Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 11:59:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6 (Прочетена 215281 пъти)
borana_g
Регистриран
Публикации: 5
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
Отговор #165 -:
февруари 18, 2011, 08:10:07 »
Новотел Пловдив го мислим като вариант, но там нощувката е доста скъпа. Има ли хора на които сватбата им е била в сватбен дом Водолей по пътя за Асеновград и как е там? Доволни, недоволни? Събирам отзиви
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #166 -:
февруари 20, 2011, 13:30:52 »
Цитат на: borana_g в февруари 18, 2011, 08:10:07
Новотел Пловдив го мислим като вариант, но там нощувката е доста скъпа. Има ли хора на които сватбата им е била в сватбен дом Водолей по пътя за Асеновград и как е там? Доволни, недоволни? Събирам отзиви
Водолей е много красиво,но аз не знам да имат хотелска част. Иначе е просто уникално като обстановка и вътре и вън. Цените са нормални и само хубави отзиви съм чувала за там като кухня и обслужване. За транспорт също трябва да помислите.
Активен
Nevenche
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #167 -:
февруари 20, 2011, 18:02:40 »
Здравейте на всички, нова съм във форума и много Ви моля за малко пмощ. Имам нужда от мнение за провеждането н сватба в гр. Кърджали, в ресторант Маказа (той всъщност е малко извън града). Никъде в нета не мога да прочета мнения, а ми се иска преди да капарираме да имам някакви отзиви. Сватбата ще е за около 80 човека. Приемам и съвет за хубав ресторант в района. Предварително благодаря за вниманието и помощта.
Активен
buburina
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #168 -:
февруари 20, 2011, 18:34:47 »
Здравейте и от мен. Аз съм нова в сайта. Последните дни разгледах доста теми и дискусии във форума и най-накрая се реших да пиша и да попитам нещо. Предвид факта че съм съвсем отскоро бъдеща булка
, можете да си представите колко много въпроси изникват. Един от основните е в кой ресторант ще празнуваме. За сега сме планували около 150-160 гости и съответно много от ресторантите за които четох отпадат, защото са твърде малки. За куверт си представяме сума до около 50 лв. Проблемът при нас основно е че живеем в момента в Германия, но сватбата ще бъде в София и за сега информацията ни е предимно от интернет. Спрели сме се на хотел Централ Форум (който е и нашият фаворит, тъй като живеем в този район), варианти са освен това Родина и Парк хотел Москва.
Исках да попитам, дали някой има лични впечатления от ресторантите на тези хотели ( в сайтовете няма почти никаква информация), и актуални сватбени пакети и цени. Ще съм благодарна за всякаква информация
Активен
ssvetlanaa
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #169 -:
февруари 21, 2011, 15:01:42 »
И аз се включвам с въпрос.Колебаем се между Скай Уей,Панорамата на Дондуков и хотел Акорд.Моята сватба ще е 100-110 човека и ще е юли месец.Някой ако има наблюдения да каже,че трябва бързо да решавам...
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #170 -:
февруари 21, 2011, 16:40:55 »
Цитат на: buburina в февруари 20, 2011, 18:34:47
Здравейте и от мен. Аз съм нова в сайта. Последните дни разгледах доста теми и дискусии във форума и най-накрая се реших да пиша и да попитам нещо. Предвид факта че съм съвсем отскоро бъдеща булка
, можете да си представите колко много въпроси изникват. Един от основните е в кой ресторант ще празнуваме. За сега сме планували около 150-160 гости и съответно много от ресторантите за които четох отпадат, защото са твърде малки. За куверт си представяме сума до около 50 лв. Проблемът при нас основно е че живеем в момента в Германия, но сватбата ще бъде в София и за сега информацията ни е предимно от интернет. Спрели сме се на хотел Централ Форум (който е и нашият фаворит, тъй като живеем в този район), варианти са освен това Родина и Парк хотел Москва.
Исках да попитам, дали някой има лични впечатления от ресторантите на тези хотели ( в сайтовете няма почти никаква информация), и актуални сватбени пакети и цени. Ще съм благодарна за всякаква информация
За татъв брой гости "Централ Форум" не е това което ви трябва
Активен
buburina
Новак
«
Отговор #171 -:
февруари 22, 2011, 09:32:25 »
Защо мислиш, че Централ Форум не е добър избор? На страницата на хотела пише че ресторанта е за около 200 госта???
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #172 -:
февруари 22, 2011, 10:37:16 »
Сигурно може да събере и 200 души но над 120-130 души хората се настаняват и в третата зала, където гостите се чувстват доста изолирани от събитията в основната зала. От третата зала към основната няма портал а една обикновена врата.
Може всички гости да се съберат и в основната и първата зала но при 150-160 души, става като в дядовата ръкавичка а това автоматично намалява и дансинга.
Това е мое мнение, не го налагам просто споделям моето виждане.
«
Последна редакция: февруари 22, 2011, 10:55:33 от DjNick Mc
»
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #173 -:
февруари 22, 2011, 18:07:05 »
Подкрепям DjNick Mc!
Мои приятели са били скоро на сватба там и казват, че все едно са си били сами една групичка от 30тина човека и не са разбрали, че са на сватба.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #174 -:
февруари 22, 2011, 21:10:56 »
В Парк-хотел Москва сме били на сватба в панорамния ресторант и е било хубаво и весело, има видимост за дансинг. За капацитета не съм сигурна дали ще е ок за 150-160 човека, тогава гостите бяха 120 макс, ако са повече, ще са в началото на ресторанта, но от там няма видимост до дансинга.
За цени най-добре да питате директно по избраните места.
В Централ форум също сме били на сватба с гости около 90 човека и това беше ок като плътност маси и хора за залата и имаше достатъчно място за дансинг. Повече хора в основната зала ще е претъпкано, иначе отивате на вариант две зали.
Ние все още сме в търсене на място за нашата сватба, която искаме да бъде на открито - градина или басейн и по възможност извън София. За София имаме един вариант за открито, но датите доста бързо се изчерпват докато оглеждаме други места и може и без този вариант да останем накрая. Та да споделя, бяхме харесали "Св.Екатерина" в Рибарица, дори ни беше твърд фаворит до мига, в който не ни отказаха парти на тревната площ. Ако някой е ок с дестинацията, хотела е хубав, ресторанта също, често имат сватби.
Сега мислим вариант Долна Баня - комплекс "Природа" и комплекс "Кедъра". Ако някой има отзиви за тези места? Също и "Орлова скала", с.Лопян? Ако някой може да се сети за друго место да помогне?!?!
За тези, които също търсят близо до София, вариант е и "Риу Правец"
«
Последна редакция: февруари 22, 2011, 21:24:38 от КатиНка
»
Активен
buburina
Новак
«
Отговор #175 -:
февруари 22, 2011, 22:11:59 »
Благодаря за отговорите! За това питахме за лични впечатления, защото реална представа от сайтовете на ресторантите не може да се добие - естествено, че всеки ресторант давайки капацитет, дава максималният такъв. Че може да е тясно или част от гостите да са по-изолирани от събитието не знам доколко съобразяват.. Били сме на сватба, където част от гостите бяха в подобна втора зала и макар да беше свързана с голям портал към основната зала, изглеждаше сякаш гостите там са много отделени от центъра на случващото се.. така или иначе ще трябва да видим на място кое как изглежда..
Цитат на: КатиНка в февруари 22, 2011, 21:10:56
В Парк-хотел Москва сме били на сватба в панорамния ресторант и е било хубаво и весело, има видимост за дансинг. За капацитета не съм сигурна дали ще е ок за 150-160 човека, тогава гостите бяха 120 макс, ако са повече, ще са в началото на ресторанта, но от там няма видимост до дансинга.
За цени най-добре да питате директно по избраните места.
Ами за съжаление за Панорамния ще сме много като че ли, мисля 120 човека дават максимален капацитет, така че там вариантът е само р. Москва..
Активен
Ellito
Ентусиаст
«
Отговор #176 -:
февруари 22, 2011, 23:33:03 »
"Панорама" на парк-хотел Москва е мъничък за повече от 120 човека, но съм била на сватба в големият ресторант там , който мисля че е с доста голям капацитет около 300 (не гарантирам но наистина събира много повече от 150) и беше добър за голяма сватба. Ние бяхме мисля 200 човека и масите не бяха на гъсто и имаше голям дансинг.Предполагам и ценово не се различава много от "Панорамата"(който мога да коментирам). Храната беше доста добра и обслужването беше на ниво.
Активен
Mihaela31781
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #177 -:
февруари 23, 2011, 07:29:41 »
Здравейте,
ние също си търсим ресторант в Пловдив. Чета форумите тук, но все още не мога да сабера достатачно информация. Много е трудно да се избере ресторант, остобенно от дистанция.
Затова исках да попитам всички ако някой има повече информация за ресторанти в Пловдив, нека пише, ще ни е в много помощ.
Чувам добри неща за Джия Бийч, като удобство и добри цени.
Семейни приятели споменаха Марица и Ст.Петербург, но нямаме конкретна информация какво предлагат или как изглежда залата.
Затова се обръщам към всички които имат повече опит в тази сфера! Помощ!!
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #178 -:
февруари 23, 2011, 09:49:45 »
Mihaela31781
, изборът на ресторант зависи от доста неща, които е добре първо да споделиш с нас, за да можем да бъдем по-конкретни с помощта
. Като начало - колко човека мислите да поканите на сватбата, коя е датата ви (за лятото и началото на есента вече започват да се позапълват ресторантите), дали желаете да е сватба на открито или закрито - т.е. с градина или без, с хотелска част към ресторанта (за гости, неживеещи в Плд) или без... това са първите въпроси, които ми идват наум.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #179 -:
февруари 23, 2011, 10:18:40 »
Mihaela, намери време и влез в темата на пловдивските булки, там ще намериш подробни описания и цени на всички ресторанти (плюсове и минуси), но е хубаво да изчетеш темата от начало до край, за да добиеш представа, както към днешна дата, така и от булки, които вече са празнували сватбения си ден в конкретен ресторант! За Джия Бийч има много изписано, ако не се лъжа беше и в черния списък на ресторанти, но има и добри отзиви- най-големия проблем там е управителката, която налага всичко (ди джея задължително е техния, също и украсата, която общо взето е в два/ три варианта и всички сватби, проведени там са с една и съща украса
другият минус е, че не може да се удължава времето за оставане, най-късно до 1 часа, ако е вечерна сватбата и след това трябва да напуснете
), за всички останали ресторанти в Пловдив можеш освен прочетеното във форума, да разгледаш снимки от сайтовете им или от сватбените албуми на булки
това е, с което на първо време можем да ти помогнем. Успех!
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...