Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:38:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 154007 пъти)

galiakrasi
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: февруари 08, 2009, 20:14:44 »

*YAHOO*намерихме си ресторант :danceg:мн сам щаслива *YAHOO*и църквата е уредена danceg
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: февруари 09, 2009, 10:23:19 »

не6то не се справих с ка4ването на снимката, сега пак 6те опитам
Дани, поканата е много хубава, предполагам че е от Арт Карт в София. Ние бяхме в офиса им и се спряхме точно на същата покана. След няколко дни обаче се отказахме, защото тази покана струва 2,50, а отгоре са всички неща като надписване, пликове, надписване на пликове, цена за сгъване на поканата и т.н. Тоест, в нашия случай всичко стигаше над 300 лева и затова се отказахме. Намерихме в Пловдив хубави покани, 0,90 ст. за брой + че другите условия ни устройват.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: февруари 09, 2009, 10:25:31 »

elean и zipper, можете ли да ми пратите координатите на вашия ДЖ, да вземе родителското тяло да се срещне с него и да чуя и техните отзиви... Вие сте останали с добро впечатление - какво ви хареса? Ние си правим списък с песни, искаме да с минимално чалга, а и нали ДЖ говори към младоженците в началото, пък и през цялата вечер се грижи за настроението на гостите (т.е да е сладкодумен, но не натрапчив...). Уф, дано да ме разбирате какво имам в предвид... С една дума: с какво ви впечатли?

Петя, ще ти пратя на лични координатите на Емо Дрехаров. На мен ми направи много добро впечатление, определено си знае мястото и си разбира от работата. Като цяло впечатлението ми е отлично. good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: февруари 09, 2009, 10:28:46 »

Привет на всички, супер ние ще се женим в събота имаше големи нерви покрай това, докато решим в коя църква. Къде се намира Св.Константин и Елена, нещо не се сещам?

Църквата Св. Св. Константин и Елена се намира в Стария град, след Конюшните на Царя (заведението).

Вие мислили сте за колата на сватбата, ние искаме нещо нестандартно в смисъл ретро количка. И покани си харесахме пускам снимка

За кола помислихме отрано. Щяхме да сме с един хубав джип, но кумът ни предложи своя ретро мерцедес от 1965 г., изцяло реновиран и нямаше как да откажем smile
« Последна редакция: февруари 09, 2009, 10:31:28 от elean » Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: февруари 09, 2009, 13:17:35 »

elean и zipper, можете ли да ми пратите координатите на вашия ДЖ, да вземе родителското тяло да се срещне с него и да чуя и техните отзиви... Вие сте останали с добро впечатление - какво ви хареса? Ние си правим списък с песни, искаме да с минимално чалга, а и нали ДЖ говори към младоженците в началото, пък и през цялата вечер се грижи за настроението на гостите (т.е да е сладкодумен, но не натрапчив...). Уф, дано да ме разбирате какво имам в предвид... С една дума: с какво ви впечатли?

Петя, ако си търсиш ДЖ, който води "по дискретно", говори, но не се включва на всяка песен по 3 пъти да коментира и подвиква, Емо е добър избор! good Ние точно на това много държахме, защото намирам за много грозно и кръчмарско, да ти се провикват постоянно "Опа! Айде куме! Булката! Дай-дай..." и т.н. Или да коментира разни други неща, които никой в този момент не го интересуват..(гледах предварително най-различни сватбени филми, и на някои от тях.. shok)
Вие мислили сте за колата на сватбата, ние искаме нещо нестандартно в смисъл ретро количка.

Дани, за ретро кола в Пловдив можеш да погледнеш тук: http://www.mercedes180.spot.bg/
Човекът е супер точен, ние останахме много доволни!

* DSCF0917_klein.JPG (27.27 KB, 448x299 - видяно 361 пъти.)
« Последна редакция: февруари 09, 2009, 13:23:09 от Misis_T » Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: февруари 09, 2009, 13:22:00 »

Misis T,  колко ви струваше тази красота, ако не е тайна! Много ми хареса! good
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: февруари 09, 2009, 13:24:56 »

Ето още една снимка:

Sunny, миналата година през юли платихме по 50 лв на час, което си е направо супер цена! smile Тази година не знам как ще са цените...

* DSCF0498_SW_klein.JPG (29.15 KB, 448x299 - видяно 368 пъти.)
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: февруари 09, 2009, 14:24:33 »

напълно съм съгласна с Мисис_Т и за препоръките към Емо Дрехаров  good good good, както и за прекрасният избор на кола.

Благодарим за помощта!!!
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: февруари 09, 2009, 15:57:31 »

Привет отново!  smile
Misis T,  благоадря за информацията!
Dany,  поканата ви е много хубава!ЧЕстито!  Bravo

Аз имам да се отчитам.  blum
Запазихме си стойка за тортата и харесахме торта!   yahoo
Тортата е невероятна. Сега като се сетя и ми потичат лигите. Torte
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #309 -: февруари 09, 2009, 16:00:07 »

Sunny_girl ,браво Bravo Напредваш. Аз все още съм там, където бях. Ако се оправя до юни ще е цяло чудо. Къде си поръчахте тортата?
Активен
23
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: февруари 09, 2009, 16:04:27 »

Sunny_girl ,браво Bravo Напредваш. Аз все още съм там, където бях. Ако се оправя до юни ще е цяло чудо. Къде си поръчахте тортата?
Как няма да се оправиш! Лека-полека. Доколкото знам, най-важните неащ ви са запазени, така че споко! good
Тортата си я харесахме в Асеновград! smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 09, 2009, 16:19:17 »

Браво, Съниии!!! good
Една грижа по-малко, както се казва!
А аз трябва да ходя в ресторанта, да ядем и определяме менюто... Ама втора седмица отлагам. Чудя се да не ми е късно в началото на март, че като гледам тогаз ще ми остане малко време?!
Ама да видим де!
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #312 -: февруари 09, 2009, 16:25:45 »

Благодаря ви за помощта, misis_t приятел на баща ми има реставриран вaрбург и смятаме да говорим с него, относно колата, но ти благодаря ще погледна и в сайта, ако не се лъжа ти си бори от сватбата.org гледала сам снимките от вашата сватба била си много красива булка give_rose.
elean поканите струват 2,09лв и за надписване ни казаха 0,39cт., не сме ги купили все още, ако можеш ми пиши на лични от къде сте взели вашите в Пловдив, може и там да погледнем.

Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: февруари 09, 2009, 17:08:33 »

Дани, поканата от снимката, която си качила - ги гледахме в софия, а не в пловдив. За надписване - 15 лева до 40 бройки. За различни текстове - например кумове, родители - отделно по 15 лева на покана.

Вие от Пловдив ли ги взимахте?

п.п. Сори за офф-а, обаче ти е препълнена пощичката и не успях да пратя на лични!
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #314 -: февруари 09, 2009, 18:31:32 »

ами да има ги в Пловдив на няколко места, а тези цени ми ги казаха от атр карт София, ние не сме си в България и като се приберем 6те питаме о6те веднъж. по6тата ми е свободна ако може6 ми пусни инфото за ва6ите покани girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: