Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:24:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8 (Прочетена 172566 пъти)
cvetomirahristova
Новак
Публикации: 18
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #105 -:
февруари 07, 2012, 19:52:33 »
първо искам да Ви благодаря за отговорите
ресторантите, в който бяхме: Панорама (Дондуков), Парк хотел Москвa, Silver house, Биляна, Inter view, Св. Валентин и My choise в Sky wey. ресторантите са- ок, но всеки си има недостатъци да бъде номинирам за моята сватба
, т.е. не остава място за дансинг или ресторанта е реновиран стол, супер кофти разположение в помещението и т.н. Винаги съм искала кръгли маси за гостите, градина, в която да протече церемонията, достатъчен дансиг (всеки да си покаже уменията хихихи), но явно това е равно на куверт над 60-70 лева.
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #106 -:
февруари 07, 2012, 20:26:16 »
Без да бъда критична, аз не се сещам за нито едно място в София, което да отговаря на всички тези условия накуп, независимо от цената.
Моля, ако някой се сети, тук и професионалистите са добре дошли да даде пример за реновирано място с добро разположение на помещението и градина /а не подобие на такава/, кръгли маси и място за дансинг, подходящо за сватба, т.е. да побира нормална бройка хора да речем 100, да няма проблеми с музиката.
Най-близкото, за което се сещам и не е в списъка, но беше в моя, е Интерпред, с уговорката, че там градина няма, има малък вътрешен двор.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #107 -:
февруари 07, 2012, 21:15:57 »
В София и околностите има само едно място отговарящо на условията - хотел Кемпински. Трябва да е спазено обаче и друго условие - наличен финасов ресурс и платежоспособност на младоженците. За друго място не се сещам и мисля, че няма. Градината на Кемпински е просто уникална.
Един съвет - разплагайте се според възможностите . Дори в мненията си бъдете реалистични.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #108 -:
февруари 07, 2012, 21:51:51 »
cvetomirahristova а вие за тези изисквания каква цена смятате че е разумно да заплатите? Питам просто от интерес, нищо лично.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #109 -:
февруари 07, 2012, 22:34:08 »
Не съм съм съгласна, мисля че залата в Sky Way отговаря изцяло на всичките ти изисквания. Нашата сватба беше от 100 човека,дансинг голям, кръгли маси,хората се вихреха.
Изнесеният ни рутуал беше в градината, със столчета и високи коктейлни маси за welcome drink.
Ще кажете няма прозорци- на вечерна сватба, не ви и трябват ,никои няма да седи и да надзърта зад пердетата или щорите какво става в градината,купонът ще е вътре. Нормално цената на куверта да не е 30-40 лв ,за това което предлагат.
Да не говорим, че там ни организираха сватбата от до. Украса, торта,бели калъфи и арки и всичко необходимо за този ден, на доста по различни цени от колкото сватбените агенции претендират, че са им необходими.
Качеството изисква компромис от страна на младоженците, ако ли не самите те правят компромис с него и " притъпяват " някои свои изисквания.
«
Последна редакция: февруари 07, 2012, 22:36:31 от ellimink
»
Активен
marina_kb
Ентусиаст
Публикации: 124
«
Отговор #110 -:
февруари 07, 2012, 23:19:12 »
и аз искам да дам още един глас за Скай Уей. Бяхме там на сватба октомври и наистина залата събра 120 човека, вси1ки имаха видимост към младоженците, имаше достатъчно дансинг, храната беше вкусна и не сме имали проблеми с обслужването. От булката знам, че са и помогнали с украсата, тортата, поканите. А наистина градината изглежда добре
Единствената причина, поради която не го взехме под внимание е, че скоро бяхме там на сватба и не искаме да се повтаряме
Активен
cvetomirahristova
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #111 -:
февруари 08, 2012, 12:13:47 »
много се извинявам за така написаното от мен, явно не съм се изразила добре- кръглите маси, големия данскиг и вс. останало е идея за перфектната сватба. наясно съм, че това няма как да ми се получи. отказала съм се от въпросната форма на масите, почти съм загърбила идеята за церемония в градината и прочие. Просто искам да намеря място, което е приятно и да има достатъчно място за хората.
мился да погледна Диана 3 и Феста
Лек и спорен ден на всички
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #112 -:
февруари 08, 2012, 12:19:28 »
Цитат на: cvetomirahristova в февруари 08, 2012, 12:13:47
много се извинявам за така написаното от мен, явно не съм се изразила добре- кръглите маси, големия данскиг и вс. останало е идея за перфектната сватба. наясно съм, че това няма как да ми се получи. отказала съм се от въпросната форма на масите, почти съм загърбила идеята за церемония в градината и прочие. Просто искам да намеря място, което е приятно и да има достатъчно място за хората.
Ние ще бъдем в Диана 3, казаха ни че през лятото градинката отпред била много хубава..има и фонтанче. Единствения недастатък е че тавана е много нисъка и си е малко далечко- Дианабад все пак...иначе управителката е много готина/поне за сега- вес пак сватбата още не е минала/ готвят фанастично, ние ядохме там.... абе на мен лично ми хареса, но все пак съм малко или много притрастна, защото нашата сватба ще е там
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #113 -:
февруари 08, 2012, 12:24:32 »
Аз най-доброжелателно попитах дали има такова място
За съжаление булките в София нямаме кой знае какъв избор въпреки наистина многобройните ресторанти и места, на които принципно организират сватби. Желая ти успех в търсенето и наистина перфектната сватба.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #114 -:
февруари 08, 2012, 12:28:00 »
Цитат на: cvetomirahristova в февруари 08, 2012, 12:13:47
виж Парк хотел Витоша- има 160 седяши места , а има и тераса. комуникирали сме с мейли, харесаха ми като отношение, предлагаха ни комплименти, ама хвърли едно око на линка че съм забравила подробностите..
http://www.vitoshaparkhotel.com/wedding.php?lang=bg&cntid=38
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #115 -:
февруари 08, 2012, 13:08:51 »
cvetomirahristova,
Хотел "Берлин" е едно от мастата, което се доближава до подобни параметри.
«
Последна редакция: февруари 08, 2012, 13:13:08 от DjNick Mc
»
Активен
Stasi_K
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #116 -:
февруари 08, 2012, 13:55:51 »
Здравейте!
Севсем нова съм тук, но ми се иска да събера мнения за места, които мислим за нашата сватба.
Нямаме конкретна дата, но е нещо около края на Август, началото на Септември.
Гостите ще са около 150, а града - София.
Ще ми се да събера мнения около 3 места които са ни фаворити - Кемпински, Гранд Хотел София, Sky Way.
Мисля, да се въздаржим от използването на Сватбена агенция, а да обмислим офертите относно декорацията на самите ресторанти.
Другото което ми е интересно на този етап е - възможно ли е изнесена церемония в София, без да е нужно малдоженците да "полагат подпис" няколко дни преди самата церемония. Както и - дали може да се използват обществени места за тази цел. Например - мога ли да сключа брак с изнесен ритуал в Южния парк например или в двора на Историческия музей или нещо подобно.
Ще съм благодарна за всички мнения които получа
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #117 -:
февруари 08, 2012, 13:58:01 »
За изнесените ритуали има отделна тема. Прочети там, дискутирано е надълго и нашироко. Но с две думи - не може!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #118 -:
февруари 08, 2012, 14:08:07 »
Цитат на: Stasi_K в февруари 08, 2012, 13:55:51
Здравейте!
Севсем нова съм тук, но ми се иска да събера мнения за места, които мислим за нашата сватба.
Гостите ще са около 150, а града - София.
Ще ми се да събера мнения около 3 места които са ни фаворити - Кемпински, Гранд Хотел София, Sky Way.
добре дошла, прочети назад по темата има дискутирани доста места, както и посочените от теб.
и ако нямаш дата в ритуалната си ангажирай, ако говорим за София, датите и часовете доста от тях са взети за лятото.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #119 -:
февруари 08, 2012, 14:28:37 »
Цитат на: Stasi_K в февруари 08, 2012, 13:55:51
Здравейте!
Кемпински е хотела фаворит от посочените, поне според мен.
Изнесен ритуал можете да организирате кадето имате желание.
Относно подпис на място, предполагам, че ще се наложи подпис в съвета предварително, тъй като е забранено да се изнася книгата извън съвета.
«
Последна редакция: февруари 08, 2012, 14:32:02 от DjNick Mc
»
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]