Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:53:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой как се запозна с бъдещия си съпруг  (Прочетена 179821 пъти)

gyendalin
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: септември 14, 2007, 23:10:30 »

Ние се запознахме в университета във Варна, в свободния, учехме журналистика, никой от двамата не завърши.  pardon Той ме "покани" на среща каза "ти каво ще правиш довечара, ако искаш ела с нас" shok с кои нас не се знеше бяхме само двамата. Заведеме в едно кафе Look каза ми сега ще пием коктейли, сервитьорката донесе една огромна халба бира и водка bad
През цялото време се държеше,така сякаш  иска да сме приятели, ей така колеги които пият кафе, излизат. И ей така почна всичко, бяхме постоянно заедно, заживяхме заедно, после се преместихме в Бургас/той е оттук/. И така вече седма година.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: септември 14, 2007, 23:15:24 »

Ето как като на шега едно "приятелство" прераства в семейство!  tease girl_in_love
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: септември 14, 2007, 23:40:46 »

На мен ли го казвате?! girl_wink girl_in_love
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: септември 16, 2007, 09:37:47 »

На мен ли го казвате?! girl_wink girl_in_love

И на мен!!! Wink blum tease
Активен
Vesy
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #214 -: октомври 01, 2007, 19:04:17 »

О, момичета - на мен самата не ми се вярва - но е факт. Запознахме се по интернет - в един форум.
Видяхме се и даже не се харесахме особено. Така и не знам как сме решили да се видим втори път.
И после трети, пети и т.н. Опознахме се и то си стана ясно че сме един за друг.
Въпросът за сватбата се повдигна 7 месеца след като станахме гаджета.
И ако някой ми беше казал, че това може да ми се случи щях да му се смея, смея, смея....   laugh laugh
Но ето че точно така си стана.  danceg
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #215 -: октомври 02, 2007, 08:00:54 »

Дам,Vesy,разбирам те напълно..има някаква закономерност в тези неща-когато най-малко очакваш,както най-малко очакваш...Аз винаги съм изчаквала във връзките си,да се задълбочат нещата,трудно се настройвах...много претенции и изчакване общо взето Wink И майка ми все ми повтаряше-"Еееех,каквато си изчакваща и претенциозна, така ще стане един ден, че за секунди ще се обвържеш,за да ти се посмее Съдбата." И то точно така стана- от две срещи знаех,че това е моят човек...Абсолютно нетипично за мен... crazy
Активен
Vesy
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #216 -: октомври 02, 2007, 13:30:56 »

Боже, Боже.... avva_stz - вече си мислех, че на мен нещо не е наред.
Може би и заради приятелките ми - все ме питаха "Ама как така - ти си толкова капризна към мъжете и все изчакваш - каква е тази сватба?!" Казваха ми го десетки пъти. А аз дето все не съм сигурна в мъжете - този път просто знаех, че това е ТОЙ!  Girl_sing
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: октомври 02, 2007, 14:25:25 »

А в моя случай любовта стоя пред очите ми и чака търпеливо около 2 години когато ми се отвориха очите или по-скоро сърцето и разбрах,че това е моят човек!Просто упорито бягах от съдбата си,но една вечер просто ГО видях с други очи и разбрах,че е Той!Случаи всякакви..... girl_in_love
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: октомври 02, 2007, 14:49:04 »

ние се познаваме от деца и както казва милото ме е чакал да порасна да опитам от живота и да знам , че той най-сладкото  !!!! smile
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: октомври 02, 2007, 15:08:04 »

Мисля,че това е страхотно!И много правилно! girl_in_love *THUMBS*Може да се каже,че и ние израстнахме заедно-познаваме се от най-бурните си години и всеки изгради своя характер покрай и благодарение на другия...Сега се познаваме много добре и знаем всичко един за друг, но определено не ни е скучно tease
Активен
Гери
Професор
Публикации: 307

Много щастливи!

« Отговор #220 -: октомври 11, 2007, 14:49:22 »

Здравейте! smile И моята история е свързана с Интернет. Запознахме се чрез скайп. Беше минал около месец от раздялата с предишното ми гадже и реших, че не искам повече да чакам и така си избрах да му кажа здрасти. Допадна ми девизът му "Отговарям на усмивката с усмивка". И така поговорихме си няколко дни през скайпа и все не можехме да се видим, защото аз бях ангажирана. Но на 14 февруари му предложих, ако иска да дойде да празнува с мен и моите приятели и той се съгласи yahoo. Тогава беше и първата ни среща. Всичко това става тази година разбира се.
 И сега ни предстои СВАТБА. Това е една от причините да реша да се присъединя към форума.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: октомври 11, 2007, 15:08:26 »

Браво на вас Гергана, явно много сте се харесали нещата са се развили бързо и бурно!
Момичета аз се захванах да прочета цялата тема отначалото. Просто какви истории има, ако се съберат всичките може да се издаде роман, който със сигурност за нула време ще стане бестселър!  girl_in_love
Активен
Гери
Професор
Публикации: 307

Много щастливи!

« Отговор #222 -: октомври 11, 2007, 15:11:03 »

Браво на вас Гергана, явно много сте се харесали нещата са се развили бързо и бурно!
Момичета аз се захванах да прочета цялата тема отначалото. Просто какви истории има, ако се съберат всичките може да се издаде роман, който със сигурност за нула време ще стане бестселър!  girl_in_love

О, това Вас е прекалено официално. Аз съм просто Гери.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: октомври 11, 2007, 15:18:19 »

О, това Вас е прекалено официално. Аз съм просто Гери.
Добре дошла и от мен!  Welcome
Мисля, че prin4ipessa има предвид вас с бъдещия ти мъж!  good
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #224 -: ноември 02, 2007, 20:27:41 »

Моята история е следната: Той ме видял случайно в студентски град. След един месец получих по един колега писмо- красива картичка с рози и сърца. Дадох си телефона и без дори да съм го виждала и да знам името му(не го беше написал в писмото) си уговорих среща с него. Видяхме се пред НДК, минахме по моста на влюбените и нашия роман започна...  heart heart heart
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: