Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:01:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rainwoman-15.05.2010  (Прочетена 24082 пъти)

stefanel
Сватбар
Публикации: 212

Не искам много,искам всичко :)

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 08, 2010, 10:55:09 »

funnytooth това последното ме разсмя  ROFL
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 13, 2010, 23:10:48 »

Забравихте ме вие мене smile.
Вече всичко е готово - хахха, ден преди сватбата smile (а започнахме 6 месеца по-рано lol.
Всъщност, трябва да си взема роклята утре, да дораздам покани и младоженецът да оздравее!!!.... Момчето ми е с ужасен гърлобол, едвам говори sad. Какъв късмет само... Днес не можахме да се видим с кумовете да си разменим подаръците.... Дано утре е по-добре, че  вечерта трябва да сме и на концерт на Ац/ДЦ smile... , а и в събота също имаме малко работа!!!
Другото ужасно е прогнозата за времето...., но, каквото-такова! При все доброто ми желание и неимоверните усилия..., оставам някои неща, които не са ми в областта на компетенции - да се разбира - накъде ще се ориентира вулканичният облак (моля, не към Италия къде другия четвъртък girl_impossible), както и гръмотевичните прогнози за София в събота.... angry
Утре нося дисагите при мама и тате, малко релакс и глезотии с кумата и сестра ми, след това по-задачки...., малко музика вечерта (ако сме здрави) и дано нещата се подредят вече, че нямам търпение да се оженим и да мине тоя масраф от главите ни  yahoo (да се разбира - от моята blum).
Отивам да видя какви обувки ще взимам за втори чифт... Да не говорим, че ниски не успях да си купя, а аз такива просто нямам smile. Ето, забравих, че обещах на концерта да съм с единствените си равни обувки (кецове)..., пф.., и тях трябва да мъкна... bad
Не качвам снимки засега, след това ще коомпенсирам smile.

П.П. Моминското парти беше сууупер smile! Първо се събрахме в една от девойките. Пристигам аз закъсняла, а те ме посрещат подредили се с  гръб към мен и танцувайки в такт. Вглеждам се аз, а те с еднакви потници, на гърбовете на които пише с текстилна боя "Бандата на булката" (дело на кумата lol. Щях да падна smile...Застава кумата на вратата на спалнята и ми казва - събличай се...(добре, че не бях с рокля  blum)..., аз още по-втрещена..., ма събличам се...., какво да я правя..., кума е - слушам я...., а тя ми носи моя потник -  бял, с надис на гърба "Булката" lol). Връзва ми розов шал, розова значка с надпис "Принцеса", розова плюшена коронка и чантичка - розова овца  yahoo. Ходих си така цяла вечер. Бяхме така и в диското и беше адски забавно smile! Много се бяха постарали момичетата, въобще не очаквах. Адски мило беше smile. Подариха ми страшно бельо и въобще нощта беше незабравима smile. Абе, защо да не ви покажа smile... Вижте в галерията smile...
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 14, 2010, 00:18:19 »

Хей, Rainwoman, още съвсем мъничко остава - последен предстартов ден!!!  blum Пожелавам ти да мине леко и всичко да ти върви по вода, без изненади! Снимките от партито са супер, изглежда много забавно сте си изкарали, много хубаво е да имаш такива добри приятелки! Браво!  smile
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 14, 2010, 06:56:57 »

Rainwoman, страхотно парти са ти спретнали.  Bravo Поздравления за страхотните приятелки, които имаш.Като гледам каква весела банда сте, изобщо не се и съмнявам, че ще направите голям купон на сватбата.  good Пожелавам ти спокоен последен ден преди голямото събитие и после никаква организационни мисли.Утре мисли само за това, че ще си принцеса и ще изживееш своята приказка.Пожелавам ти го.  give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #34 -: май 14, 2010, 08:06:09 »

Кой те е забравил?  Wink Няма такива работи  smile Чакахме те с разказче. Това е най-готиното моминско парти, което някога съм виждала  Bravo С най- закачливата и купонджийски настроена булка. С такива хора сватбата наистина ще е незабравима. А аз вярвам, че специално за вас двамата с бъдещия младоженец поне за мъничко над водите на езерото Панчарево ще се покаже едно хубаво пролетно слънце  smile И ще бъде много, много красиво  smile

П.П. Макар че твоята усмивка ще сгрее повече от всяко слънце  smile Весела сватба!!! 
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 14, 2010, 08:08:03 »

Rainwoman партито си личи, че е било страхотно danceg
Пожелавам ти утрешния ден да мине по мед и масло, да успеете да се насладите на всеки един от прекрасните моменти, които ви очакват и се усмихвайте напук на времето. Бъдете мнооооооооого щастливи!
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 14, 2010, 08:38:08 »

Хайде и аз стискам палци,освен всичко друго утре да изгрее и едно прекрасно пролетно слънце  Sunshine Пък и нали знаеш,че дъжд на сватбения ден е на хубаво-ще ви върви по вода през целия живот  Wink
Пожелавам ти една приказна сватба и страхотен купон!
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #37 -: май 14, 2010, 08:43:44 »

Rainwoman страхотно парти са ти спретнали girl_wink Направо ти завидях /благородно разбира се/ blush
Стискам палци за една прекрасан сватба ,много настроение и много слънце Sunshine
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 14, 2010, 10:15:25 »

Страхотни дружки имаш, мила  Bravo Надявам се те да допринесат за още повече усмивки и настроение и в сватбения ден blum

Пожелавам ти много слънце и никакви гафове!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 14, 2010, 10:51:39 »

Страхотно парти сте си спретнали!  Bravo
За утрешния ден ти пожелавам много спокойствие и добро настроение и стискам палци времето да е хубаво.  good
Младоженецът ти да оздравява, че да може да каже утре ясно и силно "да"...  Wink
Пожелавам ви страхотна сватба!
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 14, 2010, 13:42:52 »

Еййй, супер парти smile Дано грее слънчице - поне за малко да ви зарадва - браво за приготовленията smile Дай една ракийчица на милото - греяна за гърлото  Wink Той като се стресира утре напълно ще забрави за гърлото - това ще му е най-малкият проблем хихихи. Стискам палци всичко да мине успешно и да бъде една незабравима сватба
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 14, 2010, 23:37:44 »

Момичета, златни сте smile!
Много ви благодаря! Дано всичко утре мине ок. smile
Отивам да спя и ще разказвам после....
Благодаря ви още веднъж  give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 15, 2010, 05:21:04 »

Rainwoman, ЧЕСТИТО!  Сватбаааа
Бъдете много щастливи и много се обичайте!  weddingday
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 15, 2010, 07:13:28 »

Rainwoman, пожелавам ти незабравима сватба, никактв дъжд и много положителни емоции.  marriage Party time
Активен
stefanel
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 15, 2010, 07:18:43 »

СВАТБААААА  chee
Ето,че и твоят уникален,единствен и неповторим сватбен ден дойде!Желая ти да се почувстваш най-красивата,обичана и щастлива жена на света  Dance
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: