Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 10:54:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 449692 пъти)

Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #705 -: ноември 18, 2007, 23:03:54 »

Давам веднага Wink Верно са много вкусни и хрупкави Rabit
Филенцата-на тънко или на пръчици,осолени.Овалваш в брашно,топваш в яйце и оваляш в натрошен на дребно корнфлейкс.Пържат се в сгорещена мазнина на не много силен огън.Сосчето-стандартно-майонеза,горчица,кис.мляко,копър.Картофеното пюренце-с мляко и масло.Маслинки и печени чушлета в чеснов сос(който обича) за разкош good
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #706 -: ноември 18, 2007, 23:23:46 »

Rossistela , рецептата звучи супер. И аз ще ги пробвам тия дни. Само да питам нещо  blush корнфлейкса не е ли сладък?  blush
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #707 -: ноември 18, 2007, 23:29:04 »

Сладък е....ако си купиш сладък pardon Аз използвам на Нестле червената кутия Wink
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #708 -: ноември 19, 2007, 00:04:23 »

Ох и аз съм един готвач..... Мерси много, ще пробвам smile
Активен
Emma
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #709 -: ноември 19, 2007, 16:39:05 »

Rossistela страхотна рецепта good аз я правя, но заради мъжа ми ги пека, не е същото, но пак са хрупкави smile
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #710 -: ноември 20, 2007, 09:08:29 »

Роси в неделя мисля малко да си поиграя и аз !!!! smile хи хи хи yahoo

иначе тази неделя правих пак лазаня, този път с повече сос и си облизаха пръстите моите хора !!!! smile
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #711 -: ноември 20, 2007, 09:14:14 »

Да ви кажа снощи какво правих за вечеря.От свекитата имам свинско месо консервирано в буркани.Изсипах го в една тавичка /то е варено и може направо да се яде/,отстрани нарязах картофки,сипах малко водичка,подправки и във фурната.Стана много вкусно.Не съм слагала олио,защото месото си имаше мазнина.
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #712 -: ноември 20, 2007, 10:15:24 »

иначе тази неделя правих пак лазаня, този път с повече сос и си облизаха пръстите моите хора !!!! smile
И аз се каня да направя лазаня вече няколко недели! По рецептата на кутията ли я правиш или нещо по-различно?
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #713 -: ноември 20, 2007, 10:45:02 »

ами някой я беше дал по-назад рецептата за лазаня, която е подобна на кутията !!!!

единствения недостатък е, че соса идва малко и стана суха първия път, но после сложих повече от 500 мл мляко и стана по-рядък и беше много вкусна !!!! smile
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #714 -: ноември 20, 2007, 13:34:54 »

Аз от доста време се каня да правя казаня - много я обичам но никога не съм я правила- ще се пробвам тези почивни дни smile
А аз в събота готвих - пилешки бутчета с ориз  на фурна, салатка от зеле моркови , царечица , и майонеза и за десерт бутер банички с конфитюр от ягоди smile и крем супичка от праз..
А снощи импровизирах smilesmilesmile
Взех кренвирши нарязазах ги на 2 - по дължина - подредих ги в йенска тавичка - залях ги със смес - сирене , яйца , топено сирене и подправка на маги - като отгоре им наредих нарязан кашкавал - запекох във фурната и се получи много вкусно smile
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #715 -: ноември 20, 2007, 14:18:52 »

МОМИЧЕТА за да не ви става суха лазанята слагаите бешемел няколко пъти сам писала оригиналната рецепта за лазанята ЗАДЪЛЖИТЕЛНО -БЕШЕМЕЛи ниама да ви е суха  blum
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #716 -: ноември 20, 2007, 21:00:08 »

Аз правя една псевдо-лазяна. Прави се с обикновени спагети. Правя сос- болонез или какъвто сос ми дойде на ум...В тавичката слагам половината сварени спагети,после заливам със соса, отгоре другата част от спагетите и запичам леко. Малко преди да го изкарам настъргвам кашкавал и дозапичам за малко. Става много бързо и лесно, а е вкусно smile
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #717 -: ноември 21, 2007, 09:09:10 »

снощи правих пилешка кавърма с гъбки и картофено пюре на Маги !!! много съм доволна от пюрето за първи път да се случа на хубаво пюре и ще купувам само от него !!!!! smile
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #718 -: ноември 21, 2007, 09:13:48 »

Моят мъж снощи ме изненада с пиле с ориз!Беше нарязал малко червена чушка отгоре и магданоз.
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #719 -: ноември 21, 2007, 09:18:32 »

Моят мъж снощи ме изненада с пиле с ориз!Беше нарязал малко червена чушка отгоре и магданоз.

ееееее браво на него, моят не може да готви !!!!! но пък за сметка на него аз го правя  с голямо удоволствие !!!! smile
Активен
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: