Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:34:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169690 пъти)
aprilka
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #360 -:
юли 16, 2009, 12:51:23 »
Ей
Грация
колко хора сте вече?! Ами незнам дали ще можеш да го избягаш това с наздравиците... а знаетели дали кумовете варвят с младоженците по това време...или ще имат почивка докъто младоженците обикалят?
Активен
papini
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #361 -:
юли 16, 2009, 13:40:17 »
Бубка задължен съм ти все пак да отговоря на това което написа след мен.Може би за мнозина изглеждат педантични твойте желания(в случая кой къде да пътува и кой да е при теб да снима)понеже обичам до педантичност да спазвам уговорки затова и обичам да ги спазват.Не коментирам Вифор тъй като са достатъчно доказали се в годините в нашия град професионалисти.Нямам и впечатления от тяхната работа затова и ще замълча.Пачоран е прав в това което казва но ще се съгласи с мен че колкото и различия да изброим като разлика между фото и видео услугата,толкова можем и прилика да намерим.Фотоателиетата познават както работата на фотографа така и работата на видеоператорите в нашия град.Изобщо фирмите не са само 3.Аз знам поне 5 фирми и още толкова хора който снимат без да имат фирма което не означава че снимат по лошо от тези който имат фирми.Така,че изборъът е от порядъка на 10-12 човека който биха се справили сработата тъй като имат нужната техника.Знаят хората само 3 фирми защото това предлагат булченските магазини.
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #362 -:
юли 16, 2009, 14:02:22 »
Цитат на: pavla в юли 16, 2009, 12:51:23
а знаетели дали кумовете варвят с младоженците по това време...или ще имат почивка докъто младоженците обикалят?
Преди 3 години ставах кума на моя приятелка в Монтана и там ни накараха да вървим заедно с младоженците...А преди около 2 год.бях на сватба в Кз и там нямаше такова нещо.Явно зависи от региона.Различни обичаи.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #363 -:
юли 16, 2009, 16:02:30 »
Ами, педантично или не - аз исках просто каквото се бяхме разбрали, да бъде спазено. Казах си вече - не ме е яд толкова за крайния продукт, които получихме. Той дори е по-добър, отколкото самото отношение - аз съм си такава, в магазина колкото и да ми хареса нещо, ако продавача ме издразни, просто няма да си го купя и това е.
Не искам в никакъв случай да ангажирам или обиждам някой с мнението си.
Относно агенциите - в интерес на истината ще кажа при нас как беше. Първо, за всичките тези услуги (DJ, оператор, торта и т.н.) попитахме наши приятели, които са се женили в Казанлък за мнения и впечатления.
На първите ни срещи със Светла от агенцията, тя ни изброи някои от тях и ни даде визитки или телефони на когото има, също така една неделя извика оператор от Надежда видео да се види с нас, понеже те не бяха на работа, а ние можехме само през уикенда да се видим с него.
Иначе, ние с мъжа ми просто се хванахме един ден и обиколихме студиата - Вифор, Кадър и още 2-3 мисля по главната улица, съжалявам, не помня имената - след Вифор в посока заведението Essen. Така направихме своя избор.
С DJ-я се бяхме срещнали преди да отидем в агнецията.
Това е от мен
Павла
, това мисля се прави по решение на младоженците и кумовете
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #364 -:
юли 16, 2009, 19:24:31 »
Ей момичета мерси
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #365 -:
юли 16, 2009, 19:47:49 »
Цитат
Незнам аз дали съм елементарен ама ти си ебати простата селянка.Да ти еба майката овца дебела само да те пипна ще ти кажа аз на теб добитък такъв
Това беше в личните ми съобщения -изпратено от папини....
Колкото до броя на фирмите, аз не им водя сметка и въобще незнам кои става и кои не, просто цитирах фото-кз, в неговият списак са 4 ама единият се губел....което прави 3 и ако са повече добре дошло. Какво по-хубаво от богат избор.
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #366 -:
юли 17, 2009, 14:30:45 »
Цитат на: pavla в юли 16, 2009, 19:47:49
:offtopic:Това беше в личните ми съобщения -изпратено от папини....
Колкото до броя на фирмите, аз не им водя сметка и въобще незнам кои става и кои не, просто цитирах фото-кз, в неговият списак са 4 ама единият се губел....което прави 3 и ако са повече добре дошло. Какво по-хубаво от богат избор.
Леле, честно казано направо се чудя и аз дали да публикувам моите лични съобщения от папини - Павла, към теб дори е любезен спрямо думит екоито е писал на мен!
...както и да е...Не че не му отвърнах, но той е маловажен...Смешен е много
Аз не смятам че кумовете трябва да минават за наздравица, освен ако не го желаят. А и трябва да починат малко, че ги чака кумска ръченица!
По скоро родителите биха могли да минат...
Приятен уикенд
«
Последна редакция: юли 17, 2009, 14:32:33 от grazia
»
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #367 -:
юли 17, 2009, 14:39:24 »
Цитат на: pavla в юли 16, 2009, 12:51:23
Ей
Грация
колко хора сте вече?! Ами незнам дали ще можеш да го избягаш това с наздравиците... а знаетели дали кумовете варвят с младоженците по това време...или ще имат почивка докъто младоженците обикалят?
Не смея да отговоря....През ден се сещаме за още приятели...Особено милото...нямам идея до къде ще стигнем...в крайна сметка ще разпъне 3-4 от онези военните големите палатки ( как се казва статба на чердак) и 2-3 лелки ще разсипват салатата направо от легена и толкоз....Кюфтета, кебапчета и ЛЕП
:danceg:Не се отказвам да летя, нали!
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #368 -:
юли 17, 2009, 20:24:16 »
Грация
Хахахах да доста смешно е това с папини... и аз не съм отговорила...но го докладвах на медиаторите и те му сложиха бан, каквото и да означава това....
Олелеле ами и твойчкият е като нашият само кани ли кани-засега и се надявам да се заковем на тази цифра сме 130 човека, 16 от които деца....
Тъкмо направих плейските и се оказа че има още 10 човека... Ужас, но пък купон да стане
. Иначе това с палатките и ние го обмисляхме
но засега все още сме на старото място....
Сега подготвям на булката моминско парти изненада, ама тя много, много не ги харесва тези неща та незнам накрая да не ме
иначе ще докладвам как е минало...
Приятен уикенд и на вас момичета
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #369 -:
юли 19, 2009, 16:12:53 »
Хей,Pavla,разказвай...Как мина моминското парти на сестра ти?
Вчера и ние имамхме моминско парти.На бъдещата ми кума.Имаше доста пийване,сладки изкушения,изненади.Днес едва съм на себе си
:)Мъжката половина празнуваха отделно.После разбрахме,че доста са пообиколили нощните заведения на Варна.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #370 -:
юли 20, 2009, 12:28:22 »
Здравейте на всички!!! Аз се върнх от малка почивчица и честно да си призная се услушвам малко , а то време - 2 месеца.
Бубка
, бъклицата от къде я купихте и колко парички и за букета да те питам Светла ли ти го прави и колко ти излезе?
Сега ме е осенила една идея за чашите да дам да ми ги изрисуат, но се чудя още
Малко ме е страх да попитам да не се заформят пак едни караници така , че ще ви помоля да ми пишете на мейла. И така въпроса ми е за фотограф , само за снимките ако някой има инфо ще ми е много полезно!
Иначе вие как сте ? Може да се видим на кафенце ако има желаещи???
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #371 -:
юли 20, 2009, 12:39:44 »
Павла
ми то не останало! Как е, има ли предсватбена треска???
Стискам палци всичко да е ок. А ти ли беше казала , че Светла ще шие роклята ? Ако да - какво стана? Как е ? Ще чакаме снимки.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #372 -:
юли 20, 2009, 13:40:01 »
anellly
, точно се зачудих днес къде се губиш, а ти на почивка си била
Бъклицата май си беше от преди това купена - на мъжо баща му я изкопа от някъде
Всичките букети ми ги прави Светла (за колата, за масата, моя, бутониерите, поставката за халки) - за аранжировката на всички тези неща, с мои цветя, ми взе мисля 50лв - направо щях да падна, като знам в София колко вземат за такива неща. Много съм доволна
И сега се сещам, да ти кажа, че ти нали искаше гривни за жените вместо бутониери. Та, аз взех такава за кумата - в началото изглеждаше много добре, но явно пиафлорите хич не държат цветята и бързо ги изпогубихме. Така че, ако поръчате такива да знаете, че най-вероятно няма да изкарат много време.
Ако не съм показвала снимка как се получи на кумата - кажи, ще пусна.
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #373 -:
юли 20, 2009, 13:55:22 »
Цитат на: anellly в юли 20, 2009, 12:28:22
Здравейте на всички!!! Аз се върнх от малка почивчица и честно да си призная се услушвам малко , а то време - 2 месеца.
Бубка
, бъклицата от къде я купихте и колко парички и за букета да те питам Светла ли ти го прави и колко ти излезе?
Сега ме е осенила една идея за чашите да дам да ми ги изрисуат, но се чудя още
Малко ме е страх да попитам да не се заформят пак едни караници така , че ще ви помоля да ми пишете на мейла. И така въпроса ми е за фотограф , само за снимките ако някой има инфо ще ми е много полезно!
Иначе вие как сте ? Може да се видим на кафенце ако има желаещи???
Здравевеееееееееей
Има една художничка която рисува на стъкло - не помня как се казва. Ако се напъна може и контакт да намеря, гледах интервю и предаване за нея по прес тиви. Така че изрисуването на чашите наистина е невероятна идея!
БРАВО!
«
Последна редакция: юли 20, 2009, 13:57:01 от grazia
»
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #374 -:
юли 21, 2009, 10:35:31 »
Бубка
благодаря - значи тези гривни отпадат!!! Но наистина може да качиш снимчица
Грация
благодаря , но аз имам една позната художничка и ако реша ще се обърна към нея , защото й имам много голямо доверие.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...