Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 08:34:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Стреса преди сватбата?
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Стреса преди сватбата? (Прочетена 136070 пъти)
BaBy
Сватбен ШАМАН
Отг: Стреса преди сватбата?
«
Отговор #300 -:
септември 04, 2007, 10:56:00 »
Вие сте ми слънчица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Много ви благодаря за подкрепата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ндес вече лекаря е казал, че работоспособността на сърцето му се е вдигнала на 22%, от 18, на колкото беше, което можете да си предсатвите, колко малка е, ама все пак нещо! И от днес ще го осатвят по 2 часа да диша сам, да видят дали ще се справя, зашото междувременно той получи и белодробен отток, от коийто още повече се притиска сърцето, но лекарите там твърдят, че засега е малко по-добре! Надявам се да се оправи и аз!, Много ви благодаря за подкрепата, много сте ми милички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И се моля и се надявам скоро да ви се похваля, че всичко е наред! Опитвам се да съм положително настроена и да вярвам, че всичко ще се оправи, зашото първо ми е по-лесно и второ, така смятам, че привличам доброто, ане лошото! Бейби е направо много тъжен, ама аз като го гушкам и като му кажа, че всичко ще се оправи и той много се успокоява!!!
Айде дано всчко се нареди, да не ви тормозя и вас повече!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #301 -:
септември 04, 2007, 11:05:33 »
Baby, мила, съжалявам за това което изживявате в момента - ужасно е!!! Дано всичко се подреди добре и свекър ти се радва не само на сватбата, а и на внуци и правнуци! Стискам палци!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #302 -:
септември 04, 2007, 13:05:25 »
И ние това си пожелаваме, да сме живи и здрави всички, благодаря ти, Плами, за съчивствието и подкрепата!!!!!!!!!!!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #303 -:
септември 04, 2007, 16:04:09 »
BaBy
някъде напред в темата съм писала ( да не се повтарям) какво ми се случи месец преди сватбата
, но единственото което ще ти кажа, че трябва да вярвате и да бъдеш зад милото ти в този труден за него и семейството му момент. Понякога Бог ни изпраща изпитания, от които обикновенно излизаме помъдряли и силни...така, че дано вашето изпитание да е към края си и всичко да се нареди, за да имате най- готината
BaBy
сватба...
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #304 -:
септември 04, 2007, 20:33:06 »
Baby пожелават ти успех мила
Ужасно е това което е станало със свекър ти
Стискаме палци да се оправи
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #305 -:
септември 04, 2007, 22:04:49 »
pleasure
, мила ти си ми пример в живота от сега нататък, толкова си силна, възхищавам ти се направо, как си успяла да не кажеш и на родителите си, браво на теб!!!
Старахотна си, моите поздравления, успяла си да реагираш адекватно, разумно и да спестиш тези страхотии на майка ти, ама какво ти е било отвътре само ти си знаеш...
Много ти благодаря за подкрепата!!!
Мила, много се радвам, че всичко се е наредило, аз нам че и при нас всичко ще се нареди, просто имам вътрешно спокойствие, че човека ще се оправи!!! И ще има най-готината Бейб сватба!!!!!!!!!
dani81
, благодаря ти за милите думи и пожелания!!! Благодаря на всички, че сте толкова мили, като си кажа на вас и така ми олеква и ми става едно спокойно!!!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #306 -:
септември 09, 2007, 12:26:32 »
Baby как е свекър ти? има ли подобрение?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #307 -:
септември 09, 2007, 12:45:41 »
да мила всичко наред ли е вече?силно се надявам да са се оправили нещата
аз милички честно да ви кажа вече гледам да съм малко по-спокойна или поне да давам такъв вид вече се задвйствахме и мога да кажа че за една седмица се организирахме и направихме повече неща от колкото за времето (вече 4месеца)от както решихме да се оженим :DANCE:мобилизирахме сили и се получават нещата вече си мисля че е достатъчно едно нещо да тръгне и то полвича крак и за сега съм спокойна за нещата които направихме притеснявам ме окрасата на ресторанта каква да е колко да е и кой да ми я направи това мие най наболелия проблем е милото още няма костюм и не сме снгажирали нищо за медената седмичка но се надявам скоро и това да стане
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #308 -:
септември 09, 2007, 14:40:50 »
Благодаря ви за вниманието и загрижеността, много сте ми сладки!!!
Утре ще се събират кардиолозите и ще решават какво ще се случва от тук нататук с него, но операция ще има със сигурност за да му сложат машинката, която пуска електроимпулси към сърцето, която обаче била с батерии, които трябвало да се зареждат на всеки три часа, представяте ли си? До края на живота си, на всеки три часа той трябва да прави това... това е лудост, направо, но другото което,е че операцията въобще не е толкова лека и всъщност си е доста рискована се оказва, а възстановяването е с месеци, което означава, че той на сватбата не може да присъства откъдето и да го погледнеш, ама все пак имам надежда, ще видим какво ще кажат утре лекарите. Иначе ние с бейби решихме, че ако стане така, да не се е оправил още баща му, ще направим на седми гражданския брак само с кумувете, а като се оправи баща му ще си направим голяма сватба, както си трябва! Но кога ще стане това, Господ знае...
Иначе Клео, радвам се, че се нареждат при вас нещата така добре!!!!
Дано всичко върви така гладко!!! При мен също си вървят, но всичко зависи от баща му, да е жив и здрав дано!!!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #309 -:
септември 09, 2007, 15:01:58 »
Baby
милички много съжалявам за това което се е случило със свекъра ти
Миличка сега трябва да бъдете много силни, да бъдете до него и да му вдъхнете кураж
Ще сискам палци и ще се надявам човека да се оправи и лекарите да могат да му помогнат да живее поне още 50години. Човека трябва да има възможността да се порадва на вашата сватба и на (сигурна съм) мечтаните от него внучета
Миличка да знаеш че всичко ще се оправи- просто трябва да имате вяра и много кураж и търпение
А милички стреса преди сватбата е напълно нормално нещо. И аз така последните две седмици направо се бях побъркала от тичане напред назад по организацията, но пък свършихме цялата работа. И с милото се скарахме известен брой пъти- като последния беше точно деня преди да подпишем в гражданското- даже от напрежението цял ден ревах и се карах с милото, но той прояви голямата си любов и здрав разум и вечерта като и той изпусна парата ме успокои накрая.
Не се бойте- при нас на милото костюма беше готов 4 дни преди сватбата, халките също, а аз си купих булото и бельото предния ден- така че не се тревожете че няма време. Аз така се притеснявах, но точно 4 дни преди свтбата като ме тресна едно спокойствие че не ме пусна изобщо
Така че милички всичко ще се нареди ще видите
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #310 -:
септември 09, 2007, 15:31:50 »
Ех...Baby...стискам палци...ама много, да се наредят нещата..
п.с. Спомним си за теб как стискахме, когато беше болничка....абе...ще се наредят нещата....ще видиш...
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #311 -:
септември 09, 2007, 16:27:22 »
мила стискам палци съвсем скоро нещата да се наредят бъдете до на милото ти баща му да вижда че се грижите за него и да е щастлив и спокоен и съм сигурна че много бързо ще мине всичко @}->--разбира се че са сложни никоя операция не е проста особено сърдечните и това със зареждането е мнгоо неприятно аз съм чела как се зарежда и от къде и направо ме побиват тръпки как се налага да живее човек понякога :'(дано скоро мине и вие да се поуспокоите подкрепяйте се и се дръжте един за друг в такива моменти това е много важно целувам те
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #312 -:
септември 09, 2007, 17:07:46 »
оооо миличка baby стискам много силно палци свекъра ти да се оправи по скоро,а сватба ще имаш и то прелестна,не се притеснявай
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #313 -:
септември 10, 2007, 09:42:50 »
Много ми е неудобно, че така ви занимавам, а вие сте толкова мили и добрички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много ви обичам и знам,ч е с вашето положително мислене, всичко ще се нареди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
По-късно ще ви пиша като ми се обади свеки , какво ще става оттук нататък, стискам палци и се моля всичко да е наред!!!!!!!!
АМа и вие много ми помагате да знаете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
mar4e1984
Регистриран
«
Отговор #314 -:
септември 10, 2007, 23:49:01 »
и аз така съм се панирала. Сватбата ми на 22.09 и н мога да заспя и това е! Направо се страхувам вече!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...