Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 08:25:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 226977 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #480 -: февруари 16, 2016, 11:53:52 »

Това явно ми е останало като поведение-протест на майка ми,която знае всяко нещо под какъв ъгъл е поставено, и ако го преместиш с 5 градуса пита за какво е ползвано. Иначе на мръсно не мога да вирея,но на разхвърляно не ми пречи.

The story of my life.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #481 -: февруари 16, 2016, 12:06:57 »

За първи път чувам човек, който да не обича да слуша музика, освен мен  funnytooth Аз нямам момент, в който да се прибера и да си пусна музика почти.. Не обичам, предпочитам да стоя на тишана.. Музиката ме изнервя и разсейва яко... Фери, браво не съм само аз откачена  yahoo

Аз пък мразя да е разхвърляно и полудявааааам, но често се случва, защото ММ е много разхвърлян и постоянно ми писва на мен от подреждане на едно и също нещо...  sad
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #482 -: февруари 16, 2016, 12:23:40 »

Хахаха аз мислех, че и друг път съм го споменавала  smile Мина ми времето когато като зомбирана (в гимназията) цъках плейлисти и до последно преди да тръгна за училище чаках да свърши любима песен...сега не че ме изнервя, ама ми е по-спокойно на тишина Wink А пък  в работата ставам толкова непродуктивна ако нещо ми бучи в главата, че няма накъде...

Аз пък съм от тия дето може да не им е идеално чисто, ама обичам да ми е подредено...полудявам да ми се мотат навсякъде дрехи и тн...милото ми Бобче не е от подредените, но много се старае напоследък, ама това защото като ме хванат лудите набутвам всичко негово, което не си е мястото (инструменти, дрехи, коли и каквото ми попадне) в някой шкаф и после ходи го търси  pardon Диалог:
- Маци, знаеш ли къде ми е (примерно) оранжевата отвертка?
- Да, в шкафа.
- В кой шкаф?
- Ми не знам, виж в голямата стая (половин час тъсене) lol
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #483 -: февруари 16, 2016, 12:26:03 »

Майка ми никога не е обичала да слуша музика, не и носи никакво удоволствие. Може би е слушала песни само,когато като сме били малки и сме и пяли Мила моя мамо. А баща ми е бил басист lol И до ден днешен много се кефи на музика, особено на качествен звук. Жалко, че отдавна не е свирил. Голямо възхищение будеше у мен с китарата.

Моя мъж е много подреден (дева, какво да го правиш). Много обича да си подрежда и сега като се изнесоха сестра ми и мъжа и и се освободиха шкафове, ММ не може да си намери място от щастие, колко много има да си подрежда lol
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #484 -: февруари 16, 2016, 12:30:31 »

това за девите ми е до болка познато. аз па не мога да понасям да ми нареждат ко да чистя, как да чистя, ама съдба.  blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #485 -: февруари 16, 2016, 12:51:23 »

Еми, това чудо изобщо не ми прилича на лъв, а на лисица - хитра и любопитна Wink. И на Тони картинката се вижда от понеделник. Хихи, тя също ми е доста "навирена" госпойца.
Още по студентско време открих въздействието на музиката Wink. Най- добре си правех чертежите на народна музика, предимно хора и ръченици. Иначе, когато чистя, пея аз. Макар да ми се правят забележки и да ми се смеят, само намалявам силата на звука и продължавам. То и по тази причина предпочитам прахосмукачката, да заглушава личните ми изяви smile
Когато слушам музика за удоволствие, само това правя. Не мога като Киви да върша няколко неща едновременно, не съм близнак smile. Хехе, майка ми /също близначка/ и сега може да гледа телевизия и да решава кръстословици. Аз ако плета на музика, огелпвам плетката pardon
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #486 -: февруари 16, 2016, 13:00:28 »

- Маци, знаеш ли къде ми е (примерно) оранжевата отвертка?
- Да, в шкафа.
- В кой шкаф?
- Ми не знам, виж в голямата стая (половин час тъсене) lol

ЖелЕзна... аз това тряба да почна да го прилагам вкъщи, защото моя роден ( да се изкажа коректно спрямо тукашната терминология) постоянно обяснява как нещата трябвало да са прибрани в шкаф, пък ако ще вътре бомба да е паднала. Аз обичам докато ползвам нещо да ми е пред очите, няма да ровя само из шкафовете я, като пример мога да си дам бюрото, денем е пълен хаос, чаши, бележки, документи, гланц за устни, приключа ли, става като в аптека.
Активен
Feribotka

« Отговор #487 -: февруари 16, 2016, 13:01:43 »

Приятелят на братовчедка ми е влудяващо вманиачен по чистотата...неорекъснато се бърше, трепери, малкият под стъклен похлупак го гледат, аз с такъв мъж щях да пощурея  crazy Ама не е дева, или телец, или овен  huhhuh.gif

Панди, вашите са много интересно семейство...как са се събрали  blum

Хихи Киви  blum Сега говорим за вкъщи...елате да ми видите бюрото в работата  blush
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #488 -: февруари 16, 2016, 13:07:53 »

Свекс и лисици обичам, взимам го като идея за следващия аватар.  smile
Аз па не плета, ама тренирам на музика. на тихо ми е странно да спортувам.

Аз все плещех срещу подредените, сега ми се падна такъв половинък. Малко ми е..  nea
това с шкафовете именно по тази причина го практикувам отскоро . всичко се затваря в шкафове и има доволни. странна логика, но върши работа. pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #489 -: февруари 16, 2016, 13:10:18 »

Киви, като каза за твоя мъж, как обича всичко да е прибрано в шкаф, а пък вътре може и бомба да е паднала, се сетих една ужасно срамна случка с една хазайка наша във Варна.. С Илиян се местим да живеем за първи път само двамата (преди това живеехме с други 2 момичета мои приятелки), избирахме апартамента дълго време, все едно ще го купуваме  crazy Накрая се спряхме на един много красив, с чисто нови мебели и всичко, на кукличка беше, местим се и подреждам 2 дни, чистя ии сме готови за първата вечеря на новото местенце  heart Идва хазайката ни (живееше на горния етаж), много мила и готина, млада с мъж геймър, който не й обръща много внимание, да ни види и да си поприказваме (бяхме се разбрали).. Започва да говори, колко страхотно е подредено всичко, как е така излъскано и приветливо, уютно и тн.. Аз се пръскам от кеф (за първи път живея в апаратамент, където аз съм ЖЕНАТА!  funnytooth)  Тя нещо, да ми покаже механизмите не шкафовете отвори едно шкафче, което бяхме определили, че е за Илиян и неговите си двъчки  pleasantry И вътрееееее  Oh my ... нахвърляни кабели, отвертки, ключове, мишки за РС, всякакви глупости.. Ей такъв срам ме обвзе... А после Илия му се стъжни, ама жената вече си беше помислила, че сигурно съм наблъскала всичко така по шкафовете и само привидно е чисто ...Ходи обяснявай, че нямаш сестра  crazy  blush

Свекс, яка съм, а??  blum blum (аватарът ми)
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #490 -: февруари 16, 2016, 13:21:51 »

Фери, моят шеф вчера ме извика, щото нещо станало с програмата. Реално нищо не е ставало, ама той може да работи с компютър колкото 3 годишно дете. Отвори страница, затвори страница и чат-пат нещо по-различно. Вчера отивам и се оказва, че се е заринал с поръчки, които чакат обработване, не може да си направи справка какво е фактурирано, не може да си преведе мейлите от чужбина и да си оправи вноса... Заринал се е в обичайната ми работа, която уж не е много. Той ми твърди, че моята работа не била само да оправям поръчките (то си е и така). Само дето иска последно време да обикалям да търся клиенти. Това категорично го отказвам, защото за мен без предварителна среща си е точно куфарна търговия - нещо, което не бих работила nea По принцип мога и от вкъщи да работя, ако ми осигури достъп до стационарния ми компютър. За тази опция, обаче не го светвам, че ще ми отрови съботите и неделите. tease
По отношение на чистенето няма да забравя една сцена. Бях на около 10-12 години, когато майка беше поканила някой си вкъщи, че имала частен превод. В крайна сметка се бяха видели навън. Прибира се майка, вижда, че не е разчистено (имаше някакви дрехи) и като ми се навика girl_impossible Словесно ме унищожи!!!
В процеса да създаде име и кариера къщата остана на заден план. Така се стигна до положение, че чисти по-рядко и като чисти се утрепва. Не можах в годините да схвана тази логика да си пропилееш почивните дни, защото през седмицата не си си дал малко време за чистене. Понякога са ми чак странни с татко като кажат: Много се уморихме тия дни (почивните), защото чистихме вкъщи. Е, и ние чистим. Само дето през седмицата отделям 5 минути да избърша прах, мъжо пуска прахосмукачка, оправям някакви други неща и гледам да си освободя времето, което можем да оползотворим по-приятно. По време на майчинството също не съм вършила всичко в един ден. Разпределях си нещата - днес трябва да сготвя и ще ми отнеме повече време, утре ще оправя банята, вдругиден прозорците и тн... Не обичам да ми е разхвърляно. Не обичам и да ми е мръсно. Понякога нямам сила да чистя, обаче продължава да ме дразни, че е мръсно. nea Трудно си затварям очите.
Музика винаги съм обичала да слушам. С мъжо се събрахме и двамата меломани - няма стилове, няма изпълнители... Луда работа сме! На старата ми работа много ми харесваше, че имаше музика. По-леко ми вървеше. Често обаче я pleasantry изключвах - хем я има, хем не я чувам, а си върша нещата. Вкъщи пак бях така - прибирам се, пуска се музиката, ставам от сън - пускам... Да, ама като почна малкото човече да вдига децибели и вече ми е girl_impossible В повечето случаи се надвиква с музиката или пищи да й пускам нейни песни и се отказвам. Заспи ли - гледам да ми е тихо и да си заредя ушите за следващата серия детски шум.
Престарах се, ама пиша от 40 минути с прекъсвания smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #491 -: февруари 16, 2016, 13:37:58 »

И мама чисти или цяла събота, или цяла неделя.. Ама тя се прибира в 20ч. от работа (нищо, че е до 17ч.) и няма как да започне да чисти в 20ч, защото готвят и сядат на ракийка и салатка.. Аз понякога чистя, понякога не.. Примерно като кумата ми е тук постоянно чистя, ама не защото тя е тук, а защото ме дразни да е мръсно и разхвърляно.. Тя само ми се смее и ми казва "А бе Тони, ти си егати домакинята! Аз съм страшен мързел"  girl_haha funnytooth Обяснявам й, че не е така винаги  NO

Стига с това чистене, аман  angry В нас е за чистене, като се прибера сигурно ще излъскам всичко, ако още ме държи ентусиазмът от разговора ни  Girl_hide
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #492 -: февруари 16, 2016, 14:05:52 »

Тони, теб те държи, мен дори не успя да ме хване  lol lol lol
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #493 -: февруари 16, 2016, 14:07:11 »

Алексче, пък ти що не минеш и през нас да забършеш пода, ако така те държи ентусиазма. Утре и статия за готвене ще ви пусна, някоя друга ентусиазирана ще се яви и съм готова горе долу с домакинстването за седмицата.  Bravo

Offtopic И сега разбрах, че Алексче и Тони са едно и също лице smile Страшен детектив съм!
Активен
Feribotka

« Отговор #494 -: февруари 16, 2016, 14:16:22 »

Ххахаах ех с това чистене голяма раздумка падна, Киви добре подбутна темата...може би умишлено, да ентусиазира някоя от нас, е успя, Тони (Алексче) ако я държи още ентусиазма тия дни, може и през нас да мине lol

И аз си имам една такава срамна случка, само че с едни гащи (скоро си говорихме за гащи, ще ме извините)...та така мама има ужасния (за мен) навик да си суши бельото на лирите в банята, тръбите, радиаторите и където ѝ е кеф и понеже всички тръби са скрити, има едни вратички като дойдат тия с водата да могат да си засекат водомерите... идва така веднъж един мъж (пп винаги са жени, амааааа малшанс) и аз нещо се замотах, той влиза в банята, отваря вратичката за тръбите и вътре гащи! Малко се пообърка човечецът, чудеше се къде да ги сложи, аз му се извиних, смотах ги набързо да може да си свърши работата, ама умрях от срам  blush

Тони, ама защо изобщо ви е отваряла шкафовете?  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: