Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:57:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Детска ясла/градина и/или детегледачка  (Прочетена 72015 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 03, 2011, 12:41:27 »

Момичета да ви кажа пред какво нещо попаднах ,направо не ми се мисли :girl_impossible:като се сетя
В секция необходими документи за записване ми излиза ,че искат разни документи,които няма как да им осигуря,като например:
Служебна бележка от настоящата месторабота на мъжът ми,че е назначен на трудов договор при еди коя си фирма!
Но лошото е ,че когато съм подавала документите той е работил там и в последствие ,го съкращават...
Сега ми заявиха ,че документите трябва да същите,както във въпросният образец на Столична община?
Демек бележката трябва да е тази от въпросната фирма и тях не ги интересува ,колко работи е сменил diablo
Направо ще се побъркам няколко дни от нерви и не знам какво да правя....

Да разбирам ли, че си говорила с тях и те са ти казали ,че не ги интересува колко работи е сменил след това. Много странно ми звучи това.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 03, 2011, 12:46:13 »

Да говорих с тях и те ми заявиха ,че понеже се гледат точките и според това се класират децата,кой колко точки има и какви критерии за прием.
Получи се така ,че в момента мъжът ми всеки момент ще започне друга работа на трудов договор в друга фирма,обаче ти изискват от нас служебна бележка от старата му работа,защото данните в профила на бащата не са променени.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 03, 2011, 12:49:46 »

Така,че излиза така ,във всеки един момент в който човек си смени работата ,дали майката или бащата трябва да прави промени в профила си ,защото иначе няма да на успеят да го запишат.
Много съм се шашанала не ми е било да това изобщо и въобще не съм се сетила ,че това може да стане angry
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 03, 2011, 20:01:10 »

Така,че излиза така ,във всеки един момент в който човек си смени работата ,дали майката или бащата трябва да прави промени в профила си ,защото иначе няма да на успеят да го запишат.
Много съм се шашанала не ми е било да това изобщо и въобще не съм се сетила ,че това може да стане angry

Ако в момента таткото е безработен губите едната точка за съжаление,независимо дали са го съкратили и че скоро ще почва нова работа,това не ги вълнува.В профила ясно си го пише.Най-вероятно ще бъде анулирана кандидатурата,но ако в момента се води на работа и НЕ е безработен (с вероятност да започне) няма значение какво си написала в профила,че работи примерни в Теле шоп,а сега работи в Мега шоп...важното е и двамата родители да работят (именно за това дават точката) Класирането е в събота примерно и той в неделя си сменя работата без прекъсване....разбра ли ме? Пиши във формата за обратна връзка
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 03, 2011, 23:04:18 »

Може би тази градина дава 0.1 точка, затова че един от родителите работи в района на градината. Затова е толкова важно служебната бележка да е точно от тази фирма със съответния адрес.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 05, 2011, 08:05:15 »

Цоп и ние в кюпа на неприетите cray  cray  cray .Много тежко го преживявам, защото шансовете ни бяха сравнително големи 50/50%, но късметът ни подмина.Аз да питам, ако се освободи място, как се избира следващият "щастливец"?В момента сме на 12-то място в списъка на чакащите.Това означава ли, че ако отпаднат 12 деца ще ни дойде реда, или пак се тегли жребий сред децата с еднакъв брой точки??? crazy  crazy  crazy
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 05, 2011, 08:24:51 »

Не ми е съвсем ясно, а според мен в бг-мамата някои майки или не знаят, а приказват, или умишлено подвеждат. Щом си имала такъв добър шанс и градината ти е удобна, стой си където си и стискай палци. Тези с многото точки така хаотично се местят напред-назад, че човек никога не знае.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 05, 2011, 09:11:02 »

Бастет, аз чинно ще си трая и ще си чакам, но ми се искаше да разбера на какъв принцип ще попълнят евентуално свободните места.Това за бг.мама-та, не разбрах какво искаше да кажеш.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 05, 2011, 09:32:38 »

Че аз основно от там чета в момента, но има малко разминаване в информацията, която не знам на какво се дължи. Най-сигурно е ако имаш конкретен въпрос да го зададеш в системата на ИСОДГ в секцията за кореспонденция.

Би трябвало свободните места да се обявят за класиране, да се видят в системата, родителите да преподредят кандидатурите и всичко да е като при първото класиране. Ама запазват ли се номерата за граничните групи, теглят ли се нови само за тези, които нямат, или за всички.. ще видим ли незаписалите се преди третото класиране, при положение, че до последния момент преди заключването на системата все още ще се приемат документи.. и те и да не се запишат, какво от това, като точките им пак ще са повече от на другите и те пак ще се класират.. на някои от тези въпроси не получих отговор. Абе истината е, че който не е успял на първо класиране, има минимални шансове оттам нататък, няма какво да се лъжем.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 05, 2011, 10:05:55 »

Току що им писах.Да видим дали и какво ще отговорят.

Дописвам.Ето го отговорът:

При наличие на гранична група,на входящите номера,които нямат присвоена вторична част, се генерира такава.Класирането за свободните места от групата се извършва с предимство за кандидатурите с по-малък входящ номер.

Първото изречение не го разбрах... каква е тази присвоена вторична част?Може би номерът, който е след тиренцето... crazy.От второто изречение разбирам, че май сме предпоследни на опашката.
Ето нашия списък
СПИСЪК НА НЕКЛАСИРАНИТЕ ПО ОБЩИ КРИТЕРИИ ОТ 30.04.2011

1.   Юлиан Тодоров Найденов   8.0   110429-60448979
2.   Андреа Ермелинова Йорданова   8.0   110429-67466835
3.   Виолина Веселинова Гагаузова   8.0   110429-70016954
4.   Денислав Валентинов Чаушев   8.0   110429-70270778
5.   Мария Крумова Владимирова   8.0   110429-73936251
6.   Александър Руменов Райчев   8.0   110429-81370566
7.   Ивайло Цветанов Вълков   8.0   110429-90336030
8.   Лазара Костадинова Козелова   8.0   110429-91230729
9.   Даниел Тихомиров Христов   8.0   110429-91381401
10.   Пламена Борислав Латинова   8.0   110429-94548964
11.   Миа Димитрова Табакова   8.0   110429-96016105
12.   Ива Бисерова Василева   8.0   110429-97511357
13.   Марк Ивов Врачев   8.0   110429-98220001
14.   Дария Георгиева Деличева   7.1   110429
15.   Моника Максим Денкова   7.1   110429
16.   Румен Руменов Джустов   7.1   110429
17.   Александър Десиславов Николов   7.0   110429
18.   Васил Мартинов Дърмонски   7.0   110429
19.   Виктория Станислав Методиева   7.0   110429
20.   Дара Николаева Никифорова   7.0   110429

Отчаях се тотално.
« Последна редакция: май 05, 2011, 11:08:34 от valka27 » Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 05, 2011, 11:57:01 »

Разгледах ти кандидатурите, не че разбирам, ама според мен навсякъде около тебе имаш известен шанс, но не много голям и не е ясно изобщо ще има ли места.. ето сега е моментът да идеш на гледачка  blum. Или.. избираш най-удобната като място за тебе и стискаш палци. Или засядаш в системата преди класирането да дебнеш къде ще има най-много места на незаписали се и буташ там трите точки. Аз от много сметки и вероятности съм тотално навън, извън всякакви гранични групи, затова няма да ти давам акъл, ти си се справила определено по-добре от мен give_rose
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 06, 2011, 15:20:47 »

Копирам въпроса си и отговора, който получих от ИСОДГ.
На 05.05.2011г. получихме запитване със следното съдържание:
Моля,да обясните какво точно се случва на второ и трето класиране. Преди второ класиране всички градини са обявили 0 свободни места. Нали преди да изтече двуседмичния срок за записване на приетите на първо класиране не е ясно колко места ще се освободят. Тогава за какво кандидатстваме де факто?

Нашият отговор:
Класирането се извършва за всички детски заведение,като класирания има за тези,където има свободни места.В някои детски заведения вече има отказани записвания,които са отразени като свободни места.В секция новини са публикувани и нови открити места.

Факт е, че свободни места има- 1 за набор 2010 и 17 за набор 2009!!! (за набор 2008 са повече, но 110 от тях са в Кремиковци и Подуяне). И за тези няколко бройки в цяла София реално се прави класиране. За мен е безумно. Би трябвало след като изтече срока за записване на приетите от първия път, тогава да се бутаме за освободени места.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 04, 2011, 08:58:48 »

Тази гледачка, която ми бяха препоръчали и с която имахме уговорка, но поради фасоните на мъжа ми не съм я ангажирала досега, си е сменила телефона и няма как да я открия повече. Преди да пусна обява, моля ако някой тук може да ми препоръча. Казала съм и на всичките си познати, но засега - нищо. За лятото ще ми трябва почасово - от края на септември - твърд ангажимент. Ако някой ми помогне, много ще съм благодарна smile
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #103 -: ноември 27, 2011, 16:47:14 »

Здравейте!
Ние се записахме за класиранията от септември месец.Познайте в детските градини за толкова месеци има през седмица класирания.но до сега няма нито едно свободно отпуснато място!Една приятелка на малката,момиченце с 2 месеца по голямо от нея е приета в тази градина където аз исках.Като разпитах детегледачката й и ми каза,че с дарение!Не знам как е в другите градини,но си мисля,че само така вече стават нещата и ми поисна!
Аз сега няма да я пусна на градина,иска ми се поне на 2 годинки да е ,а и най важното да мине зимния сезон.
Ако някой обаче има препоръки за детегледачка,която гледа почасово за София,моля да пише.
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: септември 09, 2012, 22:45:05 »

Привет момичета, извинявам се че се включвам така в темата, но имам един въпрос и не намирам почти никакво инфо никъде... та малко отчаяно разпитвам вече навсякъде.  sad Някой може ли да ми препоръча частна ясла в Смолян? Или някакъв съвет за място където да може временно да се остави дете там? Предстои ми периодично да прекарвам по няколко дни там и бих искала да мога да вземам сина си с мен. Моля за съвети и отзиви за частна ясла в Смолян ако някой знае нещо.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: