Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:51:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169829 пъти)

anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 09, 2009, 08:21:14 »

smile Момичета, имам известни колебания относно поканите, след като сватбата е на 19.09. дали е време вече да ги раздавам. Защото приятелите постоянно ме тровят: " айде поканите , айде защо ги няма???"
И се чудя дали аз съм закъсняла или те са припряни. smile
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #316 -: юли 09, 2009, 08:43:56 »

smile Момичета, имам известни колебания относно поканите, след като сватбата е на 19.09. дали е време вече да ги раздавам. Защото приятелите постоянно ме тровят: " айде поканите , айде защо ги няма???"
И се чудя дали аз съм закъсняла или те са припряни. smile

Хм, ами според мен не си закъсняла, напротив...може и да е рано, но щом с такова огромно желание си чакат поканите tease ами дай си им ги...Брей, много желаещи имаш за сватбараи... Bravo
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юли 09, 2009, 10:18:41 »

smile Много , много !!! А току що разбрах , че милото ще кани и още 20 човека Oh my ... !!! Какво да ви кажа май ще е нещо като моята голяма луда свтба!!! SERENADE scratch one-s head violin danceg
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юли 09, 2009, 10:23:51 »

smile Много , много !!! А току що разбрах , че милото ще кани и още 20 човека Oh my ... !!! Какво да ви кажа май ще е нещо като моята голяма луда свтба!!! SERENADE scratch one-s head violin danceg

Тъкмо ще ви е по-весело, макар че наистина по-трудно се организират може би повечето хора в самия ден.
За поканите - те, предполагам повечето си знаят датата и не я чакат по тази причина поканата. Но си мисля, че може би не е рано за тези, които не са от Казанлък, за да могат евентуално да си предвидят как да пътуват и т.н.
Активен
anito_83
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #319 -: юли 09, 2009, 10:35:37 »

anelly  smile - лошо няма!  danceg
ако тези 20 души са ваши приятели , супер - колкото повече млади хора, толкова по-хубаво! нека да е "голяма, луда сватба" както си казала  blum
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #320 -: юли 09, 2009, 12:02:34 »

Тъкмо ще ви е по-весело, макар че наистина по-трудно се организират може би повечето хора в самия ден.
За поканите - те, предполагам повечето си знаят датата и не я чакат по тази причина поканата. Но си мисля, че може би не е рано за тези, които не са от Казанлък, за да могат евентуално да си предвидят как да пътуват и т.н.

yahoo Още 20 човека иииииииииииииихуууууууууууу, представяш ли си ...толкова голямо хоро може да се завие че да не стигне ресторанта.
Спокойно, защо се притесняваш, в крайна сметка щом милото е решило така...значи това е правилното решение, а и с повече приятели ще се чувства по-добре... yahoo give_rose
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юли 09, 2009, 12:48:00 »

Малко   Offtopic   ама, аз да кажа, че се очертава този уикенд да идваме пак в Казанлък, че наш'та трошка пак за ремонт стана, а милото не иска тук да я води.
И тъй като сигурно пак цяла събота ще виси при майсторите, аз ще съм фрии за кафенце. Ако някой има желание и време, разбира се  blush
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юли 09, 2009, 14:14:35 »

smile Аз за друго се притеснявам да не реши още по двайсет всеки месец да кани че няма да има време.
За кафенцето аз съм за, но съм свободна след16:00ч.
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 09, 2009, 14:28:53 »

Ееех,така ми се иска да се видим,да побъбрим...,ама се очертава чак края на юли-началото на август да пътувам до Кз.
Така,че дотогова /евентуално/.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юли 09, 2009, 15:55:49 »

Ами, ако не се появи никой друг желаещ, anellly, ние си имаме телефоните, може да се чуем следобяда тогава.
Ако се появи някой друг - пратете на лични телефончета.

Току що изтерясалата ми глава се сети, че pavla ме питаше къде сме разпечатали етикетите и тейбълките - та да ти кажа, че не знам как се казва студиото, намира се някъде около Палас - от към главната улица в един вход се влиза на втория етаж. Ще питам милото за име и ще ти кажа. Междувременно - качих снимка на етикета в темата за етикетите. А ти може да ми пратиш мейлче на лични, за да ти прикача файловете, за които говорихме.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юли 09, 2009, 18:51:28 »

Ей момичета колко сте активни днес.....  Bravo Оооо и на мен ми се иска да се видим ама аз ще си ходя в Казанлък другата седмица....
Анели ние поканите ги раздадохме към януари, за да могат хората да си организират почивки, пътни и т.н. така че не е рано...а за гостите и нашият младоженец само кани....хихихихи....
Бубка пращам ти емайл...Много благодаря...
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #326 -: юли 10, 2009, 12:41:22 »

Момичета, знам че ще ви се стори смешно и малко  Offtopic, но...имате ли идея с какво точно се поръсва бялото платно при влизане? Само с листенца от рози ли -  :bravo:днес съм на тема влизане.
Как сте вие...Уф тия тейбълки...все ги оставям на заден план! girl_impossible
 danceg danceg danceg но съм щастлива

« Последна редакция: юли 10, 2009, 13:01:53 от grazia » Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юли 10, 2009, 14:09:04 »

Грация, виждала съм и цели стръкчета цветчета да слагат.
При нас беше бяло платно, от едната му страна лилава, от другата зелена органза с листенца май посипано. Лелее, някой подробности изобщо не ги помня, сега като взема диска има да си спомням моменти и изненади  girl_impossible

Тук се вижда малко от него, но не много добре - но явно е със стръкчета от хризантемите, не с листа  pardon
« Последна редакция: юли 10, 2009, 14:10:37 от bubka » Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #328 -: юли 10, 2009, 14:35:37 »

Грация, виждала съм и цели стръкчета цветчета да слагат.
При нас беше бяло платно, от едната му страна лилава, от другата зелена органза с листенца май посипано. Лелее, някой подробности изобщо не ги помня, сега като взема диска има да си спомням моменти и изненади  girl_impossible

Тук се вижда малко от него, но не много добре - но явно е със стръкчета от хризантемите, не с листа  pardon

good Wink good лелееее, bubkа, невероятна снимка, разгледах и другите...Направо..незнам защо така ме избива на  cray - от щастие де.
Някак си...лъха такова щастие...
Хм...мислех си че платното трябва да е чисто бяло...незнам защо съм с такова впечатление, но твоето изглежда страхотно! danceg
Активен
Miro_81
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #329 -: юли 11, 2009, 11:08:40 »

Момичета, знам че ще ви се стори смешно и малко  Offtopic, но...имате ли идея с какво точно се поръсва бялото платно при влизане? Само с листенца от рози ли -  :bravo:днес съм на тема влизане.
Как сте вие...Уф тия тейбълки...все ги оставям на заден план! girl_impossible
 danceg danceg danceg но съм щастлива

на този въпрос трябва да да ти отговори водещата или DJ който си ангажирала,също така те трябва да ви кажат всички необходими неща за ритуалите който да подготвите и занесете час преди сватбата в ресторанта.
А сега и на въпроса ти ,
живи цветя за платното – може и градински  - здравец,рози с листата,хризантеми или цветя според сезона без чимшир!
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: