Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:40:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: За или против рокли "втора употреба"?
За - 103 (38.1%)
Против - 131 (48.5%)
Нямам мнение по въпроса - 36 (13.3%)
Общ брой гласове: 268

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За или против рокли "втора употреба"?  (Прочетена 144508 пъти)

nepenthe
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #90 -: октомври 03, 2007, 11:13:19 »

Темата не е коректна!!! Не всички имат възможност да си закупят нова булчинска рокля, така че според мен не е морално да се коментира против...
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: октомври 03, 2007, 11:17:44 »

Темата не е коректна!!! Не всички имат възможност да си закупят нова булчинска рокля, така че според мен не е морално да се коментира против...
Темата е направена, за да може всеки да изкаже мнението си, а не само да критикуваме тези, които нямат възможност за нова!   good
Ако прочетеш цялата тема има писано и за много скъпи рокли под наем, така че не е въпрос само за финансова възможност а и до нагласа!  good
Активен
nepenthe
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #92 -: октомври 03, 2007, 11:23:11 »

Е, в такъв случай моето мнение по въпроса е, че аз не бих носила рокля под наем, защото по принцип чужди дрехи не обличам, а за мен нещо под наем е чуждо...
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: октомври 03, 2007, 11:27:06 »

ако си харесам някоя много скъпа рокля и нямам възможноста да си я купя а държа да е тя бих я взела под наем *THUMBS*След като няма да имам друг вариант да облека тази рокля защо да не я взема под наем pardon =]Това е моето мнение good
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: октомври 03, 2007, 12:43:03 »

аз преди сватбата бях склонна на рокля под наем,но после си промених мнонието,на ритуала си изцапах малко роклята с мастило,настъпвах я ,олях я с шампанско и торта laugh и си помислих "добре че не е под наем,през цялото време да мисля  за роклята да  не и се случи нещо"
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: октомври 03, 2007, 13:03:23 »

аз също се бях замислила за рокля под наем, но (и аз като Маслинка ) добре, че не направихме така, тъй като я скъсах на едно място, воала ми е изгорен от цигара на няколко места, настъпаха ме  и още какво ли не !!! хи хи хи и изобщо не мислех за роклята, даже когато ме настъпаха един приятел така се притесни горкия че ми се извиняваше 10 мин. хи хи хи lol))))
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: октомври 03, 2007, 23:21:32 »

Аз пък нямам нищо против рокля под наем-не знам защо я наричате втора употреба,сякаш някой я е носил носил,тя е разпрал от носене.Нали като я избирам ще гледам няма да пробвам със затворени очи.Нито пък някой ще ме кара на сила да я вземам.Не мисля,че трябва да ме притеснява въпроса за "хигиената".през химическо и хлебарки не остават,та микроби.Що се отнася до спомена от сватбата,да няма да я закачам в рамка на стената.Ще я гледам първия един месец и после ще хване паяжина в гардероба.Обикновенно след сватбата идва бременнос,бебе и изобщо няма да се сещм за нея след като са ми се случили тези неща.Аз на нашата сватба мисля да имам фотограф да прави снимки и оператор да снима филм.Няма аз да гледам това за спомен а ще вадя роклята да я гледам да бе да.За съжаление по магазините дето погледнах-а не съм гледала много- видях ужасни неща,които не отговарят на моя вкус.За щастие имам приятелка която се занимава с булченски рокли и ще ми "подари" булченска рокля уникална,испанка и отговаряща на вкуса ми.Подари е в кавички защото не било редно приятелка да ми подарява роклята и за това ще и дам пари за нея,но си е подарък.Ако обаче не беше такова положението сигурно щях да обикалям за  нещо специално което ще струва хиляди,а никога не бих дала хиляди за нещо което ще облека веднъж и ще затворя в гардероба,вместо да си купя нещо което да си нося .Винаги има алтернатива.Да вярно е че роклята е най-гледаното и запомнящо се нещо от сватбата,точно за това не бих предпочела нова но евтина пред под наем но специална.Че я е носил някой,ни го знам ни го познавам.Важното е аз как се чувствам в нея.Това разбира се си е моето лично мнение и никой не ангажирам с него.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: октомври 04, 2007, 09:36:22 »

Моято рокля беше под наем само, че първи. Така, че я облякох съвсем нова и изобщо на самата сватаба несе притеснявах, че ще я изцапам или скъсам, защото ако нещо такова станеше щях да я платя. В крайна смекта беше страшно накърнана отдолу и ме глобиха само 15 лв. Хората излязоха много коректни
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #98 -: октомври 08, 2007, 08:41:15 »

По принцип съм "За" роклите под наем- не мисля, че биха ме притеснили суеверия. Единственото, което ме притеснява,обаче, е мисълта, че цяла вечер ще трябва да внимавам за роклята- да не я повредя. А така няма да мога да се насладя на празника си.  pardon Това е единствената причина да не се спра на варианта рокля под наем.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: октомври 08, 2007, 13:36:03 »

И аз така-мисля че единственото неприятно на роклята под наем е вниманието което трябва да й отделяш...да не я изцапаш,да не я изгориш с цигара например и т.н. angry
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: октомври 09, 2007, 14:55:08 »

И аз като Ели и Маслинка мислех за рокля под наем, на някой известен дизайнер, но по-добре ,че не взех, защото първо я закачих и някакъв шнур се разплете, освен това докато танцувах, обръчът падна  laugh . Освен това братовчедка ми предлагаше да бъда с неята рокля, която е прекрасни  и на мен ми стоеше перфектно , но в крайна сметка реших да си имам собствена.
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: октомври 09, 2007, 15:06:48 »

Подкрепям мненията на avva_stz и сиска good
Моята рокля си е моя , сега си ми стои в гардероба.
По принцип не съм Против роклите втора употреба , но предпочетох да си имам МОЯ си danceg
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #102 -: октомври 14, 2007, 16:28:40 »

Аз също съм ЗА роклята под наем! Моята сватба все още е далеч и още не съм тръгнала на "лов за рокля",но като му дойде времето със сигурност ще си търся първо такава! Така вероятноста на сватбата ми да  съм с рокля,която е много красива,но и много скъпа и иначе не бих могла да си я позволя е доста голяма! Преди 3години моя приятелка се омъжи с рокля взета под наем!Искам да ви кажа,че това беше най хубавата рокля която съм виждала! Роклята беше чисто нова и приятелката ми беше първата,която я обличаше! като я върна,вярно роклята беше изцапана по ръба(няма как да се избегне това при дългите рокли) имаше по нея от сватбената торта,няколко копчета липсваха(целият гръб беше с мънички копченца ), но нямаше никакъв проблем! Всички тези поражения влизат в цената на наема! В крайна сметка те и под наем не са чак толкова евтини,така че те си ги почистват и поправят за тази цена!
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #103 -: октомври 31, 2007, 20:31:09 »

Аз определено съм против роклите под наем. Искам роклята да си е моя. Ще се чувствам гадно ако някой преди мен я е носил. Знам,че ги дават на химическо чистене ,но въпреки това за мен си остават обличани. Ще си купя рокля според възможностите си. Може да не е с камъни сваровски и на известни дизаинери ,но ще си е моята рокля.  heart heart heart
Активен
desidm
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #104 -: ноември 07, 2007, 16:20:12 »

нищо против просто на мен не ми станаха заради бременноста
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: