Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:33:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215164 пъти)

borana_g
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #165 -: февруари 18, 2011, 08:10:07 »

Новотел Пловдив го мислим като вариант, но там нощувката е доста скъпа. Има ли хора на които сватбата им е била в сватбен дом Водолей по пътя за Асеновград и как е там? Доволни, недоволни? Събирам отзиви smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 20, 2011, 13:30:52 »

Новотел Пловдив го мислим като вариант, но там нощувката е доста скъпа. Има ли хора на които сватбата им е била в сватбен дом Водолей по пътя за Асеновград и как е там? Доволни, недоволни? Събирам отзиви smile
Водолей е много красиво,но аз не знам да имат хотелска част. Иначе е просто уникално като обстановка и вътре и вън. Цените са нормални и  само хубави отзиви съм чувала за там като кухня и обслужване. За транспорт също трябва да помислите.  good
Активен
Nevenche
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #167 -: февруари 20, 2011, 18:02:40 »

Здравейте на всички, нова съм във форума и много Ви моля за малко пмощ. Имам нужда от мнение за провеждането н сватба в гр. Кърджали, в ресторант Маказа (той всъщност е малко извън града). Никъде в нета не мога да прочета мнения, а ми се иска преди да капарираме да имам някакви отзиви. Сватбата ще е за около 80 човека. Приемам и съвет за хубав ресторант в района. Предварително благодаря за вниманието и помощта.
Активен
buburina
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #168 -: февруари 20, 2011, 18:34:47 »

Здравейте и от мен. Аз съм нова в сайта. Последните дни разгледах доста теми и дискусии във форума и най-накрая се реших да пиша и да попитам нещо. Предвид факта че съм съвсем отскоро бъдеща булка  yahoo, можете да си представите колко много въпроси изникват. Един от основните е в кой ресторант ще празнуваме. За сега сме планували около 150-160 гости и съответно много от ресторантите за които четох отпадат, защото са твърде малки. За куверт си представяме сума до около 50 лв. Проблемът при нас основно е че живеем в момента в Германия, но сватбата ще бъде в София и за сега информацията ни е предимно от интернет. Спрели сме се на хотел Централ Форум (който е и нашият фаворит, тъй като живеем в този район), варианти са освен това Родина и Парк хотел Москва.
Исках да попитам, дали някой има лични впечатления от ресторантите на тези хотели ( в сайтовете няма почти никаква информация), и актуални сватбени пакети и цени. Ще съм благодарна за всякаква информация Wink
Активен
ssvetlanaa
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #169 -: февруари 21, 2011, 15:01:42 »

И аз се включвам с въпрос.Колебаем се между Скай Уей,Панорамата на Дондуков и хотел Акорд.Моята сватба ще е 100-110 човека и ще е юли месец.Някой ако има наблюдения да каже,че трябва бързо да решавам...   
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #170 -: февруари 21, 2011, 16:40:55 »

Здравейте и от мен. Аз съм нова в сайта. Последните дни разгледах доста теми и дискусии във форума и най-накрая се реших да пиша и да попитам нещо. Предвид факта че съм съвсем отскоро бъдеща булка  yahoo, можете да си представите колко много въпроси изникват. Един от основните е в кой ресторант ще празнуваме. За сега сме планували около 150-160 гости и съответно много от ресторантите за които четох отпадат, защото са твърде малки. За куверт си представяме сума до около 50 лв. Проблемът при нас основно е че живеем в момента в Германия, но сватбата ще бъде в София и за сега информацията ни е предимно от интернет. Спрели сме се на хотел Централ Форум (който е и нашият фаворит, тъй като живеем в този район), варианти са освен това Родина и Парк хотел Москва.
Исках да попитам, дали някой има лични впечатления от ресторантите на тези хотели ( в сайтовете няма почти никаква информация), и актуални сватбени пакети и цени. Ще съм благодарна за всякаква информация Wink

За татъв брой гости "Централ Форум" не е това което ви трябва
Активен
buburina
Новак
*

« Отговор #171 -: февруари 22, 2011, 09:32:25 »

Защо мислиш, че Централ Форум не е добър избор? На страницата на хотела пише че ресторанта е за около 200 госта???
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #172 -: февруари 22, 2011, 10:37:16 »

Сигурно може да събере и 200 души но над 120-130 души хората се настаняват и в третата зала, където гостите се чувстват доста изолирани от събитията в основната зала. От третата зала към основната няма портал а една обикновена врата.
Може всички гости да се съберат и в основната и първата зала но при 150-160 души, става като в дядовата ръкавичка а това автоматично намалява и дансинга.
Това е мое мнение, не го налагам просто споделям моето виждане.
« Последна редакция: февруари 22, 2011, 10:55:33 от DjNick Mc » Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 22, 2011, 18:07:05 »

Подкрепям DjNick Mc! good Мои приятели са били скоро на сватба там и казват, че все едно са си били сами една групичка от 30тина човека и не са разбрали, че са на сватба. nea
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #174 -: февруари 22, 2011, 21:10:56 »

В Парк-хотел Москва сме били на сватба в панорамния ресторант и е било хубаво и весело, има видимост за дансинг. За капацитета не съм сигурна дали ще е ок за 150-160 човека, тогава гостите бяха 120 макс, ако са повече, ще са в началото на ресторанта, но от там няма видимост до дансинга.
За цени най-добре да питате директно по избраните места.

В Централ форум също сме били на сватба с гости около 90 човека и това беше ок като плътност маси и хора за залата и имаше достатъчно място за дансинг. Повече хора в основната зала ще е претъпкано, иначе отивате на вариант две зали.

Ние все още сме в търсене на място за нашата сватба, която искаме да бъде на открито - градина или басейн и по възможност извън София. За София имаме един вариант за открито, но датите доста бързо се изчерпват докато оглеждаме други места и може и без този вариант да останем накрая. Та да споделя, бяхме харесали "Св.Екатерина" в Рибарица, дори ни беше твърд фаворит до мига, в който не ни отказаха парти на тревната площ. Ако някой е ок с дестинацията, хотела е хубав, ресторанта също, често имат сватби.

Сега мислим вариант Долна Баня - комплекс "Природа" и комплекс "Кедъра". Ако някой има отзиви за тези места? Също и "Орлова скала", с.Лопян? Ако някой може да се сети за друго место да помогне?!?!      GROAN GROAN GROAN

За тези, които също търсят близо до София, вариант е и "Риу Правец"  good
« Последна редакция: февруари 22, 2011, 21:24:38 от КатиНка » Активен
buburina
Новак
*

« Отговор #175 -: февруари 22, 2011, 22:11:59 »

Благодаря за отговорите! За това питахме за лични впечатления, защото реална представа от сайтовете на ресторантите не може да се добие - естествено, че всеки ресторант давайки капацитет, дава максималният такъв. Че може да е тясно или част от гостите да са по-изолирани от събитието не знам доколко съобразяват.. Били сме на сватба, където част от гостите бяха в подобна втора зала и макар да беше свързана с голям портал към основната зала, изглеждаше сякаш гостите там са много отделени от центъра на случващото се.. така или иначе ще трябва да видим на място кое как изглежда..

В Парк-хотел Москва сме били на сватба в панорамния ресторант и е било хубаво и весело, има видимост за дансинг. За капацитета не съм сигурна дали ще е ок за 150-160 човека, тогава гостите бяха 120 макс, ако са повече, ще са в началото на ресторанта, но от там няма видимост до дансинга.
За цени най-добре да питате директно по избраните места.

Ами за съжаление за Панорамния ще сме много като че ли, мисля 120 човека дават максимален капацитет, така че там вариантът е само р. Москва..

Активен
Ellito
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 22, 2011, 23:33:03 »

"Панорама" на парк-хотел Москва е мъничък за повече от 120 човека, но съм била на сватба в големият ресторант там , който мисля че е с доста голям капацитет около 300 (не гарантирам но наистина събира много повече от 150) и беше добър за голяма сватба. Ние бяхме мисля 200 човека и масите не бяха на гъсто и имаше голям дансинг.Предполагам и ценово не се различава много от "Панорамата"(който мога да коментирам). Храната беше доста добра и обслужването беше на ниво.  smile
Активен
Mihaela31781
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #177 -: февруари 23, 2011, 07:29:41 »

Здравейте,
ние също си търсим ресторант в Пловдив. Чета форумите тук, но все още не мога да сабера достатачно информация. Много е трудно да се избере ресторант, остобенно от дистанция.
Затова исках да попитам всички ако някой има повече информация за ресторанти в Пловдив, нека пише, ще ни е в много помощ.
Чувам добри неща за Джия Бийч, като удобство и добри цени.
Семейни приятели споменаха Марица и Ст.Петербург, но нямаме конкретна информация какво предлагат или как изглежда залата.
Затова се обръщам към всички които имат повече опит в тази сфера! Помощ!!  pardon
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #178 -: февруари 23, 2011, 09:49:45 »

Mihaela31781, изборът на ресторант зависи от доста неща, които е добре първо да споделиш с нас, за да можем да бъдем по-конкретни с помощта smile. Като начало - колко човека мислите да поканите на сватбата, коя е датата ви (за лятото и началото на есента вече започват да се позапълват ресторантите), дали желаете да е сватба на открито или закрито - т.е. с градина или без, с хотелска част към ресторанта (за гости, неживеещи в Плд) или без... това са първите въпроси, които ми идват наум.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 23, 2011, 10:18:40 »

Mihaela, намери време и влез в темата на пловдивските булки, там ще намериш подробни описания и цени на всички ресторанти (плюсове и минуси), но е хубаво да изчетеш темата от начало до край, за да добиеш представа, както към днешна дата, така и от булки, които вече са празнували сватбения си ден в конкретен ресторант! За Джия Бийч има много изписано, ако не се лъжа беше и в черния списък на ресторанти, но има и добри отзиви- най-големия проблем там е управителката, която налага всичко (ди джея задължително е техния, също и украсата, която общо взето е в два/ три варианта и всички сватби, проведени там са с една и съща украса sad другият минус е, че не може да се удължава времето за оставане, най-късно до 1 часа, ако е вечерна сватбата и след това трябва да напуснете sad ), за всички останали ресторанти в Пловдив можеш освен прочетеното във форума, да разгледаш снимки от сайтовете им или от сватбените албуми на булки smile това е, с което на първо време можем да ти помогнем. Успех!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: