Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:41:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 136042 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: септември 11, 2007, 10:00:03 »

Baby, мила надявам се свекър ти да е по-добре. Стискам палци всичко да се оправи.  give_rose
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: септември 11, 2007, 10:49:32 »

Благодаря ви за палците и надеждата на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss2 kiss2 kiss2
Насрочват операцията за четвъртък или петък, защото на апарата, който сега го поддържа не може да стои повече, защото кръвта се насочва само към сърцето и друготе органи страдат от липса на кислород, обаче сега ново двайсе- трябва да се намерят 20 литра кръв нулева отрицателна, той е тази кръвна група, зашото операцията била с много загуба на кръв и после трябва да му прелеят много кръв...а нали се сещате, че няма много хора с такава кръвна група и в кръвния център нямали достатъчно ис ега Емил май ще търси циганите, дето висят около кръвния център, дето мамицата им искат по 150 лева на човек, а за да се надавят 20 литре нали се сещате колко души трябва да намери и въобще сме се побъркали, а без кръв няма операция..... cray cray cray
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: септември 11, 2007, 10:54:28 »

Аз агитирам всички от София, които са с кръвна група 0 отрицателна да помогнат на свекъра на BaBy, защото това е най-малкото, което можем да направим за един човек, който има нужда от помощ!   good
За съжаление не си знам кръвната група, иначе и аз бих помогнала  Girl_sing
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: септември 11, 2007, 11:09:04 »

софиянци помогнете на човечеца
стискаме палци всичко да е наред good
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: септември 11, 2007, 11:14:33 »

Е, не сикам така да притеснявам, момичетата, но Мария, Роси, благодаря ви, наистина ако има някой да помогне, много ще сме благодарни и ще му се отблагодаря след това, но ако има и възможност, щото това си е свързано с тичане, а не всеки има враме, но благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: септември 11, 2007, 12:21:01 »

момичета вече съм адски изнервена hysteric Cray халките ще са готови най-рано на 30 септември но не е гаранция рокля нямам и никой не ми казва кога ще имам днес трябваше да е 1ва проба но уви обувки нямам и не зная къде да си намеря това което имам като идея още не съм започнала подаръчетата за гостите а са бая милото каза че даже май били малко hysteric нещата стигнаха до един момент на развитие и сега е в застой цялата подготовка и то как да не е като най-важните неща не са на лице тортата от благоевград мислим да я поръчаме уж по малко пари не знам какво си и то накрая пак излиза като все едно от неделя е взета айде това не е проблем защо много ми харесва :DANCE:по цял ден съм на работа откачам нищо не мога да свърша не знам кой ще ми украси ресторанта  :'(ох спирам че  cray
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: септември 11, 2007, 13:04:14 »

Мила Клео, я се успокой smile, знаеш, че ще се нареди всичко, няма да се ядосваш!!! Имаш време, но май трябва да си починеш от работата малко Wink blum Всичко ще е наред и ще е готово, не се притеснявай, стискм палците и на краката всичко да е ОК tease give_rose DANCE
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: септември 11, 2007, 13:13:28 »

мила благодаря! give_rose
аз чак сега прочетох за това което ви се е стоварило на главите и подкрепям ако има някой от форума който може да помогне нека го направи все пак става дума за човешки живот give_rose аз не съм тази група и много съжалявам че не мога да ви помогна с голямо желание бих дала
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: септември 11, 2007, 16:57:41 »

Момичета, няма да има операция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Като чул че търсят кръв отишъл да го види един лекар, който преди го е лекувал в Александровска болница и категорично забранил да има операция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Господ чу молитвите ни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo yahoo yahoo
Казал е, че сега изключват машините и започват рехабилитация, но не му е нъжна никаква операция, направо нв мога да повярвам, говорил е и със шефа на Правителствена болница и онзи сущо се е съгласил..Просто без връзки, човек е загубен, оказва се че дори за операция може да те накарат от егоизъм и различни интереси, някой искал да оперира за пръв път-дават му, искали субсидии, които щели да получат ако стане, ама че човека може да си отиде, и че докрая на живота си ще се мъчи, не ги интересува!!!!
Не мога да повярвам, точно бяхме тръгнали с бейби към Руската църква да се молиме и майак му ни се обади, направо се разплаках от вълнение!!!!!!!!
А вие толкова ме подкрепахте, много ви благодаря за загрижеността и готовността да помогнете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: септември 11, 2007, 17:10:24 »

много се радвам че първа ще споделя с теб радостта ти!мила много се радвам че всичко така добре се нареди ти толкова страдаше и се притесняваше give_rose DANCE виждаш ли как всичко си идва на мястото просто живота е така устроен че за да ни е хубаво трябва преди това да се сгърчим и да страдаме но после е така сладко като всичко се нареди и се отпуснем и сме щастливи!!!целувам те миличка и още веднъж много се радвам че всичко мина и се нареди добре air_kiss give_rose
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: септември 11, 2007, 18:28:47 »

Благодаря ти, принцесо и аз много те целувам!!!!!!! И аз съм мнооого Щастлива, че всичко се нареди и сега ще мога да отида до Варна и да участван в тяхната среща на форума, много се радвам!!!!!!!!!!! yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo DANCE DANCE DANCE
Още веднъж искам да благодаря на всички за подкрепата и готовността да погонете, много ви обичам и не знам какво щях да правя без сладките ми булчици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! girl_in_love girl_in_love girl_in_love kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: септември 11, 2007, 18:31:21 »

Ей, BaBy, много се радвам, че стреса малко по малко намалява и се надявам скоро свекър ти да се оправи напълно и да имате страхотна и весела сватба!  give_rose kiss2
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: септември 11, 2007, 18:32:09 »

Много се радвам, че всичко се е наредило  yahoo Успех ви пожелаеам  give_rose И да имате една страхотна сватба  girl_wink
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #328 -: септември 11, 2007, 19:37:01 »

Много се радвам за теб миличка,също и за свекър ти и цялото ви семейство.Нека сега всички да стискаме палци рехабилитацията му да мине добре и той да се възтанови,че сватба го чака.Дано всичко се нареди и това да е забравен миг,а сватбата ви да е най-веселата и щура сватба ,а вие да сте най-щастливите младоженци на света. give_rose give_rose give_rose girl_in_love
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: септември 11, 2007, 20:06:43 »

Baby, мила страшно се радвам на хубавата новина  DANCE DANCE DANCE, нека от тук нататък има само хубави емоции. Мила, от няколко дни ти ми поднасяш първата хубава новина! Бъдете щастливи! DANCE
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: