Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 22:46:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 4 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част (Прочетена 153941 пъти)
Rapunzel
Професор
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 4 част
«
Отговор #180 -:
януари 29, 2009, 21:32:59 »
radina1986
и успешна подготовка, има време ще запазите всичко.
За Империал точна информация нямам, но съм чувала мн добри отзиви от познати и съфорумки, за колко човека става въпрос - и аз да полюбопитствам
няма да е лошо и за дж и фото да погледнеш, че ако държиш на някой специален и те доста бързо се заемат. Успех!
Активен
radina1986
Новак
«
Отговор #181 -:
януари 29, 2009, 21:38:33 »
ще сме към 150 човека :)а за дж и фото някакъв съвет
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #182 -:
януари 29, 2009, 21:47:59 »
големичка сватба, ние ще сме към 120, ние си записахме дж Венци, и фотограф и видео Продан-от Асеновград е, цените са много добри и съм доволна от наблюденията ми от последните 3 сватби, ако искаш координати мога да ти пратя на лични. Виж ако искаш някой по известни имена другите момичета ще ти кажат.
Активен
radina1986
Новак
«
Отговор #183 -:
януари 29, 2009, 21:54:13 »
ще се порастърся тия дни :)мн рано ми изглеждаше за всичко но май съм закъсняла
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #184 -:
януари 29, 2009, 21:56:24 »
Ради, ние лятото като разглеждахме р-тите и също ходихме в Империал, управителката беше много мила и отзивчива.Ние също ще имаме 150 човека, но ми се стори че там хората ще трябва да са бая на гъстичко..и др което на мен лично не ми допадна са 2-те колони, защото закриват гледката..Иначе като цяло ми допадна особено управителката..
За видео само знам че нашия се казва Пейо, на дж и фото още не съм им научила имената..но като ги науча , ще споделя и аз..
Активен
radina1986
Новак
«
Отговор #185 -:
януари 29, 2009, 22:06:40 »
а вие кой ресторант сте запазили
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #186 -:
януари 29, 2009, 22:17:06 »
Ради, ние сме в Тримонциум, р-т Амбасадор, също така много ми хареса и Новотела:) Пожелавам ти да намериш ресторанта на мечтите си..аз още като влязах в Тримона, и усетих че искам да съм там, затова го запазихме..даже не бяхме чули условията и аз бях убедена че искам да съм там и така.
Активен
radina1986
Новак
«
Отговор #187 -:
януари 29, 2009, 22:51:21 »
а какви са условията в тримонциум :)дали ще има още свободни дати @}->--и още един въпрос
къде се намира р-т Амбасадор
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #188 -:
януари 29, 2009, 23:06:08 »
На 5-я етаж на хотела( това е панорамния ресторант, има страхотна гледка). за датичка най-добре идете и питайте, ние отидохме да уговаряме още август месец 2008:) за условията - 40 лв е минималния куверт.ако изявиш желание, мога да ти напиша и менютата, има такса овъртайм-100 лв на час след 23.30, такса за алкохол-вносен-7 лв ( уиски и водка), ракия и бг алкохол-по 5 лв на бутилка, вино-2 лв на бутилка.Не може да се внасят ядки, безалкохолно,мезета( защото са включени в менюто, дори в най-евтиното меню има вкючени всички тия неща). Забравих да кажа че искат капаро , което да е около 1/3 от стойността на всички куверти.Ако има нещо, ще се радвам да ти помогна..
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #189 -:
януари 29, 2009, 23:27:27 »
Цитат на: elean в януари 25, 2009, 20:05:31
jiveto, на мен повече ми харесва вторият модел... Но всичко е въпрос на личен избор.
Ние успяхме вчера да си вземем халките - много ни харесаха. И пак не направих снимки, да му се невиди... Оставихме всичко в Пловдив и си тръгнахме бързо-бързо към сф.
petia81
браво за ресторанта. Добре дошла тук, дано сме ти от помощ!
Кога е датата
?
Добре заварила, elean!
Датата, която си запазихме е 6.09.2009. Запазили, в смисъл ресторанта, пък и нея си искаме, защото искахме да е края на лятото, пада се неделя и е деня на Пловдив!
А когато си си далече, такива дати ти стават много мили
Ние и двамата сме си от Пловдив, така че много се радваме на датата. Остава и да успеем да си вземем час от Дома на младоженците април месец, че миналия септември направо ни се изсмяха, като им казахме, че искаме да си запазим час за 2009...
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #190 -:
януари 29, 2009, 23:41:55 »
Цитат на: reni111 в януари 25, 2009, 20:11:09
Здравей ,Петя.Много ще ти бъдаблагодарна ако пратиш сканираните записки за ресторантите,които си обиколила.Аз засега съм ходила само в един и нямам други впечатления.
Здравей, Рени!
Днес най-накрая си сканирах записките. Обаче не знам как да ти ги пратя чрез форума. Ако искаш, пиши ми личния ти майл на лични и ще ти ги пратя. Предварително предупреждавам, че има коментари към записките, които са си лично наше мнение
Активен
petia81
Ентусиаст
«
Отговор #191 -:
януари 30, 2009, 00:03:17 »
Цитат на: radina1986 в януари 29, 2009, 11:52:42
здравейте :)много ще се радвам ако обненяме заедно информация :bravo:моята сватба ще е на 4 07
и се спряхме на хотел Империал понеже в ленинград нямаше свободна дата :)ще се радвам за мнение относно ресторанта
Здравей, Радина!
Ние си харесахме още септември Империал, след голямо обикаляне по другите ресторанти. Преди няколко дни майка вече го резервира.
Малко по-скъпичко идва на първи поглед, кувертите са между 38-43 лева, но включват много неща, които така или иначе се плащат отделно. Като тортата например.
:dance2:Ние много се впечатляваме и от отношението на управителите, с които разговаряхме и твоята адашка много ни впечатли – беше много мила, обясни ни всичко много подробно и въобще отношението й беше супер. Освен това, по повод колоните имах и аз приетеснения, обаче си мислех, че хората, които са на сватба, за да стоят по масите си, бихме могли да ги сложим да гледат към дансинга, а другите ще танцуват все пак. А и доколкото преценихме, колоните пречат реално на масите, които са дирекно зад тях. Иначе и градината е мн зелена и голяма. А Радина освен това ни предложи, като бяхме септември да отидем да видим как изглежда ресторанта, приготвен за сватба, което също много ни впечатли. Ще има предостатъчно място за хора и танци. За нас беше перфекното място. Другия ни фаворит беше, ресторант Прима в Стария град, но капацитета му е до 100 човека, пък и не искаме да измъчим нашите нашите гости с „катерене” по калдъръма...
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #192 -:
януари 30, 2009, 00:22:52 »
Цитат на: Kristinka в януари 29, 2009, 22:17:06
Ради, ние сме в Тримонциум, р-т Амбасадор, също така много ми хареса и Новотела:) Пожелавам ти да намериш ресторанта на мечтите си..аз още като влязах в Тримона, и усетих че искам да съм там, затова го запазихме..даже не бяхме чули условията и аз бях убедена че искам да съм там и така.
Алкохола БГ сега го обявяват по 3лв на бутилка и хубавото е ,че може да се махне иначе скъпата им торта от 5,20 на парче и за тези пари да се добави още без. и бира а тортата да си внесете от вън и то без такса ! Предлагат и безплатна стая за младоженците не че е от кой знае какво значение но все пак ! Абе казано на кратко за 40 лв куверта си е доста приличен ! И най хубавото е че може да се прави изнесен ритуал на басейна без да има други хора и да си гледаш града от горе !
«
Последна редакция: януари 30, 2009, 00:24:48 от nasi
»
Активен
dany_6
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #193 -:
януари 30, 2009, 01:13:18 »
Здравейте и от мен момичета, радвам се че подговката тече с пълна пара, смятам че е добре по-рано да се организират нещата, за да няма нерви в последния момент.petia81
нашата сватба е на 05.09.09, резервирахме Ленинград, управителя беше страхотен много отзивчив показани всички зали, тъй като майка ми бяха отишли по-рано от нас и вече бяха харесали бизнес ресторанта, съответно имаше леко спречкване, защото тя започна да ме убеждава колко бил хубав и т.н. а на мен ми се видя схлупено и някак си не можах да си го представя, може би защото вече бяхме решили с приятеля ми, снимките на ellie_bellie бяха толкова пленяващи :girlhide:Може би малко късно се включвам p темата, но искам да кажа на tzvety, че при нас имаше нещо подобно с свекъра, но аз понеже не съм от мълчаливите си го скастрих и той млъкна
. Ние се разбрахме нашите и техните плащат ресторанта, а ние останалите неща и смятам че така е добре, не могат да си дават мнението за неща които не плащат
. Не се ядосвай това е вашия ден, само на вас двамата, направете всичко по вас вкус, казвай им да добре пак си прави каквото знаеш, в един момент ще видят че няма накъде и ще млъкнат. Не си трови нервите за хора които не го заслужават
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #194 -:
януари 30, 2009, 08:38:44 »
radina1986 ние сме в ресторант "Джия бийч" /на гребната база/. за фотото съм резервирала тереза якова, а за видеото краси от студио дит. гледах тени неща и ми допаднаха. дж си е от ресторантът. моят съвет също е да не чакаш със запазването на дж, фотограф, оператор защото добрите се резервират още от сега. аз имах късмет да са свободни тези които исках , но ги резервирах преди две седмици за 04.07.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...