Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:20:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: За или против рокли "втора употреба"?
За - 103 (38.1%)
Против - 131 (48.5%)
Нямам мнение по въпроса - 36 (13.3%)
Общ брой гласове: 268

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За или против рокли "втора употреба"?  (Прочетена 144667 пъти)

Tanche
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #105 -: ноември 07, 2007, 16:25:11 »

Аз съм против рокля втора употреба. Човек веднъж се жени и му се полага нова рокля. Wink
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: ноември 08, 2007, 16:39:43 »

И аз нямам нищо против роклята да е втора употреба, макар че си имам първа употреба  laugh.
И съвсем не е, защото излиза по-евтино, щото изобщо не е вярно. Освен ако оригиналната такава е много скъпа.
Общо взето май е еднакво изнервящо - дали ще обикаляш магазини, проби за нова ... или да я пазиш да не я повредиш старата....
Май по-добрият вариант е първият, че се случва доста преди деня на сватбата.
Но всеки трябва да си прецени за себе си.
Активен
Emma
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #107 -: ноември 08, 2007, 19:36:45 »

аз бях много против преди сватбата, ама сега си промених мнението, само се чудя моята какво да я правя...
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: ноември 27, 2007, 14:51:24 »

Мисля, че вземането на рокля под наем не във всички случаи е свързано с невъзможност да си купиш собствена такава. Това е една много практична услуга, която са въвели сватбените бутици макар и на висока цена. От тяхна гледна точка са прави, тъй като могат да се случат много неща с роклите, които отдават под наем и високата цена е един вид "застраховка" за роклите им. Според мен няма кой знае какъв смисъл да дадеш толкова много пари за рокля, която ще облечеш 1 път в живота и после да я държиш в гардероба.
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: ноември 28, 2007, 10:56:44 »

Против съм рокля втора употреба,предпочитам да си ми е нова,нищо че после ще се чудя какво да я правя.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 30, 2008, 16:13:36 »

Аз лично предпочитам моята да е нова, за да не изпусна и тръпката от обикалянето по магазините. danceg
Но според мен няма нищо лошо и в роклите втора употреба. За значително по-малка сума можеш да си намериш много добра рокля. Например аз много харесвам роклите на Деметриос, но мисля, че 1 500-2 000 лв. е твърде висока цена. Ако намеря моделът, който харесах втора употреба - бих си го купила  smile
Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 03, 2008, 09:04:07 »

Здравейте,аз имам възможност да си купя роклята, която обожавам,но струва 1200лв.Просто се чудя след това какво ще я правя?Ако си я купя не бих я продала след това.Много се замислям за рокля под наем (ще струва наполовина),но малко ме е страх в какъв вид ще ми я дадат да я нося на сватбата си.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 04, 2008, 09:27:53 »

100 % преди да ти я дадат ще я видиш, премериш и т.н. А това с роклята под наем е добър и доста практичен вариант, но пък от друга страна, ако си я купиш ти остава спомен от този прекрасен ден.  give_rose
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 04, 2008, 12:13:37 »

аз не съм против роклите втора употреба..............НО на моя си ден искам да съм си с моята рокля!
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 04, 2008, 16:33:00 »

рокля под наем не ми харесва като идея.. дори да са с по-нестандартни мерки и да ми стане, после притеснения, да не й направя нещо.. пък и да си облека роклята само веднъж, голяма работа, това са изживявания, които не очаквам да се повторят с мен :-)
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 04, 2008, 16:44:23 »

аз не съм против роклите втора употреба..............НО на моя си ден искам да съм си с моята рокля!
И аз така мисля.

magica, ако се спреш на варианта под наем задължително разпитай за подорбности. Например ако дадат твоята рокля под наем на друго момиче една седмица преди сватбата ти и тя се повреди, какво се случва, имат ли резервни и т.н.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 04, 2008, 17:34:49 »

в анкетата гласувах че нямам мнение по въпроса *THUMBS*аз лично не бих искала да обилам вече носена рокля защото вярвам че всяка булка оставя емоциите си в роклята и ако аз облека обичана вече ме е страх може би просто суеверия че не е на хубаво!!но от гледна точна на удобството и че няма после къде да я държиш може би е по-добре!също така да не забравяме че не всяка булка може да си позволи да дане 1500-2000 за рокля която ще е облечена само един ден *THUMBS*и после ще е безобразно захвърлена в гардероба от чисто материално-практична гледна точна не е удачно!!и са пари хвърлени на вятъра!!!моето мнение че всеки сам си преценява както каква да е роклята така и дали да бъде шита купена готова или взета под наем а защо не и взета от някоя приятелка или позната например!!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 08, 2008, 19:12:34 »

Аз напълно подкрепям мнението на kleo_20!Моята рокля си беше нова и нямаше да се съглася на такава под наем,защото съм доста суеверна!Ще започнат едни мисли колко ли булки са били с нея,как ли върви техният брак,щастливи ли са и т.н. и т.н.Но пък има и такива момичета,които не могат да си позволят да си купят и варианта за  под наем е тяхното решение.Все пак това си е моя гледна точка!Кой както прецени!
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #118 -: май 08, 2008, 19:22:54 »

Против.
Активен
Kleo
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #119 -: май 14, 2008, 07:52:44 »

Аз също съм против - под наем!
Предстои ми 2-ра сватба - все още си пазя 1-та рокля, сега ще си взема нова рокля - но за да мога да ги нося не само веднъж - си избирам модели които стават и за официални рокли!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: