дата.Има много добри и не толкова известни ресторанти, трябва старателно търсене.
« Последна редакция: май 31, 2009, 23:34:16 от dark_avenger » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #249 -: май 31, 2009, 23:55:17 »

Дарк, понеже виждам, че наистина това, което казваш за ресторантите е истина / съвпадат със старателното ми проучване и четене насам-натам/ , може ли да посочиш 1-2 от тези "неизвестни, но добри ресторанти"? Ще бъде от голяма полза за всички ни!!!
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #250 -: юни 01, 2009, 01:44:30 »

Здр Амелия, за съжаление не мога по следните причини - всеки човек има собствени критерии относно това какво трябва да получи от ресторанта, а и изобщо за всичко не само за ресторанта.По тази причина гаранция не давам за никого.В поста за който няколко пъти намекнах подробно съм описал основните принципи по които да разпознаете сериозните от измамниците. Иначе моят фаворит за коректност е ресторанта в Интерпред.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #251 -: юни 01, 2009, 17:12:07 »

Да, amelia...може би...
съжалявам, малко ми е притеснено... give_rose

А някой да има мнение за Хаджидрагановите къщи или Хаджидрагановите изби???
Изглежда много добре...малко е мъничко...
Но пък ми хареса битовия стил, куверта е 35 лева и предлагат,поне на думи, доста храна за него.... или поне на мен това ми оферираха...
Имам съмнения обаче за обслужването и за алкохола- направиха такава физиономия като ги попитах, като че ли за пръв път чуваха за такава опция за сватба! nea

Мила, ако говориш за Хаджидрагановите къщи на Христо Белчев - според мен никак не е подходящ за сватба, дори и малка. Много е малък и тъмен, с мъничък дансинг, и е много тясно около масите. Мястото не е лошо, но за сватба...  nea. Това е моето мнение поне.
Активен
BuBsy
Любопитен
*

"malka sladka gushki"

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юни 01, 2009, 20:20:44 »

Да... грабна ме! Много е готино, типично българско! Половинката ми е чужденец и се кефи много на такива места ...но е адски малко.  sad
Утре ще видя Крали Марко. Говорят за евтини куверти... ще видим обаче другите им условия!
Повечето "традиционни" места, за които пишат тук, са или заети, излизат ми скъпичко, или пък не са по мой вкус. А да, или пък има друга вечерна сватба, така че ние да сме до 5-6 ч. максимум...няма как да стане! girl_impossible
Благодаря за всички предложения! Този форум е пълен с адски много информация за всичко около сватбата! Много полезни неща научих!
Но за ресторантите, така или иначе, човек трябва да ги обиколи сам, за да разбере кое е за него, по негов вкус и очаквания и кое не! Въпреки това, мненията тук са полезни, както и другата информация! Wink
От четене тук и търсене он-лайн ми се замая главата! star
Мисля,че вече натрупах достатъчно лична база данни! хахаха!  writer Но основно съм гледала предложенията и мненията от тук!
Ако някой от ново логналите се булки, които още се чувстват шашнати  Eeager, искат инфо мога да дам!
А между времено продължавам да чета  Computer и приемам и предложения! За всичко!  blum
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юни 01, 2009, 23:01:03 »

Bubsy, можеш да наминеш и през ресторанта на ЦКС (ако не се лъжа - Раковски 99), изцяло обновен е в битов стил.  good
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юни 03, 2009, 14:05:20 »

За Хаджидрагановите изби и къщи, само да добавя че кухнята им е много на ниво! Вярно, че е тесничко това на Христо Белчев, а и имай предвид, че е трудно за паркиране - точно срещу тях има платен паркин, но е на час и е доста скъп.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: