Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 18:58:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - септември 2014 г.  (Прочетена 95555 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: септември 24, 2014, 12:21:38 »

От метрото, единия край на подлеза излиза на мола, а с кола с влиза откъм околовръстното на Люлин. Аз съм ходила само пеша, все пак ми е на 10 мин. Имаше стрелки към мола в подлеза на метрото, предполагам още седят (ако идваш от МС Люлин, като слезеш продължаваш по посока на движението и след в дясно).
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #256 -: септември 25, 2014, 06:39:53 »

Добро утро от мен мили дами, пиша от телефона така че се извинявам предвярително за грешките.

Аз днес и утре няма да съм на работа, защото.... Малко ме приеха в болница.... smile първо Панди сега пък аз... Мисля че не е страшно,дано не стоя много....  На вас разчитам да ме забавлявате че ще умра от скука smile

Иначе като гледам деня е прекрасен, изглежда слънчево... Чакам включване, целувки от мен
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: септември 25, 2014, 06:50:27 »

Добро утро и от мен!
Миленка надявам се да не е нещо сериозно! Ти в коя Г.С. си? Или не е свързано с това?
Аз днеска ако не умра, не знам кога ще е. От сутринта ми е толкова гадно и уморено, а дребната иска да си играе. Та се чувствам още по зле, че не мога да я забвлявам.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #258 -: септември 25, 2014, 07:53:45 »

Добро утро. Благодаря за прекрасните комплименти, явно зодията ми е чудна.  give_rose tease

mariola85, а съпругът ти как се казва? Написа, че и той е с нестандартно име, ама аз съм пропуснала или незапомнила какво е.

milenkata, punk_girl123, оправяйте се бързо!  air_kiss Времето е едно такова да се чудиш как да се облечеш и явно оказва влияние за пробива на вирусите.

Аз си вярвам доста в зодиите. Като ми попадне статия, винаги си я чета, интересно ми е. И се откривам в написаното. И все пак вярвам, че житейския ни път много учи и променя характерите ни. Аз съм човек, който много се анализира, обича да се гледа отстрани и да се опознава. Преди бях много първична, много огнена, дразнещо енергична, избухваща и неконтролируема. Сега (откакто работя с деца) се усещам, че съм много спокойна и търпелива. Пак имам онова в себе си, което не търпи неправдата и ожесточено защитавам нещата, в които вярвам, но по различен начин. Сигурна съм, че децата ме научиха на това. И ако не бях започнала такава работа, вероятно нямаше да отключа това в себе си. Много написах, а не съм сигурна вече дали има връзка с темата.  huhhuh.gif

Лек и успешен ден ви желая! Аз съм на работа чак от 11. До тогава ще ви чакам да се отчитате.  girl_wink
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #259 -: септември 25, 2014, 08:05:23 »

Добро утро и от мен  give_rose

И аз реших да погледна какво става тук преди да почна работа, а гледам , че имаме две болнички съфорумки - хейй, оправяйте се бързичко! Wink Миленката, и аз се надявам да не е свързано нещо с бременността, пък дори да е - ти си споменала, че не е нещо сериозно. Стискам палци да ти мине бързичко и да се прибереш вкъщи.

Иначе от два дена и аз съм малко по- така - май е заради времето. Цял ден на работа се чувствам изморена и сънлива, като се прибера искам веднага да заспя, но си чакам до 22ч. за поредната доза хапчета и след това няма следа от сън и едно въртене в леглото...пфф  pardon

Иначе като се поразчетох видях , че svekarva  е на 9-ти, сигурно става въпрос за април - хех и моя мъж е тогава blum На мен любимите ми зодии са везни, дева и телец (мама, татко и батко  biggrin) и моята естествено, иии вече и овен хах - общо взето за мен любими зодии = любимите хора  heart

Ох, оставям ви , че минава 9ч. и трябва да почвам да работя. Хубав ден дамиии smile
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #260 -: септември 25, 2014, 08:51:01 »

Пънки, халц, наделина благодаря момичета. Да с бременността е свързано, вчера нещо ме заболя ниско долу и ме приеха,  но днес лекаря каза че съм по добре, болките спряха и като ми излязат изследванията ще ми кажат в събота или в понеделник ще ме изпишат... Стискайте палци. smile но иначе каза че съм добре и точко е добре, въпроса е от какво са болките.

Иначе Халцу- аз съм везни - за жена не е лоша зодия ама мъжете везни не са много готини. То не че ние сме- чувствителни, ревливи, емоционални, но пък сме мноооого добрички smile Wink
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: септември 25, 2014, 09:02:28 »

Добро утро smile

Миленка, да се оправяш и да не влизаш в болница полсе до раждането smile give_rose ОООО, си една от моите любими зодии.

Иначе ние вчера с кумата свършихме полезна работа. Тя премери доста рокли и сега остава да помисли точно какъв модел иска и да си вземе нещо. После бяхме на гости у тях на спагети и филмче, абе беше си мн як ден smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: септември 25, 2014, 09:15:17 »

Добро утро!
Миленка, скорошно изписване и дано да не те боли повече!
Миеле, браво за хубавото прекарване.
Аз съм бясна, защото явно няма да си намеря билети за мача и ми е супер криво, че любимците ми ще са толкова близо до мен, а няма да ги видя  cray , ама патето обеща да ме заведе на мач в Испания /ако има билети, че до края на сезона всичко е продадено/
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: септември 25, 2014, 09:18:59 »

Добро утро!

На момичетата с болежки, бързо възстановяване и повече да не припарвате до доктори и болници good

Аз днес не мога да се събудя и ми е страшно криво. Малкия цяла вече църка и сме като сомнамбули /Боже как се пише тая дума/ с баща му. Поне времето е слънчево и ми вдъхва малко позитивизъм, че и на разходка ще можем да идем Wink

Пънки, аз май не съм ти честитила! Честито, мила give_rose Безпроблемна бременност ти пожелавам! Колко хубаво, че Алексчето ще става кака. С такова спокойно и кротко дете като нея съм сигурна, че няма да имаш никакви грижи.

Миленката, мъжете Везни са си много готини даже, трябва да те запозная с моя мъж, за да си промениш мнението girl_wink Той винаги е душата на компанията, с много голямо чувство за хумор. Добричък е и за съжаление понякога много наивен, абе душа човек, само да не го ядосаш.

Май никой не е сервирал кафето все още. Айде пак аз blum
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #264 -: септември 25, 2014, 09:36:37 »

Добро утро!

Ей ме на и мен  give_rose. Пия си фреша и ме мързи да почна да работя, понеже имам два монитора на единия ми е форума, на другия ми светат около 40 червени флагчета от мейла  shok nea

milenkata радвам се че точко е добре. От началото има такива болежки при всички, аз честно не усетих нищо, понеже от ден първи бях на най-високата доза дуфастон + 3x2 но шпа,са ги спрях и почваха разни опъвания болчици. Дано бързо те изпишат. А са ти каза ли на новата работа?

hulcy аз се събуждам по никое време, към 5-6 сутринта, и после вече до 22:00 съм като заклана  crazy

ratatui не се ядосвай и без това билетите бяха безумно скъпи  girl_wink

Пънки почнало се е при теб, ами ще си траеш  bad

Хайде дълга ме зове!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #265 -: септември 25, 2014, 09:47:05 »

Хаха, сладурки! Много сте изписали, чета ви с кеф, ама не мога да се включвам честичко...
Първо да ви се похваля - на моя най-близък приятел от детските години му се роди детенце yahoo Толкова много се радвам за тях! А е и на същото число като моята малка Мария Wink Там пак имало някакви драми с имената и малко опорочиха радостта от раждането. Момичето до последно не беше добре, а вместо да се радват, пак се изсипаха глупости crazy
На бременелките и болните пожелавам леко да ви минава времето give_rose
Али, винаги много съм се смяла на твоите описания и сравнения funnytooth "църка" - какво описание само! Ох, сигурно не ти е било смешно снощи! И се пише "сомнамбул" - шантаво, нали crazy
Ние имаме раздвижване с жилищния въпрос, а и днес сме на консултация с дребната. Пак има тичане! Скоро ще черпя виртуално, да знаете air_kiss
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 25, 2014, 09:50:13 »

Здравейте  heart

milenkata, хич не е приятно да се седи по боници, но  за съжаление понякога се налага. Пожелавам ти всичко да е наред и още в събота да те пуснат  give_rose

punk_girl123 надявам се и ти да се почувстваш по-добре в най-скоро време

ratatui, наистина са скъпи билетите, ама и аз не очаквах такава истерия да е за тези мачове. Когато Левски игра в Шампионската лига аз ходих на Левски-Челси. Нямахме проблем с намирането на билети, а и бяха по 10 лв (още го пазя). Нищо, ще ги видиш някой път на Сантиаго Бернабеу. И аз много искам да отида на този стадион.

Alichka успех със задачките днес smile
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #267 -: септември 25, 2014, 09:52:28 »

Алита, запознай ме, аз мъжете везни дето познавам са все много слсби характери, което за мъж не е много хубаво. Е аз познавам само 3 ма ама явно съм извадила грешни изводи Wink иначе Мариолка - вчера нямах избор и казах на шефа- все пак най рано понеделник ще съм на работа, за мое учудване много ми се зарадва. Само каза "ти в кой месец си" викам 7ма седмица (мариолка беше права Wink ) " оооо никакво излизане от болницатс, ясно? Шефско нареждане. Много хубава новина, дано всичко е наред не я мисли работата" не очаквах такава реакция признавам си smile много ме зарадва

Рататуй не се ядисвай за билетите, наистина са много скъпи smile пък и Испания звучи много по- добре girl_wink

Пънки и ти дс се оправяш мило, препоръчаха ми за такива ситуации един лимон с кората - не го ядеш, само си го подмяташ в ръцете
« Последна редакция: септември 25, 2014, 09:58:05 от milenkata » Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 25, 2014, 10:04:23 »

Мариолка, как мина срещата със служителите вчера?
Панди, аз също ходех много на мачовете на Левски и с Удинезе и с Шалке и на много други, даже съм бягала от час, за да ходя на Герена да ги гледам. Аз за билети даже и с връзки опитах да намеря, от някви мениджъри на Лудогорец, ама пак не стана  angry.
Панди, а твоите служебни деца къде са? Или аз грешно съм разбрала, че не си на работа тези дни.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: септември 25, 2014, 10:07:12 »

Миленка наистина си има определени болчици и опъвания особенно в началото, но по добре не легло и под наблюдение, да ти е мирна главата. Радвам се, че вече сте добре с точко. То вече не е точко, че в 7 ма седмица си има крайници и опашка даже, ама явно това е рабтното име smile
Мерси за честитката Али! Направо се радвам, че си имам тако спящо детенце и тия среднощни църкания са ми се случвали само като сме болни или ни мъчи зъб.
А на мен днеска явно няма да ми стане добре, даое вода със зор пия. Ама ще се оправя, тия дни по Коледа  smile Поне свекито дойде днес та се занимава с малчо...
Кривичко ми е, че не мога да обръщам внимание на детенце, ама колкото и кофти да е - трябва да свиква.
Днеска сутринта направо щях да падна. Аз в тоалетната  bad дребната седи до мен и ме гледа. И като станах тя се надвеси и почна да се дере и тя да  bad Както ми беше лошо толкова смешно ми стана!
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: