Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:28:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215113 пъти)

animal
Ентусиаст
**
Публикации: 131

« Отговор #150 -: февруари 09, 2011, 21:17:23 »

Извинете ме, но в горния пост имам грешка- затвореният хотел Централ Форум е този на БОТЕВ, този близо до Борис-преди хотел Славия- си работи.

А някакви отзиви/мнения за него?
Активен
Flappy
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #151 -: февруари 09, 2011, 23:39:11 »

animal, лично аз нямам впечатления от празненства там, но бъдещите ми свекър и свекърва  smile бяха там на Нова година- той каза, че звука на колоните не е бил добър, но това сигурно може да се поправи с добър DJ със собствено оборудване, иначе като цяло бяха доволни.Ние ходихме там и ни отказа веднага това, че на нашата дата имат вече дневна сватба, а ние не искаме да сме с друга сватба защото става притеснено- предните ще ги гонят, за нас ще закъсняват... По принцип не ми допада идеята за провеждане на 2 сватби в един ден, а те явно го правят.

Благодаря много за идеята за България, но се оказа , че вече е зает на нашата дата  cray
Активен
roxykris
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #152 -: февруари 10, 2011, 00:23:31 »

Ресторант Хасиенда ми е любим, но ходя там, за да вечерям. Не виждам обаче как ще стане за сватба като се състои от множество малки салончета. Как обаче ще протече събитието все пак е личен избор. pardon Въпреки всичко кувертите ви са били доста ниски. smile

И аз имах хубави впечателния от тях, затова го избрахме. За нас трите салона бяха идеален начин да се отделят различни несъвместими компании, така че точно това търсехме и сме доволни от този аспект. Цените бяха по менюто им, т.е не са ниски като за тях, а особено като намалиха порциите със 7 пъти съвсем не са ниски. Тия 3 картофчета златни изляззоха. Както и да е, всеки си преценява.
Активен
Flappy
Любопитен
*

« Отговор #153 -: февруари 11, 2011, 22:24:28 »

Здравейте,
някой има ли пресни впечатления от ресторанта на хотел Феста? Ние сме се насочили към него, но ще се радвам да прочета мнения преди да капарираме  smile . Благодаря предварително!
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 15, 2011, 16:13:04 »

Здравейте на всички!!!
Аз съм сравнително нова в сайта и моля да ме извините ако темата не е за тук, тъй като вече отворих нова тема, но няма отзиви по нея. Та, нашата дата е за 05.06.2011г. Все още нищо не сме резервирали, тъй като се лутаме между ресторант в провинцията и ресторант в столицата. Аз съм от гр.Троян, а милото от гр.Годеч. В Годеч няма ресторант и затова в крайна сметка се спряхме на ресторант в гр.Своге-ресторантът се казва "Истра" и се намира на брега на река Искър-по снимките много ми допадна, но не успявам да намеря никъде отзиви за него. Днес разговарях по телефона с управителката и ми се стори много мила и любезна. Оказа се, че в провинцията менюто може да е същото, но с около 10лв по-надолу от тези в столицата. В хотел "Галант"-Панчарево ни предлагаха куверт 35лв., който включваше салата, основно и мезета + 2бл.безалкохолни, мин.вода, чаша вино и бира. Но явно за тази цена може много повече, е, освен ако не държиш да си в столицата.
Затова много моля ако има някой с впечатления от клуб "Истра" да пише.
Благодаря ви предварително!!!!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: февруари 15, 2011, 19:44:15 »

nellyacismile това заведението с басейна вътре ли е? Аз съм ходила там на вечеря и съм доволна. Лятото е красиво освен всичко друго. За сватба специално не мога да кажа. Има снимки на въпросното заведение украсено за сватба в сайта на агенция Романтика. Басейна може да се украси страхотно. Повече не мога да помогна. girl_wink
Активен
Temi82
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #156 -: февруари 15, 2011, 20:27:35 »

Flappy, относно "Феста" - като обикаляхме преди 3 седмици да търсим ресторант, минахме и през "Феста". Много ни допадна управителката и самия ресторант, но се отказахме, защото търсихме ресторант с градина за подписването, а се оказа, че тяхната тераса е в ремонт и не се знае кога ще приключи. Освен това ни обясниха, че най-късно в 3ч. трябва да сме освободили ресторанта. А пък знае ли човек - може и в 12 да си тръгнем, но може и да ни се иска да стоим до 4 сутринта....

А какви са твоите по-пресни впечатления?
Активен
sokolska
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #157 -: февруари 16, 2011, 05:04:04 »

Flappy, ние резервирахме "Феста" за нашата сватба без да успеем да го видим, защото сме в чужбина  Scare   Родителите ни много го харесаха, а на мен ми допадна факта, че няма нужда от много украса (стил гадните калъфи за столове) и сам по себе си е изискан. Условията, които ни предложиха бяха повече от задоволителни. Сега се моля че като се приберем да го видим и на нас ще ни хареса!  hiphip
Активен
Flappy
Любопитен
*

« Отговор #158 -: февруари 16, 2011, 08:47:08 »

Здравейте, благодаря ви за отговорите  smile
Ние също си резервирахме Феста  yahoo . И на мен ми допадна това, че няма нужда от допълнителна украса, освен цветя по масите. Това, което ме притеснява са колоните в ресторанта, които затрудняват видимостта, но при едно добро подреждане на масите, този проблем ще се минимизира. На нас управителят ни каза, че мажем да остонем до 3 и половина, което ми се струва прилично време и не мисля, че на някой ще му се провали изживяването, ако трябва да приключи в 3,30. Е не е идеално, но няма начин. Този проблем е обичаен за ресторантите в хотелите, а на някои места ни казаха, че трябва да сме приключили до 1 часа, след като ги попитахме, което вече ми се струва неприемливо рано. Така че не пропускайте да питате за огроничение в продалжителността защото може и да пропуснат да ви го съобщят предварително  Wink
sokolska , стискам палци и на вас да ви хареса , когато го видите  smile Аз много харесах и фоаето и стълбището на хотела- има парапети от много нежно ковано желязо оформено като клонки с листа и ефектна стена от мраморни(или нещо такова) плочи, която е осветено отвътре.
Активен
Flappy
Любопитен
*

« Отговор #159 -: февруари 16, 2011, 08:57:16 »

Temi82, първоначално и аз много исках ресторант с градина, въпреки че няма да правим изнесена церемония, но се окоза трудна задача да се намери такъв за 100 човека. Ако все още не сте открили, погледнете тези в Симеоново,Драгалевци, Бояна и Панчарево ( например Скай Уей, Лебед и т.н.). В самата София се сещам за Силвър хаус, Ловен парк, ако сватбата е по-малка има доста възможности- по-необичайна идея е ресторанта на клуба на архитекта, не съм го проверявала лично, но май става. Успех! good
Активен
Temi82
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #160 -: февруари 16, 2011, 10:03:39 »

Flappy, мерси за предложенията.  smile
Ние вече резервирахме "Sky Way".
Напълно съм съгласна с мнението ти за "Феста", страхотен избор сте направили!  Bravo
Нас ни спря единствено това, че нямат градина, иначе беше един от фаворитите ни.
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: февруари 17, 2011, 14:49:33 »

Момичета , най-после и ние резервирахме ресторанта .Спряхме се на  Принцес , защото отговаря на всички мой очаквания и съм много щастлива!  yahoo Имаме си 5 степенно меню  и алкохол на корем - 60 лв е куверта, но залата си заслужава. Целувки от мен
Активен
borana_g
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #162 -: февруари 17, 2011, 21:29:33 »

Търсим ресторант в Пловдив голям. Сватбата ни ще е около 230 човека. Моля да ни препоръчате хубав ресторант в Пловдив без Ленинград.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: февруари 18, 2011, 01:54:26 »

alo_madona, и ние сме в Принцес! Bravo Сигурно си в зала Диамант! Страхотна е! И аз съм с много добри очаквания! danceg
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #164 -: февруари 18, 2011, 03:33:54 »

Търсим ресторант в Пловдив голям. Сватбата ни ще е около 230 човека. Моля да ни препоръчате хубав ресторант в Пловдив без Ленинград.

Новотел Пловдив е много добро място за подобен брой гости.
« Последна редакция: февруари 18, 2011, 03:35:49 от DjNick Mc » Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: