Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 12:23:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А прическата? - 3 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А прическата? - 3 част (Прочетена 207026 пъти)
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
Отг: А прическата? - 3 част
«
Отговор #240 -:
април 28, 2009, 09:07:56 »
на мен лично ми се струва прекалено много и не бих ги дала, но ако ти искаш на сватбата си да си с дълга коса, не се колебай.. по добре да дадеш повечко пари и да те направят хубаво от колкото да съжеляваш после, че не изглеждаш така, както си искала.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #241 -:
април 28, 2009, 10:06:35 »
Момичета, да ви попитам нещо - как точно се закрепя булото по принцип? Аз не съм си взела, но се чудя... Не такова дето се премята и отпред пред лицето, а само назад, което седи и да не е много дълго - някъде малко над кръста да идва. С някакви фиби ли или .. и аз не знам... т.е. въпроса е - може ли някой непрофесионалист (сиреч не фризьор) да ми го закрепи стабилно и красиво. Аз ще съм с пусната, изправена коса и диадема, но ми се иска булото да не захванато на диадемата, защото ще й скрива красотата...
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #242 -:
април 28, 2009, 10:17:47 »
Блещучка, булото се закрепя е едни гребенчета( моето в самото начало, най-отгоре има едно като гребенче), и така се закрепя , фризиорката ми каза че няма опастност да падне!
Амелия, на мен 360 лв не ми се виждат много Но само ако косата е от тях и ако наистина е естествена.А тресите двойни ли са??? И с какво ще ти ги захванат- ще шият, с фиби, с кератин или с капси? защото от това също много зависи цената.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #243 -:
април 28, 2009, 12:12:16 »
Ами вчера за първи път питах, не бях чела нищичко и нямах представа за нищо от написаното. Тя спомена за двойни редове, но не запомних. Пък ще питам. За закрепването нищо не ми е казала и за това ще питам.
Ох, като цена за коса/ естествена/ се убедих, от това, което прочетох снощи, че не е много цената. Но на мен не ми се дават толкова париии за една коса. Пък и ще ми е само за сватбата! за после не мога да понасям такива неща по главата си. Как да дам толкова пари за 1 ден само? Минава ми през ум неща за наем, но едва ли коса се дава под наем.
П.С. а намен всъщност ми трябва само за обем, защото косата ми е дълга, но не е много гъста. Аз искам да съм на едри вълни...Охххх
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #244 -:
април 28, 2009, 12:26:01 »
Амелиа, ами тя ако ти е закачена с фиби ти можеш да си я ползваш винаги..А относо коса под наем, аз съм виждала че големите салони като "Дима стил", "Магама" дават коса под наем, мисля че цената беше около 100лв.А ако имаш някоя позната в Англия, можеш да я помолиш да ти донесе, защото тук косите са много по евтини и качествени от тия които аз лично съм виждала в Бг.Иначе за големи къдрици, мисля че ако косата ти е достатъчно дълга, може да се постигне желания ефект..и без да слагаш допълнително коса:)
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #245 -:
април 28, 2009, 12:47:00 »
На мен моята фризьорка ще ми слага коса само за деня, и е под наем. По-големите салони дават под наем.Разпитай....
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #246 -:
април 28, 2009, 12:56:06 »
Благодаря, момичета. А колко е слагането само?
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #247 -:
април 28, 2009, 12:58:19 »
Не съм питала с точност, но мисля че е около 50лв
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #248 -:
април 28, 2009, 14:55:40 »
Ако е с фиби слагането е 30 лв, поне при моята е толкова, ако се шие е 40, ако е с капси е 100, кератина е доста по скъпичък...
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #249 -:
април 30, 2009, 20:11:10 »
ето инфото от фризьорката. Значи 360лв за 50см коса, сложена с клипси или шноли / което на мен много ми харесва, защото не искам да си я нося после/ и за 4 двойни реда. Как ви се струва?
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #250 -:
април 30, 2009, 21:42:11 »
Амелия, струва ми се идеално на мен.щом не искаш да я носиш после, по-добре шнолите, ако клипсите е това с което аз бях втория път, при мен стояха 2 месеца че и повече..затова шнолите е по-добрия вариант в твоя случай!
хем ще си запазиш косата и когато ти кефне, може да си я слагаш и сама.
цената е супер!
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #251 -:
април 30, 2009, 21:45:34 »
Мерси! Успокои ме много. Сега остава размисълът дали ми се дават толкова пари. Просто ми се струват много за тоя ден. То пък егати за тая сватба всичко правим. От друга страна искам, като всички вас, сватбата да е перфектна. Ама са ми много паричките. Оффф
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #252 -:
май 01, 2009, 16:45:31 »
Амелия, а защо не вземеш косата поднаем ? Повечето булки мисля, че така правят, а и щом не искаш да я носиш след това. Аз мисля така да направя, само се чудя как стои въпроса с боядисването, защото не искам да се различава цвета на двете косите.
Активен
Gal_Kam
Новак
Това съм АЗ!
«
Отговор #253 -:
май 06, 2009, 21:41:18 »
Момичета, да ви питам нещо свързано с прическите. Аз ще се омъжвам в Шумен, ама ще ме вземат от Варна, защото съм по принцип от тука и се питам за добър фризьор. Ако някой е ходил на Красен стил и по скора за салона на Сливница, там при Цецо, да ми каже, моля
Ще ви бъда много благодарна. Приемам идеи и за други фризьори
Ама наистина много ще съм ви благодарна, че сватбата ми е на 30 май...
Активен
Месечинка
Ентусиаст
«
Отговор #254 -:
май 08, 2009, 17:36:16 »
Аз мога да препоръчам моята фризьорка - в същия район е - улицата е Петко Тодоров, намира се от горната страна на кръстовището на Сливница и Патриарх Евтимий, ето на картата:
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=c85ae0042eaa1e262fe4f9e9aad0f20c&tip=1&initsearch=0
Това е уличката точно зад пицария Тримата мускетари на Сливница. Салонът се казва Елис.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...