Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:04:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Кой как се запозна с бъдещия си съпруг
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг (Прочетена 179828 пъти)
emily
Сватбен ГУРУ
Отг: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг
«
Отговор #180 -:
май 16, 2007, 16:10:28 »
Ау че интересни и хубави истории
и аз да кажа моята - мен ме запозна една приятелка с него просто на кафе случайно. В последствие станахме една голяма компания. И весело, готино ни е заедно на всички. Обаче усещам, че там има нещо при него, а аз до тогава вятър ме вее на бял кон
нито мъже ме интересуваха /все едни дълги връзки от които накрая нищо не излизаше/ и се бях оставила на течението. А той много скромен, даже аз със другите повече майтапи и флиртове /от компанията/ но той все си мълчи обаче като каже нещо и винаги на място. Взех аз да се заслушвам в думите и ми допадаше доста как разсъждава, а чувството му за хумор е стархотно. И на една почивчица, хоп без да искам заспах в леголото му
но не съм си мислила нищо /НАИСТИНА/ и така той се гушна при мен, та до днес. Вече 4 години сме заедно. И естествено чаках да узрее и за този момент и сам да реши, че аз съм за него и да го поиска и момента настъпи. Но доста почаках, търпението му е майката
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760
щастливо влюбени
«
Отговор #181 -:
май 17, 2007, 08:24:10 »
много сладки истории, между другото, любовта все идва в едни такива моменти, при мен беше така вече бях спряла да я търся дето се вика и хоп- ето го
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #182 -:
май 17, 2007, 10:20:25 »
Наистина много готини истории!!!Много ми става хубаво,когато прочета някоя такава!!!Просто ми се стопля душата!!! @}->--Ех,любов...
Активен
roseto
Новак
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
«
Отговор #183 -:
май 26, 2007, 13:51:01 »
МНОГО ГОТИНА ТЕМА ИЗКУШИХ СЕ И АЗ ДА СИ РАЗКАЖА НА6АТА ИСТОРИЯ АМИ И НИЕ СЕ ЗАПОЗНАХМЕ ПО ИНТЕРНЕТ ПО МНОГО СТРАНЕН НА4ИН ПО ТОВА ВРЕМЕ ХОДЕХ С ДРУГО МОМ4Е С КОЕТО ИМАХМЕ ДЪЛГОГОДИ6НА ВРЪЗКА НО БЯХМЕ РАЗДЕЛЕНИ НА 250 КМ И КОМУНИКИРАХМЕ 4РЕЗ ИЦЯ ЕДНА ВЕ4ЕР ГО НЯМА6Е И СЕ 4УДЕХ КАКВО ДА ПРАВЯ И СИ ПУСНАХ ТЪРСА4КАТА НА ИЦЯ И ПОЗНАИТЕ НА КОИ ПОПАДНАХ А ТО СЕ ОКАЗА 4Е ЖИВЕЕ НА ЕДНА ПРЯКА ОТ РАБОТНОТО МИ МЯСТО И ТАКА ПИ6ЕХМЕ СИ ОБ6ТИ НЕ6ТА КАТО СЕ ЗАСИ4АХМЕ И НА ЛЕГЕНДАРНАТА ДАТА 1 АПРИЛ (ДЕНЯ НА ЛЪЖТА ) СЪБОТА ВЕ4ЕР НЯМА6Е КАКВО ДА ПРАВЯ БЯХА СЕ ПРОВАЛИЛИ ПЛАНОВЕТЕ МИ ЗА ВЕ4ЕРТА И СЕ РАЗПРИКАЗВАХМЕ С НЕГО И ТОИ МЕ ПОКАНИ ДА ПИЕМ ПО БИРА ЕИ ТАКА ПРИЯТЕЛСКИ И СЕ НАВИХ НЕЗНАМ И АЗ ЗА6ТО НО ОТИДОХ С КОЛАТА ЗА ДА НЕ ПИЯ ХОДИХМЕ ДО СТУДЕНСКИ ГРАД ВЛЕЗНАХМЕ В ПЪРВАТА КРЪ4МА НО НЯМА6Е МЕСТА И СЕ НАСТАНИХМЕ НА ЕДНА МАСА КЪДЕТО ИМА6Е ДВЕ МОМ4ЕТА А ТО СЕ ОКАЗА 4Е СА МУ ПОЗНАТИ И ТЪИ ПИХМЕ ПО БИРА ПОСЛЕ ТОИ ВТОРА И ПРЕДЛОЖИ ДА ХОДИМ ДА ПРОДЪЛЖИМ НЯКАДЕ В НАС ИЛИ В ТЯХ ТЪИ КАТО АЗ ЖИВЕЕХ САМА ХОДИХМЕ В НАС И ТАКА ПРИКАЗКИ ДО СУТРИНТА БЕЗ ДА МИГНЕМ И ЕСТЕСТВЕНО НЕ ПРОПУСНАХМЕ ПЪРЖАТА ЦЕЛУВКА НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ПОГЛЕДА МУ ПРЕДИ ДА МЕ ЦЕЛУНЕ НИКОИ НЕ МЕ Е ГЛЕДАЛ С ТОЛКОВА ЛЮБОВ РАЗТРЕПЕРИХ СЕ ЦЯЛАТА НЕЗНАМ КАК РАБОТИ СЛЕДВА6ТИЯ ДЕН БЕ6Е ОТ 8 СУТРИНТА НА РАБОТА И СЛЕД РАБОТА ВЕДНАГА ИМАХМЕ ПАК СРЕ6ТА И ТАКА СЕ ЗАПО4НА ЗАЖИВЯХМЕ ЗАЕДНО ОТ ПЪРВИЯ ДЕН И ДО ДЕН ДНЕ6ЕН СЪДБАТА СЕ НАМЕСИ НА ГОДИ4НИНАТА НИ КОГАТА ОТИДОХМЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ В СЪ6ТАТА КРЪ4МА В КОЯТО БЯХМЕ ПЪРВАТА НО6Т И ПОЗНАИТЕ КОИ ЗАСЯКОХМЕ ТАМ ПОЗНАТИТЕ МУ ОТ ПРЕДИ6НАТ ГОДИНА ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА 4Е ИМАМЕ СТРА6НО МНОГО ОБ6ТИ ПОЗНАТИ ДАЙЕ НА ЕДНА СНИМКА ГО ИМАМ НА ЗАДЕН КАДЪР ПРАЗНУВАЛИ СМЕ ЗАЕДНО 8 ДЕКЕМВРИ СЪДБА КАКВО ДА ВИ КАЖА ИМАМ 4УВСТВОТО 4Е ЦЯЛ ЖИВОТ САМ ГО ПОЗНАВАЛА И ЦЯЛ ЖИВОТ СМЕ СИ БИЛИ ЗАЕДНО ТОИ Е МЪЖА ЗА КОИТО САМ СИ МЕ4ТАЛА ВИНАГИ
Моля пишете на кирилица и не пишете само с главни букви!
«
Последна редакция: май 26, 2007, 13:58:10 от fiibi_bg
»
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #184 -:
май 26, 2007, 15:29:30 »
Росе, направо настръхнах!!!!! Пожелавам ви мн щастие!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #185 -:
май 26, 2007, 15:36:42 »
Rose, не знам дали вярваш в съдбата, но вашата история ми звучи сякаш всичко е било предопределено и тези кармични съвпадения са били просто знаци чрез които сте разпознали, че това е истинската и единствена любов. Много щастие и все такива прекрасни съвпадения ви желая!
Активен
roseto
Новак
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
«
Отговор #186 -:
май 26, 2007, 19:21:07 »
благодаря зя пожеланиятя дано за никоя от нас не свършват тия приказка но найстина си е като в приказка като срищнеш НЕГО май е истина че за всики си има сродна душа и я среща рано или късно радвам се че при мен дойде навреме
някакси всичко ни се подрежда като в приказка 6 месеца бяхме само заедни и си купихме общо жилище не мина и мисиц и двамата ни повишиха в работата сега се готвим за сватбата на 14.07 вече си получихме първия подарък сватбеното пътешествие ни е от моите шефове ще ходим на мармарис и май повече се вълнувам за пътешествието отколкото за сватбата
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165
Госпожа
«
Отговор #187 -:
юни 21, 2007, 14:47:02 »
ми как чрез един сайт за запознанства,който ползвах предимно за забавление,ама ей на каквото е трбвало да се случи се случи.на срещата ни бях с моя приятелка и случайно пък тя го познаваше,та така станаха работите. :CHEERS:и не съжалявам за което.
Моля не използвайте цифри при изписването на думите!!!
«
Последна редакция: юни 21, 2007, 15:14:50 от Bulechka_TS
»
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #188 -:
юни 28, 2007, 14:40:47 »
Прекрасни истории, как не съм погледнала тази тема до сега?
Нека и аз да разкажа за нашата. Когато се запознах със съпруга си имах друга връзка, дълга вече две години и доста изнемогваща. Нямах смелост и сили да я прекратя, но за щастие той ми помогна, не по някакъв особен начин, просто с присъствието си и така аз успях да приключа с всичко, което ме притесняваше.
Милото беше приятел на брат ми и то от доста години.
А ние с моя брат, както и с мъжа ми си имаме едни такива влечения към екстремните спортове. Ходихме да караме колела в планината, бяхме се записали на курс-катерене /така и не излезе нищо от това, но се опитахме/. Забавлявахме се много по цял ден. Падахме, помагахме си. Започнахме винаги да ходихм някъде заедно. Почти всяка свободна седмица-на туризъм я на Пирин, я на Стара Планина, видяхме заедно толкова приказни места. Така и без да се осетим се влюбихма адски много един в друг.
По късно преживяхме една раздяла, която за щастие остана в миналото а и благодарение на нея разбрахме много неща един за друг.
«
Последна редакция: юни 28, 2007, 14:46:07 от digita
»
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235
«
Отговор #189 -:
юни 28, 2007, 14:56:44 »
ние пък се запознахме на игра на карти в двора на университета. дори първо се познавах със свекър ми,защото ми преподаваше в унивеститета и първата ми реплика беше: Не може да си му син, той в толкова красив мъж, още се смеем по този повод. Тогава и двамата имахме връзки, които прекратихме след известно време, но всичко започна като на майтап-от майтап на майтап вече 5 години и....сватба
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #190 -:
юни 28, 2007, 21:23:31 »
ние пък се запознахме в една дискотека. наша обща позната ни запозна. всичко стана съвсем набързо, неочаквано. още от първият миг ме впечатли, толкова забавен, чаровен, весел....
от този миг сме неразделни и се обичаме много. и така вече година и половина живеем заедно. а скоро живот и здраве ще станем и семейство
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #191 -:
август 05, 2007, 22:50:47 »
А нашата историйка е такава...Аз работих в едно кафе, един ден докато бях на работа Той влезе и моята реакция беше
След това излизахме няколко пъти и докато се осъзная скоро вече живеехме заедно и скоро ще бъдем семейство
Пишете
само
на кирилица!
«
Последна редакция: август 05, 2007, 23:01:04 от maria_lakova
»
Активен
nelsan
Ентусиаст
Публикации: 66
skype-nelivailo
«
Отговор #192 -:
август 22, 2007, 15:22:51 »
ние пък се запознахме на басейна в правец,аз бях скапана от работа и общо взето се препичах но забелязах че едно момче все ни гледа(мен и приятелката ми).не можах дълго време да разбера коя точно наблюдава защото беше с очила.но когато влязах в водата дойде при мен-тогава вече разбрах че мене е гледал.заговорихме се,аз живеех в правец той в софия,известно време се виждахме и той замина за испания.от 2001г историята е за сапунен сериал с раздели,връщаня,радост,след 4 години аз дойдох при него и сега след 9 дена се прибираме с сватбаааа
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #193 -:
август 22, 2007, 15:25:57 »
ех че романтично......
Активен
nelsan
Ентусиаст
Публикации: 66
skype-nelivailo
«
Отговор #194 -:
август 22, 2007, 15:44:51 »
сега и на мен ми се вижда романтично през цялото това време докато се събереме окончателно сам си изревала очите. :'(но пък сега не съжалявам-струваше си
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...