Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 21:15:52

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 174934 пъти)
 
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 05, 2010, 11:49:00 »

Гери, на мен ми е особено интересна салатката с авокадо и пушена рибка, която си писала.
А да питам - в дресинга на кус-куса може ли да се сложи лимонов сок, вместо оцет, че аз не ям. Или ще се развали идеята му  huhhuh.gif
Активен
Мименце
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 455


Искам всичко!!!


« Отговор #91 -: май 05, 2010, 12:16:32 »

Гери, прекрасни неща си сътворила Bravo
Непременно ще се пробва салатката с кус кус, обаче ако имаш възможност да дадеш рецептата и за "Салата с телешко месо". Вкъщи са месоядни същества и много ще им допадне- особено сега като се храним разделно smile
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2648



Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 05, 2010, 12:21:34 »

Гууучиии, направо не знам какво да кажа, освен браво на теб, ее толкова вкусно изглежда всичко, чак неща, които не ям по принцип ми изглеждат супер съблазнително.Еми, освен да продължваш в същия дух, какво да кажа  Bravo Bravo Bravo
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 646



Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 05, 2010, 18:54:06 »

Гери мерси много за рецептата  give_rose

Да ви питам знаете ли ка мога да приготвя стек от риба тон, ама така че да е сочен  crazy ?
Стека е замразен- миналия път го размразих и после го оставих да престои в марината от зехтин,пармезан, подправки и малко чесън пасирани. Изглеждаше че ще стане сочно, ама като го метнах на скарата и всичко се оцеди и стана сух  sad
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 05, 2010, 19:08:44 »

Със сметана на фурна няма да стане сух.По принцип рибата тон е суха и така става най добре.Аз така правих едни котлети предния път и станаха добре
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 646



Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 05, 2010, 20:02:59 »

Гери може ли малко по подробно да напишеш как си го правила ти котлета, че аз със сметана не готвя и нямам идея как да я ползвам.  blush Мерси  give_rose
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 05, 2010, 22:56:38 »

Ами рецептата е следната
измивам рибата и я намазвам със смес от олио/зехтин,чесън,копър и малко горчица.Лимонов сок НЕ слагам в маринатата.Нареждам рибата в тава и я заливам с течна сметана за готвене и малко вода.Аз слагам 250 мл сметана за готвене-тоест да не е сладка.Ако обичаш рибата да е запечена може да запържиш филетата предварително и после да ги залееш със сметаната и да запечеш.Но с директно слагане в тавата става според мен по сочно.Ако обичаш лимонов сок може да сложиш при сервирането.Наръсвам преди сервиране с копър.Аз малко на око готвя обикновенно.

bubka разбира се че може да сложиш лимонов сок в дресинга.Ще се радвам да споделите дали ви е харесала салатката.Тези дни ще ти напиша салатата с пушена риба.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 646



Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 06, 2010, 21:49:47 »

Мерсииииииииииии  give_rose
И аз готвя на око   girl_wink
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86



« Отговор #98 -: май 14, 2010, 22:53:18 »

Да се включа с едно предястие лесно и вкусно, гледах го в " На кафе", Тони Димитрова го приготви, макар че аз малко го промених и резултатът беше супер :Приготвят се кротоно във фурна ( аз ги правя : нарязвам няколко филийки, порисвам със сол, чубрица и черевен пипер, олио и пека в тавичка). Нарязват се няколко твърдо сварени яйца на кубчета.Нарязвам един стрък пресен лук. Сгорещявам зехтин или олио с половин лъжица червен пипер. Първо слагам в плато кротоните, след това яйцата и лука, и поръсвам с мазнината. Опитайте !!! good
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1188



Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 15, 2010, 18:29:36 »

Ммм да мога да го пробвам това с кротоните smile,аз пък днес направих патладжан с доматен сос мммм стана много бързо и вкусно biggrin
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 16, 2010, 18:43:18 »

Мацки открих най-добрата рецепта за палачинки  yahoo
При интерес ще пусна рецептата  smile
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2061



Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 16, 2010, 18:57:52 »

Мацки открих най-добрата рецепта за палачинки  yahoo
При интерес ще пусна рецептата  smile
и
аз пък днес направих патладжан с доматен сос мммм стана много бързо и вкусно biggrin
Пукайте рецептите, че лиги ми потекоха  sarcastic
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 16, 2010, 19:20:38 »


Палачинки:
3 яйца
2ч.ч. прясно мляко
1ч.ч. пресято брашно с връх... Вижте повече
щипка сол
1 ванилия

Разбиват се яйцата.Към тях се прибавя млякото,солта и ванилията.Разбиваме хубаво и прибавяме брашното.
Бон Апети.Аз ги правя без мазнина в тефлонов тиган,но иначе с малко мазнинка да не се пържат,а да се пекат smile Униииикални са.Преди малко ги направих и останаха само мръсните чинии ...
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #103 -: май 16, 2010, 19:40:38 »

Данитка, и аз така ги правя,само да допълня още нещо,всяка готова палачинка я намазвам с малко масълце и така стават невероятно пухкави и вкусни-видях го в предаването на Звездев и от тогава само така ги правя опитайте няма да съжалявате
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2061



Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 16, 2010, 20:29:54 »

Данитка , много са вкусни , аз все още правя, ама чинията е все празна  tease
П.П.  Даже сега видях, че в предния пост съм изяла една буква
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines