Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 19:12:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема - септември 2014 г.  (Прочетена 95574 пъти)

mariola85
Гост
« Отговор #240 -: септември 24, 2014, 10:09:39 »

svekarva именно, свекъра е кръстен Ампе за да не му викат Хари, че по онова време било с много западно звучение, абе в семейството на ММ си падат по нестандартни имена, нали и той е с нестандартно  good

Значи трябва да се роди преди 02,04, преди да съм навършила 30, така съм си го поръчала. То бащата е риби и е роден на 16,03 така че ще е между двата рожденни дни.

fibi прекръствам дзвера в Дракон  pardon danceg
Активен
Miele
Сватбар
Публикации: 219

Fatina

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: септември 24, 2014, 10:14:21 »

Добро утро smile ( май е добър ден вече, ама така е, който е бил на парти biggrin )

Миленка, Мариолка, честито милички. Желая ви прекраса бременност и после едно малко сладко бебче  give_rose

Гледам за зодии си говорите, аз вярвам доста в тез неща. Не изцяло, ама има мн верни неща. Иначе баща ми е Скорпион и като се ядоса става страшно.... а мама е като мене Лъвче и сме си супер двечките. Брата е Близнаци и по-странен човек от него не познавам biggrin
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: септември 24, 2014, 10:24:21 »

Мариолка, като заговорихте за имена ми стана интересно как се казва свекърва ти, ако не е тайна  blush
И аз като Миеле, вярвам че има нещо в зодиите и до голяма степен влияят на характера на човека.
Свекърва, недей така да казваш, че клетвата на майката се сбъдва, че мен и майка и тате са ме проклели децата ми да са наполовина зли колкото аз бях.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: септември 24, 2014, 10:33:54 »

Здравейте хубавици!

Аз както винаги съм много За да се видим на една софийска среща. Обещавам да не се разболявам като последния път!

Моята приятелка много обича да чете за зодии. Ние с нея имаме разлика само в една планета, ама не помня коя. Аз все и казвам, че е добре, че поне по една планета се различавам от нея, иначе и аз щях да съм луда като нея lol Като цяло за доста неща ми е давала обяснение с зодията на човека. Подреденият ми мъж е примерно типична Дева - всичко трябва да е под конец, иначе няма да заспи smile Но в никакъв случай не мога да кажа, че се рабирам повече с тази или онази зодия, за всяка си има и изключения (които моята приятелка разбира се обяснява с останалите планети smile )

fiibi_bg аз от мъже скорпиони имам само хубави впечатления, и аз Явката нямам никакви съмнения, че ще е много точен!

fibi аз напоследък си мисля, че на ММ не му трябва още много убеждаване. Предполагам, че след известно време, когато колита ми е достатъчно дълго в ремисия и ми спрат хапчетата, няма да има нищо против.

Относно имената на децата - моля ви, само не ги кръщавайте Сийка на баба им Анастасия, че ми се вижда много нечестно.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #244 -: септември 24, 2014, 10:39:45 »

pandapanda аз ще залагам на Никол, Ванеса, Ерика  crazy, иначе ти и с колита можеш да си бременееш, ама е хубаво да се успокои малко и да приключиш с университета и да ти викаме докторке вече  Bravo

ratatui нека е тайна  girl_wink
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #245 -: септември 24, 2014, 10:51:52 »

Много писане много нещо..... smile

Благодаря на всички за милите и хубави пожелания.

Относно имената - ние пък за разлика от Мариолка, за момче сме сигурни за момиче не толкова - Ако е момче ще е на свекъра - Борис - аз много харесвам името а и двамата с милото сме на мнение че искаме хубаво, царствено име.  good За момиче - пак царствено обаче няма да е на никой и мислим между Катерина и Елена - две любими мои имена smile И мака обаче да е много рано, все си мисля че ще е момче - имам някакво такова усещане smile

Въпрос, как да се оправя със смяната на настроенията - избеснявам за секунди а после ми се реве истерично - много съм забавна, ама хората около мен нещо не им е забавно хахахаха LAUGHTER

Иначе днес се събудих в едно чудесно настроение и днес вече по- се чувства като златна есен - не е топло, но е слънчево и вятъра утихна... Даже си обух хубавите токчета smilesmilesmile girl_wink
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: септември 24, 2014, 10:55:00 »

Здравейте, милички. Отдавна не съм посещавала месечните ни темички, но покрай бебо не ми остава много време. Изчетох предните постове и ми направи впечатление тикъра на Миленката, че нещо се е бъгнал smilesmile. Но после като допрочетох и поллучих обяснението - Миленски, честито!!! smilesmilesmile
Мариолка, честито и тук. Пожелавам и на двете ви лека и приятна бременност и здрави бебоци.

За зимата - аз предпочитам да е студена, а не като миналата топла и пълна с бацили. Бях болна месец и половина в началото на бременността си тоно заради поплата зима и мъглите. Най- ми харесва да е ясно и слънчево като днес, макар и да е студ. Поръчала съм си сняг за коледа и Нова Година smile.

И аз съм за среща, стига да мога да стигна. Бих дошла с дребосъка, но ако ММ може да ме закара, защото с него още не съм се престрашила да шофирам сама (не съм шофирала в БГ от 2002!).

Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: септември 24, 2014, 10:58:41 »

...а сега като спомена обувки...да ви се оплача.
След бременността не ми стават обувките! Нито едни от обувките ми с ток не стават. Имам чувството, че кракът ми е порастнал на дължина  crazy Oh my ...

Сега я карам на маратонки, но в петък вечер съм на рожден ден и съм в ужас с какво ще отида. хаха.
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #248 -: септември 24, 2014, 11:00:56 »

milenuity  girl_impossible как какво ще правиш, веднага отиваш за нови  girl_wink
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: септември 24, 2014, 11:03:27 »

mariola85, абе нещо не рабрах за какво залагаш с тези имена - на тези сте се спрели ли?

Иначе знам, че самия ми колит не пречи, ама лекарствата дето ги пия сега биха дали отражения. Пък и често казано мисля сега да си изкарам поне половин година (пък може и повече) без разни неразположения.
 А докторантурата мисля да я поразтегна във времето, така или иначе в срок няма да стане. Като цяло не знам как ще се развият нещата там. Научната ми ръководителка миналата седмица се опитваше да ме накара да се откажа, защото след нова година ще напуска България и няма да ѝ се занимава вече с такива работи. Чуди се дали да не ми търси друг научен ръководител. А аз на няколко пъти щях да се отказвам от археологията, но понеже тя все искаше да се занимава с мен, а аз много я уважавам и все си продължавах. И сега нищо не правя и нишо не мога да реша.

milenkata много хубави имена, всичките са ми любими smile

milenuity, много ще се радвам да се видим и с теб, а ако си с бебчо ще е просто прекрасно! Въобще всички бебеци винаги са добре дошли, аз много им се радвам на всичките  LOVING

Ей, много пишете, не мога да си пусна поста lol milenuity, на леля ми така и порастна кракът с едни номер като роди. Жалко, че не ти стават токчетата, като знам какви съкровища имаш.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: септември 24, 2014, 11:11:13 »

Гледам, че за зодии сте се разговорили. На мен явно две телете ми се падат, но ако второто е като първото с мед да ги намажеш!
А за имената, аз още като забременях с Алекс с ММ решихме, че Алекс ще е първото пък второто Вики/ в зависимост от пола Виктор или Виктория/. Така че поне тоя път няма да има терзания!
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #251 -: септември 24, 2014, 11:14:21 »

панде майтапа се , това са ми  pleasantry "любимите" модерни имена, ей не се отказвай от докторантурата, толкова време и нерви инвестира и сега да се отказваш, когато тогава стане.  give_rose
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: септември 24, 2014, 11:36:25 »

mariola85, дам, аз както винаги не схващам иронията  GROAN crazy
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #253 -: септември 24, 2014, 11:43:53 »

pandapanda Bazinga! ( нали той никога не схваща иронията)

Ох днес ви оспамих яко, отивам на една 3 часова среща в която ще съм аз изправена срещу служители и те ще ми задават въпроси  bad
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: септември 24, 2014, 12:14:02 »

Успех, Мариолка! Ама, ти си желязна!
Панди, от др-та тема разбрах, че си ходила в мола в Люлин, я кажи как се влиза там? И пеша и с кола.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: