Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:35:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част  (Прочетена 154003 пъти)

Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: януари 18, 2009, 01:37:44 »

misskapriss  подканя и аз първа ще отчета тези дни имам малко нерви покрай записването на църквата, ама защото не съм си там да раздрусам попа за брадата  beating, че прави някакви спънки, писала съм в друга тема иначе вече си имаме:
1. ДЖ,
2. фотограф и видео,
3. ресторант,
4. ритуала ще е изнесен и ще ми го направят от агенцията, понеже легализираме брак от чужбина,
5. роклята е на път и нямам търпение до края на март да стане,
6 купих си малко дрънкулки за украса (свещничета и изкуствени листенца от рози, но не знам дали ще ги ползвам) и фигурка за тортата мн е сладка, показала съм я в темата за торти.
7. младоженеца си има само обувки  blush , костюм от БГ ще му взимаме най- вероятно от Парушев
Тези дни сестра ми да запази часа за църквата и ще си отдъхна малко, другите неща мисля като се прибера на края на април тогава да ги правя че така от далече мн нерви хабя.
Дилемата ми е от къде да поръчаме торта, харесала съм си няколко снимки, но нямам мн претенции, искам да е вкусна повече и на нормална цена отколкото да е много красива, но въпроса е там че трябва и по рано да стане, за да запазим стойка, тъй като ще е най-малко на 5 етажа може и 6 да трябват (за 140 гости приблизително) Нямам представа колко по рано и от къде някой ако има предложения  good
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: януари 18, 2009, 16:04:52 »

Cinderella нашата торта беше от Попи Мони и беше ужасно вкусна Torte Препоръчвам ги горещо  и цените им са или поне бяха много поносими smile Нашата торта беше с италианския им крем и беше мммммммммм, много вкусна. Другия добър вариант е Скалата. Успех в избора и после да докладваш  tease
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: януари 18, 2009, 17:43:34 »

Благодаря misskapriss  а на тези Попи Мони къде се намират, много хора ми се хвалят от тях и най вероятно ще са те, а знаеш ли колко по-рано трябва да запазя стойка  crazy
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: януари 19, 2009, 12:06:54 »

Мацка, Попи Мони са на Коматевско шосе. Ето ти и сайта: http://www.popimoni.com/ Не работи принципно, но поне има точен адрес и телефони. Опитай италианскиа им крем. Ние отидохме в понеделник или вторник, а сватбата беше в събота, но за всеки случай отиди по-рано. За Скалата със сигурност трябва да отидеш доста по-рано. Съветвам те да отидеш на двете места преди да решиш окончателно, защото все пак хората са различни smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: януари 19, 2009, 14:24:06 »

Момичета привет!
Този уикенд си бяхме до Пловдив и успяхме да свършим още няколко неща:
1. Запазихме час за църквата
2. Поръчахме халки - избрахме от Сара Трейд в Раковски
3. Купихме си ритуални чаши - кристални на Бохемия (общо взето първите, които видях, но пък много ми харесаха).
Дотук съм доволна... Имайки предвид, че сме се записали в ритуална зала, имаме ресторант, фото, видео, диджеи... Значи можем да тръгнем към поканите  Bravo

Най-вероятно ще видя огромен зор с роклята, ама като му дойде времето.
Мисля средата-края на февруари да започна да работя по този въпрос (само да не се окаже късно...)
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: януари 19, 2009, 17:54:44 »

Здравейте момичета! give_rose Да ви дам и аз отчет докъде съм:
1. Ресторанта/Ди джея е от ресторантът/
2. Видео
3. Фото
Това е засега. Добре, че имам още доста време иначе  crazy
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: януари 19, 2009, 21:54:04 »

Ели,и мен си ме пропуснала-на 30.05.2009.
Имаме резервиран ресторант,църква,гражданското,фотограф и оператор.Тази седмица ще се обадим и на dj.За рокля мисля да ходя през февруари.За халките ще отидем до Сара Трейд.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: януари 19, 2009, 22:18:35 »

Хайде и аз да дам отчета, да не оставам по-назад от другите Пловдивски Булки  blushЗначи ние имаме-Ресторант-Църква-Дж, фото, видео-поканите трябва да са при мен до 5-6 дни( готови са, летят към мен)-Булката е готова( рокля, обувки, др. джаджи)-Агенция си имаме( доуточняваме точната украса)-Имаме кетърингова фирма, само трябва да уточним точното меню-имаме си кумове( само трябва да ги поканим официално)-чаши, жартиери,прибори за торта, тейбъл картс,подаръчета за гостите,шампанско,късметчета
Май е това.ако се сетя нещо което съм пропуснала, ше допълвам пак.
Успех на всичкииииии give_rose
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: януари 19, 2009, 23:15:30 »

Благодаря misskapriss  а на тези Попи Мони къде се намират, много хора ми се хвалят от тях и най вероятно ще са те, а знаеш ли колко по-рано трябва да запазя стойка  crazy
И аз съм за Попимони,нашата торта беше от там,също с италиански крем,ммм голяма вкусотия girl_wink
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: януари 20, 2009, 01:24:32 »

Момичета, моля ви в темата да не правите списък и да го обновявате през няколко поста, защото си има тема специално за това. Ето ТУК може да се запишете и да разглеждате списъка за булките от Пловдив или от някой друг град!  good Успех в подготовката на всички!  give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: януари 20, 2009, 09:36:04 »

Хайде и аз да се разпиша момичета,въпреки,че вие сте доста по напред от мен.Аз имам ресторант,запазена дата в църквата,запазен фотограф и благодарение на нашата прекрасна съфорумка Kristinka  give_rose си имам и агентка. yahoo
« Последна редакция: януари 20, 2009, 09:37:49 от lady_in_love » Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: януари 20, 2009, 09:48:56 »

Браво момичета, всички доста сте напреднали. Криси, ти направо ме разби, 4 месеца преди сватбат си готова с всичко  Bravo Bravo Bravo

Момичета, моля ви в темата да не правите списък и да го обновявате през няколко поста, защото си има тема специално за това. Ето ТУК може да се запишете и да разглеждате списъка за булките от Пловдив или от някой друг град!  good Успех в подготовката на всички!  give_rose

В този списък няма конкретните дати на сватбите. За това правим нашия, за да не се получава объркване с датите и да не се питаме постоянно за датите на сватбите. Миналата година пак имахме такъв списък и не е пречел. Ако може да си го запазим и тази година(без да го обновяваме през няколко поста) ще е много хубаво. Не забравяйте че вие сте ни най-любимите модератори на света(не че се подмазваме) kiss2 girl_in_love kiss LOVING  give_rose heartLOVING LOVING Love girl Love girl air_kiss kiss2 kiss2 give_rose heart
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: януари 20, 2009, 12:10:58 »

В този списък няма конкретните дати на сватбите. За това правим нашия, за да не се получава объркване с датите и да не се питаме постоянно за датите на сватбите. Миналата година пак имахме такъв списък и не е пречел. Ако може да си го запазим и тази година(без да го обновяваме през няколко поста) ще е много хубаво. Не забравяйте че вие сте ни най-любимите модератори на света(не че се подмазваме) kiss2 girl_in_love kiss LOVING  give_rose heartLOVING LOVING Love girl Love girl air_kiss kiss2 kiss2 give_rose heart
Хайде тогава да се разберем така - ще копирам списъка в първия пост на темата и като се появи нова булка, нека някой ми пише на лични датата, защото иначе мога и да пропусна и ще я добавя там. Така винаги може да намерите списъка, а не да се ровите назад в темата и да го търсите!  good И това си е чисто подмазване, но пък ми стана хубаво!  tease blum girl_wink
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: януари 20, 2009, 13:03:45 »

Хайде тогава да се разберем така - ще копирам списъка в първия пост на темата и като се появи нова булка, нека някой ми пише на лични датата, защото иначе мога и да пропусна и ще я добавя там. Така винаги може да намерите списъка, а не да се ровите назад в темата и да го търсите!  good И това си е чисто подмазване, но пък ми стана хубаво!  tease blum girl_wink

Много много мерси! Както винаги модераторите са готови с адекватно предложение!  yahoo yahoo yahoo
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: януари 20, 2009, 14:23:38 »

Много добро решение на въпроса! good
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: