Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:42:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А как се разбирате със свекървата? - част 3  (Прочетена 188004 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: януари 27, 2011, 19:34:30 »

wanting, много кофти така, но поне сте си далече наистина. А за магистратурата - какво ги грее пък тях, много ме нервят като ни в клин ни в ръкав се правят на вещи, че знаят кое е правилно или не  beating
Моят свекър не ме отбелязва също особено - но на квадрат!!! За него са само дъщерята и синчето й. Аз съм извън всякакви класации! Нямаме много общи теми за разговор, а и като цяло моето ежедневие му е чуждо до степен, че не знае къде в момента работя  crazy Синът му е да му решава битови въпроси или да му свърши малко къщна работа. А над дъщерята се бди като побеснял орел. Даже върхът беше след като бяхме на една екскурзия и отидохме да им разкажем итн, той накрая каза: ''Ами хайде да ми дадете малко снимки сега?'' И аз се зарадвах и си викам "Ей, най-после малко пробив да се поинтересува малко.'' И му показваме снимки, а той отсича:''Ама не тези, бе, аз от онази сватба дето беше внука - искам му снимките, заедно с тези на сестра ти, да ги покажа на работа и да си ги сложа на десктопа'' Ами - нямам думи!!!
Пфуу за малко викаш да се трогне,а? pleasantry Wink На това му викам аз егоисти-не ги вълнува нищо,освен собствения им интерес.Свикнали всичко да се върти около тях и тяхната "кръв".Както викаш и ти,да им се свърши работа.Тоя селски манталитет ала да прекопаме градината,та да имате кво да лапате зимата,много го мразя  diablo
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: януари 27, 2011, 22:50:14 »

smile Момичета, май най-добрия вариант за едно семейство е да си живеят отделно! В нашата действителност (българската) обаче това не винаги е лесно! То и не гарантира, че няма пак да има проблеми, де.
Аз от моята свекърва не мога въобще да се оплача, слава богу! Ужасно е мила винаги! И много разбираща. С първата и снаха, която е женена за брат му, не са се карали нито веднъж за 14 години!  shok Обаче аз си знам, че ако деляхме, дето се казва, една кухня щеше да ми е неприятно много. Ние живеем при майка ми, защото аз много държа.
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #362 -: януари 30, 2011, 17:10:27 »

аз пак да се оплача имам си страхотен подарък от свеки smile danceg sad тенджера която на първото ползване за варене на картофи не друго и представте си и се отлепи покритието и си остана на ламарина  Oh my ... то ясно че беше купувана от някое левче ма чак толкова nea за какво изобщо я е купила само да отбие номер beating
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #363 -: януари 30, 2011, 17:22:00 »

о и забравих две одиала силно казано през тях вестник може да четеш от феникс или тем подобен магазин за 6 лв парчето girl_impossible да съм си ги подложела под чаршафа върху матрака че да не се бил захабявал Oh my ... алоооооо за това си има спецялни чаршафикалъфи и за мои ужас мъжа ми веднага ги заслал  bqsnasym а те нали са от долнопробна материя захабиха повече матрака и му казах да ги махне beating като е искала да помогне да е взела нещо свястно не само боклуци да подарява да не говорим за прохусмукачката куча марка дето не мяза на нищо и се чуда от кои китаиски склад са я изровили
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: януари 30, 2011, 21:56:44 »

Нямам проблеми с нея. Не иска да и казвам майко. И за рожденния ми ден ми пожела да продълважам да командвам сина и.

П.С eviaz страшни постове. Благодаря, усмихна вечерта ми.  give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: януари 31, 2011, 14:59:21 »

Нямам проблеми с нея. Не иска да и казвам майко. И за рожденния ми ден ми пожела да продълважам да командвам сина и.

П.С eviaz страшни постове. Благодаря, усмихна вечерта ми.  give_rose
sarcastic sarcastic sarcastic Направо ме уби с тва пожелание на свекърва ти хахаха,жената поне е реалист и знае кой командва в къщи  Wink Сигурна съм,че всяка свекърва си го знае   girl_haha,но не всяка би си го признала smile
« Последна редакция: януари 31, 2011, 15:04:15 от carlyangel » Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: януари 31, 2011, 15:54:33 »

Ами, до едно време те ги командват, след това ние, жените им, поемаме щафетата, така си е blum
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: януари 31, 2011, 17:10:51 »

А пък моята за всички празници ми пожелава" Да си жива и здрава, че да ми гледаш момчето!" sarcastic Питах милото, дали не се е оплаквал нещо, че жената си мисли, че не го гледам, а той взе, че й се скара, а тя милата" Ми като не знам какво друго да й пожелая?! blush" funnytooth Та да видим за следващия празник какво ще измисли.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: януари 31, 2011, 20:38:11 »

А пък моята за всички празници ми пожелава" Да си жива и здрава, че да ми гледаш момчето!" sarcastic Питах милото, дали не се е оплаквал нещо, че жената си мисли, че не го гледам, а той взе, че й се скара, а тя милата" Ми като не знам какво друго да й пожелая?! blush" funnytooth Та да видим за следващия празник какво ще измисли.
sarcastic голям смях!!! Направо си стреснала жената... funnytooth
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #369 -: януари 31, 2011, 20:50:33 »

Хахахаха  sarcastic При мен пък аман от пожелания - за добро утро, за лека нощ, за лека работа и тн винаги следва "айде със здраве, с късмет, успех, всички жбелания да ви се сбъднат"  crazy Оценявам вниманието, но......тва по 4 пъти на ден (като сме й на гости) и откачам  tease
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: януари 31, 2011, 21:27:02 »

Mariaid при такова отношение няма какво да се оплакваш, има и по -лошо...  smile
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: януари 31, 2011, 22:09:39 »

Ах, Нинка ти направо си стреснала горката жена ,сега ще има да се чуди какво да ти пожелае следващия път. ROFL
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: януари 31, 2011, 22:13:29 »

Хахахаха  sarcastic При мен пък аман от пожелания - за добро утро, за лека нощ, за лека работа и тн винаги следва "айде със здраве, с късмет, успех, всички жбелания да ви се сбъднат"  crazy Оценявам вниманието, но......тва по 4 пъти на ден (като сме й на гости) и откачам  tease
Това звучи направо като сурвакане  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: януари 31, 2011, 22:43:33 »

А, моля, моля  blum Не аз, а милото я е стреснал pardon Аз само се поитересувах, да не се е оплаквал нещо от мен funnytooth
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #374 -: януари 31, 2011, 22:52:14 »

Това звучи направо като сурвакане  funnytooth funnytooth funnytooth

Точно!  funnytooth Ама лошото е, че на мен ми става супер смешно и понякога не мога да се сдържа...Но тя жената не го прави с лошо, знам, но просто ми става смешно като се сетя. pleasantry Иначе половинката веднага я срязва, че не е Нова година все още, а на мен ми е неудобно и изслушвам до край пожеланията!  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: