Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:33:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172514 пъти)

cvetomirahristova
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #105 -: февруари 07, 2012, 19:52:33 »

първо искам да Ви благодаря за отговорите  heart

ресторантите, в който бяхме: Панорама (Дондуков), Парк хотел Москвa, Silver house, Биляна, Inter view, Св. Валентин и My choise в Sky wey.  ресторантите са- ок, но всеки си има недостатъци да бъде номинирам за моята сватба Wink , т.е. не остава място за дансинг или ресторанта е реновиран стол, супер кофти разположение в помещението и т.н. Винаги съм искала кръгли маси за гостите, градина, в която да протече церемонията, достатъчен дансиг (всеки да си покаже уменията хихихи), но явно това е равно на куверт над 60-70 лева.
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 07, 2012, 20:26:16 »

Без да бъда критична, аз не се сещам за нито едно място в София, което да отговаря на всички тези условия накуп, независимо от цената.
Моля, ако някой се сети, тук и професионалистите са добре дошли да даде пример за реновирано място с добро разположение на помещението и градина /а не подобие на такава/, кръгли маси и място за дансинг, подходящо за сватба, т.е. да побира нормална бройка хора да речем 100, да няма проблеми с музиката.
Най-близкото, за което се сещам и не е в списъка, но беше в моя, е Интерпред, с уговорката, че там градина няма, има малък вътрешен двор.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #107 -: февруари 07, 2012, 21:15:57 »

В София и околностите има само едно място отговарящо на условията - хотел Кемпински. Трябва да е спазено обаче и друго условие - наличен финасов ресурс и платежоспособност на младоженците. За друго място не се сещам и мисля, че няма. Градината на Кемпински е просто уникална.
 Един съвет - разплагайте се според възможностите . Дори в мненията си бъдете реалистични.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #108 -: февруари 07, 2012, 21:51:51 »

cvetomirahristova а вие за тези изисквания каква цена смятате че е разумно да заплатите? Питам просто от интерес, нищо лично.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 07, 2012, 22:34:08 »

Не съм съм съгласна, мисля че залата в Sky Way отговаря изцяло на всичките ти изисквания. Нашата сватба беше от 100 човека,дансинг голям, кръгли маси,хората се вихреха. danceg Изнесеният ни рутуал беше в градината, със столчета и високи коктейлни маси за welcome drink.
 Ще кажете няма прозорци- на вечерна сватба, не ви и трябват ,никои няма да седи и да надзърта зад пердетата или щорите какво става в градината,купонът ще е вътре. Нормално цената на куверта да не е 30-40 лв ,за това което предлагат. smile Да не говорим, че там ни организираха сватбата от до. Украса, торта,бели калъфи и арки и всичко необходимо за този ден, на доста по различни цени от колкото сватбените агенции претендират, че са им необходими.  give_rose
Качеството изисква компромис от страна на младоженците, ако ли не самите те правят компромис с него и " притъпяват " някои свои изисквания.
« Последна редакция: февруари 07, 2012, 22:36:31 от ellimink » Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #110 -: февруари 07, 2012, 23:19:12 »

и аз искам да дам още един глас за Скай Уей. Бяхме там на сватба октомври и наистина залата събра 120 човека, вси1ки имаха видимост към младоженците, имаше достатъчно дансинг, храната беше вкусна и не сме имали проблеми с обслужването. От булката знам, че са и помогнали с украсата, тортата, поканите. А наистина градината изглежда добре smile Единствената причина, поради която не го взехме под внимание е, че скоро бяхме там на сватба и не искаме да се повтаряме blush
Активен
cvetomirahristova
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #111 -: февруари 08, 2012, 12:13:47 »

много се извинявам за така написаното от мен, явно не съм се изразила добре- кръглите маси, големия данскиг и вс. останало е идея за перфектната сватба. наясно съм, че това няма как да ми се получи. отказала съм се от въпросната форма на масите, почти съм загърбила идеята за церемония в градината и прочие. Просто искам да намеря място, което е приятно и да има достатъчно място за хората.
мился да погледна Диана 3 и Феста
 Лек и спорен ден на всички give_rose
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 08, 2012, 12:19:28 »

много се извинявам за така написаното от мен, явно не съм се изразила добре- кръглите маси, големия данскиг и вс. останало е идея за перфектната сватба. наясно съм, че това няма как да ми се получи. отказала съм се от въпросната форма на масите, почти съм загърбила идеята за церемония в градината и прочие. Просто искам да намеря място, което е приятно и да има достатъчно място за хората.

Ние ще бъдем в Диана 3, казаха ни че през лятото градинката отпред била много хубава..има и фонтанче. Единствения недастатък е че тавана е много нисъка и си е малко далечко- Дианабад все пак...иначе управителката е много готина/поне за сега- вес пак сватбата още не е минала/ готвят фанастично, ние ядохме там.... абе на мен лично ми хареса, но все пак съм малко или много притрастна, защото нашата сватба ще е там smile
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 08, 2012, 12:24:32 »

Аз най-доброжелателно попитах дали има такова място smile За съжаление булките в София нямаме кой знае какъв избор въпреки наистина многобройните ресторанти и места, на които принципно организират сватби. Желая ти успех в търсенето и наистина перфектната сватба. give_rose
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 08, 2012, 12:28:00 »

виж Парк хотел Витоша- има 160 седяши места , а има и тераса. комуникирали сме с мейли, харесаха ми като отношение, предлагаха ни комплименти, ама хвърли едно око на линка че съм забравила подробностите.. smile
http://www.vitoshaparkhotel.com/wedding.php?lang=bg&cntid=38
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #115 -: февруари 08, 2012, 13:08:51 »

cvetomirahristova,
Хотел "Берлин" е едно от мастата, което се доближава до подобни параметри.
« Последна редакция: февруари 08, 2012, 13:13:08 от DjNick Mc » Активен
Stasi_K
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #116 -: февруари 08, 2012, 13:55:51 »

Здравейте!

Севсем нова съм тук, но ми се иска да събера мнения за места, които мислим за нашата сватба.
Нямаме конкретна дата, но е нещо около края на Август, началото на Септември.

Гостите ще са около 150, а града - София.
Ще ми се да събера мнения около 3 места които са ни фаворити - Кемпински, Гранд Хотел София, Sky Way.
Мисля, да се въздаржим от използването на Сватбена агенция, а да обмислим офертите относно декорацията на самите ресторанти.

Другото което ми е интересно на този етап е - възможно ли е изнесена церемония в София, без да е нужно малдоженците да "полагат подпис" няколко дни преди самата церемония. Както и - дали може да се използват обществени места за тази цел. Например - мога ли да сключа брак с изнесен ритуал в Южния парк например или в двора на Историческия музей или нещо подобно.

Ще съм благодарна за всички мнения които получа smile

Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 08, 2012, 13:58:01 »

За изнесените ритуали има отделна тема. Прочети там, дискутирано е надълго и нашироко. Но с две думи - не може!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 08, 2012, 14:08:07 »

Здравейте!
Севсем нова съм тук, но ми се иска да събера мнения за места, които мислим за нашата сватба.
Гостите ще са около 150, а града - София.
Ще ми се да събера мнения около 3 места които са ни фаворити - Кемпински, Гранд Хотел София, Sky Way.
добре дошла, прочети назад по темата има дискутирани доста места, както и посочените от теб.
и ако нямаш дата в ритуалната си ангажирай, ако говорим за София, датите и часовете доста от тях са взети за лятото.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #119 -: февруари 08, 2012, 14:28:37 »

Здравейте!

Кемпински е хотела фаворит от посочените, поне според мен.
Изнесен ритуал можете да организирате кадето имате желание.
Относно подпис на място, предполагам, че ще се наложи подпис в съвета предварително, тъй като е забранено да се изнася книгата извън съвета.
« Последна редакция: февруари 08, 2012, 14:32:02 от DjNick Mc » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: