Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 01, 2024, 08:57:05

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нашите рецепти!!!!!  (Прочетена 321218 пъти)
 
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: февруари 13, 2009, 16:11:45 »

Ребра с картофи печени чушки лук и топоне сирене в гювеч - Гучи
Реърцата се запържват в малко мазнина.Картофите се нарязват на филийки.Редиш в гювеча ред картофи ред печени чушки ред ребърца отгоре лук на шайби и слагаш тук таме топено сирене отгоре.Повтаряш го по същия начин като отгоре слагаш повече топено сиренце.наливаш малко бульон пилешки.около чаша чаша и половина.захлупваш и печеш.като стане готово отхлупваш и запичаш малко.Подправки аз слагам червен и черен пипер сол и универсалната подправка на маги.След като стане готово можеш да го поръсиш с нарязан магданоз и копър.

Пъстра мусака в гювеч.-Гучи
Взимаш кайма 500гр.Слагаш и едно яйце 1 филия намокрен и отцеден хляб черен пипер и червен пипер и шарена сол.разделяш сместа на две.Взимаш един буркан печени чушки.сирене и 1 консерва царевица.редят се ред кайма после чушки сирене и царевица.повтаря се пак същото без сиренето.налива се малко вода от чушките или просто 1 кафена чашка вода.слагаш гоо да се запече под похлупак.после разбиваш от сместа на маги за мусака и заливаш отгоре.Печеш на отворен похлупак.това са пропорциите за малък гювеч.Може да се прави и в йенаглас тенджера.реже се като мусака.Вярвай ми много е вкусна.И сатав бързичко.

Ньоките със сос Карбонара - Гучи
Значи взимате един килограм картофи и го нарязвате на кубчета.Сварявате ги ама не много да не се разварят.да са готови но не разкашкани.намачквате ги с вилица.Прибавяте една чаена чаща брашно.сол на вкус и черен пипер.Прибавяте едно яйце и го омесвате хубаво. Върху набрашнена дъска оформяте фитилчета  и го режета на цилиндерчета дълги около 2 -3 см и дебели колкото един см.След това слагате на котлона вода в която сте сипали 1 лъжица сол и от универсалната подправка.Слад като заври водата но да не ври много силно почвате да пускате тези цилиндерчета или така наречените Ньоки.След като изплуват означава че са готови.с решетеста лъжица ги изваждате и ги редите в намаслена тавичка.Взимате 200 гр шунка и нарязвате на кубчета.Запължвате я в тиган с малко олио.добавяте фикса на маги за Сос Карбонара.Добавяте 1 чаена чаша прясно мляко и с готовия сос заливате ньоките.Поръсвате отгоре с кашкавал и топено сирене и печето докато се запече отгоре кашкавала.Консумира се топло.Много внимавайте да не преварите или да оставите сурови ньоките.За целта не трябва да ври силно водата .Айде успех момичета.
« Последна редакция: февруари 13, 2009, 16:38:19 от Данитка » Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: февруари 13, 2009, 16:39:30 »

Руло от яйца с плънка от лук - Мирмар
за 5 порции

Продукти:

 800г кромид лук
 126г прясно масло
 150г кашкавал
 300мл доматен сок
 15 яйца
 50г брашно
 300мл прясно мляко
 1/2 връзка магданоз


Начин на приготвяне:
•   Брашното разреждате със студеното прясно мляко и разбивате с яйцата, черен пипер и сол.
•   Сместа изсипвате в правоъгълна тавичка, намазана с част от маслото, и печете във фурна 5-10 минути.
•   Лукът, нарязан на дребно, задушавате в останалото масло, поръсвате със сол, черен пипер, дребно нарязания магданоз и малко доматен сок, разбърквате и изсипвате върху запечения пласт от яйцата, който след това навивате на руло.
•   Рулото поставяте в тавичката, поръсвате с настъргания кашкавал, заливате с останалия доматен сок и печете около 10 минути, а като изстине, нарязвате на порционни парчета.



Пилешко с броколи на фурна-Маги
 Списък на необходимите продукти:

2 пилешки обезкостени бутчета
500 г броколи
120-160 г кашкавал (за 4 порции)
50 г ориз
30 г маргарин
1 пакетче крем супа от гъби
1/2 глава лук
1/2 ч. ч. прясно мляко
1 с. л. лимонов сок
1 ч. л. сол
 сол и черен пипер на вкус
« Последна редакция: февруари 13, 2009, 16:54:54 от Данитка » Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: февруари 13, 2009, 16:49:35 »

Салаткии !!!

1.Извара
Майонеза
Кисели краставички
Варени яйца
Всички нарязани на ситно подправям с чесън, копър и зехтин !!!!!


2.Състои се от намачкани варени картофи /не питайте колко-всеки път различно/нарязани на дребно сварени яйца /10 броя слагам обикновено/, 1 кутийка сладка царевица и майонеза.
И тук вече можете да добавяте-рулца от раци, или шунка на дребно, или каквото там ви хрумне


3.Извара с майонеза и прибавя печени чушки, царевица, маслини и може би варени яйца!

4.Настъргвате на едро ренде цвеклото морковче една ябълка.Подправя се с олио оцет сол и черен пипер.Ябълката да е зелена и да е по киселка.Тази салатка я наричам Витаминозна салатка.


5.Едната салата е варено цвекло, варени картофи, кисели краставички, лук стар, и магданоз. Всичко това нарязвам на средни кубчета и овкусявам с оцет олио и сол. Може и с майонеза вместо оцет и олио.
« Последна редакция: февруари 13, 2009, 16:52:16 от Данитка » Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 13, 2009, 16:53:12 »

Предястие с червено цвекло- Дарлинг
 На дъното на тортена чиния поставям нарязана на ивички сельодка или друга маринова рибка (напр.херинга) и лук на тънки дъгички. Над нея редувам ред настъргани картофи, майонеза, ред настъргани сварени моркови, майонеза, ред настъргано цвекло, майонеза, кисели краставички и т.н. В зависимост от вкусът ви може да повторите картофите или някой друг продукт. Оформям я като торта и отгоре завършвам с майонеза и украсявам с каквото имам подръка

Пилешко!!!-Селвет
пилешко филенце , гъбки , кисели краставички , царевичка , топено сиренце.
Подредих филенцата в намазнена йенгласка тавичка поръсих ги с универсалната подправка на МАги , и отгоре им наредих ред гъбки, ред краставички , царевичка и накрая топеното сиренце .В една кафена чашка сложих на половина зехтин на половина вода и една ч.л. зелена подправка на маги и залях тавичката , сложих да се запече за около 25-30 мин .
в това време приготвих едно сосче с гъбки и типено сиренце - пак на Маги , но вместо с вода го направих с прясни мляко, сложох го да заври  и му добавих 1с.л. брашно , после залях с него пилешкото и го оставих за 5 мин във фурната...Мога да ви кажа , че се получи чидесно..

Пилешки жулиенПОРЦИИ: 2 - Плежър

ПРОДУКТИ:
300 - 400 гр. пилешко бон филе
1 по-голяма глава лук
1/2 буркан нарязани гъби
сол
черен пипер
олио и маргарин за пържене
кашкавал или топено сирене по избор

ПРИГОТВЯНЕ:
Пилешкото бон филе се нарязва на лентички /жулиени/ и се запържват в малко олио и маргарин. Като придобият златиста коричка се добавя главата лук, нарязана на полумесеци, а малко по-късно и гъбите. Когато всичко се запържи добре се изсипва в чиниите и отгоре се поръсва по желание с настърган кашкавал или топено сирене. За да се разтопи по - бързо може да се сложат за 1/2 мин. в микровълнова фурна.
« Последна редакция: февруари 13, 2009, 16:57:46 от Данитка » Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: февруари 13, 2009, 16:58:58 »

Пиле с грах в микровълнова фурна - Маги
 Списък на необходимите продукти:

1 глава лук
1–2 с. л. олио
2 пилешки бутчета
500 г грах
1 морков
1 домат
1 кубче пилешки бульон
1/2 ч. л. червен пипер
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
1. Лукът се нарязва, поставя се в йенска тенджера и се полива с олиото. Захлупва се и се задушава 1–2 минути на най-високата степен на микровълновата фурна.
2. Бутчетата се разделят на две, осоляват се и се поръсват с черен пипер.
3. Към готовия лук се добавя грахът, отгоре се подреждат бутчетата и нарязаният на едри кубчета морков и се налива 1 ч. ч. вода. Поставя се на средна степен на микровълновата фурна и се задушава под капак 15 минути.
4. След това отгоре се натрошава пилешкият бульон, поръсва се с червен пипер и се сипва още 1 ч. ч. вода. Задушава се 15 минути под капак, след което хубаво се разбърква.
5. Доматът се нарязва на кубчета, поставя се в тенджерата и се задушава още 4–5 минути. Преди да се извади, ястието се оставя за 7–8 минути във фурната.

Грах с пиле - Лурдес
 

Запържвам лук и морковче, добавям лъжичка червен пипер.
Сипвам горното в йенска тенджера.
Предварително свареното пилешко месо - нарязано на късчета (може и да е сурово месото) също се прибавя към лука и моркова в йенската тенджера.
Добавям грах - сипвам на око, аз купувам замразен грах, не харесвам този от консерви и буркани nea
Обърквам всичко, посолявам - евентуално и други подправки на вкус. Доливам малко водичка, до нивото на продуктите - даже и малко по-малко от тяхното ниво.
Слагам във фурната и пека на силна фурна. Ако месото е сложено сурово, тогава се готви по-дълго ястието.
 
 
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: февруари 13, 2009, 17:01:54 »

Кремче - Лурдес
Изцедено кисело мляко или купувам някое много гъсто, разбърквам с няколко лъжици сметана и няколко лъжици захар.
Взимам замразени горски плодове и с малко вода и захар ги затоплям в малка тенджерка. Трябва непрекъснато да се бърка, поне мен ме е страх да не загорят, защото слагам наистина малко водичка.
После добавям предварително разтворен желатин и обърквам с плодовете.
И се започва пълненето в чаши - ред кисело мляко, малко от плодовата смес и така докато свърши. Слагат се в хладилник да стегне.

Яйчна салатка - Лурдес

 аз много я обичам - сварени яйца, майонеза, кисело мляко - малко. Разрязваш сварените яйца на две - и вадиш желтъците, които разбиваш с майонезата и киселото мляко. Аз го правя на око да ти кажа, например 3-4 с.л. майонеза и 1-2 кисело мляко. После пълниш белтъците със сместта, в която преди това слагаш сол и черен пипер

Гювече по златоградски-Маги
Списък на необходимите продукти:

400 г пилешко филе
150 г стерилизирани печурки
100 г кашкавал
4 глави лук
3 чушки
1 ч. ч. готов доматен сос (200 г)
5-6 с. л. олио
2 щипки чубрица
сол на вкус
Начин на приготвяне:
1. Месото се нарязва на едри парчета, след което се кавърдисва (запържва) в предварително загрятото олио и се посолява.
2. Лукът и чушките се нарязват наситно и се прибавят към запърженото месо. Гъбите се нарязват на филии и се изсипват при останалите продукти.
3. Магданозът се нарязва и когато зеленчуците омекнат, се прибавя към тях. Овкусява се с доматения сос и чубрицата, разбърква се добре.
4. Сместа се разпределя в глинени гювечета. Отгоре се поръсват с настърган кашкавал, поставят се във фурна и се пекат до готовност.
 
 
 
« Последна редакция: февруари 13, 2009, 17:04:04 от Данитка » Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: февруари 13, 2009, 17:08:07 »

Салата от цвекло с лимон и копър. - Гучи
Сварявате цвеклото режето го на кубчета след което нарязвате на ситни кубчета лимона заедно с кората.Изстискате лимонов сок.Нарязвате копъра наситно и омесвате цвеклото с лимона и копъра.Слагате малко олио.Това е просто и вкусно за тези които харесват цвекло.

Пъстърва - Дарлинг
Запържва се с масло глава и и половина чесън + 3-4 зелени пера от пресен чесън, 2-3 чаени лъж. девисил, 4-5 броя счукани сухари или галета, кората на едни лимон настъргана на ситно и малко сок от лимона. Ако чесъна ви е много може да го намалите, а зелените пера да замените с копър.
Рибата са посолява и поръсва с черен пипер. Поставяме всяка риба по отделно във фолио, пълним я вътре и поставяме по-малко и отвън и завиваме рибата. Мисля че плънката беше за 3-4 пъстърви, но тъй като готвя на око може и да ви пообъркам. След това печем в силна фурна 15-20 мин.

картофена салатка- Гучи
Сваряваш картофките и прибавяш домат на кубчета царевица сирене и млечен сос.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: февруари 13, 2009, 17:10:32 »

огретенче с фикса на Маги- Принчипеса
Ами аз правя един зеленчуков огретен с фикс на Маги. С карфиол или броколи, сирене, праз и кашкавал. Значи запържва се един нарязан праз в малко зехтин, изсипва се на дъното на дълбока тавичка, върху него се нарежда нарязано на кубчета сирене, върху сиренето се нарежда леко сварения предварително карфиол (броколи) накъсан на средно големи главички, залива се с разтворения във вода и заврял фикс, настъргва се кашкавал отгоре и се пече около 20-25 минутки на 225 градуса във фурната. Става страхотна вкусотия и хем е сравнително диетична манджичка. Препоръчвам!

Огретен - Мирмар

Иначе моя огретен е много прост. Сварявам до полуготово състояние 6-7 големи картофа, после ги нарязвам на 0.5см кръгчета, редя ги като ги позастъпвам малко едно върху друго.Отгоре натрошавам сирене-200-250г, отгоре пак редя колелца. И заливам с фикса на Маги, разбит във вода.Като се изпече, слагам рендосан кашкавал.
Последния път обаче сложих някакъв кашкавал с чубрица стана невероятно! А и към фикса на Маги добавих 200мл прясно мляко,което ми беше изостанало в хладилника. Огромна разлика се получи от обичайния ми огретен.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: февруари 13, 2009, 17:12:59 »

Бързи шницели!- Гучи
Взимаш половинка кайма и 4 яйца и ги разбъркваш хубаво получава се гъста течна смес .Добавяш шарена сол черен пипер чубрица и малко червен пипер.Сипваш с лъжица в загрят тиган с олио..Като изсипеш с черпака разстеляш в желана форма.Запържваш от двете страни.Взимаш една глава лук и я нарязваш на ситно.Приибавяш микс от замразени зеленчуци като ги сипваш замразени.Пържиш докато станат готови.Аз ги иставям повече време за да станат като запържени а не сварени.Поднасяш като гарнитура

Картофена супа - Гучи

взимаш един морков и около 3-4 картофа.Нарязваш на кубчета.Прибавяш една глава лук и малко универсална подправка или един бульон.Слагаш сол и черен пипер.Сваряш докато се разварят зеленчуците.След това изваждаш зеленчуците и ги пасираш докато са топли.Добавяш от водата където са врели докато получиш нужната гъстота.Най добре става с опитване.Добавяш докато е топла масълце и шарена сол.Добавяш преди да сервираш от готовите кубети с вкус на бекон салам сирене или каквото решиш.Мое да добавиш и малко пармезан ако харесваш.Това е.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: февруари 13, 2009, 22:20:53 »

Чийзкейк

за блата

35 гр. масло
85 гр нискомаслени бисквити

за пълнежа

600 гр леко крема сирене
175 гр захар
3 супени лъжици царевично брашно
1,5 чаена лъжица настърана лимонена кора
1 ч.л. лимонов сок
1 пак. ванилия
3 яйца
150 гр нискомаслена сметана

За топинга
Сладко от боровинки

Приготвяне

Разтопете маслото и добавете бисквитите.Изсипете сместа във форма за кекс с подвижни стени и печете 10 мин на 180 гардуса.
Приготвяне на пълнежа:Разбийте крема сирене ,постепенно добавете захарта и след това царевичното брашно.Добавяте лим.сок и настъргана кора,ванилията и яйцата като разбивате бавно.Накрая сипете и нискомаслената сметана.Сместа трябва да е гладка и течна.
Изсипете пълнежа върху основата с бисквитената смес.Разпределете сместа равномерно и загладете балончетата по повърхността.Печете 10 мин на 240 градуса.След което намалявате градусите на 110.Печете още 25 мин ,оставете вратичката леко отворена през първите три минути.След 25 мин разклатете формата.Изключете фурната,затворете вратичката и оставете кейка вътре 2 часа.
С нож отделете горните краища на чийзкейка от стените на формата и го оставете вътре още 1- 1.5 ч.След като изстине се намазва със боровинково сладко.


* DSC00065.JPG (23.32 KB, 448x336 - видяно 423 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 13, 2009, 16:54:54 »

Ето моята рецепта за ПИЛЕШКО ВРЕТЕНО

Необходими продукти:

400 гр филе от пилешки гърди
50 гр. кашкавал
10-12 стерилизирани печурки
1 кисела краставичка или 5-6 броя маслини с бадеми
50 гр шунка
2 с.л. соев сос
50 гр. масло
олио за намазване
бяло вино и лимонов сок за поръсване
1/2 ч.л. чубрица


Начин на приготвяне:

Филето се начуква и се осолява и поръсва с черен пипер.От останалите продукти нарязани на кубчета се приготвя плънката и се поставя в средата на филето.Навива се на руло като аз лично го завързвам кръстосано с конец.Овалват се в соев сос и олио.Пекат се на намазнена скара или във фурна около 35-40 мин.

Получава се ето това:


Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2067



Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: март 20, 2009, 15:15:18 »

Аз ли само съм най-лудата и съм се размесила пак  blum Току що направих една фурнаджийска питка със сирене и ...не мога да спра да ям girl_impossible ужас...
Ето и рецептата

за "хващане на маята" (закваска):
30гр мая
50 мл  топла вода
1 равна с л сол
1 к ф захар
брашно
70-80гр брашно


за питката:

350мл топла вода
1 с л оцет
брашно - около 800-900гр (като за нормален хляб)

Хваща се маята, като се объркват съставките и престоява на топло около час - да утрои обема си.
Обърква се с другата топла вода и оцета.
Прави се кладенче в брашното, сипва сместа вътре и се омесва, колкото да стане на топка.
Завива се в купата и се оставя да втаса (удвои обема) (на топло - 20-30 мин.)
Разделя се на 2 части и се правят  дълги, широки и притиснати отгоре елипси (дълги и широки почти като А4, високи около 1.5см)
Поставят се на ДЪСКА за печене - в краен случай тава - поръсена с малко брашно.
Пак се изчаква  да втаса - сега е топло и става за 20-30 мин.
С петте пръста се правят дупки на питките почти до дъно през 3-4 см.
Пече се на предварително загрята фурна 220* за около 15-20 мин. (до запечена коричка, на моята и трябваше още малко, но някой нямаше търпение  schmoll )
Вади се и се завива с голяма кърпа за 5-10 мин.
***Питката с екстри е с 20-30гр. масло и 150гр сирене на всяко от двете парчета.
При тях тестото се раздърпва на тънко, натрошава се сиренето и маслото в едната половина и се завива и притиска хубаво с другата половина от тестото.

Източник- http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,177.msg5763.html#msg5763
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 143



Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 23, 2009, 18:01:22 »

Здравейте,момичета! Записах си доста рецепти.
И аз да се разапиша с 2 рецепти.

Кейк с моркови

3 яйца
200 гр. захар
200 мл. олио
350 гр. брашно
400 гр. настъргани на едро моркови( около 8-9 средно големи)
100 гр. стафиди,накиснати предварително във вода
1 пак. бакплувер
1 каф. лъжичка канела
1 щипка смаляно индийско орехче
Разбиват се захарта и яйцата до побеляване, прибавя се олиото с канелата и инд. орехче.Разбърква се брашното с бакплувера и се бърка с лъжица (сместа става много гъста).Прибавят се и морковите и стафидите.Изсипва се в намазана с маргарин и набрашнена тава. Пече се предварително загрята на 180 0 фурна.

Салата с риба
Зелена салата,репички,краставица,домати.Всичко се нарязва и може да се овкуси леко със зехтин и балсамов оцет,нарежда се отгоре херинга.
За соса: смесвам кисело мляко с майонеза и добавям риба тон.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: май 30, 2009, 15:38:59 »

Надявам се да ви хареса идеята и да пишете честичко тук  smile

Супа от киселец


1 връзка киселец
1 връзка пресен лук
1 яйце
1-2с.л. кисело мляко

Киселеца и лука се задушават в малко мазнина и след това се долива гореща вода.Врят на слаб огън около 15,20мин и след това добавяме застройката от яйцето и млякото.Поднася се с поръсено сирене и лъжичка кис. мляко.Да ви е вкусно  blum

Яйца с киселец и сирене


4-5 яйца
1 връзка киселец
1 плочка сирене
1,2 капки олио

Киселеца се задушава в тефлонов тиган след,което към него се прибавят разбитите яйца с натрошено сирене.Бон апети  smile
« Последна редакция: май 30, 2009, 17:17:14 от Данитка » Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 842


Невероятно е да си родител....


Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 03, 2009, 11:38:35 »

Ето рецепта и от мен!
Плодова торта
Продукти
За крема:(рецептата за крема е от сп.Кулинарен Журнал Специална колекция, н.2)
3ч.ч прясно мляко, 15ч.л. захар, 5 яйца, 1 ванилия
За самата торта и за украсата: 3 готови блата, 2бр киви, 2 банана, 3 големи ягоди, 2 портокала,1 крем глазура на Д-р Йоткер,400 мл прясно мляко
Приготвяне
Кремчето се приготвя, като прясното мляко се разбива със захарта и се слага да заври. През това време се разбиват яйцата, като не трябва да стават на сняг. Както си ври прясното мляко, се наливат разбитите яйца, като се внимава да не се пресекат, бърка се, докато се сгъсти. Разбъркването продължава и малко след като се свали от огъня, за да не хване коричка.
В поднос се поставя първия блат,(по желание може да се сиропират блатовете, като всеки по отделно се надупчва с вилица, и се намазва със захарен сироп), намазва се с горещия крем, отгоре се подреждат плътно кръгчета бананче. Слага се следващия блат, намазва се пак с крем, подреждат се кръгчета киви и портокал, слага се последния блат. В купа се разбива кремчето на Д-р Йоткер, намазва се тортата отгоре и отстрани и се украсява по желание и с въображение  Wink
Ето на мен какво ми се получи:не мога да кача снимки от галерията, не разбирам защо...е, има една папка с торта на нея, плодовата торта си личи коя е, като влезете в папката...
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines