Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 04, 2025, 01:20:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - септември 2014 г.
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - септември 2014 г. (Прочетена 95847 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Re:Месечна тема - септември 2014 г.
«
Отговор #225 -:
септември 23, 2014, 15:45:27 »
Аз се тупвам в темичката ви чела,недочела.Нали съм модератор ,та ви попрочитам от време на време ,ама не всичко да си призная.
Много ,много се радвам за Мариолка ,аз уж подозирах нещо ,ама си викам ще изчакам да с еупомене публично !
Ако някой не ме знае и познава може да задава въпроси .
Вип брадър като никога го позагледах и аз тази година,последният който гледах беше като лежах бременна в болницата.Ама то там от скука и ми е простено.
Почивните дни се размазахме във Велинград с мъжа и детето .На Явко чак не му се тръгваше.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #226 -:
септември 23, 2014, 16:39:52 »
И аз набързо идвам да вии поздравя в този есенен, ветровит и студен ден
И току що видях за Мариолка и нямаше как да не се разпиша
Мариолкаа
, много се зарадвах за хубавата новина, нека всичко да въври по вода и да имаш една много лека бременност. Заповядай в нашата темичка, ако искаш
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36669.0.html
Аз да ти кажа хич не бях се замислила в началото за зодията на моето мъниче, ноо като ми падна жетона много се зарадвах, че ще е моя зодия живот и здраве - Водолейче
При нас мъжа ми е Овен и наистина е много трудна зодия хах
Шегата настрана, да се роди живо и здраво , пък останалото - зодии, пол и т.н. са без никакво значение
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #227 -:
септември 23, 2014, 16:57:21 »
Зодията е важна, името е важно всичко е важно...
При мен или ще е Теле или ще е Близнаци - свеки е теле, свекъра и мъжа ми близнаци... Ако се роди близнаци, ще бъде 5то поколение близнак от страна на мъжа ми - не е лоша зодия като цяло
Мариолка, за имена мислили ли сте?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #228 -:
септември 23, 2014, 18:05:37 »
Мариолкааа, Миленкаа
, честито, момичета! Прекрасни новини!!!
Желая ви леко бременеене, изпълнено с много усмивки и много снимки, запечатващи тези моменти.
Сестра ми е близнаци, с която като малки (като всички деца, предполагам) не се разбирахме особено. Тръгнах с Митко, който също е близнаци и баща ми възмутен ме попита "Е как можа същото говедо да си хванеш!"
А майка ми и към мен е отправяла същите заплахи като мен да й се падне такова чудо, та може и нейните да се сбъднат и скорпионче да е.
fiibi_bg
, много се радвам да те видя в месечната тема!
Жени и мен много ме впечатлява с държанието си. Трябва да си хем много силен, хем психически и емоционално израстнал и помъдрял, за да съумяваш не само да мислиш нещо, но и да го направиш!
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #229 -:
септември 23, 2014, 21:34:28 »
Опсс, Миленкааа, честито и на теб - пропуснала съм те и сега виждам Наделинка,че е писала и така малко се засрамих
И на теб ти пожелавам всичко наййй - хубаво
Аз съм от тези, които са на мнението ,че човек си прави името, а не името човека. Така, че и това е второстепенно за мен, но разбира се - различни сме и всеки си има различно мнение
Лека нощ от меннн на всичкии
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #230 -:
септември 24, 2014, 07:52:05 »
При нас големият мъж е Скорпион.За Стрелец беше като майка си и баща си ,ама друго реши той.И скорпионите наистина са си голяма бела
.Своенравен,упорит,абе опасна работа.
Добро ви утро ,де
Тук при нас е слънчево и доооста студено.Аз отивам на работа след мъничко ,а малкото скорпионче ще иде при баба за днес .Всички бременни да си кротуват и да се радват на коремчетата.
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #231 -:
септември 24, 2014, 08:36:46 »
Добро утро, дами!
Това със зодиите и на мен майка ми ми го е пожелавала, то пък взе, че се сбъдна
Малкия е голям инат /като мен/, от сега си го показва, но пък за сметка на това е много самостоятелен и схватлив за възрастта си. Не познавам мъже Скорпиони и ще ми се наложи да се сблъскам със сходен на моя характер, което никак няма да е лесно. За протокола, мъжът ми е зодия Везни
Добре сме се събрали, че да има кой да укротява страстите в къщи
Хубав, слънчев ден ви пожелавам!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #232 -:
септември 24, 2014, 08:40:33 »
Добро утро!
Фийбс, мама е скорпи и кума, и една от най-добрите ми приятелки и са страхотни! Аз много харесвам тази зодия, много добри и всеотдайни хора са.
А, аз да попитам софийските съфорумки искате ли да си направим среща октомври, че отдавна не сме се виждали.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #233 -:
септември 24, 2014, 09:09:02 »
Добро утро!
fiibi_bg, hulcy,nadelina88
Благодаря много
milenkata
хаха измислили сме ги отдавна, ако е момиче е лесно, на свекито, за момче спорим малко, ММ иска на свекъра, но няма как да стане ( той се казва Ампе, и единствения вариянт е Харалампие, което не е зле но всички ще му казват Хари и това ме дразни) та аз искам да бъде на ММ производните, най-вероятно гръцкият превод
AliTia
хаха и теб са те проклели. Тя майка ми прокълне ли те хваща. Аз на зодии не се връзвам много, майка ми и баща ми и свекито са скорпиони
супер са
ratatui
ами хайде, ама в последния момент всички отказвате
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #234 -:
септември 24, 2014, 09:12:07 »
Мариолка, слънце, честито!
Много се радвам да видя новия ти подпис, желая ти една лека и безпроблемна бременност и едно здраво и сладко човече да си имате догодина да си гледате!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #235 -:
септември 24, 2014, 09:13:18 »
Ааааа скорпионите са хубаво нещо ,най-малкото следвайки поговорката ;"От нашето по убаво нема"
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #236 -:
септември 24, 2014, 09:24:59 »
Vivi20
fiibi_bg
жените скорпиони са малко особени, но баща ми е душичка, толкова е добричък и е прекрасен баща и съпруг с огромно сърце. Така си имаш един прекрасен син
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #237 -:
септември 24, 2014, 09:46:54 »
Добро утро!
Поздравления на Миленка, а и струва ми се, че на Пънки не съм честитила, момичета, пожелавам ви много лека бременност и здрави бебчета!
Аз честно казано не обръщам особено внимание на зодиите. Така или иначе, близките ми са си близки и си ги обичам и заради/въпреки зодиите им:) Но може пък това да е водолейската ми философска гледна точка
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #238 -:
септември 24, 2014, 09:59:20 »
Дааа, денят е прекрасен! Малко духа, но през прозореца си ми е добре
Аз подбирам снимки за вестника, че трябва и няколко реда да напиша за отличниците. Отделно пък трябва да пиша на децата, които си дадоха Фейсбуци, Скайпове и пощи къде да си търсят снимките. Приятни неща, но пък ми изостава другата работа.
Мариолка
, наистина имам познат Харалампи и всички му казват Хари. После го питат дали е арменец, защото е много рус, пък Хари- евците в повечето случаи са арменци /нещо като Харитюн им е името/. По принцип, как ще се обръщат към някого, зависи от това, как е решило семейството, особено за рядко срещани имена. Ама и аз съм като
hulcy
, мисля, че човек прави името, а не обратното и каквото сте решили, все ще е добре.
Хаха, дай да го стискаме да не излиза това бебе, ако трябва, натисни до моя РД на 9-ти. Поне като реве, ще знаем, че е от овнешки инат, а не от рибешко състрадание и свръхчувствителност, ако поизбърза със седмица - две
. Моята майка също ме е проклела да ми се върне ревливо дете. Ама като се роди малкият, все викаше:"Да си бях прехапала езика, това да не бях казала, че сега на стари години пак ми дойде ревливо на главата да гледам!"
Та аз си мълчах, щото знае ли се...
Ами да ви кажа, със слънчевия знак като моя някак ми е по- лесно. Зная, че като изреве гръмогласно, като тропне и после ще му мине както на мен ми минава. Пък онова чувствителното се чудя как да го подхвана, да не се засегне, да не му падне самочувствието......Абе, трябва да мисля преди да кажа и направя нещо, пък това не ми е много силна черта
Първият обаче си остава първи, усещанията са много по-силни и запомнящи се, та с това се компенсира и наистина не мога да дам предимство в сърцето си на някого.
Та като
Фиби
и аз с думите на свекърва ми "Шу е наше, се е арно!"
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #239 -:
септември 24, 2014, 10:05:19 »
хех, Пънки, чела съм през редовете, мислех че след бременността ти се преяжда всичко, а то какво било.
Честита втора бременност, лека и сладка
Майка ми е душица, и на мравката път прави, а Изабел е инато магаре, изкарва ме извън кожата. И двете са рак, това за Изабел го отдавам на това че се роди в годината на дракона - страшна работа, та според мен и годината има влияние
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...