Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 11:04:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449724 пъти)

didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #675 -: ноември 11, 2007, 19:56:52 »

Тази вечер ще правя пълнени червени чушки с ориз, а някоя вечер през седмицата ще пробвам котлетите на Роси - приготвила съм си всички продукти (особено докато намеря пушеното сирене тук!).
Рецептите в тази темичка ми помагат толкова много!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #676 -: ноември 12, 2007, 09:12:52 »

Аз снощи правих Пъстра баница.По късно ще ви пусна и снимка.
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #677 -: ноември 12, 2007, 09:35:15 »

Дай рецептата за тази баница че моята баница в неделя сутрин не се получи добре
Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #678 -: ноември 12, 2007, 12:25:32 »

Дай рецептата за тази баница че моята баница в неделя сутрин не се получи добре

И аз искам рецептата, че да разнообразя малко smile. Че все си правя баниците по един и същи начин, а миналата година правих и спаначна баница DANCE danceg
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #679 -: ноември 12, 2007, 14:39:30 »

Ето я рецептичката
Необходими продукти :точени кори Белла,олиор 4-5 яйца,пушено пилешко месо ,сирене,печени чушки нарязани на ситно и отцедени от сока,настърган кашкавал една шепа.
Яйцата се разбиват.Прибавят се натрошеното сирене и пушеното пилешко или шунка нарязани на кубчета.Накрая се добавят подправки каквито харесвате аз слагам червен пипер и шарена сол.Всичко се разбърква хубаво.След това се слагат корите като се слага една кора малко олио втора кора пак малко олио и после от  плънката.навива се като се внимава да не станат сплескани корите и се реди в намазнена тавичка.Запича се след което малко преди да се извади се наръсва с кашкавал.След като се разтопи кашкавала се изважда.Ами това е.Ето я и снимката

* PIC_3886.JPG (25.51 KB, 320x240 - видяно 2588 пъти.)
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #680 -: ноември 12, 2007, 16:02:42 »

Днес сме на пиле

Пиле с ориз по мексикански

Списък на необходимите продукти:

1 пиле
1-2 ч. ч. ориз
1 зелена чушка
1 глава лук
3 домата
3 скилидки чесън
1 в. ч. бяло вино
магданоз
6 с. л. олио

Начин на приготвяне:
 1. Пилето се почиства, измива се, подсушава се и се посолява. Парчетата се запържват в тенджера с предварително сгорещено олио, докато добият златист цвят.

2. Изваждат се и в същата мазнина се пържи за 1 минута нарязаният надребно лук. Добавя се нарязаната на кубчета чушка и се разбърква още 1 минути. Доматите се почистват, нарязват се наситно и се прибавят в тенджерата.

3. Налива се бяло вино, посолява се и се връща месото. Задушава се 10 минути, докато се изпари течността. Оризът се сипва в тава за печене, върху него - сместа от тенджерата. Кипват се 3 1/2 чаши вода и се изливат при пилето. Поръсва се с 4-5 зърна черен пипер и нарязан магданоз. Пече се на фурна при температура 180 градуса, докато оризът “изпие” водата.

* 1513_0[1].jpg (47.35 KB, 208x128 - видяно 2542 пъти.)
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #681 -: ноември 12, 2007, 16:15:16 »

вчера приготвих много вкусно ястие, почнах да го правя и изобщо не следвах никакви рецепти !!!! smile

имах свински пържолки. подправих ги с черен пипер сол, соев сос и малко подправка за свинско и с малко водичка в тавичката и с фолио го сложих във фурната, като са почти готови махнах фолиото да се позапекат !! после ги махнах от тавичката и използвах готовот сосче като го добавих в запържените до златисто лук, чесън и гъбки, добавих и фикса на Маги за спагети с пиле и гъби и мляко !!!! и стана страхотно !!!!! сервиразх пържолките заляти със сосчето !!!!! не бях готвила от седмица тъй като рабптих до късно, но сега вече редовно ще пиша в тази темичка !!! smile 
Активен
Isabel
Сватбар
Публикации: 297

« Отговор #682 -: ноември 12, 2007, 20:41:25 »

вчера приготвих много вкусно ястие, почнах да го правя и изобщо не следвах никакви рецепти !!!! smile

Ели, мила, най-хубавите ми ястия съм ги правила ей така, без никаква рецепта Bravo Само да се сети после някой да си запише рецептата все пак, ама ...  crazy crazy

gucci, миличка като гледам снимката и ми потекоха лигите  blush laugh
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #683 -: ноември 12, 2007, 20:45:58 »

Аз днес правих картофена крем супа, мама донесе сармички с лозов лист!!!

Ми то аз почти не готвя, защото мама много ми помага и тя или готви в нас или донася нещо сготвено, но така е като съм по цял ден с бебо!!! Wink girl_in_love
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #684 -: ноември 13, 2007, 08:42:47 »

Аз вчера сготвих бърз мързелив огретен.
Ели аз също много често готвя ей така без рецепта даже понякога и без идея какво ще правя.И да ти кажа тогава се получават много вкусни неща.
Авва нещо се изгуби с рецептичките.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #685 -: ноември 13, 2007, 08:48:01 »

Ами изгубих се, защото най-сложното нещо, което приготвих тази седмица, беше бутчета с картофи  blush Ама така е, като в кухнята ми е безумен студ, а все още не ни се включва радиатор...
Днес ще правя леща, че на милото миналия път много му хареса яхнийката. Гювеча още не съм го ползвала... blush
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #686 -: ноември 13, 2007, 10:45:28 »

аз започвам да преглеждам цялата темичка за утре на милтоо искам нещо специално д аму направя  :girl_in_love:послучай месечето ни трябва да го изненадам!!!!и нщо по така зафръцкано ми се ще да му направя не манджа ами нещо по-скоро за замезване и почвам да я чета от корица до корица темата както с еказва
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #687 -: ноември 13, 2007, 10:51:03 »

Клео, аз за рождения ден на брата на милото направих хапки с кисели краставички и сьомга. Как върви с водка, не е истина просто! CHEERS Малко по-скъпичко идва,де.
Също стават хубави хапки и с червен хайвер /аз не обичам черен/. Или с маслинова паста /смлени маслини- продаваха,ама къде..забравих вече crazy/и още нещо отгоре- рибка някаква или каквото ти хрумне.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #688 -: ноември 13, 2007, 11:21:17 »

и аз обичам да готвя без рецепти, но когато е само за нас двамката, когато и свекитата са си вкъщи, предпочитам да е нещо изпитано, че да не се излагам !!!  End smile иначе моето мило всичко си обича и нямам проблеми с него с папкането !!!! smile но свекъра например без мръвка не сяда и не обича всичко !!!! sad

аз до сега баница не съм правила, но милото ми гледа снощи рекламата на бела и мисля да купя замразени и да ги бумна във фурната !!!!! някой пробвал ли ги е? ние само бутерките и са много вкусни ! smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #689 -: ноември 13, 2007, 11:25:04 »

мама прави оня ден и бяха супер вкуснички
Активен
Страници: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: