Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:16:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124031 пъти)

valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 31, 2010, 12:33:04 »

Я да взема и аз да се разпиша да не ме забравите blush
Мен гърдите още ме болят, обожавам да спя по корем и сега немога да се наспя сутрин най-късно в 7 съм се излюпила.Гаденето започна да се появява, особено в петъка... цял ден ми се гадеше, но без връщане.
И кръст ме боли, и да лежа и да седя, все ме боли.Коремче аз заформих още преди да  pqz, след отказването на цигарите blum, но определено си е от тлъстинки, не от бебо pardon.Споделете нам непросвтените какви кремчета срещу стриите ползвате, или трябва док да ми изпише?
Като казах док. аз все още си нямам такъв, ако можете да ми препоръчате някой в АГ Света София(бившата Тина Киркова), който да работи по здравната каса  ще съм МНОГО,МНОГО БЛАГОДАРНА.

Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 01, 2010, 09:42:25 »

Здравейте момичета, отдавна не съм се разписвала, но нищо ново около нас. Само това, че започна да ми расте коремчето, от вчера съм с разкопчани дънки blum.
Много нови мамчета, честито и много приятни  месеци момичета. Хармония, много се радвам, пак ще си бременеем заедно.
За стриите, препоръчвам мустела. good
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: февруари 01, 2010, 10:03:39 »

Здравейте и от мен!  :)Честито на новите мами!  give_rose
Аз от днес съм в 14-та г.с. и коремчето започна да ми проличава  yahoo, дънките да опъвам в ханша, копчетата да разкопчавам и хич не ми допадаше това постоянно разкопчай-закопчай и в събота се реших да пообиколя малко магазини за бременни и се сдобих с едни джинси и с едни дънки! Girl_hide danceg Много съм доволна, много добре стоят, а материята е една мекичка, удобна. Просто се чудех защо досега съм се мъчила! tease Взех си намалени от предходната колекция едни дънки на Noppies и съм страшно доволна, а джинсите ги взех от Мамма Донна! Много добри моделчета има и в двата магазина!  *THUMBS*Купих си от Мола две туники за лятото намалени на обща стойност 15лв от Tally Weijl - за лятото мисля да ми влязат в употреба. Бяха намалени заради по-големия размер и бяха останали единични бройки! Покрай покупките поразгледах и колички, креватчета, дрешки, ох видях си моя модел количка, на която съм се спряла! Страхотна е, но за скромната сума от 1150лв. та ще погледна колко е в сайта, който Верчето беше публикувала в една от темите за интернет пазаруването - със сигурност ще е доста по-евтина и то с доставката!  blum
Стискайте палци, че утре съм на ЖК и дано мине всичко ок!
Упс айде, че доста се поувлякох!  smile
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: февруари 01, 2010, 10:31:09 »

Аз също от 3-4 дни откопчавам копчето на дънките  blum
Мислех че е рано, но чета че и при вас е така - в 14 г.с. съм. Днес вече си сложих едни стари по- широки в кръстчето дънки, че иначе нещо като ме стиска и ми е неприятно.
Повръщането ми поотмина и ето го резултата.....малко коремче. Още не ми личи отстрани, но скоро и това ще стане.
Вече започнах да се мажа и с крем против стрии.
Целувки  kiss
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: февруари 01, 2010, 10:41:31 »

Привет, мили мами!

Надявам се в това зимно утро да се чувствате добре... tease Аз вече не знам какво да правя с това ужасно гадене diablo Нямам спомени с Калоян да ми е прилошавало чак толкова, направо на моменти не мога да се вдигна от канапето/леглото с часове, а мъникът не спира да се катери точно тогава върху мен и да иска да ме язди girl_impossible веселба... Док ми изписа едно лекарство за гаденето - "Емил", ама като че ли не ми помага хич, а чувството е все едно съм пуснала миксера в стомаха си... и само се тъпча, защото само когато дъвча нещо не ми се гади...безумие!!! С предишната бремнност качих 21 кг, и тогава се зарекох, че живот и здраве със следващата ще внимавам повече..., да ама само до момента вече съм + 4кг.  shok , а като знам после какво се случва girl_impossible girl_impossible girl_impossible

Digita, мила честито за  pqz pqz pqz! Аз сега рабрах blush, много се радвам за теб give_rose give_rose give_rose

Целувки на всички пупинки heart, че  не мога повече да се боря с чифт палави ръчички tease
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #335 -: февруари 01, 2010, 10:42:40 »

Привет и от мен  cap Ех, много ви се радвам на повтарящите бремеността мами с второ бебче  give_rose
Инка-маслинка, честити нови бременлийски придобивки  Bravo леле, цените много ниски  Oh my ... Ако имам време, ще се помотая и аз да поразгледам.

При мен проблема със закопчаването е в палтото  Oh my ... Понеже е по-вталено, вече ми дава зор при закопчаване и се чудя има ли смисъл да купувам ново сега  girl_impossible

Искам да се консултирам нещо с вас. Мислихме да обзавеждаме детска стая към юни месец, а в събота разхождайки се по магазини, взехме, че си харесахме детска стая и се зачудихме дали да не я капарираме,  че имат 3 бройки на склад до изчерпване на количествата, а ни пасва идеално за голата детска бъдеща стая. Чуденката ни е дали не е рано още или да почакаме. Ето и нея - http://aiko-bg.com/pictures/Color_kompl_big.jpg Бебешко легълце отделно ще сложим, а но това може да спя аз или някоя баба, според случая  blum Какво бихте ни посъветвали - да изчакаме или да я вземем???
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #336 -: февруари 01, 2010, 11:20:56 »

привет мамчета give_rose
аз съм тук ,но не пиша понеже няма нищо ново около мен, а дам да се похваля минах успешно сесията yahoo, още ми е лошичко, но е нормално.
Лек ден и успешна седмица на всички give_rose
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: февруари 01, 2010, 11:44:51 »

Кате, на мен стаята много ми допада, а и ще е удобна живот и здраве и за едно пораснало дете след време. От друга страна, поне моето мнение е , че преди да сложиш бебето в нова стая трябва да са минали поне 2 месеца, за да може да са се измирисали всички възможни химикали... Освен това, съм сигурна , че ще се чувстваш много по-спокойна, когато поне големите задачки са отхвърлени... А това е много важно, защото накрая става доста сложно - я корем тежи, я е много топло и е трудно за обикаляне, я точно когато тръгнеш по магазините и се оказва, че нищо не ти харесва... blush та така - аз бих я капарирала сега, стига да съм сигурна, че това е нещото което искам!
Активен
chelseasw6
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #338 -: февруари 01, 2010, 11:50:34 »

Здравейте момичета! Аз отдавна не съм се разписвала,но си чаках изследванията! Направихме за синдрома на Даун, а за другите не успяха да ми вземат вече кръв, че то много кръв ми веха досега и е трудно имам много малки вени! В събота си взехме количката (много ни е рано аз съм едва 13 седмици), но ни беше на намаление и пак беше 1000£ такаче много щастие! Бутахме си я до колата и беше много сладко! Също така платихме 25% от легълцето и повивалнята и още някои други неща, които обаче ще ни ги донесат най-рано май месец тъи като не ни трябват по-рано! А като ви слушам за дрешките чак ви завиждам! Аз съм толкова слаба по принцип, че сега немога изобщо от поне 2 седмици да си вляза в дънките! Нося само рокли и анцунг за вкъщи, но пък много му се радваме и го мажа тук с кремчета, тъй като тук няма тези които ги има в бг! А ще си купя нещо към 15 седмица поне за себе си! Ох аз много се разписах сажелявам, че ви надувам главите!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: февруари 01, 2010, 15:14:34 »

Лелее,да драсна и аз някой ред,че се поизгубих,но няма кой знае какво за разправяне,аз на 8-ми февруари съм на преглед,та нямам търпение вече,иначе гаденето май вече поотшумява,не е чак толкова зле от 3-4 дни вече,поне мога да похапна нещо по-разнообразно.
Инка-маслинка ако си сигурна,че това е стаята си я капарирай,само да не и свикнеш много бързо и да ти се прииска пък нещо друго,при мен много често се получава този номер и аз затова изчаквам,изобщо не мисля за покупки все още.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #340 -: февруари 01, 2010, 16:58:25 »

Ехх, всички нямаме търпение за следващия преглед  yahoo Моя е на 10-ти, този път фетална морфология и очакваме да потвърдят мъжкия пол или пък да ни изненадат с новина за мома  Girl_hide

krisssy, Harmonia, мерси за отзивите  и насоките за стаята  give_rose все пак ще я капарираме, ще я подържим малко на склад и след месец-два ще я монтираме, че татито иска нещо да добави топлоизолация на пода и ще раздигаме ламината. Иначе за химикали не се притеснявам, тя е боядисана от миналото лято в оранжевко, има щори и ламинат, така да се каже подготвена е, само бебе и мебели трябват smile

chelseasw6, радвам се за всички неща покрай теб и бебчо!!! Вече сте започнали с покупките  Bravo сподели каква е количката, това ни е още тема "Х", леглцето, нищо че сте в друга държава.
dani_k11, браво за сесията  Bravo и се разписвай по-често smile На нас ни стига да си кажем, че сме добре дори да няма с какво да се похвалим give_rose
Активен
chelseasw6
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #341 -: февруари 01, 2010, 17:13:58 »

това ни е легълцето и съответно преповалника към него http://www.mamasandpapas.com/product-chloe-cotjunior-bed-espresso/361396901/type-i/   ,  а количката ни я няма в саита им вече!
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 01, 2010, 17:17:25 »

chelseasw6 ,чудесно ви е леглото. good
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 01, 2010, 23:02:15 »

Еей,направо ме уби с това легло,страхотно е,а аз как имам слабост към тъмните мебели.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #344 -: февруари 02, 2010, 09:35:51 »

Здравейте, мами, как сте? Ох аз да ви се оплача - не знам как сте с настроението, обаче аз от няколко дни съм все уморена и кисела и толкова нямам настроение, че не искам да се погледна в огледалото. Искам само всички да ме оставят на мира и да спя, и да не ме питат нищо   tease.  Уф, много сдухано настроение. Досега се държах без особени драми, обаче от няколко дни само ме избива на рев и не искам никой нищо да ми говори и само да ме оставят пред телевизора  huhhuh.gif.  Ох!   
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: