Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 19:43:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love (Прочетена 227175 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love
«
Отговор #480 -:
февруари 16, 2016, 11:53:52 »
Цитат на: addicted_to_u в февруари 16, 2016, 11:50:29
Това явно ми е останало като поведение-протест на майка ми,която знае всяко нещо под какъв ъгъл е поставено, и ако го преместиш с 5 градуса пита за какво е ползвано. Иначе на мръсно не мога да вирея,но на разхвърляно не ми пречи.
The story of my life.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #481 -:
февруари 16, 2016, 12:06:57 »
За първи път чувам човек, който да не обича да слуша музика, освен мен
Аз нямам момент, в който да се прибера и да си пусна музика почти.. Не обичам, предпочитам да стоя на тишана.. Музиката ме изнервя и разсейва яко...
Фери
, браво не съм само аз откачена
Аз пък мразя да е разхвърляно и полудявааааам, но често се случва, защото ММ е много разхвърлян и постоянно ми писва на мен от подреждане на едно и също нещо...
Активен
Feribotka
«
Отговор #482 -:
февруари 16, 2016, 12:23:40 »
Хахаха аз мислех, че и друг път съм го споменавала
Мина ми времето когато като зомбирана (в гимназията) цъках плейлисти и до последно преди да тръгна за училище чаках да свърши любима песен...сега не че ме изнервя, ама ми е по-спокойно на тишина
А пък в работата ставам толкова непродуктивна ако нещо ми бучи в главата, че няма накъде...
Аз пък съм от тия дето може да не им е идеално чисто, ама обичам да ми е подредено...полудявам да ми се мотат навсякъде дрехи и тн...милото ми Бобче не е от подредените, но много се старае напоследък, ама това защото като ме хванат лудите набутвам всичко негово, което не си е мястото (инструменти, дрехи, коли и каквото ми попадне) в някой шкаф и после ходи го търси
Диалог:
- Маци, знаеш ли къде ми е (примерно) оранжевата отвертка?
- Да, в шкафа.
- В кой шкаф?
- Ми не знам, виж в голямата стая (половин час тъсене)
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #483 -:
февруари 16, 2016, 12:26:03 »
Майка ми никога не е обичала да слуша музика, не и носи никакво удоволствие. Може би е слушала песни само,когато като сме били малки и сме и пяли Мила моя мамо. А баща ми е бил басист
И до ден днешен много се кефи на музика, особено на качествен звук. Жалко, че отдавна не е свирил. Голямо възхищение будеше у мен с китарата.
Моя мъж е много подреден (дева, какво да го правиш). Много обича да си подрежда и сега като се изнесоха сестра ми и мъжа и и се освободиха шкафове, ММ не може да си намери място от щастие, колко много има да си подрежда
Активен
emmmmmy
«
Отговор #484 -:
февруари 16, 2016, 12:30:31 »
това за девите ми е до болка познато. аз па не мога да понасям да ми нареждат ко да чистя, как да чистя, ама съдба.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #485 -:
февруари 16, 2016, 12:51:23 »
Еми
, това чудо изобщо не ми прилича на лъв, а на лисица - хитра и любопитна
. И на
Тони
картинката се вижда от понеделник. Хихи, тя също ми е доста "навирена" госпойца.
Още по студентско време открих въздействието на музиката
. Най- добре си правех чертежите на народна музика, предимно хора и ръченици. Иначе, когато чистя, пея аз. Макар да ми се правят забележки и да ми се смеят, само намалявам силата на звука и продължавам. То и по тази причина предпочитам прахосмукачката, да заглушава личните ми изяви
Когато слушам музика за удоволствие, само това правя. Не мога като
Киви
да върша няколко неща едновременно, не съм близнак
. Хехе, майка ми /също близначка/ и сега може да гледа телевизия и да решава кръстословици. Аз ако плета на музика, огелпвам плетката
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #486 -:
февруари 16, 2016, 13:00:28 »
Цитат на: Feribotka в февруари 16, 2016, 12:23:40
- Маци, знаеш ли къде ми е (примерно) оранжевата отвертка?
- Да, в шкафа.
- В кой шкаф?
- Ми не знам, виж в голямата стая (половин час тъсене)
ЖелЕзна... аз това тряба да почна да го прилагам вкъщи, защото моя роден ( да се изкажа коректно спрямо тукашната терминология) постоянно обяснява как нещата трябвало да са прибрани в шкаф, пък ако ще вътре бомба да е паднала. Аз обичам докато ползвам нещо да ми е пред очите, няма да ровя само из шкафовете я, като пример мога да си дам бюрото, денем е пълен хаос, чаши, бележки, документи, гланц за устни, приключа ли, става като в аптека.
Активен
Feribotka
«
Отговор #487 -:
февруари 16, 2016, 13:01:43 »
Приятелят на братовчедка ми е влудяващо вманиачен по чистотата...неорекъснато се бърше, трепери, малкият под стъклен похлупак го гледат, аз с такъв мъж щях да пощурея
Ама не е дева, или телец, или овен
Панди
, вашите са много интересно семейство...как са се събрали
Хихи
Киви
Сега говорим за вкъщи...елате да ми видите бюрото в работата
Активен
emmmmmy
«
Отговор #488 -:
февруари 16, 2016, 13:07:53 »
Свекс
и лисици обичам, взимам го като идея за следващия аватар.
Аз па не плета, ама тренирам на музика. на тихо ми е странно да спортувам.
Аз все плещех срещу подредените, сега ми се падна такъв половинък. Малко ми е..
това с шкафовете именно по тази причина го практикувам отскоро . всичко се затваря в шкафове и има доволни. странна логика, но върши работа.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #489 -:
февруари 16, 2016, 13:10:18 »
Киви,
като каза за твоя мъж, как обича всичко да е прибрано в шкаф, а пък вътре може и бомба да е паднала, се сетих една ужасно срамна случка с една хазайка наша във Варна.. С Илиян се местим да живеем за първи път само двамата (преди това живеехме с други 2 момичета мои приятелки), избирахме апартамента дълго време, все едно ще го купуваме
Накрая се спряхме на един много красив, с чисто нови мебели и всичко, на кукличка беше, местим се и подреждам 2 дни, чистя ии сме готови за първата вечеря на новото местенце
Идва хазайката ни (живееше на горния етаж), много мила и готина, млада с мъж геймър, който не й обръща много внимание, да ни види и да си поприказваме (бяхме се разбрали).. Започва да говори, колко страхотно е подредено всичко, как е така излъскано и приветливо, уютно и тн.. Аз се пръскам от кеф (за първи път живея в апаратамент, където аз съм ЖЕНАТА!
) Тя нещо, да ми покаже механизмите не шкафовете отвори едно шкафче, което бяхме определили, че е за Илиян и неговите си двъчки
И вътрееееее
нахвърляни кабели, отвертки, ключове, мишки за РС, всякакви глупости.. Ей такъв срам ме обвзе... А после Илия му се стъжни, ама жената вече си беше помислила, че сигурно съм наблъскала всичко така по шкафовете и само привидно е чисто ...Ходи обяснявай, че нямаш сестра
Свекс
, яка съм, а??
(аватарът ми)
Активен
Alichka
«
Отговор #490 -:
февруари 16, 2016, 13:21:51 »
Фери, моят шеф вчера ме извика, щото нещо станало с програмата. Реално нищо не е ставало, ама той може да работи с компютър колкото 3 годишно дете. Отвори страница, затвори страница и чат-пат нещо по-различно. Вчера отивам и се оказва, че се е заринал с поръчки, които чакат обработване, не може да си направи справка какво е фактурирано, не може да си преведе мейлите от чужбина и да си оправи вноса... Заринал се е в обичайната ми работа, която уж не е много. Той ми твърди, че моята работа не била само да оправям поръчките (то си е и така). Само дето иска последно време да обикалям да търся клиенти. Това категорично го отказвам, защото за мен без предварителна среща си е точно куфарна търговия - нещо, което не бих работила
По принцип мога и от вкъщи да работя, ако ми осигури достъп до стационарния ми компютър. За тази опция, обаче не го светвам, че ще ми отрови съботите и неделите.
По отношение на чистенето няма да забравя една сцена. Бях на около 10-12 години, когато майка беше поканила някой си вкъщи, че имала частен превод. В крайна сметка се бяха видели навън. Прибира се майка, вижда, че не е разчистено (имаше някакви дрехи) и като ми се навика
Словесно ме унищожи!!!
В процеса да създаде име и кариера къщата остана на заден план. Така се стигна до положение, че чисти по-рядко и като чисти се утрепва. Не можах в годините да схвана тази логика да си пропилееш почивните дни, защото през седмицата не си си дал малко време за чистене. Понякога са ми чак странни с татко като кажат: Много се уморихме тия дни (почивните), защото чистихме вкъщи. Е, и ние чистим. Само дето през седмицата отделям 5 минути да избърша прах, мъжо пуска прахосмукачка, оправям някакви други неща и гледам да си освободя времето, което можем да оползотворим по-приятно. По време на майчинството също не съм вършила всичко в един ден. Разпределях си нещата - днес трябва да сготвя и ще ми отнеме повече време, утре ще оправя банята, вдругиден прозорците и тн... Не обичам да ми е разхвърляно. Не обичам и да ми е мръсно. Понякога нямам сила да чистя, обаче продължава да ме дразни, че е мръсно.
Трудно си затварям очите.
Музика винаги съм обичала да слушам. С мъжо се събрахме и двамата меломани - няма стилове, няма изпълнители... Луда работа сме! На старата ми работа много ми харесваше, че имаше музика. По-леко ми вървеше. Често обаче я
изключвах - хем я има, хем не я чувам, а си върша нещата. Вкъщи пак бях така - прибирам се, пуска се музиката, ставам от сън - пускам... Да, ама като почна малкото човече да вдига децибели и вече ми е
В повечето случаи се надвиква с музиката или пищи да й пускам нейни песни и се отказвам. Заспи ли - гледам да ми е тихо и да си заредя ушите за следващата серия детски шум.
Престарах се, ама пиша от 40 минути с прекъсвания
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #491 -:
февруари 16, 2016, 13:37:58 »
И мама чисти или цяла събота, или цяла неделя.. Ама тя се прибира в 20ч. от работа (нищо, че е до 17ч.) и няма как да започне да чисти в 20ч, защото готвят и сядат на ракийка и салатка.. Аз понякога чистя, понякога не.. Примерно като кумата ми е тук постоянно чистя, ама не защото тя е тук, а защото ме дразни да е мръсно и разхвърляно.. Тя само ми се смее и ми казва "А бе Тони, ти си егати домакинята! Аз съм страшен мързел"
Обяснявам й, че не е така винаги
Стига с това чистене, аман
В нас е за чистене, като се прибера сигурно ще излъскам всичко, ако още ме държи ентусиазмът от разговора ни
Активен
emmmmmy
«
Отговор #492 -:
февруари 16, 2016, 14:05:52 »
Тони, теб те държи, мен дори не успя да ме хване
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #493 -:
февруари 16, 2016, 14:07:11 »
Алексче,
пък ти що не минеш и през нас да забършеш пода, ако така те държи ентусиазма. Утре и статия за готвене ще ви пусна, някоя друга ентусиазирана ще се яви и съм готова горе долу с домакинстването за седмицата.
И сега разбрах, че Алексче и Тони са едно и също лице
Страшен детектив съм!
Активен
Feribotka
«
Отговор #494 -:
февруари 16, 2016, 14:16:22 »
Ххахаах ех с това чистене голяма раздумка падна, Киви добре подбутна темата...може би умишлено, да ентусиазира някоя от нас, е успя, Тони (Алексче) ако я държи още ентусиазма тия дни, може и през нас да мине
И аз си имам една такава срамна случка, само че с едни гащи (скоро си говорихме за гащи, ще ме извините)...та така мама има ужасния (за мен) навик да си суши бельото на лирите в банята, тръбите, радиаторите и където ѝ е кеф и понеже всички тръби са скрити, има едни вратички като дойдат тия с водата да могат да си засекат водомерите... идва така веднъж един мъж (пп винаги са жени, амааааа малшанс) и аз нещо се замотах, той влиза в банята, отваря вратичката за тръбите и вътре гащи! Малко се пообърка човечецът, чудеше се къде да ги сложи, аз му се извиних, смотах ги набързо да може да си свърши работата, ама умрях от срам
Тони
, ама защо изобщо ви е отваряла шкафовете?
Активен
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
...