Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:49:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 154018 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: февруари 11, 2009, 14:59:21 »

Зравейте,момичета от доста време ви чета постовете и ще ми бъде приятно да обменяме информация с вас,тъй като и аз съм бъдеща булка.И датичка си имам вече на 05.07 danceg

Привет Цеци, добре дошла тук  welcome-2. Надявам се всички да ти бъдем полезни в процеса на подготовка на хубавото събитие smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 11, 2009, 15:01:31 »

Здравейте,

аз също още се колебая дали да се занимавам със сватбена агенция за организацията на нашето събитие...гледа днес сайта на Ваняя Стил и мислия да се разходя да видя на място  за цени и условия...
Здравей Нанси, и на теб  Welcome
Кога е вашата датичка?
За агенция не мога нищо конкретно да ти кажа. По мои наблюдения момичетата сами си организираме всичко (някои дори от разстояние) и въпреки това се справят перфектно! Все пак тук има достатъчно информация. Но всичко е въпрос на преценка, свободно време и т.н.
Успех!
« Последна редакция: февруари 11, 2009, 15:07:09 от elean » Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #332 -: февруари 11, 2009, 17:16:39 »

Ох,
след цял ден рожене в интернет започнах да се отдалечажам от идеята за агенция, мисля да използжам паричките за нещо по-полезно и практично...като заря например...струва ми се малко щура идея...
за датичката...нашите планове са за септември, но всичко още е толкова ново и объркващо... crazy
Активен
lina_83
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #333 -: февруари 11, 2009, 19:26:08 »

NansyCraft идеята за заря ми се вижда доста добра-не се бях замисляла за това досега.
Момичета може ли някой да каже как да си организирам заря и колко би ми струвала ...мерси предварително
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: февруари 11, 2009, 19:47:02 »

Здравейте момичета!Ние ще имаме заря на нашата сватба,точно като расрязваме тортата и тя ще започне.За цените на зарята мога да ви кажа само,че ако викате фирма да ви е прави е доста скъпу,ние ще си е направим сами,тоест ние ще купим фойерверките,а от ресторанта ще ни я напрвят.Една кутия с фойерферки струва от 50 до 150лв.според зависи каква искате да ви бъде зарята и колко дълга.Так че спокойно дори за 50лв. може да си направите хубава заря.Успех!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: февруари 11, 2009, 19:57:13 »

да, това със зарята е много хубава идея.
Но на нас от ресторанта ни казаха, че трябва специален човек да я прави .- най-евтин вариант към 400 лева ще излезе. И това не ме устройва sad
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: февруари 11, 2009, 20:52:38 »

Зависи от ресторанта при нас няма проблеми  yahoo,но пък те са ни приятели и може би затова,иначе  наистина е така,трябва да се прави само от специалисти и да се иска разрешение от общината или кмета,нещо такова беше.
Активен
lina_83
Новак
*

« Отговор #337 -: февруари 11, 2009, 20:58:57 »

ехеее...ми то много сложно май 6те стане ...хахахха...за4и 6те ги питам в ресторанта да видя в моя как стоят не6тата
Активен
maymunkata
Новак
*

« Отговор #338 -: февруари 11, 2009, 22:32:51 »

Здравейте,момичета.
Аз не сам писала от доста време,но сега пак се заех с подготовката и да ви се похваля,реших да потърся помощ.Говорих с приятелка на майка ми,която има сватбена агенция и тя прие да се занимава с организацията.Много съм спокойна сега и се чувствам чудесно с нея.В сабота или в понеделник,отиваме с нея да гледаме няколко ресторанта и да капарираме.Надявам се да няма проблеми.Има ли някой впечатления от ресторанта на хотел Лайпцик,казаха ми че било хубаво след ремонта.Другите по тържествени зали са Марица и Империал,доста хора сме и не искам и да е много скъп куверта.Ако някоя се сети за някой готин ресторант моля ви пишете ми. thank you Girl_sing

Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #339 -: февруари 11, 2009, 22:38:19 »

maymunkata, аз съм била на сватба в Новотела, зала Бендида и много ми хареса. За съжаление не мога да коментирам цени, защото просто незнам, но просто подхвърлям още една идея.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 12, 2009, 00:06:09 »

Според мен не ви трябва сватбена агенция,голямо удоволствие е (поне за мен беше) да си организираш всичко сама smile
А относно Новотела и зала Бендида,преди 2 години бях там на сватба и куверта беше 35-38лв зависи от менюто,но тогава не позволяваха да се вкара торта от външна фирма,и искаха сертификат за всичко...
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #341 -: февруари 12, 2009, 00:11:30 »

А относно Новотела и зала Бендида,преди 2 години бях там на сватба и куверта беше 35-38лв зависи от менюто,но тогава не позволяваха да се вкара торта от външна фирма,и искаха сертификат за всичко...

Сега като спомена тортата, незнам дали беше от ресторанта, но беше вкусна много, а пък за менюто, което бяха подбрали също само добри думи мога да кажа, облизахме си пръстите направо, персонала беше много дискретен и любезен. Миналата година бях на 4 сватби (е, бяха и в 4 различни града  Wink ) и тази в Бендида води класацията.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 12, 2009, 00:23:17 »

Ох,
след цял ден рожене в интернет започнах да се отдалечажам от идеята за агенция, мисля да използжам паричките за нещо по-полезно и практично...като заря например...струва ми се малко щура идея...
за датичката...нашите планове са за септември, но всичко още е толкова ново и объркващо... crazy
Аз само да попитам ! С какво ускъпява агенцията ? Като махнем надути хонорари и адвокатските тарифи за срещи . Oh my ...
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 12, 2009, 09:47:42 »

Момичета да ви кажа за "Новотела". Кувертите са скъпи, а ако искате да ви се украси залата с цветя ще ви излезе още по-скъпо защото залата е голяма и изчистена и ще отидат доста цветя за украса. Иначе за обслужването съм на 100% сигурна че ще останете доволни. Все па к това е 5 звезден хотел.Като и от управителката Николова.Страхотен професионалист е. Казвам ви всичко това защото съм работила там и имам наблюдения за работата на всеки един колега.
Относно "Империал" - сватбата на нашите кумове беше там преди 2 години.Оснаха също с много добри впечатления. Мисля че е на по-достъпни цени, има достатъчно място за дансинг, както и ако сватбата е по-голяма всички гости ще могат да бъдат настанени спокойно.
 Лично моята сватба избрах да бъде в "Петър І" Обстановкота е прекрасна.Самият интериор допринася за още по-голямото тържествено настроение. Гостите ни бяха общо 90човека и се събрахме добре, но за по-големи сватби не е много подходящ ресторант. Кухнята е добра, но от сервитьорите има още какво да се желае.
А относно агенциите искам да ви кажа ,че аз също не съм много голяма привърженичка на тях.Всичко сами си организирахме.
« Последна редакция: февруари 12, 2009, 09:55:27 от katya_79 » Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: февруари 12, 2009, 10:01:06 »

Наси, Цеци  Welcome и успешна подготовка!

lady in love, нашият кум иска да ни направи заря.  yahoo Дано от ресторанта да нямат против, понеже е страхотно да знаеш, че всички фойерверки, цялата красота, която ще видите, е  само за вас.  Bravo
Аз нямам много за отчитане, освен че вчера бях до фризьорката, разбрахме се след седмица  да отида да говорим за прическата и за всичко останало по разкрасяването, че всичко ще правя в този салон!  yahoo yahoo yahoo
Ще трябва да започна и за рокля да се оглеждам, че абитуриентите като плъзнат из града, става мама-мия!  smile
Това е от мен!
Целувки на всички! kiss
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: