Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:34:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 154123 пъти)

Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: февруари 12, 2009, 10:11:14 »

maymunkata - ние бяхме в Лайпциг. Всички останаха много доволни. Препоръчвам го с две ръце.
Залата е без нито една колона, т.е. всички маси имат видимост и достъп към дансинга. Храната беше много вкусна, обслужването беше на ниво, а управителите са с най-професионално отношение от всички управители на ресторанти, които съм срещала.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: февруари 12, 2009, 10:24:16 »

С фойерверките наистина става много тържесвено, но мисля че не се разрешава на обикновенни хора да си правят зарята. На нас ни казаха,че трябва да се наеме човек който се занимава с пиротехника.А това струва доста скъпо. Сватбата ни беше през септември м.г. и ни искаха ни 300 лв.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: февруари 12, 2009, 12:33:35 »

Милички явно правят компромиси за зарите затова питайте,сватбата на моята кума беше в Острова и те си я направиха сами зарята,така че,ако искате нищо не ви пречи да си направите устата пък каквото стане.Аз много с е радвам,че ние ще имаме,защото много исках още от самото начало,но и а знай-вероятно нямаше да дам 300 лв,за да ми е направи някой друг. sad

Момичета аз имам малък проблем,незнам с какво да изненадаме нашия кум.Прочетах цялата тема за изненадите и весела сватба,но нищо.Кумата ми кза,че той не би се зарадвал особенно на кючеккини,стриптизиьорки и други подони и аз сега въобще незнам какво да правя. :'(Давайте съвети моляви.
Харесах едни танциори,соито танцуват с огън,мнохо е красиво,но е малко скъпо,искат ми 390лв. :(И аз незнам какво да правя.Помагайте.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: февруари 12, 2009, 15:47:24 »

За зарята, мисля, че ако ресторантът се намира в по-гъсто заселен район, няма да разрешат да се прави самоделно... scratch one-s head Виж, на гребната база е по-друго, има повече място, няма къщи наоколо, паркирани коли, шумът няма да пречи на никого...
Нашата заря ни накараха да я направим най-късно до...мисля беше 10:30 или 11:00 часа, защото след това съседите се оплаквали от шума и звънели в полицията! А, ресторънтът ни беше в Стария град...
За 250 изтрела (+/- 7-8 минути) платихме около 400 лева.
Активен
danidi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #349 -: февруари 12, 2009, 17:08:07 »

Здравейте на всички! give_rose
От доста време разглеждат този страхотен форум и наистина научих доста полезни неща smile . Аз съм от Пловдив и сватбата ми ще е през май в ресторант Петър Първи в стария град! Някой има ли информация за ресторанта и дали може да споделите мнения за него!
Благодаря предварително! girl_wink
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: февруари 12, 2009, 17:51:24 »

Здравей danidi,  smile

нашата сватба беше там, и като цяло сме доволни от всичко, какво точно те интересува?
Активен
danidi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #351 -: февруари 12, 2009, 18:30:10 »

Здравей Misis_T!
Познати ми казаха, че за 100-110 човека ще е доста тясничко, а от ресторанта ми потвърдиха, че няма проблем с такава бройка!? Тъй като още не сме направили кувертите, а от ресторанта казаха, че за 40 лева може да се направи хубав куверт, дали може да споделиш мнения относно кухнята и дали за тази цена куверта наистина ще е добър! smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: февруари 12, 2009, 21:26:42 »

Здравей, даниди и добре дошла във форума welcome-2
Ние също ще сме през май месец и ще бъдем в Резиденцията. Тържеството ни обаче ще е от 70 човека, затова мисля че е идеално за нас. За 100-110 души не зная - има една ВИП зала, в която се събират 20-тина човека, но са леко отделени от основната част гости.
\иначе според мен в Резиденцията е мнооого красиво.
Относно куверт не мога да ти дам актуална информация, защото не сме ходили да съставим нашия.
Предполагам някое от момичетата, които са били там ще дадат повече инфо.
Успех.
Активен
maymunkata
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #353 -: февруари 13, 2009, 00:05:43 »

здравейте и Welcome на вси4ки нови булки. Благодаря за информацията за ресторантите.Мисля,че 6те се спрем на Лайпцик,гледах снимките на web странитсата и ми хареса.Освен това и родителите ни са за там,но 6те видим в понеделник,като отидем с мойта агентка.6те ви разкажа тогава.А в събота отиваме да си каним кумовете официално както му е реда
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: февруари 13, 2009, 12:00:08 »

danidi,

моето лично мнение е, че 110 човека в резиденцията няма да се съберат! Ние бяхме около 90 човека (като десетина от тях деца, някои от които, по-мъничките, нямаха отделни места) и по мое мнение доста трудно се събрахме. Използвахме включително и малката зала, където бяхме настанили около 20 човека. Ние имахме в централната част две големи маси плюс младоженската маса. Избрахме този вариант, защото за нас се оказа по-трудно да разпределим гостите по малки маси, отколкото да сложим всички на една голяма. Искахме родителите да са заедно, но не само те, роднините по семейства, но имахме и доста гости от чужбина, които нямаше да говорят един и същ език... Понякога е много трудно да събереш точната бройка хора на една маса, които да се познават, да си имат обща приказка, да се разбират... За някои маси ти се събират много големи "компании", а на други маси остават по 2-3 места празни...и така се губи място и разпределението се усложнява. А да сложиш единични хора при напълно непознати и да скучаят цяла вечер...о това е кофти!

Най-добре, поискай да ти направят от ресторанта план-скица на масите с отделните места къде по колко хора максимум сядат, и седнете на спокойствие вкъщи с вашите и се опитайте да разпределите хората. Ако усппете- чудесно!  good

За менюто:
с 40 лв може да измислите нещо хубаво, ще стане!
Нашите менюта (имахме две- с пилешко и със свинско основно) струваха..мисля 45 и 50 лева. За предястие имахме шопска салата и плата предястия (Салата "Снежанка", Салата "Винегрет", Палачинка с пилешки пълнеж,Палачинка с мус от спанак и сирене,Скариди на скара,Опашки от лангуста във винен сос), основното пилешко филе с пресен спанак и гъби на скара или свинско филе на тиган със ловджийски сос и сладки картофи. Следястие плата от мезета, сирена и ядки. Безалкохолно- кола, фанта и вода. Алкохола, тортата и плодовете си ги внесохме сами срещу такса.
Готвача на ресторанта е много добър, наистина се справи супер, а и можете да си избирате и съставяте от картата всякакви менюта.

Това, от което не бяхме много доволни беше обслужването, струва ми се, че бяха прекалено малко хора и не смогваха, а и на моменти ги домързяваше малко (празни чаши, гостите си чакаха питиетата дълго...). Накрая ни изчезнаха безследно и 7-8 неотворени бутилки марков алкохол, къде "отлетяха" така и не се разбра! Wink
Общо взето това е... май стана цял роман..

Успех с подготовката и пиши какво си решила! good
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: февруари 13, 2009, 17:48:14 »

Момичета, ние си търсим музиканти за взимането на булката, ако някой има координати моля да ми пише на лични. Благодаря ви  Dance2 help
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #356 -: февруари 13, 2009, 21:34:40 »

Мили дами, извинете че връщам темата за зала Бендида на Новотела, миналата коледа там беше коктейла на фирмата за която заботя,определено не останахме доволни. Все пак си напражих труда да отида там за да попитам за организиране на сватба...мнението ми се затжарди след като само ме прехвърляха от служител на служител и всеки ми говореше, колкото да ме разкара от главата си...ядосах се, че трябва с буквално 5 различни служителя да договарям подробностите...за сравнение на другите места бяха много любезни...пропуснах да сложа в черния списък и Джия биич...там управителката се държа уникално ужасно....ще споделя само за една нейна реплика, която направо ни застряля...бяхме с милото и свекито...питахме може ли сватбата да е отвън...а тя каза..."само двама са правили сватба отвън и те умрели..."....
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: февруари 14, 2009, 00:04:58 »

Здравейте момчета, за първи път се осмелявам да ви пиша, но съм изчела почти всички теми!  Wink Всички вие сте страхотни! Да си помагате една на друга, било то само със съвети. Това е супер!!!  good
Аз съм от Пловдив и сватбата ще бъде през месец юни. girl_wink
 Моля ви, ако някоя от вас знае или е ползвала услугите на фотографката Руска Иванова от Пловдив, да ми каже, защото аз съм виждала само една нейна фотосесия, не я познавам и незнам що за човек е. Незнам дали мога да й се доверя.
Моля ви дайте си мнението за нея и помогнете на мен!!! give_rose Благодаря ви предварително  good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: февруари 14, 2009, 00:08:58 »

Привет, ели и добре дошла. Welcome
Надявам се да ти бъдем полезни.
Конкретно за Руска Иванова аз не мога да дам инфо, но се надявам че ако някое от момичетата знае нещо - ще се включи с мнение.

Коя е датата на вашата сватба?

Успех с подготовката good
Активен
Femme
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #359 -: февруари 16, 2009, 10:09:06 »

Здравейте и от мен. В събота ще съм кума и ми остана само букета на булката. Бихте ли ме насочили къде да отида да го поръчам и какви са цените ориентировъчно. Мерси предварително.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: