Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 16:05:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124019 пъти)

emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 03, 2010, 09:12:08 »

Добре дошли и от мен на новите бъдещи мами.
Аз съм качила досега 1 килце  blush
Цвети да те питам,че с теб сме с един термин, ти усещаш ли някакво  *db*движение pleasantry вече. Понеже вчера вечерта както си лежах и все едно нещо ми се въртеше долу ниско в пупата. Не да рита вече, но се усещаше движение, или да си въобразявам  nea
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: февруари 03, 2010, 10:07:01 »

Емили колко хубаво!!! аз вече нямам търпение да го усетя но за сега единственото което усещам е сърбеж отвътре нещо като гъделичкане много странно но не знам дали и аз не си внушавам  blush а четох, че майките които са бременни за втори път, по-рано усещат и разпознават движенията  smile така че сигурно малкото ви човече вече иска да покаже присъствието си  smile а ти кога мислиш да ходиш да ти кажат пола ?
Активен
emili85
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: февруари 03, 2010, 10:11:49 »

Ами аз по принцип съм на преглед на 12-ти, та тогава се надявам да видим пола. А и при мен е някакво като гъделичкане и понякога като въртене
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 03, 2010, 10:16:02 »

Може би са бебечовците но само мога да гадая за сега smile на 12-ти на обикновен ехограф ли ще те гледат? аз съм утре на ЖК но мисля че е рано още да ми кажат.. 
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #364 -: февруари 03, 2010, 10:21:15 »

Хоп, искам да зарадвам поне някой, например mi6kata_85  Wink Я виж тук, във В.Търново в хотел Панорама също има такава гимнастика - http://www.vodna-aerobika.com/. Има в Плевен и Сандански  girl_wink А ако във вашия град няма точно такива занимания, може само да плувате в басейн, най-вече по гръб. Казват, че като започнат болките в кръста, това е едно от най-ефикасните занимания за облекчение на болките!  

Venistz  Welcome Лека бременност и на теб!!! Сложи си лентичка.

emili85, страхотно, вече се усещате с бебо yahoo Наистина при теб като втора бременност сигурно се усеща по-рано  heart Аз до сега усещах едно леко БОЦ от време на време, но вчера вечерта вече усетих и пируетите, защото се въртя доста и страшно много ме зарадва yahoo  

cvety_p, не е рано, поне предположение ще изкажат  good Ще те чакаме утре с новини.
Активен
emili85
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 03, 2010, 10:25:06 »

Да на обикновен ще ходя.И аз мисля, че не е рано за предположения поне  smile
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 03, 2010, 10:39:36 »

Ихаааааааа, мерси КатиНка yahoo
Даже има месечен абонамент за двама, ако успея да навия някой да идва с мен ще бъде супер danceg

Аз съм на консултация чак другата седмица и тогава се надявам да разберем полаа blum
Когато бях отпуска миналата седмица се пробуждах нощем с усещането, че ми къркори стомаха и си мислех, че може да е бебчето...слагах ръка на корема и чаках пак да стане нещо, ама неее неще pardon
Така,че и аз чакам да усетя нещичко smile
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: февруари 03, 2010, 11:02:11 »

Кате-пате,

така съм се навила за водна гимнастика за бременни yahoo Ти къде мислиш да цопваш тумбачето и по кое време? Току виж се присъединя blum
Активен
КатиНка

« Отговор #368 -: февруари 03, 2010, 11:12:11 »

Harmonia, би било страхотно да си бъдем компания  yahoo Тази събота ще отида първо до Св.София, там е 7 лв и има два часа за бременни - от 12ч. и от 17ч. В неделя са от 10,30ч. и 12ч. За сега планирам обедните часове за двата дни. Другия уикенд ще видя как е и в хотел Витоша.
Активен
emili85
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: февруари 03, 2010, 11:16:54 »

Това ще е много сладко. Представям си цял басейн пълен с пупи  blush Bravo Сигурно е страхотна картинка и много забавно girl_wink
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: февруари 03, 2010, 11:36:08 »

Кате, а проверявала ли си и гимнастиката в Центъра за съвременни родители? Иначе много съм за, още повече откакто започнах да качвам стремглаво кг..., но за съжаление на мен обедните часове са ми малко невъзможни, защото Калоян обядва към 13ч., а не приема друг да го храни diablo, но ще го измислим...

Аз забравих, че тази неделя съм заета, а в събота вероятно ще пътуваме, така че ще остане за следващата седмица! Тъкмо ще кажеш дали си доволна като цяло...

А иначе смятам пак да се запиша на йога за бременни при Роси-Пурна. Миналият път ми беше изключиелно от полза и категорично от там ми минаха болките в гърба...
Активен
КатиНка

« Отговор #371 -: февруари 03, 2010, 11:45:23 »

Спомням си, че на една форумска среща разказва за тази йога. Ще дам отзиви и аз след уикенда, а този Център за съвременни родители също го гледах, ще опитам две-три места и ще се спра на едно да си ходя, може и там да е smile За сега имам личен отзив за хотел Витоша, че са доволни от там едни бременни мацки.

emili85, и на мен ми е много интересно каква ли ще е гледката  tease 
« Последна редакция: февруари 03, 2010, 11:46:55 от КатиНка » Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

« Отговор #372 -: февруари 03, 2010, 13:25:54 »

Здравейте, аз съм само от четящите, но реших да се включа с питане. Юлска мама съм, а вече болките в кръста взеха да ме навестяват и то доста редовно. Чак се изненадвам, защото си мислих, че се появяват, когато коремът стане голям, а моят е сравнително малък още. Чудех се дали могат да се правят някакви упражнения в домашни условия и дали така мога някак да си навредя, вместо да си помогна. Леко бременеене на всички, дано при вас болежките се разминат!  smile
Активен
asiia
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: февруари 03, 2010, 13:39:29 »

оххх незнам обаче от една седмица така ме боли така наречената опашка. Особенно вечер като се пребера не мога да мърдам.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #374 -: февруари 03, 2010, 15:55:20 »

Здравейте момичета, и аз се цопвам тук при вас с очакван термин 18 Август  yahoo
Чета си ви редовно, но скоро не съм писала.
Ние направихме в понеделник първата ФМ и БХС и резултатите са ок. Дано с всички е така.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: