Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:35:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4 (Прочетена 201961 пъти)
LOSHKA
Сватбар
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4
«
Отговор #120 -:
април 08, 2009, 11:33:35 »
сватбата ни е в началото на юли, а може да останем без ресторант
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #121 -:
април 08, 2009, 11:56:54 »
Лоши, спокойно, няма начин да останете без ресторант. Просто потърсете по-упорито ако не сте се спрели на нещо конкретно. А дори и да не е свободно това, което най-много искате - съм убедена, че всеки ресторант може да стане приказен с украса и празничното настроение, което ще внесете вие и гостите ви!
Активен
prety
Сватбар
Публикации: 208
«
Отговор #122 -:
април 08, 2009, 11:58:08 »
здравейте мили дами,
следя форума ви от доста време и искам да ви поздравя за изобретателността и идеите който давате
. и да не се отклониавам много от темата искам да ви попитам дали някои има отзиви за Парк-хотел Москва ресторант "Панорама"?
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #123 -:
април 08, 2009, 12:02:04 »
Няма да останете без ресторант! Кажи за колко човека и ще ти помогнем. Кажи и изисквания, макар че май е късно вече за тях, но все пак кажи. Като напишеш в Гугър ресторанти в София и ти излиза един дъъълъг списък, мисля, че беше първия линк и там започни да ги преглеждаш, има и снимки на повечето. От толкова ресторанти в София, няма как да останеш без ресторант.
Аз препоръчвам ресторант Метеор - една позната се жени там и каза, че е било невероятно красиво, не мамели в сметките, корекно и добро обслужване. Но не е за много големи сватби.
Аз бях харесала ресторант Кипарисите, който е на 50 метра от Метеора и беше страшно красив, с градина и т.н. Но прочетах оплакване на една булка, че и върнали парите заради по-голяма сватба и те останали без ресторант...Преди мнооооого време беше това - 2 години/тогава се наложи да отложим сватбата
/, може и управителят да е друг вече.
Активен
LOSHKA
Сватбар
«
Отговор #124 -:
април 08, 2009, 13:05:28 »
Благодаря за вниманието
Другата седмица ще е ясно за ресторанта
Около 100 човека гости сме планували.С приличен бюджет...не знам има ли куверти 30-40лв.
И въобще съм изостанала с всичко около сватбата и треска ме тресе.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #125 -:
април 08, 2009, 15:18:51 »
Вече са към 40 и нагоре. Рядко има под 40, най-много 35 да намериш. Има няколко хотела, което имат плаващи куверти и в зависимост от избраното от теб меню ти се образува и куверта.
Активен
zoriiv
Регистриран
ОБИЧАМ УСМИВКИТЕ!!!!
«
Отговор #126 -:
април 11, 2009, 16:05:56 »
Искам да попитам за ресторант Хитър Петър ,смятам там да ми бъде свтбата.Някой бил ли е там?????Кажете ми нещо повиче
«
Последна редакция: април 11, 2009, 16:24:44 от zoriiv
»
Активен
ralitoo
Новак
«
Отговор #127 -:
април 12, 2009, 11:51:22 »
http://plovdiv.zavedenia.com/589
ето тук има няколко мнения за Хитър Петър ако ти помагат
Активен
zoriiv
Регистриран
ОБИЧАМ УСМИВКИТЕ!!!!
«
Отговор #128 -:
април 12, 2009, 19:41:50 »
Благодаря за отговора,процетох мнинията там!Някой правил ли е сватбата си там????
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #129 -:
април 13, 2009, 16:39:40 »
Цитат на: Amelia в април 08, 2009, 12:02:04
Няма да останете без ресторант! Кажи за колко човека и ще ти помогнем. Кажи и изисквания, макар че май е късно вече за тях, но все пак кажи. Като напишеш в Гугър ресторанти в София и ти излиза един дъъълъг списък, мисля, че беше първия линк и там започни да ги преглеждаш, има и снимки на повечето. От толкова ресторанти в София, няма как да останеш без ресторант.
Аз препоръчвам ресторант Метеор - една позната се жени там и каза, че е било невероятно красиво, не мамели в сметките, корекно и добро обслужване. Но не е за много големи сватби.
Аз бях харесала ресторант Кипарисите, който е на 50 метра от Метеора и беше страшно красив, с градина и т.н. Но прочетах оплакване на една булка, че и върнали парите заради по-голяма сватба и те останали без ресторант...Преди мнооооого време беше това - 2 години/тогава се наложи да отложим сватбата
/, може и управителят да е друг вече.
Мила, само да уточня нещо - аз живея точно до тези два ресторанта... В момента "Метеор" се ремонтира, или изобщо ще го махат, не знам - но е целият изтърбушен. Ресторантът не беше лош, макар и излишно скъп.
В "Кипарисите" вечерям поне два-три пъти седмично. Той има открита част отпред, но чак градина не бих я нарекла - това е една площадка пред ресторанта, над която има навес (освен това е към улицата). В този ресторант правят често сватби, особено обедни (не знам защо). Ресторантът е хубав, но за малка сватба - макс 50 души, за да остане и място за дансинг все пак.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #130 -:
април 13, 2009, 19:14:45 »
Много благодаря за информацията. И за двете нямах представа. За Кипарисите, когато проверявах с нета и си пишеше навсякъде, че е с градина. Явно са разчитали просто на реклама
което сега ми прави много лошо впечатление, но поне няма да се разкървам. Така или иначе е малък за нас.
Активен
LOSHKA
Сватбар
«
Отговор #131 -:
април 14, 2009, 09:21:01 »
Явно трябва да се проверява на място
((
Започваме търсенето.....някой има ли впечатления от ресторант в района на ритуална зала"Красно село".....и аз не знам къде да гледам вече....хем куверта да не е голям хем гостите да не останант гладни......ужасТ!
Активен
tuf4o
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #132 -:
април 14, 2009, 09:49:55 »
Prety относно ресторант "Панорама" на Парк-Хотел Москва. Мои познати са празнували там миналата година и са много доволни
В различни форуми също четох отзиви за този ресторант и всички са положителни
Всъщност това беше достатъчно за да решим с приятеля ми, че това ще е ресторантът,в който ще празнуваме нашата сватба
Когато равихме резервацията през март се оказа, че само 29.08 и нашата дата - 30.08 са свободни и чааааааааааак за октомври имаше свободни дати
Възможно вече и те да са заети. Обиколих доста ресторанти, но условията в този най-много ми харесаха
- има много зеленина и може и да не се прави допълнителна украса, гледката и денем и нощем е страхотна, правят само по една сватба на ден
, можеш да си определиш началния час, отгоре на всичко тортата е включена в куверта и се произвежда в техния сладкарски цех
, а кувертите са по 42 лева на човек и няма такса за внасяне на напитки. Смятам, че избрахме страхотен ресторант
Активен
tuf4o
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #133 -:
април 14, 2009, 09:56:42 »
LOSHKA проверих и ресторант Форум, който се намира в Хиподрума
Хубав ресторант с прилични менюта
от 35-6 лева до 42
но искат на всеки куверт по 2 лева за внасяне на алкохол. Осигуряват място в паркинга за паркиране на 1 или максимум 2 коли, провеждат по две сватби - дневна от 12:30 до 17:30 и вечерна. За вечерната не помня от колко часа беше, тъй като нашата ще е дневна и не се съсредоточих в часа. Отказах се от този ресторант, защото управителят беше безкрайно неучтив
сякаш тй ще ми дава пари, а не аз на него
и заради часа
нямаше начин да се вместим до 12:30 часа, а и ми е малко неудобно да си гоня гостите
Иначе изглеждаше доста добре ресторанта
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #134 -:
април 14, 2009, 16:29:56 »
Цитат на: rozovka в април 13, 2009, 16:39:40
Мила, само да уточня нещо - аз живея точно до тези два ресторанта... В момента "Метеор" се ремонтира, или изобщо ще го махат, не знам - но е целият изтърбушен. Ресторантът не беше лош, макар и излишно скъп.
Ох добре че ми каза, защото наскоро видях снимки от тоя ресторант и бях позеленяла от яд че не сме там! Сега едно съжаление по-малко имам.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...