Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:54:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185407 пъти)
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #405 -:
март 10, 2012, 16:58:24 »
Цитат на: darina1980 в март 10, 2012, 16:51:00
Bishkotski - да, предложиха ми видеооператор, но исках да попитам вас, защото нямам време за срещи с всички, които си набележа. Ще работя до последно и времето ми е оскъдно. Спряла съм се на:
Мирела стуио
-
http://www.mirelavideofoto.com/
Красимир Ламбов
-
http://krasimirlambov.com/
Ангел Ненов
-
http://angelnenov.com/
Чакам мнения:)
От тези изброени имена ми е познато само това на Ангел Ненов и то като фотограф
. Той е един от наистина добрите в града, сериозен е, предполагам, че и за видео би се справил добре. Ако можеш да отделиш време да се срещнете, ще си прецениш вече и на самата среща дали мислите сходно за нещата и вдъхва ли ти доверие
.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Отг: Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #406 -:
март 10, 2012, 17:45:15 »
Цитат на: anelcka80 в март 10, 2012, 10:21:09
_Ezra_
за там трябва само вино да се носи, бокалът е от църквата, техен е и си остава там
благодаря и аз така разбрахо, но все пак да попитам
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #407 -:
март 10, 2012, 18:03:05 »
Цитат на: Bishkotski в март 10, 2012, 16:58:24
От тези изброени имена ми е познато само това на Ангел Ненов и то като фотограф
. Той е един от наистина добрите в града, сериозен е, предполагам, че и за видео би се справил добре. Ако можеш да отделиш време да се срещнете, ще си прецениш вече и на самата среща дали мислите сходно за нещата и вдъхва ли ти доверие
.
Ангел Ненов не е само фотограф
Той прави прекрасни филми, далече не само сватбени. Все пак е преподавател и по фотография, и по операторско майсторство
Но
Bishkotski
е права -вижте се с няколко човека и изберете не само на кого харесвате начина на работа, а и дали си допадате като хора.
«
Последна редакция: март 10, 2012, 18:06:04 от michelle
»
Активен
sirenia
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #408 -:
март 10, 2012, 18:38:16 »
Здравейте
При нас фотографите вече са избрани..това поне отпада като ангажимент
За Ангел Ненов и аз съм чувала добри отзиви, за останалите изброени, не знам.
Иначе днес най-накрая избрах окончателно ресторант...обиколих, Димят, Сезони, Хоризонт, Графити и отново Одесос и в крайна сметка избрахме него. Хоризонт ми се стори супер студен и некомфортен, Сезони твърде малък, Графити..в интерес на истината много хубава зала, но доста голяма, едва ще я запълним на половина, но за сватби към 200 човека и отгоре е идеално, Димят не ни харесва подари лични съображения. Ресторант "Варна" от друга страна не е никак лош..на пъпа на центъра, решава проблема с пиенето и транспорта, много изгодни оферти, без проблем за музика, без такси за алкохол, топъл... заради кафявите нюанси в които е, без нужда от голяма украса, готвят вкусно. Единственото, което ме спираше за там първият път бяха колоните, но пред останалите ресторанти които видях (говоря за Варна)..сега това не ми се вижда толкова голям проблем.
И така..тази седмица ще капарираме, много се радвам
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #409 -:
март 10, 2012, 19:04:05 »
sirenia
много се радвам за вас, още едно нещо отмятате
Пожелавам ви много весело там да празнувате там!!!
darina1980
може би не трябва да правя реклама, тъй като си махнах вече снимките от фотоалбума ми, но не мога да не споделя- ние бяхме наели Ангел Ненов, и останахме много очаровани и възхитени. Ако държиш ще кача пак няколко в албума за да разгледаш
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #410 -:
март 10, 2012, 19:16:46 »
anelcka80, ние ходихме в дома на Ненов да ни показва снимки и видео и много ми харесаха
той ще ни снима
както при вас
Активен
darina1980
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #411 -:
март 10, 2012, 20:25:27 »
Момичета, спряла съм се на Красимир Ламбов и Ангел Ненов. Съгласна съм, че Ангел Ненов е от много години на пазара, но гледайки видеата в сайтовте им, мога да кажа, че неговите не ми допадат толкова, а и той в момента е фотограф по-скоро и ще ми изпрати видеооператор, с който работи. Затова първо се свързах с Красимир Ламбов. Клиповете му ми харесаха страшно много. Утре се уговорихме за среща и после ще споделя впечатления. А в понеделник ще се свържа и с Ангел Ненов-виждам в сайта му, че е свободен.
«
Последна редакция: март 11, 2012, 02:24:42 от darina1980
»
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #412 -:
март 10, 2012, 20:39:07 »
darina1980
съгластна съм, аз поглед имам само върху работата му като фотограф, а не като оператор...
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #413 -:
март 11, 2012, 13:12:12 »
Цитат на: kristinass в март 09, 2012, 15:10:09
Само да споделя, че и аз бях на пробен при Виктория от Make up Pro - Varna и съм страшно доволна от момичето и ще ви разкажа как мина при мен: малко бях объркана в началото какъв грим искам на моя сватбен ден и тя подходи много професионално - веднага ме предразположи, като сподели и нейното виждане. Решихме какво искаме долу горе да се получи и през цялото време работи с такъв финес - все едно рисува върху лицето ми, сякаш бях някаква много специална картина. Страшно се харесах след това - нямах капилярче, пъпчица - нищо и в същото време изглеждах много естествено. Нямаше никаква разлика между тена на лицето ми и деколтето ( по деколтето имам дребни капилярчета,които също ми ги заличи много дискретно) или пък да ми стои все едно съм си залепила друго лице върху моето - всичко бе толкова премерено и в същото време подчертано. Дори нямам търпение да идва следващия празник и пак да отида при нея.
Успех и на всички в търсенето на гримьор
И аз качвам снимка от пробния при Вики, тъй като вече имам снимки
Модератор:Снимката е премахната по молба на потребителя!
«
Последна редакция: май 08, 2012, 08:26:34 от gucci
»
Активен
darina1980
Ентусиаст
«
Отговор #414 -:
март 11, 2012, 17:34:28 »
Изглеждаш прекрасно! Харесва ми грима.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #415 -:
март 11, 2012, 20:38:21 »
Да наистина е много добре грима
Явно доста смут внесох с моя пост, за което се извинявам.
И аз се харесвам на снимките с грима на Вики, но на живо не мога да се възприема. А вчера бях при Кристина - много бързо, точно и премерено работи. Харесах се, но пък на снимки ми изглеждаше леко по-семпло
Сега не знам въобще какво да правя....искам нещо по средата. Надявам се, че с нея ще намерим нужния баланс.
Като оставим това на страна, вчера следобед хвърлихме по един поглед на мъжките костюми в моловете.
Харесахме един, обаче панталоните им бяха свити надолу и изглеждаше като в потури
Основно това, което видяхме бяха или едни много бляскави и смели костюми за младежите или обикновени ежедневни. Надеждите са ми в магазините из центъра. Ще го пращам милото през седмицата да хвърли по един поглед, че е по-свободен от мен и ако си хареса нещо да го видим уикенда.
Някой да има впечатления от мъжката мода и да препоръча магазин с хубави модели?
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #416 -:
март 11, 2012, 21:06:25 »
Аз вече бях писала за магазина, от който бяхме взели костюма на мъжа ми. На адвокатската градинка се намира, магазин Крис, специализиран за официална мъжка мода. Ние останахме много доволни, като цени- мога да кажа евтини. Минете задължително, преди да тръгнете по скъпите магазини
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #417 -:
март 11, 2012, 21:45:20 »
Аз взех да се чудя за този грим-на мен ми се вижда доста тежък и изкуствен ...
Активен
darina1980
Ентусиаст
«
Отговор #418 -:
март 11, 2012, 23:30:25 »
Ихааааа, имаме си видеооператоооооооооооооооооор:)!
Не очаквах, че чааак толкова бързо ще си харесаме видеооператор, а и да е свободен. Добре, че датата ни 28.04. не е от най-желаните. А аз много, ама много рядко се впечатлявам от нещо от пръв поглед. Както ви писах, днес беше срещата ни с Красимир Ламбов. Ами какво да ви кажа - за да не правя реклама, ще бъда по-скромна в изказването си. Но съм сигурна, че това е нашия човек за видеозаснемане, таланта си личи от това, което ни презентира. И така ме е яд, че не бяхме се подготвили с капаро, но утре мъжа ми ще се заеме с това. Е, нали все пак щяхме да се свържем и с Ангел Ненов и не очаквах, че ще вземем решение веднага.
Радвам се, че реших да потърся във форумите - ейй, всичко знаете:), кое е добро, кое не.
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #419 -:
март 11, 2012, 23:47:01 »
Момичета,
поръчахте ли си вече поканите?
Малко хелп ми трябва с избора им, защото на списъка взе да му се вижда края ... Та някакви идеи освен каталога на Такрида, например други такива или нещо което може да се изработи - а не да се поръча 1:1 по каталог ...
«
Последна редакция: март 11, 2012, 23:50:49 от kristinass
»
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]