Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:15:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите - 6 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част (Прочетена 133871 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Клуб на бебеправещите - 6 част
«
Отговор #240 -:
декември 19, 2008, 08:38:17 »
Момичета не се шашкайте.Ние правим опити от 6 месеца и резултат няма, но и аз не се психирам.След Нова година съм на профилактичен преглед, за всеки случай, но като знам колко ми е натоварено на работа и каква лудница е там, ако почна и затова да се психирам по-добре да взимам билет за към лудницата.Не напъвайте нещата всичко ще си стане.
Пожелавам ви Коледно чудо и търпение и спокойствие
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #241 -:
декември 19, 2008, 11:28:09 »
Цитат на: hoty в декември 14, 2008, 16:52:17
Май е крайно време вече да се запиша тук...Всъщност тази тема я следя с интерес вече 3 месеца, но все не събирах кураж да се запиша... :\За разлика от повечето от вас, аз дори на преглед не съм ходила, пък камо ли да си правя всички необходими изследвания
Три месеца правим опити, но засега - нищо
Аз само се успокоявам, че е нормално да не стане от първия път, ама...времето си минава и годинките напредват, а аз искам да стане вече бебчето...Направих си календар в зачатие, да си следя кога са ми "подходящите дни", ама нещо все не ги чуваствам "подходящи" точно тях...Надявам се следващия месец да има резултат!
Успех на всички в бебеправенето!
Най-добре си вземи тестове за овулация,за да можеш най-точно да определиш кога ти е овулацията!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #242 -:
декември 19, 2008, 20:11:19 »
Здравейте, мацки
. Днес бях на преглед и като цяло засега картинката хич не е лоша, с изключение на един полип до шийката на матката
. Доста съм се шашнала, макар да знам, че не е пречка за забременяване.
Докторът беше много свестен, но май повече ме притесни, отколкото успокои. Или пък аз очаквах да ми каже "Споко, само четири пъти сте пробвали! Нормално е!", а той даже не отчете това. Запристъпвахме към прегледите, даже във вторник пак съм там. Аз поне да бях прочела нещо за видовете изследвания, ами той човека ми казва какво ще ми прави, а аз половината неща за пръв път ги чувах. И все едно ми говореше за месеци напред с изледвания, а на мен ми се искаше да му извикам "Не искам месеци, искам веднага!!!"
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #243 -:
декември 19, 2008, 20:22:10 »
Дани какви изследвания ще ти прави.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #244 -:
декември 19, 2008, 21:22:04 »
Гери, може да ти стори безотговорно, но единственото дето запомних беше за хламиди
. Все едни неща дето не бях чувала или дори и да съм ги чувала не знам какво значат
. Много съм зле, ама се надявам и да не ми се наложи да се подлагам на всичко, което ми каза, че трябва да се изследва. Все имам надежда, че скоро ще стане
.
А следващия път ми се пада да съм в овулация и изследванията ще са за това, ама какво точно не знам.
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!
«
Отговор #245 -:
декември 20, 2008, 00:14:40 »
Здравейте момичета
Искам да споделя , че ми закъснява два дена направих си тест предималко и се оказа отрецателен
. Ама много рядко ми закъснява и се чудя каква е причината , като ходих на преглед преди да решим да бебеправим всичко беше перфектно. Не се очайвам , защото знам , че все някога ще стане ама тези закъснения много им се ядосвам
, " Или си или не си " ...
Какво е това да закъснява няколко дена после да ти идва
Усмивки на всички и успех по коледа
с бебеправенето
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #246 -:
декември 20, 2008, 09:50:09 »
_MuMeTo_, закъснението може да е от промяната на времето, а може и да е от нещо, което теста все още неможе да засече. Два дни са твърде малко, според мен, за да направиш тест, които ще отчете правилно, освен ако нямаш силно изразени признаци на бременност-като болки в бюста, гадене, болки в корема и др., които са специфични за всяка жена.
Пожелавам ти късмет и стискам палци малко преди Коледа да ни зарадваш с
«
Последна редакция: декември 20, 2008, 10:15:40 от Рени
»
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
«
Отговор #247 -:
декември 20, 2008, 10:10:33 »
Мерси Рени за успокоението! Ще изчакам още няколко дена и пак ще направя тест. Имам болки около бюстта , и корема ама аз си мисля ,че причината от ПМС. Ще поживеем и ще видим
усмихнат и слънчав ден
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #248 -:
декември 20, 2008, 10:42:24 »
Мацки с риск някой да се засегне ама преди да се почна с бебеправенето никой не се е шашкал от 2-3-5 дена закъснение а сега и при един ден закъснение почваме да се питаме къде ни боли къде и т.н.С моя нередовен цикъл да ви кажа въобще не ми правеше преди впечатление като ми закъснеее не че сега вече ми прави де ама в началото като бебеправехме много си въобразявах и при най малкия симптом вече си мислех че съм бременна.Успокойте се и вашето чудо ще стане.И най важното е по малко стрес защото стреса е една от най често срещаните причини бебето да не се получава.Примерите са много и няма да се впускам в тях.
Успех на всички в клуба!
Активен
Рени
Баш Майстор
«
Отговор #249 -:
декември 20, 2008, 10:51:02 »
Гери, съгласна съм на 100% с теб. Аз затова на _MuMeTo_ й казах, че може да е от промяната на времето, може да е от настинка, защото това да си внушаваш, че този месец може да се е получило е много вредно за всяка една от нас.
Искрено пожелавам на всички тук, скоро да дойде и нашето време и да имаме отново бум на септемврийски бебета.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #250 -:
декември 20, 2008, 10:54:50 »
Моята колежка с първото бебче работиха по въпроса над година докато стане ама стреса беше голям а второ стана от една грешка дето не са се пазили и от първия път забременя даже тя разбра чак втория месец като и закъсня.Така че стреса е нещо много лошо и всички ние трябва да се опитаме да го ограничим.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #251 -:
декември 20, 2008, 11:00:50 »
Цитат на: gucci в декември 20, 2008, 10:42:24
Мацки с риск някой да се засегне ама преди да се почна с бебеправенето никой не се е шашкал от 2-3-5 дена закъснение а сега и при един ден закъснение почваме да се питаме къде ни боли къде и т.н.
в началото като бебеправехме много си въобразявах и при най малкия симптом вече си мислех че съм бременна.
ей,
Гери
, аз бях същата в началото!!!!
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
«
Отговор #252 -:
декември 20, 2008, 22:16:10 »
За щастие
не съм стресирана
И не ми е фикс идея! Просто като всяка жена тук в клуба реших да споделя моето мнение , че е кофти да чакаш две чертички и да ти закъснява , а да не си бременна
!
А и се притенявам не за друго , а защото моят Ц. Е като часовник. Еднственият периот , когато ми е бил нередовен е било през тийнеиджърските ми години. съжелявам , че досадих с моите вълнения!
Лека вечер
Активен
Рени
Баш Майстор
«
Отговор #253 -:
декември 21, 2008, 00:07:30 »
_MuMeTo_, не мисля, че си досадила на никого с твоите вълнения
- това е мое мнение
. Просто и аз, и gucci и gostenka_82 сме доста време в този клуб и затова се опитваме да те приземим и да ти покажем "правия път" преди да започнеш да се изтезаваш, че не е станало. А нали знаеш, че тестовете не винаги веднага показват бременност?
Вие от колко време правите опити за бебе?
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #254 -:
декември 21, 2008, 06:51:35 »
_MuMeTo, и според мен на никой не си досадила. Знам как се чувстваш, но все пак докато я няма лелката винаги има надежда
, пък ако не е станало сега, другия път
по отношение на стреса, има едни хапчета, мисля че са на билкова основа- "антистрес", дали е добре да се пият и да помогнат да се намали стреса? Знам че след като са антистрес, би трябвало да няма проблем, ама все пак да питам
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...