Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:45:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185466 пъти)
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #390 -:
март 09, 2012, 10:49:33 »
kristinass как изглежда оувъртайма при вас във вила Марциана, това 15 лв./на човек на час верно ли е? И какво още можеш да кажеш за балната зала Ермитаж. На мен ми предстоят срещи другата седмица и ще дам конкретно мнение
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #391 -:
март 09, 2012, 11:03:06 »
Момичета извинявам се че се включвам с
,но има размяна на подаръци за Великден.
ето и линк към темата
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31435.new.html#new
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #392 -:
март 09, 2012, 11:05:36 »
Здравей,
sirenia
За Сезони да ти кажа за 14-ти февруари бяхме там и аз лично съм очарована от обслужването, обстановката и храната. Не съм сигурна обаче, че е особено подходящ за сватбени тържества, защото е разделено на зали и едната от тях (зала зима) е на долния етаж (пак зависи за колко души - ако е по-малка сватба, може и да се получи не знам
). Съветвам те да отидеш на място да погледнеш обстановката
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #393 -:
март 09, 2012, 15:10:09 »
За оувър-а на Марциана -след 5-я час се заплаща на човек от персонала, който е останал да ви обслужва
Колкото до Мелия - била съм на сватба там - балната зала е красива и ни събра (Мисля че бяхме над 100 души) . Единственото нещо в нея което НЕ ми хареса е че има един дървен подиум ( дансинга) на който се препъваш на места от лайсните) - това е единствения недостатък поне по мое лично мнение ). Храната беше вкусна, обслужването супер - както си му е реда за 5 звезди. Смятам, че е добро решение, ако искате да не излизате много от Варна. Куверта им стъпва на около 60 лв с украсата, но доколкото знам имат различни пакети и така. Най - добре ще е да отправиш точно запитване. Но на мен лично ми хареса, нямахме проблеми с персонала, купона стана як и си изкарахме супер !
Само да споделя, че и аз бях на пробен при Виктория от Make up Pro - Varna и съм страшно доволна от момичето и ще ви разкажа как мина при мен: малко бях объркана в началото какъв грим искам на моя сватбен ден и тя подходи много професионално - веднага ме предразположи, като сподели и нейното виждане. Решихме какво искаме долу горе да се получи и през цялото време работи с такъв финес - все едно рисува върху лицето ми, сякаш бях някаква много специална картина. Страшно се харесах след това - нямах капилярче, пъпчица - нищо и в същото време изглеждах много естествено. Нямаше никаква разлика между тена на лицето ми и деколтето ( по деколтето имам дребни капилярчета,които също ми ги заличи много дискретно) или пък да ми стои все едно съм си залепила друго лице върху моето - всичко бе толкова премерено и в същото време подчертано. Дори нямам търпение да идва следващия празник и пак да отида при нея.
Успех и на всички в търсенето на гримьор
«
Последна редакция: март 09, 2012, 16:04:24 от kristinass
»
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #394 -:
март 09, 2012, 23:06:17 »
Цитат на: kashmir в март 08, 2012, 14:12:39
Ще контактна и Романтика, благодаря! Иначе комбинацията Галата+стълби ми навява едни спомени...
Опитвам се да ти пусна лична бележка във връзка със запитването ти, но ти е пълна кутията.
Активен
sirenia
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #395 -:
март 10, 2012, 00:52:56 »
Мерси, относто информацията за Сезони - утре ще отида да го погледна
zp_70
, вие на Марциана ли ще бъдете? Разкошно място наистина...ако не ме беше бъзе за времето нямаше да се колебая...но просто уговорки с Емо Чулаков не могат да се правят:))) Права си, че лятото доста се поизтегли...вие на коя дата сте?
Утре официално ще гледам ресторанти за последно...ужасно много ми писна и взе да ме натоварва тая работа...стискайте палци нещо да ми хареса
Активен
darina1980
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #396 -:
март 10, 2012, 03:43:48 »
Помогнете ми, моля!
Сватбата ми е на 28.04. и имам нужда спешно от видеооператор. Бяхме решили да нямаме, но в последния момент променихме решението си. Такава подготвка, такова чакане, такива детайли и най-накрая да не бъде заснето всичко това. Просто се бях оставила да ми повлияят:(. Дано успея да намеря добър видеооператор - помагайте момичета:). Аз започвам да търя...
«
Последна редакция: март 10, 2012, 05:17:42 от darina1980
»
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #397 -:
март 10, 2012, 07:38:01 »
да попитам-за св.атанасий трябва ли да се купува бокал, защ. помня че на сватбата на кака ми нямаше т.е те май си имат от църквата
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #398 -:
март 10, 2012, 10:21:09 »
_Ezra_
за там трябва само вино да се носи, бокалът е от църквата, техен е и си остава там
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #399 -:
март 10, 2012, 12:49:30 »
Цитат на: darina1980 в март 10, 2012, 03:43:48
Помогнете ми, моля!
Сватбата ми е на 28.04. и имам нужда спешно от видеооператор. Бяхме решили да нямаме, но в последния момент променихме решението си...
Дарина, здравей! Опитах се да ти пиша на лични, но ти е препълнена кутията. Пиши ми, мисля, че ще мога да ти помогна!
Активен
slavinasss
Новак
«
Отговор #400 -:
март 10, 2012, 13:15:36 »
Здравейте момичета,
един глас и от мен за гримьорката Вики от Make up pro. За първи път отидох при нея на 14ти февруари, за да направим пробен грим за сватбата и останах изключително очарована от отношението и от работата и. Пита за всичко, когато се двоумях ми предлагаше варианти. Естествено за 8ми март въобще не се подвоумих при кого да отида. Снимката е от 8ми март, че нямам тази от пробния грим -естествено грима е малко по-силен, че е вечерен. Препоръчвам я с две ръце на всички, които още се чудят на кого да се доверят. Пък и човек трябва да пробва. Вики изпипва всичко в детайли и направо рисува върху лицето.
IMG_3557_1new.JPG
(52.53 KB, 600x900 - видяно 262 пъти.)
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #401 -:
март 10, 2012, 16:07:46 »
Момичета, видях, че имаше питане за
сватбени фотографи
, освен най-известните, и в тази връзка искам да спомена един млад, но според мен доста талантлив човек Цанислав Христов, ето тук има снимки негови:
https://www.facebook.com/TsanislavHristov/photos
(не знам дали досега е ставало дума за него).
Darina1980
, добре сте решили да имате и видео, според мен има шанс да намерите, фотографите, които сте наели нямат ли предложение ? Обикновено се знаят и работят заедно, поне на нашата сватба имаше подобна спешна ситуация (даже много по-спешна) и фотографите ни - Ка студио, съдействаха нещата да се наредят. Успех и на теб
.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #402 -:
март 10, 2012, 16:37:42 »
slavinasss, изглеждаш страхотно!!! Много свежи цветове, гримът е страхотен! Поздравявам те, че си качила снимка - така думите ти се доказват
А и ти си красиво момиче
Sirenia, на мен много ми тежеше също избора на ресторант, така че стискам палци, ще чакаме да пишеш на кой си се спряла
Активен
darina1980
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #403 -:
март 10, 2012, 16:51:00 »
Bishkotski - да, предложиха ми видеооператор, но исках да попитам вас, защото нямам време за срещи с всички, които си набележа. Ще работя до последно и времето ми е оскъдно. Спряла съм се на:
Мирела стуио
-
http://www.mirelavideofoto.com/
Красимир Ламбов
-
http://krasimirlambov.com/
Ангел Ненов
-
http://angelnenov.com/
Чакам мнения:)
Активен
EJ
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #404 -:
март 10, 2012, 16:51:07 »
Цитат на: Princess_of_the_Dawn в март 09, 2012, 23:06:17
Опитвам се да ти пусна лична бележка във връзка със запитването ти, но ти е пълна кутията.
Да, имах цяло 1 съобщение!
Благодаря предварително!
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28