Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 04, 2025, 01:20:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - септември 2014 г.  (Прочетена 95847 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: септември 23, 2014, 15:45:27 »

Аз се тупвам в темичката ви чела,недочела.Нали съм модератор ,та ви попрочитам от време на време ,ама не всичко да си призная.
Много ,много се радвам за Мариолка ,аз уж подозирах нещо ,ама си викам ще изчакам да с еупомене публично !
Ако някой не ме знае и  познава може да задава въпроси .

Вип брадър като никога го позагледах и аз тази година,последният който гледах беше като лежах бременна в болницата.Ама то там от скука и ми е простено.
Почивните дни се размазахме във Велинград с мъжа и детето .На Явко чак не му се тръгваше.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #226 -: септември 23, 2014, 16:39:52 »

И аз набързо идвам да вии поздравя в този есенен, ветровит и студен ден smile И току що видях за Мариолка и нямаше как да не се разпиша  girl_wink

Мариолкаа, много се зарадвах за хубавата новина, нека всичко да въври по вода и да имаш една много лека бременност. Заповядай в нашата темичка, ако искаш http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36669.0.html  Bravo Аз да ти кажа хич не бях се замислила в началото за зодията на моето мъниче, ноо като ми падна жетона много се зарадвах, че ще е моя зодия живот и здраве - Водолейче smile При нас мъжа ми е Овен и наистина е много трудна зодия хах  Girl_hide Шегата настрана, да се роди живо и здраво , пък останалото - зодии, пол и т.н. са без никакво значение  heart
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #227 -: септември 23, 2014, 16:57:21 »

Зодията е важна, името е важно всичко е важно...

При мен или ще е Теле или ще е Близнаци - свеки е теле, свекъра и мъжа ми близнаци... Ако се роди близнаци, ще бъде 5то поколение близнак от страна на мъжа ми - не е лоша зодия като цяло smile

Мариолка, за имена мислили ли сте?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #228 -: септември 23, 2014, 18:05:37 »

Мариолкааа, Миленкаа, честито, момичета! Прекрасни новини!!!  heart Желая ви леко бременеене, изпълнено с много усмивки и много снимки, запечатващи тези моменти.
Сестра ми е близнаци, с която като малки (като всички деца, предполагам) не се разбирахме особено. Тръгнах с Митко, който също е близнаци и баща ми възмутен ме попита "Е как можа същото говедо да си хванеш!"  funnytooth funnytooth
А майка ми и към мен е отправяла същите заплахи като мен да й се падне такова чудо, та може и нейните да се сбъднат и скорпионче да е.  pardon

fiibi_bg, много се радвам да те видя в месечната тема!

Жени и мен много ме впечатлява с държанието си. Трябва да си хем много силен, хем психически и емоционално израстнал и помъдрял, за да съумяваш не само да мислиш нещо, но и да го направиш!
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #229 -: септември 23, 2014, 21:34:28 »

Опсс, Миленкааа, честито и на теб - пропуснала съм те и сега виждам Наделинка,че е писала и така малко се засрамих blush И на теб ти пожелавам всичко наййй - хубаво give_rose Аз съм от тези, които са на мнението ,че човек си прави името, а не името човека. Така, че и това е второстепенно за мен, но разбира се - различни сме и всеки си има различно мнение Wink

Лека нощ от меннн на всичкии  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: септември 24, 2014, 07:52:05 »

При нас големият мъж е Скорпион.За Стрелец беше като майка си и баща си ,ама друго реши той.И скорпионите наистина са си голяма бела smile.Своенравен,упорит,абе опасна работа.

Добро ви утро ,де smile

Тук при нас е слънчево и доооста студено.Аз отивам на работа след мъничко ,а малкото скорпионче ще иде при баба за днес .Всички бременни да си кротуват и да се радват на коремчетата.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: септември 24, 2014, 08:36:46 »

Добро утро, дами!

Това със зодиите и на мен майка ми ми го е пожелавала, то пък взе, че се сбъдна pardon Малкия е голям инат /като мен/, от сега си го показва, но пък за сметка на това е много самостоятелен и схватлив за възрастта си. Не познавам мъже Скорпиони и ще ми се наложи да се сблъскам със сходен на моя характер, което никак няма да е лесно. За протокола, мъжът ми е зодия Везни girl_haha Добре сме се събрали, че да има кой да укротява страстите в къщи Wink

Хубав, слънчев ден ви пожелавам!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: септември 24, 2014, 08:40:33 »

Добро утро!
Фийбс, мама е скорпи и кума, и една от най-добрите ми приятелки и са страхотни! Аз много харесвам тази зодия, много добри и всеотдайни хора са.
А, аз да попитам софийските съфорумки искате ли да си направим среща октомври, че отдавна не сме се виждали.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #233 -: септември 24, 2014, 09:09:02 »

Добро утро!

fiibi_bg, hulcy,nadelina88  Благодаря много  give_rose

milenkata хаха измислили сме ги отдавна, ако е момиче е лесно, на свекито, за момче спорим малко, ММ иска на свекъра, но няма как да стане ( той се казва Ампе, и единствения вариянт е Харалампие, което не е зле но всички ще му казват Хари и това ме дразни) та аз искам да бъде на ММ производните, най-вероятно гръцкият превод  good

AliTia хаха и теб са те проклели. Тя майка ми прокълне ли те хваща. Аз на зодии не се връзвам много, майка ми и баща ми и свекито са скорпиони  blush супер са  Girl_hide

ratatui ами хайде, ама в последния момент всички отказвате  beating
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #234 -: септември 24, 2014, 09:12:07 »

Мариолка, слънце, честито! smile Много се радвам да видя новия ти подпис, желая ти една лека и безпроблемна бременност и едно здраво и сладко човече да си имате догодина да си гледате! smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: септември 24, 2014, 09:13:18 »

Ааааа скорпионите са хубаво нещо ,най-малкото следвайки поговорката ;"От нашето по убаво нема" smile

Активен
mariola85
Гост
« Отговор #236 -: септември 24, 2014, 09:24:59 »

Vivi20   give_rose

fiibi_bg жените скорпиони са малко особени, но баща ми е душичка, толкова е добричък и е прекрасен баща и съпруг с огромно сърце. Така си имаш един прекрасен син  girl_wink
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #237 -: септември 24, 2014, 09:46:54 »

Добро утро!

Поздравления на Миленка, а и струва ми се, че на Пънки не съм честитила, момичета, пожелавам ви много лека бременност и здрави бебчета! heart

Аз честно казано не обръщам особено внимание на зодиите. Така или иначе, близките ми са си близки и си ги обичам и заради/въпреки зодиите им:) Но може пък това да е водолейската ми философска гледна точка  girl_wink

Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #238 -: септември 24, 2014, 09:59:20 »

Дааа, денят е прекрасен! Малко духа, но през прозореца си ми е добре good
Аз подбирам снимки за вестника, че трябва и няколко реда да напиша за отличниците. Отделно пък трябва да пиша на децата, които си дадоха Фейсбуци, Скайпове и пощи къде да си търсят снимките. Приятни неща, но пък ми изостава другата работа.
Мариолка, наистина имам познат Харалампи и всички му казват Хари. После го питат дали е арменец, защото е много рус, пък Хари- евците в повечето случаи са арменци /нещо като Харитюн им е името/. По принцип, как ще се обръщат към някого, зависи от това, как е решило семейството, особено за рядко срещани имена. Ама и аз съм като hulcy, мисля, че човек прави името, а не обратното и каквото сте решили, все ще е добре.
Хаха, дай да го стискаме да не излиза това бебе, ако трябва, натисни до моя РД на 9-ти. Поне като реве, ще знаем, че е от овнешки инат, а не от рибешко състрадание и свръхчувствителност, ако поизбърза със седмица - две  Wink. Моята майка също ме е проклела да ми се върне ревливо дете. Ама като се роди малкият, все викаше:"Да си бях прехапала езика, това да не бях казала, че сега на стари години пак ми дойде ревливо на главата да гледам!" pardon Та аз си мълчах, щото знае ли се... Wink
Ами да ви кажа, със слънчевия знак като моя някак ми е по- лесно. Зная, че като изреве гръмогласно, като тропне и после ще му мине както на мен ми минава. Пък онова чувствителното се чудя как да го подхвана, да не се засегне, да не му падне самочувствието......Абе, трябва да мисля преди да кажа и направя нещо, пък това не ми е много силна черта crazy Първият обаче си остава първи, усещанията са много по-силни и запомнящи се, та с това се компенсира и наистина не мога да дам предимство в сърцето си на някого. heart heart heart Та като Фиби и аз с думите на свекърва ми "Шу е наше, се е арно!"
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #239 -: септември 24, 2014, 10:05:19 »

хех, Пънки, чела съм през редовете, мислех че след бременността ти се преяжда всичко, а то какво било.
Честита втора бременност, лека и сладка

Майка ми е душица, и на мравката път прави, а Изабел е инато магаре, изкарва ме извън кожата. И двете са рак, това за Изабел го отдавам на това че се роди в годината на дракона - страшна работа, та според мен и годината има влияние
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: