Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 19, 2025, 00:23:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интернет пазаруване!  (Прочетена 196206 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: март 09, 2009, 10:41:28 »

Получи ли писмо,че са ти приели твоето,ако не си пак им пиши,защото това значи,че дори не са го получили и няма да ти отговорят give_rose
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #256 -: март 09, 2009, 12:49:59 »

Моята поръчка е от 27 януари. Не е пристигнала още - няма я нито в пощата, нито в митницата. Написах  писмо на Ла Редута и ми върнаха имейл, в който ми дадоха номер на оплакването ми и ми обясниха, че го препращат към Обслужване клиенти или нещо от сорта. Друг отговор досега нямам. Ще пиша като ми драснат нещо.

Стискам палци и аз.  crazy
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #257 -: март 09, 2009, 15:37:52 »

Ето ги и последните новини по моята поръчка.

Днес получих отговор по имейла, в който ми обясняват, че поръчката ми е тръгнала на 17.02. от Франция и срокът за получаване на пратката в нашата страна е между 2 и 5 седмици. С две думи - трябва да чакам още две седмици сигурно. Леле, то станаха 2 месеца тия поръчки. Все едно от другия край на света ги карат.  NO
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #258 -: март 09, 2009, 15:39:58 »

Стига бе, аз от щатите получавам книги за две седмици...
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: март 09, 2009, 15:47:34 »

Denitsa определено бая време си почакахме за тея поръчки  diablo  diablo  diablo и на всичкото отгоре всичко, което поръчах се оказа, че или ми е малко или голямо, дори и обувките са ми леко малки при все, че си поръчах моя си номер  beating и на мацката дето поръчва с мен обувките също са и малки  angry Определено не съм доволна от френския сайт....... а имаше толкова положителни публикации за него  pardon
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: март 09, 2009, 15:50:25 »

Аз определено повече няма да пазарувам нищо от  LaRedoute. Вие на кой мейл им пишете? Първо, че много бавят поръчките и второ, че постоянно възникват проблеми. Така се обвинявам, че изобщо се захванах да си поръчвам.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #261 -: март 09, 2009, 16:06:30 »

И аз рядко съм била доволна от тях. Качеството им е на цените  NO Дрехи и обувки не съм поръчвала, но всички чаршафи, пердета и покривки са ни оттам - на кой цвета му не е като хора, на кой размера. Все се налага да се правят рекламации. Аман ! Вече от три години ен съм поръчвала де...
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: март 09, 2009, 18:16:24 »

Момичета, я ми кажете вие колко време изчкавате да мине, преди да отидете да си потърсите пратката я в митница, я в пощата? Нещо започва да ме обзема съмнение, че тези от пощата или от митницата във Варна може да не доставят известие. Ама проблемът е, че незнам къде да ида, защото незнам поръчката ми колко ще тежи, за да знам къде да си я потърся, ама все си мисля че щом има 2 чифта обувки и разни дрешки май ще е в митницата. Ако има някой от Варна, моля го да сподели как процедира.
Те моите поръчки не са отдавна, де (като чета, че чакате от януари), ама защото пък и февруарски са дошли, та затова се чудя какво да правя.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: март 09, 2009, 18:58:53 »

Някъде две седмици след като я пускам си я търся в пощата/митницата-независимо,че винаги получавам известие-ходя да питам Girl_hide Иди първо в пощата,после мини и през митница-но май си за митница-щом си с два чифта обувки и няколко дрехи good Днес получих тази от 9.02,но тази от 24-ти още я няма beating и меко казано ме хваща яд. Иначе съм доволна от нещата винаги улучвам моя номер и всичко ми става и е хубаво,но тези доставки ми влияят отрицателно и да си призная отварям сайта само да видя дали имам отказан артикул . sad
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: март 09, 2009, 19:15:00 »

момичета за тези който не са доволни или дрехите които са поръчали са им малки или големи ,заете ли че могат да се върнат? не знам каква е политиката за България,но за тук е така на мен ми се случи и няма проблем,връ6та6 и ти връ6тат парите
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 09, 2009, 19:17:24 »

а и друго забравих ,когато даден артикул го нямат ти бавят поръчката и ти пра6тат съоб6тение че 6те закъснее поради каква причина ,когато видите че артикула го няма или няма да го има до 4-6-9 седмици просто не го поръчвайте!
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: март 09, 2009, 19:20:56 »

момичета за тези който не са доволни или дрехите които са поръчали са им малки или големи ,заете ли че могат да се върнат? не знам каква е политиката за България,но за тук е така на мен ми се случи и няма проблем,връ6та6 и ти връ6тат парите
Да може да се върнат good
а и друго забравих ,когато даден артикул го нямат ти бавят поръчката и ти пра6тат съоб6тение че 6те закъснее поради каква причина ,когато видите че артикула го няма или няма да го има до 4-6-9 седмици просто не го поръчвайте!
Това не го разбрах,при поръчката няма как да се види какво няма да им е налично blush
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: март 09, 2009, 19:23:25 »

ами явно тогава за Бг няма тази услуга аз като разглеждам и не6то ми хареса когато кликне6 за да го види6 като характеристика:материя,дължина и цвят и т.н там има едно поле  в което го пи6е ".продукта не е възможно да бъде доставен до Х време"
Активен
carol
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: март 09, 2009, 19:26:16 »

аз лично и това е мое мнение подкрепям ИНА съотно6ение качество -цена не съм доволна,както марковите дрехи тук в магазин са по-евтини отколкото да ги поръча6 от там
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #269 -: март 09, 2009, 19:27:17 »

Наде,

Вероятно просто не си обърнала внимание, но когато гледаш артикула, отдолу си има цяло меню с наличните номера и цветове. Точно в това меню - Disponibilites има бутон Semaines d'attende с номер в него - точно там пише след колко седмици продуктът ще е наличен, така че веднага се вижда има ли го или не в момента. Според мен Carol това има предвид.  good

П.П. Тя сама е обяснила, извинявам се за повторението. Идеално си беше обяснението и без сто думи като моето.  Bravo

Относно качеството - аз съм виждала и хубави, и по-долнопробни продукти от Ла Редут. Според мен удобството е, че не обикаляш и всичко ти е накуп с всичките му рискове да купуваш по картинка. Аз лично нямам време да ходя по магазините и ми се стори удобен вариант. Така или иначе не можем да искаме много от неща, купени на разпродажба и с френски номера. Въпрос на опит, мнение и възможности е да решим оттам ли ще пазаруваме или не. Нали уж мечка страх, нас - не.  Wink
« Последна редакция: март 09, 2009, 19:34:18 от Denitsa » Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: