Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 19:10:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - септември 2014 г.
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - септември 2014 г. (Прочетена 95568 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Месечна тема - септември 2014 г.
«
Отговор #255 -:
септември 24, 2014, 12:21:38 »
От метрото, единия край на подлеза излиза на мола, а с кола с влиза откъм околовръстното на Люлин. Аз съм ходила само пеша, все пак ми е на 10 мин. Имаше стрелки към мола в подлеза на метрото, предполагам още седят (ако идваш от МС Люлин, като слезеш продължаваш по посока на движението и след в дясно).
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #256 -:
септември 25, 2014, 06:39:53 »
Добро утро от мен мили дами, пиша от телефона така че се извинявам предвярително за грешките.
Аз днес и утре няма да съм на работа, защото.... Малко ме приеха в болница....
първо Панди сега пък аз... Мисля че не е страшно,дано не стоя много.... На вас разчитам да ме забавлявате че ще умра от скука
Иначе като гледам деня е прекрасен, изглежда слънчево... Чакам включване, целувки от мен
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #257 -:
септември 25, 2014, 06:50:27 »
Добро утро и от мен!
Миленка надявам се да не е нещо сериозно! Ти в коя Г.С. си? Или не е свързано с това?
Аз днеска ако не умра, не знам кога ще е. От сутринта ми е толкова гадно и уморено, а дребната иска да си играе. Та се чувствам още по зле, че не мога да я забвлявам.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #258 -:
септември 25, 2014, 07:53:45 »
Добро утро. Благодаря за прекрасните комплименти, явно зодията ми е чудна.
mariola85
, а съпругът ти как се казва? Написа, че и той е с нестандартно име, ама аз съм пропуснала или незапомнила какво е.
milenkata, punk_girl123,
оправяйте се бързо!
Времето е едно такова да се чудиш как да се облечеш и явно оказва влияние за пробива на вирусите.
Аз си вярвам доста в зодиите. Като ми попадне статия, винаги си я чета, интересно ми е. И се откривам в написаното. И все пак вярвам, че житейския ни път много учи и променя характерите ни. Аз съм човек, който много се анализира, обича да се гледа отстрани и да се опознава. Преди бях много първична, много огнена, дразнещо енергична, избухваща и неконтролируема. Сега (откакто работя с деца) се усещам, че съм много спокойна и търпелива. Пак имам онова в себе си, което не търпи неправдата и ожесточено защитавам нещата, в които вярвам, но по различен начин. Сигурна съм, че децата ме научиха на това. И ако не бях започнала такава работа, вероятно нямаше да отключа това в себе си. Много написах, а не съм сигурна вече дали има връзка с темата.
Лек и успешен ден ви желая! Аз съм на работа чак от 11. До тогава ще ви чакам да се отчитате.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #259 -:
септември 25, 2014, 08:05:23 »
Добро утро и от мен
И аз реших да погледна какво става тук преди да почна работа, а гледам , че имаме две болнички съфорумки - хейй, оправяйте се бързичко!
Миленката, и аз се надявам да не е свързано нещо с бременността, пък дори да е - ти си споменала, че не е нещо сериозно. Стискам палци да ти мине бързичко и да се прибереш вкъщи.
Иначе от два дена и аз съм малко по- така - май е заради времето. Цял ден на работа се чувствам изморена и сънлива, като се прибера искам веднага да заспя, но си чакам до 22ч. за поредната доза хапчета и след това няма следа от сън и едно въртене в леглото...пфф
Иначе като се поразчетох видях , че svekarva е на 9-ти, сигурно става въпрос за април - хех и моя мъж е тогава
На мен любимите ми зодии са везни, дева и телец (мама, татко и батко
) и моята естествено, иии вече и овен хах - общо взето за мен любими зодии = любимите хора
Ох, оставям ви , че минава 9ч. и трябва да почвам да работя. Хубав ден дамиии
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #260 -:
септември 25, 2014, 08:51:01 »
Пънки, халц, наделина благодаря момичета. Да с бременността е свързано, вчера нещо ме заболя ниско долу и ме приеха, но днес лекаря каза че съм по добре, болките спряха и като ми излязат изследванията ще ми кажат в събота или в понеделник ще ме изпишат... Стискайте палци.
но иначе каза че съм добре и точко е добре, въпроса е от какво са болките.
Иначе Халцу- аз съм везни - за жена не е лоша зодия ама мъжете везни не са много готини. То не че ние сме- чувствителни, ревливи, емоционални, но пък сме мноооого добрички
Активен
Miele
Сватбар
Fatina
«
Отговор #261 -:
септември 25, 2014, 09:02:28 »
Добро утро
Миленка, да се оправяш и да не влизаш в болница полсе до раждането
ОООО, си една от моите любими зодии.
Иначе ние вчера с кумата свършихме полезна работа. Тя премери доста рокли и сега остава да помисли точно какъв модел иска и да си вземе нещо. После бяхме на гости у тях на спагети и филмче, абе беше си мн як ден
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #262 -:
септември 25, 2014, 09:15:17 »
Добро утро!
Миленка, скорошно изписване и дано да не те боли повече!
Миеле, браво за хубавото прекарване.
Аз съм бясна, защото явно няма да си намеря билети за мача и ми е супер криво, че любимците ми ще са толкова близо до мен, а няма да ги видя
, ама патето обеща да ме заведе на мач в Испания /ако има билети, че до края на сезона всичко е продадено/
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #263 -:
септември 25, 2014, 09:18:59 »
Добро утро!
На момичетата с болежки, бързо възстановяване и повече да не припарвате до доктори и болници
Аз днес не мога да се събудя и ми е страшно криво. Малкия цяла вече църка и сме като сомнамбули /Боже как се пише тая дума/ с баща му. Поне времето е слънчево и ми вдъхва малко позитивизъм, че и на разходка ще можем да идем
Пънки
, аз май не съм ти честитила! Честито, мила
Безпроблемна бременност ти пожелавам! Колко хубаво, че Алексчето ще става кака. С такова спокойно и кротко дете като нея съм сигурна, че няма да имаш никакви грижи.
Миленката
, мъжете Везни са си много готини даже, трябва да те запозная с моя мъж, за да си промениш мнението
Той винаги е душата на компанията, с много голямо чувство за хумор. Добричък е и за съжаление понякога много наивен, абе душа човек, само да не го ядосаш.
Май никой не е сервирал кафето все още. Айде пак аз
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #264 -:
септември 25, 2014, 09:36:37 »
Добро утро!
Ей ме на и мен
. Пия си фреша и ме мързи да почна да работя, понеже имам два монитора на единия ми е форума, на другия ми светат около 40 червени флагчета от мейла
milenkata
радвам се че точко е добре. От началото има такива болежки при всички, аз честно не усетих нищо, понеже от ден първи бях на най-високата доза дуфастон + 3x2 но шпа,са ги спрях и почваха разни опъвания болчици. Дано бързо те изпишат. А са ти каза ли на новата работа?
hulcy
аз се събуждам по никое време, към 5-6 сутринта, и после вече до 22:00 съм като заклана
ratatui
не се ядосвай и без това билетите бяха безумно скъпи
Пънки
почнало се е при теб, ами ще си траеш
Хайде дълга ме зове!
Активен
Alichka
«
Отговор #265 -:
септември 25, 2014, 09:47:05 »
Хаха, сладурки! Много сте изписали, чета ви с кеф, ама не мога да се включвам честичко...
Първо да ви се похваля - на моя най-близък приятел от детските години му се роди детенце
Толкова много се радвам за тях! А е и на същото число като моята малка Мария
Там пак имало някакви драми с имената и малко опорочиха радостта от раждането. Момичето до последно не беше добре, а вместо да се радват, пак се изсипаха глупости
На бременелките и болните пожелавам леко да ви минава времето
Али, винаги много съм се смяла на твоите описания и сравнения
"църка" - какво описание само! Ох, сигурно не ти е било смешно снощи! И се пише "сомнамбул" - шантаво, нали
Ние имаме раздвижване с жилищния въпрос, а и днес сме на консултация с дребната. Пак има тичане! Скоро ще черпя виртуално, да знаете
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #266 -:
септември 25, 2014, 09:50:13 »
Здравейте
milenkata
, хич не е приятно да се седи по боници, но за съжаление понякога се налага. Пожелавам ти всичко да е наред и още в събота да те пуснат
punk_girl123
надявам се и ти да се почувстваш по-добре в най-скоро време
ratatui
, наистина са скъпи билетите, ама и аз не очаквах такава истерия да е за тези мачове. Когато Левски игра в Шампионската лига аз ходих на Левски-Челси. Нямахме проблем с намирането на билети, а и бяха по 10 лв (още го пазя). Нищо, ще ги видиш някой път на Сантиаго Бернабеу. И аз много искам да отида на този стадион.
Alichka
успех със задачките днес
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #267 -:
септември 25, 2014, 09:52:28 »
Алита, запознай ме, аз мъжете везни дето познавам са все много слсби характери, което за мъж не е много хубаво. Е аз познавам само 3 ма ама явно съм извадила грешни изводи
иначе Мариолка - вчера нямах избор и казах на шефа- все пак най рано понеделник ще съм на работа, за мое учудване много ми се зарадва. Само каза "ти в кой месец си" викам 7ма седмица (мариолка беше права
) " оооо никакво излизане от болницатс, ясно? Шефско нареждане. Много хубава новина, дано всичко е наред не я мисли работата" не очаквах такава реакция признавам си
много ме зарадва
Рататуй не се ядисвай за билетите, наистина са много скъпи
пък и Испания звучи много по- добре
Пънки и ти дс се оправяш мило, препоръчаха ми за такива ситуации един лимон с кората - не го ядеш, само си го подмяташ в ръцете
«
Последна редакция: септември 25, 2014, 09:58:05 от milenkata
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #268 -:
септември 25, 2014, 10:04:23 »
Мариолка, как мина срещата със служителите вчера?
Панди, аз също ходех много на мачовете на Левски и с Удинезе и с Шалке и на много други, даже съм бягала от час, за да ходя на Герена да ги гледам. Аз за билети даже и с връзки опитах да намеря, от някви мениджъри на Лудогорец, ама пак не стана
.
Панди, а твоите служебни деца къде са? Или аз грешно съм разбрала, че не си на работа тези дни.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #269 -:
септември 25, 2014, 10:07:12 »
Миленка наистина си има определени болчици и опъвания особенно в началото, но по добре не легло и под наблюдение, да ти е мирна главата. Радвам се, че вече сте добре с точко. То вече не е точко, че в 7 ма седмица си има крайници и опашка даже, ама явно това е рабтното име
Мерси за честитката Али! Направо се радвам, че си имам тако спящо детенце и тия среднощни църкания са ми се случвали само като сме болни или ни мъчи зъб.
А на мен днеска явно няма да ми стане добре, даое вода със зор пия. Ама ще се оправя, тия дни по Коледа
Поне свекито дойде днес та се занимава с малчо...
Кривичко ми е, че не мога да обръщам внимание на детенце, ама колкото и кофти да е - трябва да свиква.
Днеска сутринта направо щях да падна. Аз в тоалетната
дребната седи до мен и ме гледа. И като станах тя се надвеси и почна да се дере и тя да
Както ми беше лошо толкова смешно ми стана!
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...