Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 21:41:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
Страници:
1
...
44
45
[
46
]
47
48
...
62
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ (Прочетена 230180 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Месечна тема - Януари 2016 - ЧНГ
«
Отговор #675 -:
януари 25, 2016, 10:47:07 »
Цитат на: inaxastra в януари 25, 2016, 10:37:28
Вярно ли?
Много яко !!!
То сигурно в един момент и на него ще му писне и ще си я махне. Пьк сега нали е на мода (от Фани научих какво е льмбьр
) Поне тук по френско, едно чудо народ се разкарва така, явно е супер шика на момента
Ина
, този път аз съм тотално дезинформирана.....
Какво е лъмбър?
Иначе за "Ку-ку" и аз това си спомням, за Козлодуй беше и да, извиняваха се публично.
Ама те много лошо го бяха направили, бяха прекалили с "реализма", то нямаше нищо, за което да се хванеш, че е някакъв вид шега.
Аз лично не съм го гледала само предаване, но после толкова пъти го повтаряха, че ми се е запечатало силно.
Тони
, много си се постарала като домакиня и вярно, много добре се е получила снимката, тази общата.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #676 -:
януари 25, 2016, 10:49:59 »
Мари
, ти мислиш менюто с дни преди да ви дойдат гости, готвиш толкова сложни неща, че аз съм направо... Смехотворна в сравнение с тебе
Относно Лъмбър -
http://www.bnews.bg/article-123301
Иначе Илиян винаги е ходил брадясал, просто сам си оформяше брадата.. Докато не му казах, че е модерно, т.е има и фризьори, които се занимават с това далеч по-успешно..
Той като е гладко избръснат е .. истинско babyface
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #677 -:
януари 25, 2016, 10:50:42 »
Секирата е за който не слушка хахахха
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #678 -:
януари 25, 2016, 10:54:37 »
Още една добре поддържана брада
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #679 -:
януари 25, 2016, 10:55:59 »
Не бе, това е льмбьр
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #680 -:
януари 25, 2016, 11:01:16 »
Ха добрутро
Еми
- аз съм в потрес! Ние винаги като каним гости уточняваме за какво ще идват още в поканата - "Кога ще ни дойдете нагости да се видим като хората" или "Ако искате минете през нас за по кафенце" - самат покана подсказва дали ще правим вечеря или ще сме на сладки чипс и бира. Не мога да повярвам че така се държат с вас. Още преди като си говорихме с Тони си се бяхме разбрали че дали у тях дали у нас - ще си покажем кулинарните умения
Ние с Фил даже много се изкефихме, защото напоследък все ние каним някой нагости и все ние готвим и ни беше голям кеф да идем ние на гости и някой за нас да е сготвил - и като се приберем да не мием чинии хахахахаха
За християнството - оказа се поредната фейсбук истерия, амма и аз съм си за бой - не съм обърнала внимание на кой сайт е новината - попринцип директно като видя сайт който не е bgnews, dirbg и тн, въобще не чета, защото другите са само клюки
Тони
за брадата на Илиян - Фил само ме навива да му разреша да си пусне хахаха
Аз да кажа - решихме какво ще си подарим с мечи за 14ти февруари(за нас това е друг празник не Св Валентин - преди години още в началото на връзата ни се бяхме разделили за известно време и на 13ти - срещу 14ти се събрахме). Винаги си подаряваме нещо което да правим двамата. Тази година решихме че е време за компромис - аз отивам на ски(което мразя) , а Фил ще се качи на кон и ще язди с мен в планината (което досега избягваше много старателно)
Та решено - на 8 и 9ти заминаваме за Добринище - намерихме ваучер във ВИП Оферта за нощувка, закуска, вечеря, СПА и СКИ карта за цял ден за 50 лв/човек. Оферта си е предвид че само целодневната карта е 45 лв попринцип
Целта на Фил е да ме запали по ските (които аз намразих заради баща ми - караше ме насила като малка) и да моем по натам да ходим семейно с Боби.
А на самия 14ти ще отидем на горски преход с коне за 2 часа - като за наччало на Фил ще му е достатъчно. Ако аз успея да го запаля, ще можем да правим екскурзии по няколко дни преходи от примерно едната част на Витоша до другата до някоя хижа или ако е лятото може да се направи със спане под звездите с конете - много яки идеи имам стига Фил да се запали и да му хареса.
Та тази година е годината на компромисите.
Вие какво ще правите за Трифон Зарезан?
4 Нови отговора??!?!?!?!
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #681 -:
януари 25, 2016, 11:08:51 »
Така, просветих се
От месечната тема съобщенията не ми излизат от последното прочетено надолу, та видях само снимката на Еми, без въобще тези неща по-горе, та много глупаво се получи
Обаче вече съм информирана.
И
Тони
и аз същото си помислих като видях снимката ви, ако я няма брадата на Илиян ще е като 16 годишен
ЕДИТ: Миленка, Фил язди ли по принцип? Защото ако не, след тези 2 часа, ще му трябват повечко СПА процедури.
Иначе супер оферта сте намерили, ще кажеш после дали всичко е било на ниво.
«
Последна редакция: януари 25, 2016, 11:14:06 от Marri
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #682 -:
януари 25, 2016, 11:10:08 »
то снимката говори сама по себе си, Мари , хахахахах
Миленче, то и мен се пробват да ме запалят по зимните спортове, та съм в годината на компромисите от септември миналата година хахахахаахах
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #683 -:
януари 25, 2016, 11:11:45 »
Да, сега ми припомнихте, че ставаше въпрос за Козлодуй, но идеята за сравнението на асоциациите е същата.
Мойто, малкото, също се размотава с брада. Като го нападнаха преди месец дървеници се избръсна, но пак е пораснала. Хич не ми харесват мъже с брада, но май повечето минават през космат период като по- млади. Брат ми, братовчед ми, половината ми колеги... Родният стигна само до мустаци за една година, но те почти не се забелязваха, че носът му е голям /краката също
/ и все едно хвърляше сянка над горната устна.
Миленка,
ти съвсем като хайлайф
.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #684 -:
януари 25, 2016, 11:18:01 »
аз пък минах през два периода- 30 години нехаресване на брадатковци и две години пълно прехласване пред конкретни такива. Явно се променям
Активен
always_and_forever
«
Отговор #685 -:
януари 25, 2016, 11:19:32 »
Добро утро!
Вчера, макар че го даваха най-студения ден от зимата, при нас беше 2 градуса. Сутринта направих обещаните мекици. Толкова изядох, че цял ден не се сетих за ядене. От останалото тесто направих една малка питка за вечеря и се присетих да завъртя и едни палачинки.
Подсетихте ме и мен за мирката. Аз се пишех morti6a15.
Минала съм през периоди, слушайки нео-метъл. Ходех винаги облечена в черно. Сега по-скоро ме ужасява мисълта да ходя цялата в черно. Освен това - рап, поп-фолк, денс, а сега слушам абсолютно всичко.
Попаднах само на една статия за забрана на кръщене на бебета и на една публикация на Валя Червенкова. Не съм се и интересувала повече. Помислих си, че е поредната провокация и чесане на езици. Не знам дали са говорили нещо по новините дори. Ако е истина, много глупаво. Всеки има право да избира. Не съм се замисляла по въпроса преди.
Ина
, имам някакъв спомен, че Марта не беше кръстена и ти беше оставила изборът на нея, когато порасне. Може и да се бъркам, не знам защо се сетих за това. Може би, защото преди да го прочета не се бях замисляла за това право и точно това ме накара да го направя. Бъркам ли?
Тони
, чудна трапеза.
Миленка
, много хубава идея.
Влади също не се бръсне, но той ходи просто добре набол. Минава се с машинка. Не е като Илиян на Тони.
На мен така си ми харесва и изобщо не го врънкам да се бръсне, защото ми е странен. Още няколко месеца ще се носи така и после ще му се наложи да се бръсне, но няма как.
За Св. Валентин идея си нямам какво ще правим. Също така и какво да подаря на моето мъжленце...
Хайде, празнуващите, казвайте какво ще подарявате.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #686 -:
януари 25, 2016, 11:22:28 »
А добър ден!
Докато ви намеря снимка за кафе изписахте света!
Първо да кажа за нашия социален уикенд-бяхме на сватбеното изложение,за нас беше голямо разочарование,защото основно искахме да видим дали има щандове за мъжка мода,ама нямаше...обиколихме за 20 минути-на нас нищо реално от там не ни трябваше-имаме си покани,декорация,фотограф,ДЖ и видео,ама пак да си минем от ред. После се видяхме с доста хора на вечеря в Хепи,най-хубавото беше малката душичка на нашите приятели,която вече бъбри. По едно време така гледаше и попиваше ММ,че даже му й имитираше мимиките. Като ММ излезе за малко тя идва и ме пита "Къде е нашия Станчу?"хахаха Вчера беше ден на мързел,ама като ви казвам мързел-тотален!
Лъмбърсексуалните аз не ги харесвам,не обичам бради и ММ като си пуска за no shave november нямам търпение да я разкара-леко набола,да,ама иначе не!
Точно за гостите си мислех скоро.В началото като заживяхме заедно редовно ходехме и ни идваха на гости.Сега само с кумовете си ходим иначе никой не ни посещава и не посещаваме.На мен си ми харесва-всеки се старае,правим различни манджи и т.н. За кафе само през деня,ако някой мине...От събота имаме поръчка за суфлета,та явно скоро ще посрещаме,което аз обичам страшно
Ето го кафето
Активен
emmmmmy
«
Отговор #687 -:
януари 25, 2016, 11:24:52 »
баси якото кафе. аз не пия, ама се облизах направо !
always, ние сме нещо закъсали с финансите след моето напускане на работа, но допреди това мислехме да не са изненада подаръците. на него аз -суичер, той на мен , домашни меки чехлички. Въобще гледаме да са практични нещата, такъв ни е битът някак си напоследък.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #688 -:
януари 25, 2016, 11:33:40 »
Миме,
защо пък да трябва да си маха брадата, заради бебето ли? Нито бащата на кръщелницата ми, нито Илиян си обръснаха брадите като се роди, целуваха си я на воля.. Естествено не по бузките в началото, но то и ние не го правехме.. Сега пък още по-малко няма проблем... Пак казвам брадата на Илиян е поддържана и мека, на моменти по-мека и приятна на допир от косата ми, така че.. При правилна експлоатация няма никакъв проблем
ВИнаги съм харесвала брадати мъже..
Добре, че е и модерно
Ние за Св. Валентин или ще сме в Силистра или ще видим.. Най-вероятно ще отидем някъде само двамата заа уикенда
Подаръци не си правим, освен екскурзия за двамата..
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #689 -:
януари 25, 2016, 11:48:55 »
Цитат на: alexandrova_90 в януари 25, 2016, 11:33:40
При правилна експлоатация
няма никакъв проблем
Днес голяма забава.
Да не е крьстена Марта. Какво да я крьщаваме? Аз православна, ама не сьм фен на тази цьрква, той агностик от семейство практикуващи католици… Той е направо против религията. За него тя е опиум за народите
Ведньж го бьзиках, викам представи си, че Марта ни обяви един ден, че ще става монахиня. Какво ще направиш? А той отговаря: ще я скьсам от подигравки !
Ами ако ни обяви, че е лесбийка? Тогава ще я поздравя !
За Еми нещо сьм изпуснала… Някьде не са ги нахранили ли, кво?
Ние на Св. Валентин имаме втора серия от Рд на Марта - и така блокираме и свети валентините на приятелите ни
Малко кофти се получава, ама хората с деца сме така. Нищо няма да си подаряваме. Ние дори и за рд не си подаряваме - финансова криза, какво да правиш. Иначе аз обичам да получвам подарьци, но рядко имам тоя шанс. А пьк ей го, в последно време е все от сьфорумки
Според мен това е горещ шоколад.
Активен
Страници:
1
...
44
45
[
46
]
47
48