Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:50:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 154020 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: януари 21, 2009, 10:11:24 »

Ееее, много ви се кефя. Как ставате все повече и повече. Тази година ще е много сватбена.

buterfly, lili  Welcome

Ама момичета, вие сте много лоши, пускайте по някоя снимка от вече готовите неща. Личи си че не съм от любопитните, нали blush
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: януари 21, 2009, 10:43:13 »

lina_83,  butterfly Welcome

Пожелавам ви спокойна и успешна подготовка момичета smile

lina_83 и нашата сватба беше в Престиж  good останахме много доволни  smile ако има нещо питай!
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: януари 21, 2009, 11:07:39 »

Mila_ много ми допада роклята ти като дизайн и линия. ако не е тайна откъде си я купи? blush
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: януари 21, 2009, 11:21:50 »

Mila_ много ми допада роклята ти като дизайн и линия. ако не е тайна откъде си я купи? blush

Благодаря много  smile роклята ми я шиха в Асеновград. Комбинация е от снимка в списания, рокля която бях харесала в София (но беша много много скъпа) и моите представи. Предварително знаех само,че не искам да има обрачи и да е възможно най- изчистена smile
Активен
lina_83
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #79 -: януари 21, 2009, 11:25:46 »

Мерси много за посрещането момичета  Bravo Аз да ви кажа досега все си мислех че има много време пък то си минава  а аз май съм си доникъде  tease Обиколила съм и Асоновград 3 пъти и София за рокля-еми ако щете вярвайте -нищо не си харесвам.....
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: януари 21, 2009, 12:21:23 »

Здравейте lina_83 и butterfly!

lina_83, не се притеснявай за подготовката. И ние живеем в София, а сватбата ще е в Пловдив и ни остава време да пътуваме и уреждаме нещата само през уикенда, но като гледам времето дотук ни стига.

butterfly, нашата сватба също е на 10.05.2009!

Успех в подготовката! На линия сме всички за взаимопомощ! Good luck
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: януари 21, 2009, 15:24:28 »

Момичета, дайте идеи за гримьор/ка. Аз принципно съм от Асеновград, но знам, че има и такива гримьори, които ходят и по други градове, апък то Асеновград е толкова близко. Знам само за Слави! Някакви предложения? Ще ви бъда благодарна! give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: януари 21, 2009, 15:34:07 »

Sunny_girl и аз се интересувам от гримьори,я сподели з атози Слави,къде работи,какви са му цените?Благодаря ти предварително give_rose
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: януари 21, 2009, 15:49:02 »

lady_in_love , знам само, че работи в салон Pretty Woman и то, само когато има клиенти, иначе не е като да стои там постоянно. За миналата година цената му е била 50лв. Но за координати..за съжаление, нямам!
Активен
butterfly
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #84 -: януари 21, 2009, 16:24:26 »

И аз Ви благодаря, за посрещането момичета. Много сте мили  give_rose

elean, а вашата сватба в кой ресторант ще бъде?
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: януари 21, 2009, 16:51:49 »

elean, а вашата сватба в кой ресторант ще бъде?[/color]

butterfly, нашата сватба ще бъде в Резиденция Стария град (р-т Петър І). Ние ще сме около 70 човека, така че бързо бързо се спрях на този ресторант. А и ми харесва. Капарирахме го средата на ноември.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 21, 2009, 17:01:23 »

А Sunny_girl  сега като спомена името на салона,знам го ,виждала съм снимки на булки който той е гримирам,определено работи много добре,само незнаех,че се казва Слави,аз мисля да ходя на пробен там,но има още време дотогава.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: януари 21, 2009, 17:15:29 »

Sunny_girl и аз се интересувам от гримьори,я сподели з атози Слави,къде работи,какви са му цените?Благодаря ти предварително give_rose

В салон "Pretty Woman" работи, миналата година ме гримира за сватбата (50 лв) и останах доволна, хубаво изпипва нещата и козметиката му е професионална.
Ако искаш мога да ти дам координати, но довечера, имам някаква визитка негова вкъщи.. smile
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 21, 2009, 17:30:15 »

Сестра ми е доволна от Гаро Папазян, аз мисля че сестра му е по-добра, последно Гаро взимаше към 30 лв, но беше отдавна, някой ако проявява интерес може да ми пише на лични да дам координати и телефон.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: януари 21, 2009, 18:27:41 »

На мен Гаро ми направи косата и грима. Мисля че се получи добре. Сестра му също гримира, при това доста добре, но аз си познавам Гаро от години, за това се доверих на него и за двете неща smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: