Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 11:12:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 13част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 13част (Прочетена 141334 пъти)
Lorelay
Ентусиаст
Публикации: 52
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 13част
«
Отговор #210 -:
януари 20, 2013, 00:45:28 »
Lillly
хахаха направо си е геройство, но решихме, че няма смисъл да го мислим повече. Винаги има + и -, претегляш ги и решаваш, знам, че е трудно, но няма как. Пожелавам ви и на вас скоро да решите този въпрос
Иначе за музиката и на нас ни казаха същото от Орхидея. Там ресторантът ми се струва доста отдалечен от хотелската част, така че надали ще има кой знае какъе проблем. Скай бара понеже е нависоко ще се разсейва звука и няма да е като да ти е под терасата сватбата, както е на доста места. Поне така си мисля. Пък и както каза няма да сте в силния сезон, за разлика от нас - юли. Сега като се замисля, ние по всички параграфи си рискуваме
Така че давайте смело
Активен
shiny
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #211 -:
януари 20, 2013, 11:12:11 »
Цитат на: m0onlight в януари 20, 2013, 00:35:01
Милена Великова ни снима църковния брак и фотосесията след това. Аз лично съм изключително доволна, страхотен професионалист и прекрасен човек! Много сме доволни от снимките, които получихме и дори след това бяхме подарили на нашите кумове семейна фотосесия и те също останаха много доволни. Аз лично я препоръчвам с две ръце
Милена Великова снима сватбата на едни наши приятели, снимките наистина станаха много хубави, голям професионалист е, но ги забави 2 месеца.
Активен
bilyana_l
Сватбар
Стани звезда на своя празник!
«
Отговор #212 -:
януари 20, 2013, 18:50:15 »
Цитат на: shiny в януари 20, 2013, 11:12:11
Милена Великова снима сватбата на едни наши приятели, снимките наистина станаха много хубави, голям професионалист е, но ги забави 2 месеца.
Shiny, предполагам, че на младоженците 2 месеца за получаването на снимките им се е сторило ужасно дълго, но не е точно така- особено, ако сватбата е била в "разгара на сезона" и на фотографката й се натрупала работа...или пък е имало някакви други фактори като пътуване и т.н, или просто работи по-бавно...но пост обработката отнема време -не толкова, колкото при видеото, но все пак не става и с магическата пръчка
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #213 -:
януари 20, 2013, 21:22:22 »
shiny
, съгласна съм с мнението на
bilyana_l
- Милена прави всякакви фотосесии и е нормално да не успява за кратки срокове. А и да ти кажа аз лично предпочитам да почакам, но да имам прекрасни снимки, отколкото да ми ги дадат след 2-3 седмици, но да не са изобщо обработвани и да изглеждат така, сякаш са снимани любителски. Казвам го, защото минах и през едното, и през другото. 2011г. беше сватбата ни - тогава получихме снимките си бързо, но не си личеше дали са правени от фотограф професионалист с професионален фотоапарат или някой от приятелите ни е снимал с любителски апарат
През 2012г. правихме църковен брак - тогава ни снима Милена, почакахме малко за снимките, но резултатът си заслужаваше! Тогава никой не се усъмни дали са правени от професионалист или не
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #214 -:
януари 21, 2013, 11:48:54 »
Здравейте! Някой има ли впечатление от Краси Андреев фотограф
http://www.sunnywedding.net/about.html
, гледала съм как снима една сватба и доста ми хареса резултата
Активен
Viliste
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #215 -:
януари 21, 2013, 12:51:06 »
Здравейте всички
) Отдавна ви чета, но все не се регистрирах и сега се реших:))) сватбата ми ще е в началото на юни, почти всичко вече е запазено и капарирано. сега търся фолклорен ансамбъл от 4-5 човека, които да са изненада за родителите (а и за всички останали) но нещо не мога да намеря информация, ако някой може да помогне с инфо за състави и цени ще съм много благодарна:)) успех на всички с организацията
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #216 -:
януари 21, 2013, 16:50:55 »
Понеже съм от Аксаково и съм играла народни танци доста дълги години тук веднага мога да ти предложа ансамбъла от тук. Отдавна се занимават с подобен вид "шоу" като освен народните танци имат и с по-различни модерен стил. На кръстниците на сватбата бяха поканени, пак за изненада - от техните кръстници и самия ритуал беше доста дълъг. Мисля, че вземаха около 400лв. Имат и забавни игри към представлението. Четерима са, двама мъже и две жени, ако искаш и деца могат да ви включат (предполагам)
http://narodnitancikolevi.com/aksakovo11.html
Ето и снимка от сватбата им
1.jpg
(74.16 KB, 452x301 - видяно 253 пъти.)
«
Последна редакция: януари 21, 2013, 16:52:39 от casky
»
Активен
osinko
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #217 -:
януари 21, 2013, 17:05:13 »
Момичета отчаях се....ресторанта който се вписваше перфектно във фантазиите ми за сватба ми обявиха нечовешки куверт
, а толкова много исках да е там!!! Как може да искат двойно на останалите ресторанти
И сега какво да правя....как да си го изтрия от фантазията
Търсенето ми започва от начало. Явно тръгнах на принципа опит - грешка. Дано следващите да са по успешни.
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477
«
Отговор #218 -:
януари 21, 2013, 18:42:42 »
osinko от кой ресторант ти предложиха толкова висока цена..
Активен
Lorelay
Ентусиаст
Публикации: 52
«
Отговор #219 -:
януари 21, 2013, 19:20:29 »
osinko
ако става въпрос за Албатрос и аз се сбогувах със същата мечта, но не съжалявам
Събитието, което всички тук ни очаква е толкова прекрасно и емоционално, че където и да сме ще е весело и хубаво. Скоро ще си намерите друго подходящо място, не се отчайвай, радвай се какво ви предстои
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #220 -:
януари 21, 2013, 19:25:12 »
Цитат на: osinko в януари 21, 2013, 17:05:13
Момичета отчаях се....ресторанта който се вписваше перфектно във фантазиите ми за сватба ми обявиха нечовешки куверт
, а толкова много исках да е там!!! Как може да искат двойно на останалите ресторанти
И сега какво да правя....как да си го изтрия от фантазията
Търсенето ми започва от начало. Явно тръгнах на принципа опит - грешка. Дано следващите да са по успешни.
Osinko, не се притеснявай, всяко зло за добро. Може пък като обикаляте други хотели и ресторанти, нещо да ти хареса повече
Аз така си бях харесала една рокля, не ми излизаше от главата, виждах се по снимки с нея, представях си се....но уви като разбрах цената, трябваше да се откажа от нея. Сега вече пост фактум да ти кажа, не помня нито роклята, нито храната, нито ресторанта, само емоциите и усмивките на всички. Убедена съм, че макар и в друг ресторант, това няма да попречи да имате една прекрасна сватба
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #221 -:
януари 21, 2013, 20:07:52 »
Osinko
, не се отчайвай има хиляди ресторанти из варна и покрайнините, а и аз също харесвам албатрос страшно много, но до колкото знам те ще ви намалят там музиката след 00:00, а това си е доста неприятно, по добре си намерете нещо където партито ще продължи цяла нощ! Мога ли да попитам колко струват кувертите на Албатрос?
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #222 -:
януари 21, 2013, 21:04:59 »
Ха-ха-ха, май всички сме в един клуб
И аз харесах рибния ресторант, но цената... нея не я харесах много
Oтносно хотелите на Гранд хотел Варна ми казах, че кувертите стартират от 80лв.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #223 -:
януари 21, 2013, 21:11:38 »
Ми то нещата обикновено са обвързани. По нашето черноморие има супер лукс, ама явно и цените са им супер лукс. Но да ви кажа от мъжка гледна точка, така е навсякъде в живота. И по-хубавите булки, също излизат по-скъпичко на мераклиите хи-хи-хи.
Активен
osinko
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #224 -:
януари 21, 2013, 22:02:54 »
М да, и на мен така ми казаха за кувертите на Гранд Хотел Варна....дайте идея за някой подобен ресторант. Иска ми се да е близо до морето, да има открита част, все пак ще е лятото, но да не е на тези безумни цени. В близките дни ще проуча и рибния ресторант на хотел Палас, който е изцяло на плажа. Макар, че за него имам притеснения 1-во от туристите, 2- ро за музиката и 3-то влагата вечер точно на плажа ми се струва, че ще е доста голяма. Помагайте....приемам всякакви свежи идеи.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...