Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:25:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172433 пъти)

anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #75 -: февруари 01, 2012, 19:44:03 »

Момичета, ако някой от вас ще се жени в "Глория палас" до края на април тази година, моля да сподели.
иска ми се да видя украсата и подредбата на масите за някоя сватба (разбира се преди сватбата, докато ресторантът е още празен), за да събера идеи за моята.
Гледам напоследък не е хич модерен, сигурно заради смяната на управителката и цялостното западане на комплекса, но аз все пак избрах него поради много предимства и добри отзиви за обслужването.

Ако някой има пресни впечатления или ще има скоро,ще се радвам да чуя smile Не мога да измисля как да подредим масите така, че всички да виждат младоженците. Управителката е нова и макар и симпатична, не знае нищо и дори не се бе замислила за това- вариантът за подредба на масите включваше половината гости да са с гръб..
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 01, 2012, 20:54:09 »

на нас ни казаха в р-т България, че 120 човека може да се съберат само на долния етаж, особено ако масите не са кръгли

Така разбрах и аз. Ние искаме кръгли маси, а понеже са с голям диаметър се събират само 8 по 10 човека = 80 човека на ниво 1. Но от продълговатите мисля, че няма проблем да се съберат 110-120 човека...

Но ние нямаме проблеми да има хора и на ниво 2, защото няма хора с гръб, т.е. виждат дансинга и всичко останало. Там ще настаним малко по-далечната рода. Приятелите ни и близките роднини са долу. В началото и аз не възприех много идеята, но после като се замислих - какво пък, в крайна сметка не са в отделна зала, имат видимост към всичко и мисля че всичко ще мине чудесно  Bravo
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #77 -: февруари 01, 2012, 21:36:12 »

Ресторант "България" не притежава кръгли маси и е съвсем нормално да Ви убеди в "полезността" на правоъгълните маси. На Ниво 1 масите се редят от 20 години по един и същи начин. Същото е положението в ресторанта на "Санкт Петербург" - Пловдив. И в двата ресторанта масите от десетилетия са правоъгълни. Един сватбен съветник би ви информирал за състоянието на фонда от маси и техния вид. Ще спести следващите действия от страна на ресторанта, ако вие се съгласите с полезността на правоъгълните маси. Един път поддали на "съвет" следва ново предложение за нещо друго ,непрекъснато от управата на ресторанта.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 01, 2012, 21:39:52 »

Christy сигурна съм, че всичко ще е повече от страхотно! Пожелавам ти денят Ви да бъде вълшебен smile smile smile smile smile smile
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #79 -: февруари 01, 2012, 22:11:53 »

На нас не ни дадоха такава информация sad sad  Сега мисля да видя в Флаурс макар, че Милото не му се нрави много, но....то май нищо не му харесва... smile smile smile
спокойно и ние сме така...още нищо не сме си харесали напълно Wink всяко място си има някакви недостатъци, но в един момент ще решите какво е най-важно за вас  Offtopic
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 01, 2012, 23:16:43 »

Pachoran, моля те не се изказвай крайно неподготвен  blum Кръгли маси има - видях ги и украсени, видях ги и без покривки, достатъчно пъти ходихме до там вече. Просто са големи и се събират най-много 8 на първо ниво. Младоженската маса естествено е правоъгълна. Един сватбен агент може би би ме убедил, че от десетилетия масите са правоъгълни, но добре че се доверявам първо на себе си и на очите си  good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #81 -: февруари 02, 2012, 07:00:04 »

В моята практика нямам случай на сватба с кръгли маси там. Дори, ако им разгледаш сайта снимките за сватбени тържества са само с правоъгълни маси. Кръгли маси са слагани за събития с друг характер. Защо е така ? Технологията е такава, че при наличие на две сватби в един ден няма начин и време да бъдат подменени масите. По принцип там се правят средни и големи сватби ,балове и т.н.
 Преди да плюете потърсете мнението на сватбените агенции. Нека те изразят мнение. Като организираш нещо би трябвало да знаеш с какво разполага наистина ресторанта и какви са му възможностите.
 Не винаги това, което виждате, чувате или пипате е истина !
« Последна редакция: февруари 02, 2012, 08:05:35 от Pachoran » Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 02, 2012, 07:27:20 »

anna_karenina,
в този сайт видях доста снимки на подредба и украса на "Глория Палас",още миналата година,когато ние си търсехме ресторант:

http://sviatzadvama.com/gallery/
Радвам се,че са сменили управата там,защото занемаряването и ужасно лошото обслужване,ни отказа от него миналата година. Всички агенции и с няколко булки които познавах и говорих,бяха мн разочаровани от там. Ние затова се насочихме към " sky way".
Отпаднало ли е изискването,след 10часа вечерта,всички гости да се местят вътре,заради музиката?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #83 -: февруари 02, 2012, 07:47:53 »

В ресторант България бяхме на сватба около80 човека на долното ниво,където се слиза по стълбите. Наистина масите бяха правоъгълни, кръгли не знам дали биха побрали толкова хора.
Единственотно нещо, което ми хареса там, беше тортата, наистина беше вкусна.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #84 -: февруари 02, 2012, 10:45:52 »

Поствам 2 сайта с ресторанти за сватби още като подсказки:

http://www.svatbata.com/restaurants:%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F

http://restorantite.com/svatba/sofia

Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #85 -: февруари 02, 2012, 15:40:42 »

Отпаднало ли е изискването,след 10часа вечерта,всички гости да се местят вътре,заради музиката?

ellimink,

Нама как да отпадне. Това обстоятелство е за винаги !!!
« Последна редакция: февруари 02, 2012, 15:42:15 от DjNick Mc » Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #86 -: февруари 02, 2012, 15:55:43 »

Christy,
В ресторан България в основната зала често се ползват кръгли маси. Лично съм присъствал на няколко такива сватби с кръгли маси. Много добре се вързват на формата на залата и наистина изглеждат перфектно. Ако бройката на седящите места достигне 110-120 души, това до известна степен ограничава размера на дансинга, но не е фатално, така че ако имате желание за кръгли маси направете го !!!  good

Ето тук можете да се ориентирате когато е с кръгли маси.

http://www.newdjgroup.com/index.php/gallery/category/C158/P15/
http://www.newdjgroup.com/index.php/gallery/category/C158/P0/
« Последна редакция: февруари 02, 2012, 16:39:07 от DjNick Mc » Активен
Christy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 02, 2012, 16:07:52 »

DjNick Mc, много благодаря за снимковия материал  good Долу със сигурност ще са кръгли маси, това вече сме го уточнили, но от твоите снимки ми хареса идеята DJ-ят да е на втория етаж, защото ще може да сложим една кръгла маса в повече (може би де...). Искахме DJ-ят да има видимост към дансинга, за да се ориентира най-добре и мислехме да е на подиума, но сега виждам, че и на втория етаж даже ще е по-добре....  give_rose
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #88 -: февруари 02, 2012, 17:16:09 »

DjNick Mc, много благодаря за снимковия материал  good Долу със сигурност ще са кръгли маси, това вече сме го уточнили, но от твоите снимки ми хареса идеята DJ-ят да е на втория етаж, защото ще може да сложим една кръгла маса в повече (може би де...). Искахме DJ-ят да има видимост към дансинга, за да се ориентира най-добре и мислехме да е на подиума, но сега виждам, че и на втория етаж даже ще е по-добре....  give_rose

Christy,

В никакъв случай мястото на дж не е на втория етаж. Това че на тези сватба е там не е правилното решение.
Дж трябва да е максимално близко до събитията за да може да има контакт с гостите и младоженците. Не си монтирайте дж на втория етаж, защото това го отдалечава от събитията, затруднява достъпът на гостите и младоженците до него. а също така го натоварва и при воденето на ритуалите.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: февруари 02, 2012, 17:18:55 »

Christy,

В никакъв случай мястото на дж не е на втория етаж. Това че на тези сватба е там не е правилното решение.
Дж трябва да е максимално близко до събитията за да може да има контакт с гостите и младоженците. Не си монтирайте дж на втория етаж, защото това го отдалечава от събитията, затруднява достъпът на гостите и младоженците до него. а също така го натоварва и при воденето на ритуалите.

Хахахха, точно това си помислих 10 минути след като написах този пост, размислих така да се каже. Там ще е където си беше - на подума на първия етаж. Аз си знам, че първото ми решение, винаги е най-доброто! Благодаря ти за съвета още веднъж - поне потвърди мнението ми и ме измъкна от колебания  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: