Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:54:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 133857 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: декември 16, 2008, 15:21:00 »

А на теб като не ти беше идвало от два месеца ходи ли на лекар?Причините да не ти идва може да са мтого,но най-добре наистина да отидеш на един преглед.Не се шашкай обаче защото притеснението оказва влияние на тези работи.
Активен
silvanka
Ентусиаст
**
Публикации: 94

Ние-това е повече от аз и ти!

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: декември 16, 2008, 17:50:39 »

Кали, то като си с нередовен цикъл цял живот като мен, по някое време спираш да се питаш защо и просто не му обръщаш внимание, ама подобна аномалия за първи път ми се случва
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: декември 16, 2008, 20:48:11 »

silvanka   възможно е да не ти е идвало заради киста,която сега да се е спукала и това да предизвиква зацапването.На мен поне така ми се е случвало,но е препоръчително да посетиш лекар!С тези неща шега не бива girl_wink
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: декември 16, 2008, 23:58:01 »

Ехооо идвам във вашия клуб, ако ме приемате. След празниците отивам на докторче, за да се уверя че съм здрава и започваме с бебеправенето  danceg Дано всичко да мине както трябва и да нямаме проблеми   good
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: декември 17, 2008, 00:02:10 »

Ехооо идвам във вашия клуб, ако ме приемате. След празниците отивам на докторче, за да се уверя че съм здрава и започваме с бебеправенето  danceg Дано всичко да мине както трябва и да нямаме проблеми   good
Гери, поздравявам те за решението  Bravo  и ти желая да не се задържаш дълго тук, а съвсем скоро да се преместиш в темата за бъдещите мами  Good luck
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: декември 17, 2008, 00:04:13 »

Добре дошла при нас.  yahoo yahoo yahoo С пожелание бързо да ни напуснеш, че местата в клуба на бебеправещите са заети. Отпускаме ти едно място и на теб, но за малко. Така, че скоро да си при бъдещите мами.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: декември 17, 2008, 00:05:05 »

Гери, поздравявам те за решението  Bravo  и ти желая да не се задържаш дълго тук, а съвсем скоро да се преместиш в темата за бъдещите мами  Good luck

Ами със сигурност ще е след празниците.....дано да е възможно най-скоро  yahoo
Все пак не бързайте чак толкова да ме изгоните в другата тема  blum blum blum
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: декември 17, 2008, 10:40:04 »

Момичета искам официално да ви кажа че напускам този клуб  yahoo Много време държах тайната ама вече мисля че е време да ви споделя това мое щастие мина доста време и ми беше ужасно трудно да мълча като шаран в момента съм в 13 г.с края на 3 месец много мис е искаше да споделя ама пусти суеверия  smile
Искам да кажа на всички които са тук да не се отчайват винаги ще ви изненада колкото и да сте убедени има ли или няма този месец ние както винаги всеки месец нон стоп бебеправим ама последния се събраха всичко една седмица и не чаках никаки резултати и ето вече е налице явно е трябвала само една седмица
Гери отстъпвам ти мястото си  8Pи скоро те искам на линия с новини както и всички останали момичета и както са казали всички По Коледа стават чудеса give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: декември 17, 2008, 12:19:15 »

Ще ви помоля Поздравленията САМО в темата за Бъдещите майки.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: декември 18, 2008, 20:39:44 »

и аз да дам отчет от моя преглед при доки,  преживях и преглед при мъж-доктор, ама какво ли не прави неволята, като няма друг ща не ща ще ходя при него   smile като цяло обясних му какво е положението и той каза че при някой се случва в резултат от противозачатъчните после да им е нередовен цикъла, но при него нямаше видеозон, така че общо взето не можа да ми даде отговор на въпросите кога ще ми дойде и дали съм имала овулация този месец, след като не я закекох с тестовете. Въпреки това се чувствам по спокойна тъй като ми пусна изследвания на хормони-(прогестерон, пролактин и още 2 ама не им запомних имената) и за инфекции и ще чакаме да видим резултатите, и ще разберем къде е проблема,ако има такъв smile. Дано всичко да е наред. Иначе още си чакам лелката.Вече 6 дни закъснява,теста ми е отрицателен, надявам се да се дължи на стреса покрай изпитите ми, че съм в сесия, и  след 2 дни свършвам сесията, да се успокоя и почина и да ми дойде. Дано да си ми дойде сама, без да се налага да я предизвиквам с хапчета, че почнах да си мисля че противозачатъчните ми прецакаха цикъла и сега кой знае кога ще се регулира и ще влезне в ритъм. Това е живота-допреди 1 седмица се молех да не ми дойде и да съм бременна, а след 2 отрицателни теста вече се моля да дойде лелката  sad Стискам палци на всички Wink
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: декември 18, 2008, 21:06:16 »

Анита не се притеснявай няма как хапчетата да ти прецакат цикъла
Аз ги пих 6 месеца и като ги спрях първите 2 месеца ми беше много раскъсан в смисул че имаше много закъснени е но постепенно се пооправи
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: декември 18, 2008, 21:14:53 »

И аз не мисля че е от хапчета, аз ги пих 8-9 години.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: декември 18, 2008, 21:46:19 »

И аз утре съм на доктор - профилактично. Преди да почнем да бебеправим /преди четири месеца/ не ходих и сега реших, че няма да е лошо. Пък и мъжът ми е почнал да се притеснява нещо и да се успокоим /дано не се притесним sad/. И при мен докторът ще е мъж, но има много добри отзиви от него и затова съм го избрала, пък и вече претръпнах от мъжа-мамолог smile.
Ако знаете как се надявах да си подарим за първата годишнина от сватбата едно бебенце, ама вече и за Коледно е късно sad.
Засега гледам да не се вживявам много, че не стана от първите 4 пъти. Но като си помисля, че по млада няма да стана и все по-трудно ще ми е и ме хваща малко паниката. Много ме е яд, че толкова късно се захванахме с тази работа!
Успех на всички!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: декември 18, 2008, 22:27:03 »

Дани то може по Коледа да стане работата, пък вече резултата да е на лице след 9 месеца  blum Аз вече мога да изчислявам термина, така че само казваш и ти смятам датата  pleasantry Акушерка и да не стана, поне ще съм си много полезна един ден като стана майка  give_rose
А относно мъжете генеколози...аз смятам че няма  място за притеснение
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: декември 19, 2008, 05:46:14 »

Благодаря ви момичета че ме успокоявате smile Но пък минаха 4 месеца вече след спирането на противозачатъчните и все си мисля че трябваше да се оправи досега, може би иска повече време, все пак ги пих година и половина без прекъсване  crazy Както и да е,да видим какви са резултатите от изследванията  smile
дарлинг, а ти като си ги пила толкова дълго време, като ги спря имаше ли и ти такива закъснения и ако да, след колко време ти се регулира цикъла?
Успех на всички smile
« Последна редакция: декември 19, 2008, 05:54:24 от anita81 » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: