Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 03:37:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Отдушник! част 2
Страници:
1
...
41
42
[
43
]
44
45
...
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Отдушник! част 2 (Прочетена 303722 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Отдушник! част 2
«
Отговор #630 -:
юни 09, 2016, 08:04:05 »
Ами какво да ти кажа - кураж
Ще се случат нещата, но не когато преритваш за тях ами когато му дойде времето. Никога не съм правила тест на толкова малко закъснение за да не се филмирам излишно. Понякога човек колкото по-малко знае за плановете на съдбата за него, толкова по-добре! Продължавайте
без да мислите кога ще стане. Отбивай се по-често. Вчера питах за теб в месечната.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #631 -:
юни 09, 2016, 08:12:25 »
Еми точно, че въобще не го мислех, а се случи
Странна работа, все си мислех, че е невъзможно да не го мислиш и да стане..
Пропуснах да кажа, че се усъмних и заради розовеещо зацапване, което ту се появяваше, ту нямаше и следа от него.. Даже към 30ти ден си сложих превръзка и си чаках.. И като 2-3 дни нямаше нищо, а като се изтрия розово.. Се усъмних и викам я да видим, какво ще излезе.. Добре е, че успяхме да я засечем, та да си знам и да приемам дуфастон при следващ + тест веднага..
Голям съм дебил и винаги гледам положителното да извлека, пък ще видим до къде ще изкарам с този си оптимизъм
Активен
Feribotka
«
Отговор #632 -:
юни 09, 2016, 08:15:30 »
Аз за пръв път чувам за подобен тип бременност...честно да ти кажа така като залипсва за по-дълго и се усъмних, явно е имало защо
Съжалявам за това, което сте преживели, стискам ви палци и следващия път и аз те съветвам да изчакаш малко повече преди да кажеш на бъдещите баби
Хубаво е, че си положителна и ти се е избистрил бързо ума
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #633 -:
юни 09, 2016, 08:22:26 »
Тони
, всичко ще се нареди, ти си го знаеш, де, ама и аз да кажа
Най-важното е, че си го приела и си продължаваш смело и борбено напред! И когато мечтата стане реалност, тогава ще е точният момент, сега явно е било още рано.
Цитат на: alexandrova_90 в юни 09, 2016, 08:12:25
Голям съм дебил и винаги гледам положителното да извлека, пък ще видим до къде ще изкарам с този си оптимизъм
Оптимизмът винаги е за добре! Светът е пълен с песимизъм, не бива да му помагаме да върви в тази посока.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #634 -:
юни 09, 2016, 08:40:48 »
Силно гуш и от мен
Илиян как е, мъжете по- трудно се съвземат след подобни сътресения.
Ако ти олеква, споделяй радости, болка и надежда и не се притеснявай, че предизвикваш Съдбата
Емоциите, независимо какви са, трябва да излизат навън, аз поне така мисля.
Изглеждаш чудесно на последните снимки с червените маратонки
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #635 -:
юни 09, 2016, 08:50:26 »
Свекс, наистина Илиян го прие по-трудно.. Както винаги си права и уцели в 10ката! Посъвзе се, ама още му е скапано... Ще мине
Майка ми, обаче води класацията по най-тежко преживяване.. Като я видях във вторник, цялата подпухнала и като ме видя хоп и се разререва.. Тя в събота е имала много гаден сън.. Сънувала, че съм родила и са пред болницата с някакви циганки и лелята на Илиян, която крещяла, че бебето е болно и не го иска.. Някакви такива и според мен от там се е напрегнала яко.. Другият път на никой
Те не могат да се съвземат, сега трябва да мисля и тях да свестявам хаха
Аз бях на фирмена екскурзия до ВРАЦА и региона във вторник.. От там са снимките.. Та, трябваше да се изживявам като екскурзовод и да зареждам 40 човека с положителна енергия, когато и аз имах нужда от нея.. Ама както казва една приятелка, аз съм на този свят да давам на хората хубави емоции и се събрах, успявайки да ги забавлявам цял ден по микрофона в автобуса
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #636 -:
юни 09, 2016, 09:11:50 »
Тони
, силни прегръдки и от мен! Просто сега знам защо толкова те харесвам-браво за положителната енергия и силата. Сигурна съм,че ще се случат нещата и то скоро и аз те заподозрях щом спря да се появяваш активно.
Честно казано и аз като теб всичко си казвах на майка,ама сега установявам,че не е много добра идея. Силно стиснати палци всичко скоро да се нареди.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #637 -:
юни 09, 2016, 09:17:00 »
Toni
,
И аз вярвам, че сте на прав път и виж доста бързо се постигнаха много резултати.Хубаво е да си поплачеш и после с нови сили и вяра, че всичко ще е наред.
Както го чувставаш, така прави за родата.Аз след първия аборт на майка ми казах в 5-я месец, така го чувставах.
Много прегръдки.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #638 -:
юни 09, 2016, 09:31:27 »
Тони
, сигурна съм, че успехът е съвсем близо. Още повече, че полагате усилия и те няма да са напразни. Гледай все така положително и всичко ще се нареди. Нали и ти вярваше в съдбата?! Ами бъди сигурна, че ти е подготвила нещо повече от прекрасно.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #639 -:
юни 09, 2016, 09:34:54 »
Тони, съжалявам за това, през което минавате
Важното е, че сте намерили правилния път и със сигурност ще имате нов положителен резултат!
Пожелавам ти следващите 2 чертички да са пухкав бебок след 9 месеца
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #640 -:
юни 09, 2016, 09:38:23 »
Благодаря за подкрепата, момичета
Рони,
симпатиите са взаимни! Трябва да наваксам със сватбената ти тема, че не остана
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #641 -:
юни 09, 2016, 16:14:02 »
Ох Миличка!!! Обичам те да знаеш... Ще си те нагушкам в неделя
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #642 -:
юни 09, 2016, 17:07:46 »
Сладка Тони,вчера си мислих много за теб и исках да ти пиша във Фейс да видя как си (Фани ме подсети в месечната),но си казах: Сега ,ако е станало нещо (хубаво) хич няма да и е до моите дрънканици,та си замълчах.Съжалявам за случилото се,но както самата каза,извличайте положителното от ситуацията,на прав път сте,а резултатът е много, много близо.
Една майка винаги изживява много тежко всичко случващо се с дъщеря и.Аз вече им спестявам много неща,като гледам как се измъчва.Но такова е майчиното сърце,винаги свито и от радост и от мъка.Сега ,като и ти си по-спокойна и тя ще се успокои и нека сълзите от тук нататък са само от радост.
Аз съм изчислила,че вие с Надето сега сте наред да ни избомбите,като гледам вървим по двойки.Тъй,че скоро ще си пишем в друга тема,,,,,много целувки и гушки
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151
«
Отговор #643 -:
юни 09, 2016, 17:38:42 »
Тони, ето и аз да те окуража! Така е било писано, както се казва макар и да е кофти. Ние сме пример на семейство, което е чакало бебе 2 години. Точно мислехме да си дойдем след сватбата и да започнем изследвания. Даже личния лекар ни беше казал да отиде първо мм, че при мъжете изследването е лесно Сватбата беше август,а аз една седмица преди това разбрах, че съм бременна.
Имахме съмнения за проблем от страна на мм, защото брат му има проблеми.
Но както виждаш напълно естествено и без никаква помощ имаме дете. Някой път без особени репрудуктивни проблеми просто не се получава, но един ден и това става.
Тук във форума съм чела за много момичета с някакеи проблеми и после всички вече са мами!!!
Много позитивно звучиш и това, че сега се е случило така само може да ти подсказва, че има надежда и ще бъдеш мама!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #644 -:
юни 09, 2016, 17:42:35 »
Тони, миличка сега прочетох. Съжалявам, че така се е случило. Но за мен е добър знак, според моите скромни наблюдения така организмът се подготвя за истинското чудо, което много скоро ще ви се случи.
И не бързай с тези тестове, ако нямаш медицинска причина да знаеш твърде рано!
Активен
Страници:
1
...
41
42
[
43
]
44
45
...