Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:51:58

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172574 пъти)
 
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1022


Мама на сладко бебе Ивелина


Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: юни 24, 2010, 17:05:58 »

tweety bird  Не, моя не е за мини, а за нормални мъфини  good Но няма капак като твоя  pardon
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 611



Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юни 24, 2010, 17:46:16 »

имам едно въпросче, дами..
Сигурна съм, че всички сте опитвали панирани кашкавалчета или сирене, които обаче не са направени с хрупкава панировка, а приличат на бухти...Някой да знае как се правят?? От два дни търся рецепта в нета, но нищо....разчитам на вас smile
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86



« Отговор #227 -: юни 24, 2010, 18:29:55 »


Agent T , правя го често, казва се

ПАСТА “ПАТАФРИ”
½ бутилка бира, 3 яйца, 100 гр. Брашно, сол.
Белтъците се отделят от жълтиците.
Жълтиците се разбиват с бирата, добавя се брашното до получаване на еднородна смес. Белтъците се разбиват на сняг и се смесват с предишната смес. Прибавя се сол на вкус.

Става суперррр
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 611



Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: юни 24, 2010, 18:36:23 »

мм....мн.интересно..за първи път чувам...и в тази смес се топва сиренцето или каквото и да е там, така ли? Благодаря ти- страшно ми помогна..вече бях започнала да мисля, че тва е само плод на моята фантазия  tease
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86



« Отговор #229 -: юни 24, 2010, 22:05:32 »

Да , топваш  и пържиш ! Много често го правя със сирене и с кашкавал  NO
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 611



Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: юни 25, 2010, 11:33:27 »

Макси, супер стана.. danceg направих с кашкавал и със сиренце...МНого съм доволна..вече само така ще панирам..Благодаря ти отново smile
Активен
Поли
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 464



Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юни 25, 2010, 14:33:13 »

Момичета, някоя от вас да е правила чийзкейк, че довечера ще правя с малини. Ако имате изпитана рецепта.....моля споделете Wink
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #232 -: юни 25, 2010, 15:29:57 »

И аз си копирах тази панировка ,ще пробвам някой път.Довечара съм решила да приготвя една запеканка с тиквички и сирене ,ако резултата е добър ще ви покажа и фото
Момичета, някоя от вас да е правила чийзкейк, че довечера ще правя с малини. Ако имате изпитана рецепта.....моля споделете Wink
Аз не съм мого по чийзкейковете ,но мога да ти предложа блат за кейка без печене става разкошен
Активен
Поли
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 464



Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: юни 25, 2010, 15:33:46 »

juji много ще съм ти благодарня, че на тази рецепта, която аз имам точно блата ме притеснява nea
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #234 -: юни 25, 2010, 15:43:46 »

Поли заповядай,
ЗА БЛАТА
200 ГР ШОКОЛАДОВИ БИСКВИТИ
100 ГР ЛЕШНИЦИ ИЛИ ДРУГИ ЯДКИ
100 ГР МЕКО МАСЛО


ЯДКИТЕ СЕ НАКЪЛЦВАТ НА СИТНО,БИСКВИТИТЕ СЕ СМИЛАТ ДО СИТНИ ТРОХИ
ДОБАВЯМЕ МАСЛОТО И ВСИЧКО СЕ ОМЕСВА ДОБРЕ
НАМАЗВА СЕ СЪС МАСЛО СТЕНИТЕ И ДЪНОТО НА ТАВИЧКАТА В КОЯТО ЩЕ СЕ ПОСТАВИ СМЕСТТА ,А ТЯ СЕ ИЗСИПВА И СЕ ПРИТИСКА ТАКА ЧЕ ДА СЕ ОФОРМИ БЛАТ
ФОРМАТА СЕ ОСТАВЯ В ХЛАДИЛНИК ЗА ДА СЕ СТЕГНЕ 20 МИНУТИ И ЛИ ПОВЕЧЕ
ОТГОРЕ СЕ ПОСТАВЯ КРЕМ ПО ЖЕЛАНИЕ.
Извинете за големите букви, но направо го копирах от моите рецепти  blush-А блата е по идея на Йоли,пускала съм тук нейният сайт
« Последна редакция: юни 25, 2010, 15:46:13 от juji » Активен
Поли
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 464



Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юни 25, 2010, 15:47:45 »

juji, мерси много give_rose Да видим какво ще сътворя тази вечер smile
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86



« Отговор #236 -: юни 25, 2010, 16:32:06 »

Здравейте момичета отново ! Пускам тема за  "Чийзкейк с малини" от много добър сладкар ми е.
Първо се приготвяронливо маслено тесто : 250 брашно, 150гр. масло, 1 яйце, 80-100 гр. пудра захар.
Разстила се във формата или тавитичката, ако е въвъ форма по дъното и стените, ако не само на дъното. Така се запича леко. През това време 4 пакетчета крема сирене, 5 жълтъка, 200 гр. пудра захар. Разбърква се и се нанася върху блата. Пече се на 220 градуса за 5-6 мин., и се намалява на 180 градуса до 40 мин. Той потъмнява, но несе притеснявайте така трябва. След като изстине, се нареждаът малините и се желира.

Тази рецепта изисква повече време, но си заслужава !

« Последна редакция: юни 25, 2010, 17:18:16 от max_mara » Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юни 25, 2010, 16:39:41 »

Благодаря, момичета!
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2192



Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юни 29, 2010, 10:08:21 »

Дами,някоя от вас ползва ли машина за хляб?
Вчера исках да си направя ръжен,ама какво стана не е за разказване.... cray
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #239 -: юни 29, 2010, 12:21:00 »

Аз имам машина за халяб,какво не ти се е получило.По принцип мъжа ми го приготвя когато ни се прияде и винаги се получана супер
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines