Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 18:56:40

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 443935 пъти)
 
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371


....братска обич.....


Моят сватбен албум

« Отговор #975 -: януари 14, 2008, 19:01:25 »

Kleo кажи после как е станал кебапа  smile
Gucci Ами незнам, май съм сложила повече тиква, защото готвих на око. Всъщност не е била много сладка, просто една идея по-сладка от само картофена крем супа
А дали можете да ми помогнете с рецепта за вегетариантска мусака, хапва ми се от тази дете е с падладжан, или гръцка - може да и говоря и за три различни неща blum
Активен
kleo_20
Leader
****
Публикации: 5436


Мама на едно малко диване!!!


Моят сватбен албум

« Отговор #976 -: януари 14, 2008, 22:20:44 »

ами направих кебап по рецептата за Маги  goodзапържих месцето после добавих соса но добавих и гъби малко мой експеримент!стана много сполучливо!!запържих и малкио замразени зеленчуци и стана чудна гарнитура заедно е пюрето и варения бял ориза милото си облиза пръстите!!отворихме и бутилка шампанско която беше пшриготвена за нова година но не влезе в употребе!!мисля че стана добре а и милото беше доволен и преял като се има в предвид и домашната туршийка  и мезенцата от сиренце кашкавалче и пилешки деликатесчета ммм чудничко се получи
благодаря ви момичета за помощта
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #977 -: януари 15, 2008, 11:56:01 »

Kleo кажи после как е станал кебапа  smile
Gucci Ами незнам, май съм сложила повече тиква, защото готвих на око. Всъщност не е била много сладка, просто една идея по-сладка от само картофена крем супа
А дали можете да ми помогнете с рецепта за вегетариантска мусака, хапва ми се от тази дете е с падладжан, или гръцка - може да и говоря и за три различни неща blum

Ето ти моята рецепта за вегетарианска мусака.Аз я правя с домати картофи чушки патладжан царевица.Нарязваш продуктите/без царевицата/ на кубчета задушаваш малко.прехвърлям задушените зеленчуци в тавичка и слагам царевицата от консерва.Запържвам една глава лук и прибавям една чаена чаша ориз.Задушавам малко и прибавям към зеленчуците .Доливам три чаши вода и слагам да запека.Като изври водата заливам с фикса на маги за мусака.Това е от мен.Може да се направи и без картофите.
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2243



Моят сватбен албум

« Отговор #978 -: януари 15, 2008, 14:02:25 »

Какво готвите днес момичета? Ние сме на пиле с картофи.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1128



« Отговор #979 -: януари 15, 2008, 14:12:37 »

Наталия, аз имам цяло пиле и се чудя как и за какво да го разфасовам точно.  crazy Но няма да е днес-днес ще правя мусака..само че ми е много каймата и се чудя дали да не опържа кюфтенца crazy Ама и мусака, и кюфтенца..егати разправията.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #980 -: януари 15, 2008, 14:26:33 »

Ава,можеш да направиш супа топчета/само не ме питай как,че не съм правила/
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1128



« Отговор #981 -: януари 15, 2008, 14:40:29 »

Аз знам как, уж...защото около 20 страници по-назад в темата се бях заклела, че няма да правя повече MANICURE Xixixi Обаче ...пак трябва да остава за следващ ден... crazy
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 901



Моят сватбен албум

« Отговор #982 -: януари 15, 2008, 14:45:45 »

ние сме на пилежка супа blum
Активен
kleo_20
Leader
****
Публикации: 5436


Мама на едно малко диване!!!


Моят сватбен албум

« Отговор #983 -: януари 15, 2008, 14:54:48 »

умирам за една супичка топчета може ли някой да ми даде хубава рецепта ама ако може да не ми се разпаднат топчетата и да стане каймяна супа че каквато хич не ме бива
Активен
YYY
Сватбар
***
Публикации: 266


« Отговор #984 -: януари 15, 2008, 19:21:48 »

Клео топчетата няма да ти се разпадат ако ги слагаш когато супата ври
в противен случаи не се получава
искам да ми дадете съвет имам много тънки пържолки и ми се иска да направя нещо от типа руло в смисъл слагам прошуто слагам топено сирене и навивам пържолата на руло ама после дали да пържа и след това за малко със сос във фурната или не знам според вас нещо ще се получили така.И кажете какъв да е соса.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371


....братска обич.....


Моят сватбен албум

« Отговор #985 -: януари 15, 2008, 21:10:57 »

Михаела приятелка прави скоро подобно ястие, но с цяло парче месо . В пълнежа имаше и гъби. Фиксира го с клечки за зъби или конци и пече с малко мазнина и водичка.
Клео - Аз също правя  супата както казва Михаела. Но аз обичам да готвя всички супи със зеленчуци, така че задушавам малко лук и морковчета, слагамсухи подправки ако съм решила или кубче бульон и наливам топла вода. След като заври ( но хубаво) пускам топчета едно по едно. Обикновенно нямам време и просто ги оформям и пускам. Ако имам време ги овалвам брашно. После добавям фиде или ориз, класиката май е с ориз, но кой както му наресва и застройвам. По принцип аз застройвам всички супи освен борша. smile
Гучи  Благодаря ти за рецептата. Ще я пробвам но след седмица. От днес почвам салати, защото много съм изстървала положението.
Сега вкъщи сме на гъбена супичка с варена застройка.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 901



Моят сватбен албум

« Отговор #986 -: януари 15, 2008, 21:13:04 »

по-добре във фурната според мен
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #987 -: януари 16, 2008, 09:09:34 »

Клео топчетата няма да ти се разпадат ако ги слагаш когато супата ври
в противен случаи не се получава
искам да ми дадете съвет имам много тънки пържолки и ми се иска да направя нещо от типа руло в смисъл слагам прошуто слагам топено сирене и навивам пържолата на руло ама после дали да пържа и след това за малко със сос във фурната или не знам според вас нещо ще се получили така.И кажете какъв да е соса.

MIXAELA веднъж правих нещо подобно с плънка
за плънката леко сварен ориз,гъбки,топено сирене,може да сложиш и малко кашкавал,черен пипер и сол
слагаш плънката в/у пържолката и я захващаш с клечки за зъби и ресиш в тавичката преди да ги сложиш във фурнтата настъргай кашкавал и нареди парченца топено сирене и една чашка вода,после като се разтопи сиренето и става като сосче
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #988 -: януари 16, 2008, 09:10:44 »

Михаела според мен щом са тънки по добре пържени защото ще станат сухи във фурната.Може да сложиш и кисели краставички и печена чушка в ролцата аз така съм правила.Е не съм слагала прошуто а беконче де.Навиваш на ролца завързваш с конче и пържиш в загрято олио.сосче можеш да направиш млечно защото ми се струва че с всичко друго ще е тежко или гъбен сос.Гъбения сос аз го правя по следния начин.Взимам готов гъбен фикс и добавям вмариновани пичурки като стане почти готов соса.Слагам черен пипер и заливам пържолките.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #989 -: януари 16, 2008, 09:23:54 »

снощи свекървата беше направила страхотно ястие !!!! св. пържолки в тавата заляти със запържени морковчета с лук и отгоре кашкавал, за да не станат сухи е сложила маргарин и едно кубче бульон, бяха ямииии много вкусни smile
Активен
Страници: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines