Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:26:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стреса преди сватбата?  (Прочетена 136091 пъти)

BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: септември 04, 2007, 10:56:00 »

Вие сте ми слънчица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Много ви благодаря за подкрепата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! girl_in_love kiss2 kiss2 kiss2
Ндес вече лекаря е казал, че работоспособността на сърцето му се е вдигнала на 22%, от 18, на колкото беше, което можете да си предсатвите, колко малка е, ама все пак нещо! И от днес ще го осатвят по 2 часа да диша сам, да видят дали ще се справя, зашото междувременно той получи и белодробен отток, от коийто още повече се притиска сърцето, но лекарите там твърдят, че засега е малко по-добре! Надявам се да се оправи и аз!, Много ви благодаря за подкрепата, много сте ми милички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И се моля и се надявам скоро да ви се похваля, че всичко е наред! Опитвам се да съм положително настроена и да вярвам, че всичко ще се оправи, зашото първо ми е по-лесно и второ, така смятам, че привличам доброто, ане лошото! Бейби е направо много тъжен, ама аз като го гушкам и като му кажа, че всичко ще се оправи и той много се успокоява!!!
Айде дано всчко се нареди, да не ви тормозя и вас повече! good good good
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: септември 04, 2007, 11:05:33 »

Baby, мила, съжалявам за това което изживявате в момента - ужасно е!!! Дано всичко се подреди добре и свекър ти се радва не само на сватбата, а и на внуци и правнуци! Стискам палци!  Good luck Good luck Good luck
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: септември 04, 2007, 13:05:25 »

И ние това си пожелаваме, да сме живи и здрави всички, благодаря ти, Плами, за съчивствието и подкрепата!!!!!!!!!!! good good good
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: септември 04, 2007, 16:04:09 »

BaBy някъде напред в темата съм писала ( да не се повтарям) какво ми се случи месец преди сватбата  Oh my ..., но единственото което ще ти кажа, че трябва да вярвате и да бъдеш зад милото ти в този труден за него и семейството му момент. Понякога Бог ни изпраща изпитания, от които обикновенно излизаме помъдряли и силни...така, че дано вашето изпитание да е към края си и всичко да се нареди, за да имате най- готината BaBy сватба... yahoo yahoo yahoo
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: септември 04, 2007, 20:33:06 »

Baby  пожелават ти успех мила  give_rose Ужасно е това което е станало със свекър ти  cray  Стискаме палци да се оправи  good
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: септември 04, 2007, 22:04:49 »

pleasure , мила ти си ми пример в живота от сега нататък, толкова си силна, възхищавам ти се направо, как си успяла да не кажеш и на родителите си, браво на теб!!! Bravo Bravo Bravo
Старахотна си, моите поздравления, успяла си да реагираш адекватно, разумно и да спестиш тези страхотии на майка ти, ама какво ти е било отвътре само ти си знаеш... shok Много ти благодаря за подкрепата!!! air_kiss
Мила, много се радвам, че всичко се е наредило, аз нам че и при нас всичко ще се нареди, просто имам вътрешно спокойствие, че човека ще се оправи!!! И ще има най-готината Бейб сватба!!!!!!!!! yahoo
dani81, благодаря ти за милите думи и пожелания!!! Благодаря на всички, че сте толкова мили, като си кажа на вас и така ми олеква и ми става едно спокойно!!! good good good
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: септември 09, 2007, 12:26:32 »

Baby  как е свекър ти? има ли подобрение?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: септември 09, 2007, 12:45:41 »

да мила всичко наред ли е вече?силно се надявам да са се оправили нещата give_rose
аз милички честно да ви кажа вече гледам да съм малко по-спокойна или поне да давам такъв вид вече се задвйствахме и мога да кажа че за една седмица се организирахме и направихме повече неща от колкото за времето (вече 4месеца)от както решихме да се оженим :DANCE:мобилизирахме сили и се получават нещата вече си мисля че е достатъчно едно нещо да тръгне и то полвича крак и за сега съм спокойна за нещата които направихме притеснявам ме окрасата на ресторанта каква да е колко да е и кой да ми я направи това мие най наболелия проблем е милото още няма костюм и не сме снгажирали нищо за медената седмичка но се надявам скоро и това да стане  danceg
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: септември 09, 2007, 14:40:50 »

Благодаря ви за вниманието и загрижеността, много сте ми сладки!!! kiss2 kiss2 kiss2
Утре ще се събират кардиолозите и ще решават какво ще се случва от тук нататук с него, но операция ще има със сигурност за да му сложат машинката, която пуска електроимпулси към сърцето, която обаче била с батерии, които трябвало да се зареждат на всеки три часа, представяте ли си? До края на живота си, на всеки три часа той трябва да прави това... това е лудост, направо, но другото което,е че операцията въобще не е толкова лека и всъщност си е доста рискована се оказва, а възстановяването е с месеци, което означава, че той на сватбата не може да присъства откъдето и да го погледнеш, ама все пак имам надежда, ще видим какво ще кажат утре лекарите. Иначе ние с бейби решихме, че ако стане така, да не се е оправил още баща му, ще направим на седми гражданския брак само с кумувете, а като се оправи баща му ще си направим голяма сватба, както си трябва! Но кога ще стане това, Господ знае...
Иначе Клео, радвам се, че се нареждат при вас нещата така добре!!!! DANCE Bravo Дано всичко върви така гладко!!! При мен също си вървят, но всичко зависи от баща му, да е жив и здрав дано!!! good smile
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #309 -: септември 09, 2007, 15:01:58 »

Baby милички много съжалявам за това което се е случило със свекъра ти  give_rose Миличка сега трябва да бъдете много силни, да бъдете до него и да му вдъхнете кураж  give_rose Ще сискам палци и ще се надявам човека да се оправи и лекарите да могат да му помогнат да живее поне още 50години. Човека трябва да има възможността да се порадва на вашата сватба и на (сигурна съм) мечтаните от него внучета  girl_in_love Миличка да знаеш че всичко ще се оправи- просто трябва да имате вяра и много кураж и търпение  give_rose
А милички стреса преди сватбата е напълно нормално нещо. И аз така последните две седмици направо се бях побъркала от тичане напред назад по организацията, но пък свършихме цялата работа. И с милото се скарахме известен брой пъти- като последния беше точно деня преди да подпишем в гражданското- даже от напрежението цял ден ревах и се карах с милото, но той прояви голямата си любов и здрав разум и вечерта като и той изпусна парата ме успокои накрая.
 Не се бойте- при нас на милото костюма беше готов 4 дни преди сватбата, халките също, а аз си купих булото и бельото предния ден- така че не се тревожете че няма време. Аз така се притеснявах, но точно 4 дни преди свтбата като ме тресна едно спокойствие че не ме пусна изобщо Wink Така че милички всичко ще се нареди ще видите  Dance
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: септември 09, 2007, 15:31:50 »

Ех...Baby...стискам палци...ама много, да се наредят нещата.. good
п.с. Спомним си за теб как стискахме, когато беше болничка....абе...ще се наредят нещата....ще видиш... kiss2
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: септември 09, 2007, 16:27:22 »

мила стискам палци съвсем скоро нещата да се наредят бъдете до на милото ти баща му да вижда че се грижите за него и да е щастлив и спокоен и съм сигурна че много бързо ще мине всичко @}->--разбира се че са сложни никоя операция не е проста особено сърдечните и това със зареждането е мнгоо неприятно аз съм чела как се зарежда и от къде и направо ме побиват тръпки как се налага да живее човек понякога :'(дано скоро мине и вие да се поуспокоите подкрепяйте се и се дръжте един за друг в такива моменти това е много важно целувам те  air_kiss
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: септември 09, 2007, 17:07:46 »

оооо миличка baby  стискам много силно палци свекъра ти да се оправи по скоро,а сватба ще имаш и то прелестна,не се притеснявай good
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: септември 10, 2007, 09:42:50 »

Много ми е неудобно, че така ви занимавам, а вие сте толкова мили и добрички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много ви обичам и знам,ч е с вашето положително мислене, всичко ще се нареди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! give_rose give_rose give_rose
По-късно ще ви пиша като ми се обади свеки , какво ще става оттук нататък, стискам палци и се моля всичко да е наред!!!!!!!! good good good АМа и вие много ми помагате да знаете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 LOVING LOVING LOVING
Активен
mar4e1984
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #314 -: септември 10, 2007, 23:49:01 »

и аз така съм се панирала. Сватбата ми на 22.09 и н мога да заспя и това е! Направо се страхувам вече!
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: